Friday gott folks...

Hej hej hej... Nu sitter ja här hemma i väntan på adam som befinner sig i stan ska bli klar där.. vart en lugn dag idag eftersom ja legat med magknip hela gårkvällen/natten och likaså imorse så jag fick hålla mig på hemmaplan idag. Tagit de lugnt helt enkelt....

Blev till att plocka undan kläder som har legat på rummet sen ja kom hem inte hunnit ordna de så nu känns de väl lite bättre men behöver fortfarande göra en ordentlig rensning känns det som..=S usch orka ta tag i sånt..

Har faktiskt inge kul o berätta idag eftersom de inte hänt något. men får säga trevlig helg iaf!! =)=)

//Zanie
image202

vårväder

Sitter i repan nu så har väldigt bra syn på hur vädret ser ut utanför dessa enorma fönster. de e klarblått men gissar på att de blåser en hel del..!

vet inte hur länge ja ska sitta här men ska väl gå o ta reda på de snart så man inte sitter här i all evighet..

Ge mig nytt jobb nån!!?:) eller ta tillbaka min käre kollega.. miss u guuuuurl!!=)

men men hej sålängee

Torsdag!!

Godmorgon!! Nu e ja tillbaka i bloggvärlden!=) känns ganska kul!

Första arbetsdagen för denna vecka vilket känns ganska skönt eftersom de snart är helg igen hoho=)..
Igår iaf åkte jag och lämnade in mina skor för omklackning så de e klara idag vilket e super!..Efter de hämtade ja mat o drog mig mot stan för att möta upp honom!! Sjukt mys o träffa han igen, stört va man kan sakna en person på så kort tid men men vi hade en trevlig kväll iaf!

Idag ska ja få naglarna fixade vilket verkligen behövs, inte bestämt mig för vad jag ska göra me de ännu!!? skulle vilja ha nån soft glitterfärg som fransk...

nuuu ska ja ta o ringa o väcka en viss person tror ja allt haha rise and shine sunshine!!=D

Krams//Zanie

Hemma från Berlin..

Nu sitter ja här hemma från Berlin... Fyfan underbar resa har ja haft massvis med shopping och Zoo besök där jag fick träffa på den efterlängtade panda!!! Stod med tårar i ögonen när ja fota i stort sett. Vilken känsla att få se den på riktigt=)

Åt gott på kvällarna och hade de väldigt mys helt enkelt =D

Ska nu åka o hämta Sushi sen blir de till att åka o möta ingen mindre än Adam som jag längtat massa efter!!

Fett med kärlek!!

   
  
  
//Zanie

Nu glider jag...

Som ni vet Berlin...Tillbaka på onsdag!

Miss my man already!

//Zanie

Heeeelt slut =P

Nyss hemkommen från den sjukligt roliga dansen.. gooosh love it!! tunga moves o skön musik=)

nu ska ja duscha,äta,fixa mig inför bion och packa till imorn =)

allt på 2 Tim!!! Hjääälp!

Chauuuuu//Zanie

Dans dans..

Lördag och snart dans med Saris..sen blir de movie time, filmen Jumper!!?? A som bestämt de kuuul va? ingen aning om va de e men de visar sig... ska försöka hinna med biljard också men vi får se hur de går..=)

Imorn glider jag iväg på min shoppingresa med mami kommer hem till Onsdag! =)
Så ska försöka packa ihop kläder idag vilket ja e jätte duktig på..nej nej...


har en blås maskin i huvudet nu!! (Adam).

Hej hej hej då

//Zanie

HELT OTROLIGT!!!!

Adam är så bäst!!!! fy fan va han e grym, det bästa som hänt någonsin! tänk om man kunde vara lika grym som han! han är så vacker, snygg, fin, läcker, het, söt, gullig, cool, grym, bra, tung, kattig, bäst, elegant, stilig, nr.1, sexig, perfekt som det går att bli!!!!
yes yes yah.... fan va glad jag är att jag har han, tänka sig vilken tur man kan ha i livet ibland! allt han gör är bara så bäst bäst bäst!!! t.o.m. när han bara står o andas så e han så bäst!!!
jag kommer ihåg förr i tiden när jag inte kände han o bara var en av alla medlemmar i "The international Adam fanclub", o bara drömde iväg om hur bäst adam måste vara...
jag kan säga så här, i verkligheten så är han 1000 ggr så bäst! första gången jag såg han i verkligheten var på den vackra platsen kallad "jakan", jag kommer ihåg hur spänd jag var över att vara på samma plats där adam bodde... hela kroppen skakade av nervositet, vi gick runt i flera timmar i hopp om att kanske få syn på The Adam...
till slut så efter att letat i ca 7 timmar, fick vi syn på han den vackre!!!=) vi ställde oss genast i autografkön som var på kanske dryga 12000 pers... när jag äntligen kommit längst fram i kön efter en extremt lång vänte tid av blod tårar o svett så var det min tur att få min vackra autograf som idag sitter på min vägg bland alla andra "adam samlar saker"( bl.a. hans använda tuggumin, en vattenflaska han slängt som jag köpte på ebay med mycket mera...)
hur som helst så under hela tiden som jag stog där i kön så tänkte jag på alla möjliga saker som jag skulle säga till han, så mycket som jag ville att han skulle veta, hur vacker han är o bara hur mycket gott han gör i mitt liv o för hela den här världen!
men när jag väl kom fram fick jag inte fram ett ord, jag kunde inte fatta att jag verkligen stog bara nåra centimeter ifrån han o att han såg mig! mitt hjärta dunka som en symaskin på högvarv o allt i mitt liv var bara perfekt.. jag glömmer aldrig det där ögonblicket när jag sträckte fram pappret till han som han skulle signera o dom vackra orden han sa till mig...
- Det blir 500kr tack... precis när jag skulle betala för autografen så svimmade jag o vakna upp på sjukhuset några timmar senare med autografen kramandes hårt mot min kropp...
JAG HADE TRÄFFAT ADAM!!!! det var den bästa dagen i hela mitt liv, o dom mest välspenderade 500kr i mitt liv!
idag får jag iofs rabatt, HALVA PRISET! bara jag=)=)=) mina vänner tjatar jämt om att jag ska hooka dom med autografer men han kom på mig till slut att jag sålde vidare dom så nu får jag betala fullt pris igen..=(
men jag får iaf fortfarande tvätta o städa åt han för halva priset!=) normalt brukar han ta 2000kr för varje tvätt man gör åt han o 4000kr för städningen, men jag får göra det för halva priset!!!... mesta delen av lönen går ju till han men det är helt klart värt varenda krona!=)
ne det var allt för idag, nu måste jag skriva adam med hjärtan o sånt i mitt skrivblock... jag försöker skära ner på det lite men det är så svårt! hur kan man låta bli=) jag har gått ner från 4 block till 2 per dag nu! men jag önskar en fortsatt trevlig adamhelg!!!=) yes yes yaaaah!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komptid..

Hooooppas ja får sluta 3... yes yes jaah!!

FRIDAY!

Yesss äntligen har den alltid lika efterlängtade dagen kommit=)
sitter för tillfället i repan men ska snart in i ett långt telefon pass på 1tim o 45 min...förståååå!!=/
Vill tillbaka till sängen eller ut på en långpromenad så fint väder som de är idag =)..

De blir en lugn fredag idag men förmodligen en afterwork lite senare =) ska försöka hinna packa lite idag så ja slipper tänka allt för mkt på de imorn, kommer ha nog o göra som de e =)...

Yeah yeah nu ska ja avsluta här...

later guys!!

Pusss

Jahapp spinning.

njaa skulle ja inte kalla de men 7 minuters trampande för att läsa av både de ena o andra på hälsokontrollen ja var på nyss. Fick svar från blodproverna de tog förr o de visa all goood..ja e frisk helt enkelt=)..

nu ere telefon sista 25 min som e kvar sen ska ja få sällskap av saris i hopp om att hitta en schysst jacka hade jag tänkt =)..

Over and out gott folk..=)

//Zanie

äldre damer..


Äldre damer kan vara ruskigt jobbiga... sorry men så är de!!

Ta de lugnt...

hahaa måste dela med mig, hade nyss ett rätt kul samtal.
En mamma som ringde för hennes dotter och ville ha hjälp med en betalning.

Jag börjar rabbla upp OCR nummret för henne vilket började med flickans persson nr så jag tog de lite snabbare bara som en upprepning. Hennes mening blev då "Ta de lugnt ta de lugnt, jag är norrlänning vet du!" hahaha tyckte ja va lite kul...=P för är det några som ringer som är trevliga och inte är så uppjagade i telefonen så är de norrlänningarna. Behagligt!

=) Så kul var de!=)

Torsda!

Yess yess veckan går mot sitt slut..FINALLY!!.. ska bli skönt med lite sovmorgon på lördag och sen efetr de har jag ju dans också =) ska bli kul...den här evckan har de kännts som den innehållit ganska mycke och varit rätt intensiv vilket har skapat irritation men nu e jag på banan igen och de ska numera gå framåt=)..

Körningen igår gick toppen vilket jag är glad över..när mamma o jag kommer hem från Berlin ska vi köra på mer så ja kommer nån vart..=)...Kvällen avslutades i famnen på min pojkvän så jag somna gott!!

Idag ska jag försöka hitta nån snygg jacka och även kolla upp om de finns nån skomakare som har tid att klacka om mina shooeees:) ..sen får ja sysselsätta mig med roliga saker så som tvättning och städning..=S buhu.

//Zanie

Övningsköra för fullt..

Snart ska ja övningsköra iväg och hämta min käre pojkvän för at sen handla lite och laga mat ihop! tjo tjo mys va?

Jag är arg hur som helst min Ipod e helt efterbliven och funkar inte, finns de nå värre att åka kommunalt utan musik? så ja får ta en A minidisc o va lite old school så ja har nåt o lyssna på imorn på morgonen.=)..

Ha en trevlig kväll nu gott folk =)

image191

//Zaniepanie

Hälsokontroll..

Imorn ere tid för mig att göra hälsokontrollen..kommer ni ihåg de där snygga blåmärket ja fick förut då en tjej var på jobbet för att ta blod från mig?.. detta är fortsättningen på de. enligt de som vart på den idag var de inga konstigheter men får se hur de går haha känner mig inte så lockad till de iaf.

Tonight sover jag hos A blir bara hem en sväng för att sen glida till honom..hoppas mami vill övningsköra.:)

har faktiskt inge kul o skriva...:S... är på jakt efter en schysst lite tunnare jacka, nåt tips?...ska försöka hitta nån tjusig i Berlin hade jag tänkt...men men over and out try too cheer up! (Nåt jag är i behov av)

//Zanie

....

Jävla skit!!.......

Onsdag!

Igår utförde ja mitt lilla ärende så nu känner jag mig lugnare, vad de var e hemligt. Efter de blev de en sväng förbi A och joinade honom till sushibaren för att äta nå bit från han. De är så sjukligt gott!..efter de så åkte jag ända bor till andra sidan stan för att få träffa Petriii och ah sjukt mys va de hon laga god wook och vi drack vin och snackade skit typ..Eftersom ja är van att prata så mkt med henne då vi jobba ihop blev de mkt prat nu =)..

Istället för att åka hem åkte jag till A och sov där. och nu sitter ja här och är allmänt blank i huvudet...trött i huvudet. Ska försöka sova i tid idag..

Min mami e underbar hon ordnade sushi setet till mig som ja ville ha!
 Snart Berlin vi kommer få de mys!!

//Zanie

Enbart kärlek!

trött trött och även trött på mig själv...längesen jag kände av ångest men inatt, ah de var ångest. Saker och ting kan lätt bli så fel som jag absolut inte vill att de ska bli. Jag pratar väl lite för fort än vad jag själv hinner tänka efter. När de sårar nån som jag bryr mig om så pass mycke som jag gör, tar de extra hårt...

"Baby you are the one that I adore"

Jag får se saker till de ljusare och inte va spontan när ja pratar. Just då de kommer till relevanta saker.

Shajses vad jag älskar!!
//Zanie




Tisdaag..!!

Yesss lika pigg som alltid (nej nej helt fel) ja e rätt seg faktiskt.. en viss person höll mig vaken! men men love him anyways!..

Hann komma hem en snabbis igår o plocka undan lite kläder bara sen åkte ja till honom igen, trivs väldigt bra där och sen att få va med han ah de kan inte bli bättre!!...

Idag ska jag först på ett ärende som gör att jag slutar tidigare från jobbet och efter de ska jag hem till Petriiiii =D käre vän o gammla kollega ska bli sjukt mys att få träffa henne igen o sen hennes små chihuahuer hela 3 stycken har hon o alla lika fina!!=)..Kul o se hur hon bor nu när hon flyttat själv! Så blir till o chilla o snacka lite skit=)..

Lär somna tidigt ikväll iaf huhu lr måste snarare om ja inte ska va helt färdig imorn med. Men fick ju höra från A igår att en människa kan faktiskt vara vaken 1 vecka utan att dö ut lr vad han sa haha. Crazy shiet!..

5 dagar sen blir de Berlin!!!...Jag, Mamma och en härlig shopping!=)

Nu ska jag sitta i telefonen..later folks..

//Zanie

Soon baby sooon...

Snart dax för sista passet i repan på hela 30 jobbiga minuter hahaha =) de går nog rätt bra hoppas jag iaf!!..
Sen blir de till o hämta paket på posten och hoooppas allt e lika snyggt i verkligheten!!..

Trodde jag skulle sova ensam inatt men nej nej så blir de inte. Jag åker till darling sen!!Tjohoo.

Nu har ja inte tid o sitta här inte har jobb o sköta.

Adios//Zanie

ZzZzz....

Snart somnar jag sittandes. Knappt sovit något inatt. Allting igår drogs ut så sent med städning och allt sen strax efter 00 inatt så satte vi på filmen Gangster, svensk "maffia" film typ den va väl inte toppen men inte värdelös heller. Efter de var de meningen att ja skulle somna men funka inte så bra heller för käre A va små hungrig och sen när ja låg som mest avslappnad pussa han på mig så jag vakna till liv. Han låg och kollade på nån film som jag fastnade halvt i men insåg rätt snabbt att ja mååste sova. Blev väl nån timmas sömn iaf. Fått i mig en redbull och en stoor kaffe!

Somna tidigt ikväll? OH YES!!...

nu ska jag till 7-eleven o handla filmjölk och nåt bröd som jag ska ha till min mussli..=)

image189

//Zanie

Tillbaka i bloggvärlden!

Nu va de allt bra längesen jag bloggade!! inte haft tillgång till data eftersom jag varit ute på äventyr.

Torsdag-Fredag förra veckan var det samverkansdagar med jobbet vilket innebar; föreläsningar,grupparbeten och allt vad de innehöll. Kvällstid blev de middag med underhållning och en del party med jobbfolket. Riktigt trevligt måste jag säga, tack vare brudarna på jobbet =)...

Fredagen var jag lagom förstörd så somnade i bilen på väg hem då klockan var vid 15 och dagen hade avslutats. Kom hem låg i sängen 1 timme och fixade mig lite snabbt för att bege mig till studion och möta upp min darling och tillbringa heela helgen med honom!! Vi har chillat ätit gott han har haft liten ritkurs men den va vääldigt kort för mitt tålamod var inte de bästa, hatar pms tider!!..

Lördagen var de dans dans dans med Sara, kul men tränaren som var denna gång var inte lika kul för ja har svårt med dryga människor men viiiilken träningsvärk jag har haft, såå känslig i revbenen och magen och de måste vart efter alla armhävningar som vi tvingades göra vilket jag suger på att göra. Men men annars va de soft.

Helgen har känts extra lång men de e väl för ja inte varit på jobbet på ett par dagar men idag va de en måndag som alla andra då jag helst av allt skulle vilja ligga kvar brevid HONOM, förövrigt är de 3 månader sen som vi officiellt blev tillsammans idag=)..

Nu blev de ett långt inlägg men så ere när de e mkt att skriva igen =)...Hoppas mitt paket med kläder/väskor kommer idag!!!=D

Tjoooo//Zanie

Packning och städning.

Ja nu har jag iaf bestämt klänning till imorn. får se om de kanske dyker upp en bild senare från kvällen här =)..håller på o tvättar andra kläder ja ska ha på mig imorn/och övermorgon. bekväma kläder tänker ja för de blir nog endel sitta o lyssna på massa babbel osv =)...

Så medan ja plockat med kläderna har de blivit lite städning med men långt ifrån vad ja skulle behöva göra =) men men what to do =P..

Var tvungen o ta bild på blommorna ja fick och så häääär fina är de =D

 
Idag ska jag komma i säng i tid så jag är utvilad imorn. Vill iinte se ut som ett lik haha =)

Fett med kärlek
//Zanie

Blommogram!!

Som ni alla vet är jag väldigt lycklig över den pojkvän jag har... Men idag tog de priset...
kommer ut till receptionen efter lunchen så står det en kille där med ett svart inpacketerat långt "paket" lr va man ska säga jag såg iaf inte vad de va först förrän han sa de i stort sett. Trodde först o främst inte att de var till mig utan till en kollega tills han sa att de va till mig. Ja vet jag var en mycke förvirrad filur därute.

De var iaf en bukett med rosor o lite annat fint. Jag log o fällde tårar på samma gång för ah jag var inte beredd på de eftersom vi sagt att "inge sådana saker på alla hjärtans dag" . Eftersom jag inte befinner mig på hemmaplan imorn utan är borta på konferans och inte träffar han imorn blev de idag!

image186

JAG MÅR BRA!!

Love You!!

Beställning..

Nu har jag klickat hem lite nya prylar.. älskar nätshopping. blev en topp, 2 st bh,2 linnen och även 2 väskor som ser ut på följande vis =)
 
Borde komma i början på nästa vecka..=) har länge velat ha adidas väskan men de har alltid varit så lång leveranstid på de men nu var allt i sin ordning så kunde inte låta bli. Me like me like.

Nu ska ajg bege mig till den berömda salladsbaren o köpa med mig en sallad som ja ska ha till lunch =)=).
lr om de kanske blir en pajbit?

Tjooo//Zanie

Sista arbetsdagen...

Sen blir de till att åka iväg med jobbet på trevligheter i 2 dagar, lr åker imorn o kommer hem på freda eftermiddag!
Idag måste ja klura ut va ja ska ha på mig vilket ja inte gjort än...vill ha nån fin klänning på mig på kvällen. Ska nog lyckas hitta nån.

Övningskörningen igår gick fin fint förutom 1 gång då ja höll på o svänga lite för mkt in mot trottoaren men enbart för pojkvännen satt bak o prata med mig om intressanta saker så som tatueringsmässa. Jag är faktiskt en proffisionel förare haaha ;) körkortet e på väg.

Hade en mys kväll med darlo, Hes all that.

Nu ska jag fortsätta jobba och få i mig lite morgonkaffe så ja blir piigg!!..

Kram//Zanie

Övningsköra=)

Ska snart bege mig till Jakobsberg för att hämta både mat och pojkvän. Därefter ska jag köra hela vägen hem till han också=) GE MIG KÖRKORT!!... måste sätta igång o plugga teori med så ja kan få de av klarat nångång. Speciellt till sommarn. Jag vet att jag är efter med mitt körkort många trodde jag skulle va först med att ha de men icke så blev de inte. Jag ger de hela ett tredje försök=)

More to come... Gokväll=)

//Zanie

de e inte lätt..

När tålamodet brister...ibland får man säga ifrån. Jag är skitdålig på de men vafan nångång måste man!!
Nu vill jag att dagen ska ta slut så ja kan få komma hem packa o bege mig till Adam!! mysmys..

Lunch!!

Nu ska jag på lunch och nu blir de mussli som ja bara älskar för de e så mkt torkad frukt o även nötter osv i den. Sen köpte jag pumpabröd från pressbyrån till.. de blir en bra lunch, jobbigt att de e kall mat bara man blir ju så frusen då.

Tjoooo

Gravid..

Nej nej inte jag, utan imorse träffade jag på min morbror på pressbyrån när jag va påväg till jobbet. Inte träffat han på väldigt länge så de var lite kul. Fick ju även höra att hans tjej är gravid =D=D sjukt kul för de och jag skulle hålla de hemligt för morfar o hans kvinna vet inget.=) lite kul var de iaf=)..

Somnade i rätt bra tid men var rätt seg imorse ändå men nu efter lite latte så börjar jag vakna till liv..=)

Har jag berättat om min roliga vän Sara?? hahaha hon tävlar för sig själv om att hinna skriva före mig i sin blogg på mornarna haha hon e allt bra kul va =D hahaha.

Have a nice daaaay!

Kärlek på hög nivå.

Helt underbar!!

image183

Åter igen Godnatt!!
//Zanie

Fel leverans..

Som jag berättade tidigare så hade jag fått ett klädpaket att hämta ut så efter jobbet begav jag mig för att fixa de innan jag tog mig hem. allt var frid o fröjd tills jag får upp en grå Hello Kitty BH i 2 strl mindre än vad jag själv har!!?? vart fan kom den ifrån de hade jag ju absolut inte beställt. De har helt enkelt blivit något fel för på förpackningen står de läppglans men de va visst en BH. Orkar inte skicka tillbaka den och tjaffsa om den lilla summan pengar så den får helt enkelt en kollegas dotter utav mig om den intresserar henne =)

Kom nyss från duschen ska läga mig o prata i tele tills jag somnar, finns inge bättre än att somna med ett leende på läpparna! Han gör mig lycklig! Imorrn får jag sova med honom!

Sov gott allihopa och eftersom jag känner mig på bra humör kan ni väl få se en bild på hur jag såg ut inatt efter att min käre pojkvän gått lös på mig när jag sov.


Kläder på posten..

Nu ligger de ett klädpaket och väntar på mig. Kommer inte ihåg aallt jag beställde men de är ju lite de som är charmen då man beställer kläder =) Ska iaf bege mig för att hämta de när jag slutat från jobbet =D

På torsdag åker jag på samverkan med jobbet och har ingen aning om va ja ska ha på mig till kvällen under middagen osv...får hem o kika idag va som kan hittas på så ja slipper stå dagen innan i sista sekund så typiskt mig annars och göra de hahaha =)..Men kul ska de bli hur som helst!

Ska öva lite kalligrafi nu...

Tjohoo!

Träning!!

Nu ska jag helt enkelt bli duktig på de, man säger ju lätt, ah men imorn ska ja börja träna och la la la men nu ska jag helt enkelt komma igång!!..
Håll tummarna för mig =)

MÅNDAG!

Happ happ nu var min trevliga helg över... de har faktiskt varit en riktigt bra helg och hunnit med en hel del känns det som =)

I fredas åkte jag hem efter jobbet solade och åt middag hemma då de självklart var min favoriträtt, tacos!!
Packade och gjorde mig iordning sen kom darling förbi efter han va klar med sitt. När ja va klar gled vi över till honom tog de lugnt kolla film o så typ =)

Lördagen dåå...dagen ja varit nervös inför ett bra tag men haha de va grymt kul. Första gången på The voice street dance school för mig och sara =). Mötte henne i Brommaplan så gjorde vi sällskap dit. Hade sjukligt kul måste jag säga och de va endel skönt folk där så tror de kommer bli några roliga lördagar här framöver =)...
Efter dansen mötte vi upp min darling och hans kompisar men skiljdes ganska snabbt åt allihopa och vi gled och mötte några bekanta till honom och åt middag ihop=) trevligt trevligt var de.

 Lördagen var en lång dag för mig så somnade väl i rätt bra tid endå för visste att ja behövde vakna tidigt på söndan så gled upp vid 10 då. Darling åkte iväg på möte och jag gjorde nåt jag inte gjort på väldigt länge....jag ööövningskörde nämligen vilket gick skitbra så nu ska jag åter igen ta upp körningen så ja får de förbaskade körkortet nångång. Mami gav mig till och med komplimanger för ja körde bra vilket känns väldigt bra eftersom hon e väldigt petig!! När A var klar hämta vi upp honom och jag körde oss hem till honom. vi lagade mat o hade de chill helt enkelt.
Somnade rätt tidigt på sängen när han satt och måla brevid mig med några häftiga pennor. vakna upp vid 12 av att han täntke lägga sig medan jag utbrast nej nej nu ska vi gå o duscha haha. går förbi spegeln och ser att han har nog haft rätt kul när ja sov för ja såg ut som en kanin i ansiktet!!!! tur för han att de gick bort väldigt lätt! 
 
Kanske kommer in en bild här sen på hur ja såg ut som han fota i smyg haha vi får se ;)

Later jao...

//Zanie

Efterblivna mongon!

Ibland kan jag bli så arg, nästan så man har lust o skrika både de ena o andra till folk. Trött på föräldrar som ringer för sina barns "räkning" som de alltid uttrycker sig.. fan e man 18 år ska man väl kunna ringa själv för de första???..

Har bara massa efterblivna mongon idag, idag ere melons tur att ha de glada o trevliga! buhuu stackars pokémon!=(
bara härda de 20 min som e kvar till lunch!

//En Arg Zanie

Freaky Friday

Finally tjohooo!!.. trött men glad idag även fast jag somna i relativt bra tid ( ca: 00.00) så va jag helt slut imorse....

Just nu sitter jag o äter frukost samtidigt som jag babblar i telefonen. Längtar till dagen e slut iaf =) 
 
ja just nu vet ja inte va jag ska skriva utan skriver när det dyker upp nåt intressant..:)

Tjoooo..

Nya naglar nytt hår ;)

Igår fick jag nya naglar och idag klippte jag mig och även sola riktigt skönt... här e bilder på mina enligt mig urtuffa naglar och sen mitt skönt nyklippta hår, bort med de gammla =)

   

Nu ska jag ta och städa rummet för att sedan hänga upp min tvätt på tork innan jag intar sängen för att få lite sömn inatt. Hey hey hey det är fredag imorn och det är ju riktigt skönt, veckorna bara flyger iväg känns det som.

Middagen idag btw med tjejerna var riktigt mys, eftersom de e sällan man träffas upp allihopa sådär blir de extra kul. Blivit så nu när alla jobbar o har sitt egna liv kan man väl säga mer eller mindre.
Hur som helst nu säger jag GODNATT=)

//Zanie

SOOL

Snart ska jag bege mig till mamis jobb för att sola innan jag åker för att klippa mig =)  Efter de möter ja upp tjejerna för en middag!! =) Mys mys... blir till o pallra sig hem och packa kläder sen till helgen som tillbringas hos pojken såklart!=) Sjukt skönt med fredag imorn den dagen kommer jag njuta av=)...

Ha en trevlig eftermidda så kanske de kommer en bild på håret sen :)

Tjoooo...

Salladsbar..

Kom nyligen tillbaka från salladsbaren dit jag och 2 kollegor gick. De har sjukt god sallad där så blev en grekisk pasta sallad och unna mig även en cola light till de =) så om 10 min ere lunch wohoo!!

Dagens Status:  Jag är ordentligt nerkärad.

Försov mig lite...

Vaknade med ett ryck 07,30 helt vimmsig som blir när man försover sig. Kom iväg tillslut iaf men självklart va de nå krångel med tunnelbanan så den resan tog ju eextra lång tid och då rinner tålamodet ut. Men nu sitter jag iaf på plats o har precis ätit klart min macka.

Igår fixade ja som sagt naglarna och kommer lägga upp bild sen måste säga att de är oootroligt snygga denna gång, blev svart glitter till fransk manikyr sen dekorera hon med vita prickar som en båge på de svarta. Svårt att förklara utan att jag ska låta helt dum men snyggt ere. Efter de gick jag och hämtade sushi mat som ja skulle ta med till Adam. Åkte och mötte han och gjorde sällskap. Kvällen gick åt till att kolla Tuuuurtels men somnade mer lr mindre vaknade upp efter ett tag så de sluta med att vi låg o prata om lite allt möjligt.

Idag ska jag klippa miiig =D äntligen...sen blir de antagligen middag med nåra tjejer..alltid trevligt.

Meeeen nu ska jag kicka igång musiken..

Laaaater..

Hallå hejsan!

Liten uppdatering såhär på eftermiddagen! ska sitta i telefonen 1 timme nu kom nyligen från receptionen.
Funderar på om ja hinner gå förbi nån affär innan jag ska fixa naglarna, skulle vilja ha en större munkjacka typ en mörkblå eller nåt de vore rätt schysst och ha till dansen på lördag =)..Faktiskt så är jag nervös för de. Inte för själva dansen för jag älskar och dansa, inte för jag brukar dansa runt så mkt i nyktert tillstånd men just inför allt folk som kommer va där... men de går nog bra i slutändan.
Har en man som kommer eskortera mig både dit och hem..LOVE...nerå nu ska vi inte va sånna han skulle ändå in mot stan så då får jag sällskap.

Undrar om jag ska göra något kul med naglarna idag lr om ja ska låta de vara a la natural? = Fransk manikyr då givetvis!.. hmm får se om de blir nåt.

Ska återgå till arbetet nu men fortsatt trevlig dag ;)

//Zanie

Mail...

Jag har en tendens att tracka folk med mail som jag får från kollegor... spec Sara haha. De skickas ju endel mail här till höger o vänster med de ena roliga skämtet,testet eller bilden efter varann väldigt ofta. Livar upp tiden man har här lite därför e jag så snäll och delar med mig till andra =)

nu ska jag måla lite.

Godmorgon gott folk!

Just nu : Pratar i telefon, äter frukost och dricker Te.

Idag ska jag fixa naglarna!! wohoo vilket är på tiden för de börjar krakilera lite känns de som..efter de ska jag hämta sushi och möta upp darling där ja ska sova inatt=) mys mys.

Inatt somna jag med ångest...vissa saker är lite otydliga i mitt liv vilket gör att felaktik information kommit fram och de stör mig ganska mycke, inget medvetet från min sida men har väl inte vart så exakt gällande allt vad vet jag. Jobbigt var de iaf. Jag får helt enkelt kämpa upp igen, ta allt från början och se framåt.

yeah yeah nu ska ja försöka hålla humöret uppe och prata vidare med "kompisarna" i telefonen.

Fint blåmärke va?

Blev bara värre och värre.

Det är alltså snart 1 vecka jag går runt med ett pundarblåmärke i armvecket =( skitfult.
Som sagt jag tycker inte om blodprov!!

Men men nu tycker jag de är tid för mig att lägga mig i sängen men innan dess ska jag vara duktig o packa väskan till imorn då ja ska sova hos darling=)

Godnatt gott folk=)

image175
//C-vitamin

Tattooos

Ju mer ja lyssnar på musik desto mer vill jag ha noterna på min kropp =) har under en längre tid räknat ut att de är noter som ska bli mitt nästa projekt på kroppen men måste bara få en bild i huvudet om hur jag vill ha de =).. Sen att man har en pojkvän som har praktik på en tatueringsstudio och babblar tatueringar hela tiden gör ju inte saken bättre, man blir sugen helt enkelt =)

 


Lite bilder på de jag har nu för den intresserade....=) 

Övertid...

är aldrig kul... slutar om 2 minuter =) skönt nog tiden gick ganska snabbt idag ändå =)..
Ska röra mig hemåt o koppla av. Helt utmattad!!..

Later guys!!

185 Samtal har de blivit idag för den som ville veta haha.

Thaimat.

Nu om 8 min har ja lunch och då får de bli thaimat. En snäll kollega handlade åt mig med så mmmh de ska bli gott. ska öva med pinnar idag med. =) riktigt hungrig nu!!

Vego wook med ris!!

Chauuuu

Stridstuppar..

FYFAN!!

Var nyligen inne på Aftonbladets hemsida och kollade på ett klipp jag absolut inte borde kollat på. Om stridstupparna i Fillipinerna! De sätter knivar på deras fötter för att sedan peppa igång de till en fight. Plågeri rent ut sagt. Sånt där kan verkligen få mig illa berörd!! Usch usch =(.


Tisdag!!

Idag vakna jag på de bästa sättet!!! vilket förmodligen hade sin påverkan eftersom jag bara sitter och ler när jag tänker på de. kl 05.25 vaknar jag av att mobilen ringer fast i själva verket trodde jag att de var jag som råkade ringa upp honom i sömnen men jag hade tydligen bara klickat han i örat men han ringde igen och då svara jag. De jag hör är rösten av min favorit, tänker inte gå in på vad som ja fick höra men de jag kan säga är att jag är lyckligt lottad!!.. Känslan jag känner är helt lovely!..

Om igår då, Mötte Sara efter jobbet och vi tog oss tillbaka till trakten för att sätta oss på pizzerian och invänta Linn och Mallan, vi hade bestämt oss för att träffas o äta en sallad ihop och vi hade kul =)

När vi var mätta och belåtna tog ja o Sara och hoppade på bussen där han satt så gjorde sällskap med honom =) de va kul även fast vi inte gjorde nån större aktivitet, har kul med de 2 endå =)=)...

Somnade i relativt bra tid =)

nu ska jag snart ut i receptionen så får bli update senare

Tjohooo....

Danstider..=)

På Lördag gäller de, Saris och jag kom med i dansgruppen så nu blir de av =) 
De tog sån tid innan man fick besked av de så ja var så inställd på att de inte skulle bli av men nej nej nu får jag börja peppa upp mig=) Blir nog sjukt kul skulle jag tro =)

Riktig trötter

Börjar bli sömnig på riktigt =/ inte så värst lång tid kvar på dagen och efter jobbet ska jag träffa vännerna mallan o sara för att äta en sallad ihop=) efter de ska jag dra mig hemåt för att tvätta kläder och städa rummet för de kommer jag eeej hinna den här veckan annars.

Dagen har flytit på bra endå och de hoppas jag att den fortsätter med =)..
är rätt utråkad iof...

Mååste bara tipsa om en bra låt som jag är helt såld på..
The Roots - Why (What's Going On?)

Njut =)

Chau

Måndag!!

Sorgligt nog är helgen över och min quality time med pojken ligger o vilar till i veckan =)..Är riiiktigt trött somnade inte förrän strax efter 4 inatt och vanra upp från sängen som en död zombie två timmar senare för att göra mig iordning och hamna här på jobbet =)

Min helg då....Fredagen begav ja mig hem fixade mig och gled till PG för att möta upp pojken och hans tatueringsgrabbar haha så satt där tog nån cider och chilla. Sen begav jag och A oss till Kungsängen hem till hans kompis på middag som sagt, de var inte så pass pinsamt som jag trodde utan vi hade de trevligt =)...Var där åt gott och prata och drack lite. När de var dax ta sig hem så stanna vi förbi i jakan för att handla godis till filmen vi skulle kolla på meeeen de blev ändrade planer så vi hamnade på PG ännu en gång fast vid denna tidpunkt va de full gång där =)...

Lördagen blev lugnt chillade hemma hos mig tills vi kände oss pigga nog att röra oss hem till A vilket blev runt 9 tiden haha. Blev en kväll med film och mys. Söndagen va kul vi åkte till Vällingby för o möta upp G som skulle tatuera en snubbe så medan han pysslade med de städade vi ch lagade mat!..På kvällen spela vi Texas hold em och shajses de e kul faktiskt =D med min nybörjartur så hahaha...Kollade på Bee Movie också men ja somnade till och från så har missat endel men de ja såg va kul =)...Hey hoooo ja har en underbar pojkvän, va bara tvungen att påpeka de =)

Ska ordagrant kääämpa mig igenom denna dag och hålla tummarna för att jag inte somnar mitt under ett samtal! =)

Later...

Vegeterian kan va jobbigt..

Även fast de numera är så pass vanligt att folk är vegeterianer så förr eller senare hamnar man alltid i pinsamma situationer.

Som exempel ikväll ska jag och min käre A på middag hos hans kompis och självklart var de kött på menyn så de blev för A att meddela att jag inte äter kött så saker och ting blir så mkt mer omstädigare, känns de som för mig iaf. Lite besvärligt kan de va och eftersom jag inte känner de är de desto mer pinsamt. Men hoppas på att kvällen inte blir stel, vilket jag iof inte tror men ändå =)

Fortf på riktigt bra humör dels för de är fredag sen för kollegorna e flammsiga =P

sista 30 min passet i tele nu sen blir de hemfärd =)

Kraams

Tatuera ögonbryn?

Funderar starkt på att göra de, slippa hålla på o måla varje dag vore en lättnad ju =) vakna upp o alltid ha perfekta ögonbryn.
Helt klart nåt jag ska tänka igenom mera!!

Fredaag!!

Sitter på min plats och har nyligen fått i mig lite frukost så snart är min kropp på G. Endast sovit 3 timmar inatt men är piggare än va ja borde vara tycker jag iaf. Blev ett långt telefonsamtal mellan mig och A, förr hade vi alltid timmars samtal på kvällarna innan vi somna men de blir inte lika ofta numer vilket säkert är bra annars är båda helt förstörda på dagarna istället..=) Men de va hur som helst chill att ha ett sånt samtal igår!..Har man sånna långa samtal blir de lätt att man glider in på alla möjliga ämnen, blir som en liten ventilation som vi sa :)
Sooom jag diggar min pojkvän!! yes yes jah!=)


Säger bara äääntligen fredag, = sovmorgon imorn =)..Ikväll blir de middag hos A kompis som de är planerat sen så fick han med sig en skräckfilm hem igår från studion.."The Eye", när ja läste på baksidan så verka den äcklig..=/
image168
Nån som sett den?..

Back to work ...;)

Cvitamin

.One Love.

RSS 2.0