Såhär ser vi ut ikväll!

image108

Alla kollegorna på topp!! Wohoo!!=D

Godmorgon det är fredag!!

Vaknade 05.00 av mitt alarm på mobilen.. BABYGURL...bring on my dancing shoes la la laa jag sjöng med andra ord med haha, relativt pigg. Somnade halvt om halvt om och vaknade till vid halv 6. Sjukt skönt att vara någerlunda pigg då. Blev lite chit chat med pappa på morgonen angående min fot som ah visar sig mer svullen idag än tidigare så är väl antagligen nån spricka jag råkat få eller liknande. Ska ringa till närakuten imorn och se vad de säger för idag har jag ju inte tid med de ska ju på julbord efter jobbet, Ska bli kul.

Min melon på jobbet är och handlar en sallad åt mig på den berömda salladsbaren very nice very nice med crabfish sallad =D

Längtar redan till lunch haha..

C h a u

Sååå Lovely!=D

Idag har de varit en låång dag, ordagrant!!
Dagen slutade lr den har inte slutat än men jag kommer somna med ett stort leende.
Precis då klockan slog halv 5 (Då jag slutar jobbet) får jag mitt första samtal från han då han säger att jag ska gå rakt fram o möta han påvägen, dvs en liten bit från jobbet.
Där står han och håller i en bukett rosor!...Jag har en underbar pojkvän och är så glad för de!!..Så fram tills nu då jag var och vinka av honom har allt varit på topp.

Hoppas min morrondag blir lika bra då de är julbord med jobbet!..Jag tycker riktigt bra om mina damer på jobbet så de kommer nog bli sjukligt kul =)

Sov gott allihopa!!
Fett med Kram


Massage...:)

Satte mig i vår massagestol på jobbet som vi har i ett vilorum. Sjukt skönt och avslappnande.  Men grabbar min fot blir värre o värre...=/ nu e den jättevarm på de stället jag har ont, Dvs nån led framme i foten. Om jag bara kunde lista ut vad som jag gjort för att de ska bli såhär eller har jag ren otur att få en inflamation i foten?

Inge dansa disco imorn inte som roy brukar säga "Dansa disco" haha...=)

Nu väntar telefonen så om 4 min sitter jag mitt 1,5 timmes pass och roar mig med kunder..=/

Hej Hej Hej Då!

Svacka...

Usch..Hjälp mig upp.

Tycker bättre om när saker och ting går bra.


L o v e

Torra händer...

Förstår intee smörjer o smörjer men de blir aldrig bra =/ Måste inhandla ett par vantar som skyddar från kylan. De som förstör de...

Mitt rum blir så fiiiint =) skönt de ska bli o få lite ordning bland kläderna =) weoo...

Ha en bra dag gott folk!

Uppdatering!!

Fyfan vilket jobb de är med byråerna...=/ mer än va jag trodde känns inte som jag ska hinna allt idag. 1 är helt klar och utrensning av mina gammla grejer e klar.. Nu kämpar min snälla mor o far med resterande för att få de gjort så får jag leka med resten sen =)
Mysrum de kommer lbi när de e klart  =D..Papi och jag stod och planerade lite då vi var och handlade på IKEA tidigare =)

Men men back to work...

Gokväll!!=)

Medlyssning...

Är nåt jag iinte diggar!!.. segt o ha en brevid sig som ska lyssna på hela samtalet. visserligen är de helt ovetande om hur de går till om ja nu skulle råka säga fel (Vilket jag aldrig gör ;) ) men iaf själva grejen att ha en brevid stirrandes på va man gör. jag som brukar surfa lr aah blogga medan jag pratar =). Vi får se hur trevlig människan e.

Nyss ätiti iaf så nu e jag mätt och belåten :)
Längtar tills senare idag då jag fått upp mina byråer monterade och klara så ja kan få lassa in kläder o göra snyggt. Segt o städa undan alla papper jag har i hyllan där nu bara gamla skolarbeten och böcker typ.

Jao jaoo hoppas darlo kommer förbi en sväng här och hälsar så jag kan få le resten av dagen som e kvar!!.

Hej dååå!

Hunger!!

Hungrig så hungrig..=/ min mage skriker snart bokstavligt talat fyfan men 30 min till lunch hoppas det går snabbt.

Dagens lunch består av Fil + Banan+ Mussli och så köpte jag nå grovt bröd till..med andra ord precis som igår haha. Ändå var jag duktig och styrde upp fullkornsmakaroner och Qournfärs till vilket jag glömde på hemmaplan. Kanske får bli till middag då? haha.. aaaah whatever =)

FOOOOD

Sen är det rätt boring i repan nu vilket gör de hela så mkt segare!

Gårdagens shopping!!

Ja efter jobbet igår blev det en haltande tur på stan. Den omtalade "Hello kitty-Dressen" kommer jag skippa, när ja kollade på den igår så kändes de bara inte rätt köp så ja gled vidare. Det jag fick med mig hem igår var; ett par tjocka stora silverringar till örhängen, Svarta byxor, Svart brett diadem, Svart "Hängselklänning" och ett par nya svarta tights. Hade tänkt ha den svarta klänningen med en vit långärmad tröjja under på julbordet på fredag men hmm får la se hur min fot är då för skulle gärna vilja ha höga stövlar till de, tror de blir snyggast så.

Idag blir det ännu mer shopping fast inte kläder utan Möööbler...=) Man måste ju ha nånstans att lägga kläderna för som jag har de nu får de inte plats i garderoben utan ligger på travar brevid den haha=/
Så min kväll får jag spendera med att sortera kläder...

Min fot..pure pain.

Vet inte va jag gjort men nånting stämmer inte iaf. de gör ooont fram i foten, typ som att nån sena lr muskel ligger fel. =S små haltar fram nu...suger iaf!

Määttt efter min lunch
Den bestod av fil med mussli och en macka till :) helt ok.

Telefonprat..=/

Har just nu ett mördarpass i telefonen..= 2 timmar i sträck, som jag hatar de. Men men va gör man de är ju trotts allt mitt jobb eller en del av det iaf..

Gårdagen var chill mötte upp darlo för att ta en sväng i affärer, för min del blev det Ingen shopping =S o varför vet ja inte men de blev inte mkt till tjejavdelningar haha. Han hitta lite kul saker iaf =).. Efter vi tröttnat på affärer begav vi oss till Biljardpalatset för att spela lite biljard med Lillen och Said. Sedan följde jag Adam en bit hem kan man väl mer eller mindre säga vi hamnade iaf på Donken och jag var övertrött så blev endel skratt åt den sega tjejen i kassan, sorry men sant. :)

Denna dag blir lugn ska försöka hitta nå fint att ha på mig på julbordet som ja ska på med jobbet @ fredag :)
Sen en sväng förbi roysan kan de säkert bli också o se så han lever.

image107

Denna klänning tycker jag kan passa in på ett julbord men då är frågan en röd eller svart?? Rött kan ju va lite oligare kanske men har säkerligen mer användning för den svarta i framtiden. Faaast samtidigt har ja väldigt många svarta klänningar. Hmm Dagens grubbel eller vaddå? haha.
Får se hittar nog nånting annat bara för de.

Tjohoooo!!

Sooooon...

Kan dagen ta slut nångång? Fast för ovanlighetens skull har denna månda rullat på någerlunda! =)

Ska snart få träffa darlo o ta en sväng på stan =) får se vad man kommer hem med för saker, mer uppdatering om det senare...

C h a u

tråkigt värre

Utråkad och hungrig bra kombination va??
30 minuter kvar i repan!! Seeeen lunch och idag blir det en tonfiskpastasallad från 7-eleven eftersom ja var för lat för att laga nåt igår. Ovanligt att ja äter tonfisksallad va? :)

Löning!!

Hela helgen har jag sovit brevid en underbar människa!! och nu får jag vänta i en vecka till nästa gång.=/

Igår blev det en tripp till Pizzerian som sagt och efter de hängde vi hos mig slappade bara och darlo fixade lite med musik så nu har även jag ett par nya schyssta låtar =)

I fredas då jag var och fixade naglarna så blev de även mönster på 2 utav de. Rastafärgerna blev de jag är supernöjd. =)

Eftersom det är löning idag ska jag nog inhandla Hello kitty dressen som finns på H&M, Skönt att ha på hemmaplan =)..

K r a m s

Helgen över..

Dååå va denna helg över kan man väl mer eller mindre säga.. tråkigt tråkigt.
Ingen lust och jobba imorn =(

Ska snart till Pizzerian o äta en goood sallad tillsammans med Saris och Adam.
Chillnandi!=)

More to come...

Snorigt folk i kommunaltrafik.

Imorse på pendeltåget påväg till jobbet imorse har jag 2 kvinnor framför mig, helt främmande för varandra.
Det börjar med att den ena rotar fram en servett från väskan som i mina ögon inte såg ny ut, vecklade ut den och snöt sig ordentligt o gucka runt den i näsan för att va säker på att hon var helt clean. Det hon gör efter med den lilla servetten är att hon knögglar ihop den o stoppar tillbaka den i väskan. Hade hon tänkt använda den en gång till?

Cirka 5 minuter senare tar kvinnan brevid upp en servett från fickan som hon också vecklar ut och torkar sig i näsan med fast hon snöt sig inte lika kraftfullt som kvinna nummer 1. Även hon knögglar ihop den och stoppar fint tillbaka den där den kom ifrån. Skillnaden här var att kvinna nummer 2 såg ut att ha en fräschare servett. Men att folk använder samma "näsduk" flera gånger är inte alltför ovanligt men shajses så äckligt att snyta sig i gammla rester.? Man måste ju verkligen känna sig fräsch efter.

Sådant här skakar jag på huvudet åt.

Min underbara.

Gårdagen efter jobbet mötte jag upp Sara för att ta sällskap hem eftersom hon för en gångs skull sluta runt samma tid som mig :) Så vi mötte även Adam som gjorde sällskap med oss. Han och jag fortsatte hem till mig och Sara åkte hem.

Väl hemma hos mig åt vi Sushi som han tagit med sig (Myyycket gott vill ja tillägga) och hade de allmänt mys. När de väl var tid för han att röra sig hem åkte jag med till vällingby o pussa av honom där. =).

Min torsdag var kanon!

Idag ska jag få mina naglar fixade igen och nu är de behövligt funtar på om ja ska lägga nå snyggt mönster på 2 av naglarna för lite omväxlingsskull..Rastafärgernaaa..=) Sen blir de stan och fika med sara för att sen få sova brevidn pojken,mys!

Goddag!!



Linn 21 år idag!!

Min käre barndomsvän Linn fyller år idag! STORT GRATTIS!!!
Så imorn är ja bjuden på party där för att fira kvinnan. Blir dock ett nyktert party för min del. Får nog lika kul ändå med folket där =) Så de ska bli kul.

image106

Massvis med nötter..

Kom precis tillbaka från 7-eleven som ligger här brevid i stort sett. Min kollega tvinga mig att handla nötter åt henne haha och då blir de ju att ja måste handla lite till mig med haha bra bortförklaring va?. Gott iaf!!=)

Idaaag ska jag hänga med pojken o styra upp hans musik så de blir nån ordning på den nångång :)
tur att man har en musikälskande pojkvän :)

Nu ska jag fortsätta tugga nötter och prata med folk =)

Shopping!!!

På måndag ska Mami och jag boka flygbiljetten till vår shoppingtur i Berlin... Aldrig varit där men hört rätt bra om de och sett bilderna på shopping centren så de känns inte som de kan slå fel=) Längtar!!

Nuläget: Uttråkaaad!!!
ska snart få nåt att göra men till dess sitter ja här och kollar runt bland lite bloggar. Alltid roande :) så har du en kul och intressant blogg så länka gärna=). Fotobloggar är ett stort plus!

Men men mer updates kommer under dagen!

En liten notis bara:
Min lillebrors spelning igår gjorde mig till en stolt storasyster. Jag och mamma med tårar i ögonen då han mitt i låten "Nothing else matters" med Metallica kör ett solo. Ja vad säger man duktig är han.:)

A d i o s

Wayne Wonder - Love And Affection

Yessss precis den låten spelas på min data nu. Skön låt på Istanbul riddim. Jag diggar den.
Lär väl bli endel musik ikväll. Ovanligt? Nej.

C h a u

Sepe jobb!!

Suck dålig start på dagen...

1.  Morgonen börjar lugnt tills jag välter ut en kaffekopp på golvet.
2.
Tåget var inställt som jag brukar ta och tåget därefter var FULLT. Att folk ens pallar stå med halva kroppen utanför dörrarna o tro att de ska få plats. Suck. Vilket skapade en försening för mig till jobbet.
3. Kommer in till jobbet och hör 2 kollegor stå o prata o se allvarliga ut så jag frågar vad som hänt. Tydligen visar de sig att vi som jobbar sent den dagen julbordet är SKA få jobba. Planen var att vi inte skulle göra de och att ett annat kontor skulle ta över våra fina tele pass för att vi ska kunna gå på julbordet som alla andra. men neeej nej dåligt planerat, så då ska man få anlända till julbordet då hälften har gått i stort sett. Skitjobb alltså!  

Denna lista kommer säkert bara fyllas på under dagen..=/

Dagens höjdpunkt blir väl att se lillebror uppträda ikväll ska faktiskt bli riktigt kul. Stolt storasyster får man väl lov o säga eftersom han ska upp på scen.=)

Ha en bra dag gott folk!

Fuel Injected..

Vilken evighetsdag gått i vågor kan man väl säga men avslutades med de bästa :) Mycke skratt till och med så magen krampa.

Idag blir det till och sova tidigt...
imorn blir de elevkonsert i min lillebrors skola där han ska spela så blir till att checka in honom =)


Sleeeep tight!

Jaaaa..


image105

Nya möbler..

Äntligen ska mitt rum styras upp så jag slipper ha klädhögar Utanför garderoben pga platsbrist. Nästa vecka vid löning dåra vlir de till att köpa en större lite längre byrå där jag kan ha kläder i och en lite mindre o högre byrå som jag kan ha brevid till Hår/sminkprodukter och även till smycken. Allt de kommer täcka upp en av mina väggar i rummet så min TV får ställas på byrån. Blir även en ny garderob inom kort måste bara hitta den först. Hur som helst så ska de bli sjukligt skönt att få lite ordning på prylarna ser de dessutom som en investering tills den dagen jag lämnar hemmet och flyttar till eget =).

image104


Gårdagen var relativt lugn lyssnade som sagt på musik. Blev lite "Adam musik" haha men skönt o höra lite nytt med även ja e rätt varierad då de gäller musiken men klart man har sina favoriter.

Nu ska jag sitta ett 2 timmars pass i telefonen på jobbet.. Fyfan mördarpass hatar dessa långa pass.

Ha en bra start på dagen allihopa :)

Quality time..

Jag, musiken och mina tankar som svävar iväg..=)=)

Måste bli duktigare på o lyssna igenom hela skivor o inte hoppa runt så mycket. Kan ju va soft att ha ett helhetsintryck på en skiva :) visst vsst viiissst?
 

.Tokig kärlek till musiken.

Mandarin...

Vilken julkänsla och riktigt goda måste jag säga!! MMMhh.. man får akta så man inte får sug efter sånna hela tiden..

Nu är det mörkt ute, säkert kallt också. ska ut till receptionen sista tiden nu fått de 2 roligaste receptionspassen idag.. (HEHE)

Chauuuu ;)

Skitmorgon!!

Yesss... börjar måndamorron med receptionen vilket är nåt jag inte alls tycker om att ha på morgonen vet inte varför men så är läget iaf..sen skitdörrarna för att släppa in kunderna går ju självklart  inte o öppna. Precis samma problem som förra veckan och blöö va sånt gör mig irriterad.

De är tur att man har andra saker/personer som förgyller ens vardag =)

Vill ha heeeelg igen..

Upptagen kvinna.!

Sjukt mys igår och idag! Jag är numera officiellt en upptagen kvinna..=)

Jag mår bra och trivs som "Fisken i vattnet"
hahahaha var bara tvungen.. nu ska jag ringa ett godnattsamtal till pojken för att sen vakna och tillbringa dagen på jobbet =)

Godnatt gott folk!!

Folk är bra roliga!!!

Människors beteende är ibland ganska beundransvärt..Ibland önskar ja att jag kunde läsa folks tankar mer ordentligt och inte bara via ansikktsutryck eller andra gester.. Senaste dygnet har vart fullt av sånna tankar men men de får förbli en gåta.

Gårdagen va chill..kul i lokalen med roligt folk. La isla va väl helt okej inte mkt dans men de funka endå. Sen fick jag sovsällskap också myys myys.. från Sara.

Vår hemfärd var den jobbigaste. Eftersom ingen av oss hade koll på vart bussen gick ifrån blev de taxi till centralen för att ta nattbussen där. Vi hade tur me den för att den rulla in 5 minuter efter att vi anlänt meeeeen sen gick de utför haha.
Jag somnar och fick väl för mig att sara skulle va vaken men nooo vaknade ett par hållplatser ifrån mig men tänkte de e ingen ide o gå av där för bussen tillbaka skulle gå 1 timme senare. Det var ju dessutom inge varmt inatt plus att jag började bli seg i huvudet. Så ja somnade om o vaknade till i jakan då bussen precis skulle lämna stationen men vi fick endå åka en extra tur. Tillslut satt vi iaf i en taxi från jakan hem till sängen. Lagom trötta båda 2. Så kan de gå iaf om man somnar på bussar haha. No more no more säger jag!

Snart kommer han till mig så ska vi ordna med lite musik..

L o v e

Party Tonight!!!

Första utekvällen på 2 veckor har haft en lång alkoholfri period nu vilket jag ger mig in i igen efter ikväll=). Hälsosamma Zandra hahaa =p...

Eftersom Carro blivit vuxen o fyllt 20 år nu så blir de till att fira henne och jag tror de kommer bli riiktigt skojj!! Blir först en lokalfest sen beger vi oss ut =)... La isla på Reggaeton kväll =)

Morrondagen ska jag spendera med Adam och likaså Söndan. Total uppmärksamhet åt honom sweet!

Ha en kul fredag allihopa!

PS. Ikväll blir jag lady in red!

Macka med Advokado

Är så jäävla gott om jag får säga de. Ni som testat de vet om hur otroligt gott de är. En tjejkompis som "lärde" mig äta de i lågstadiet sen dess har ja fortsatt göra de. =)

Hur som helst den här dagen har varit låång kan man väl säga men rätt okej ändå oooch jag fick ju träffa honom också =) Blev ingen bio men vi hamna på kulturhuset o fula runt haha bilden nedanför ska egentligen va en bild på 3 ihopsatta ringar men hmm den blev omgjord haha men ah kreativitet kan man väl säga.
Hemfärden var kall buhuuu men funktionell=)
      
   
          image102      image103

Nej nu ska jag ringa ett samtal.

JAG ÄR LEDIG IMORN!
.Sleep tight.

STRESS

Alla vabbar eller är sjuka så de e kaos här.. SUCK!!
men va gör man kan ju inte trolla fram personal... men känns som jag levt ute i receptionen idag så nu va de nästan skönt att slå sig ned i telefonen.
bara 30 min kvar nu sen dyker Adam upp:)

men ja hoppas ni läsare haft en mindre stressfri dag än moiii!!

Pusss o krams

Biodag

Yes yes jaaah idag är det bio med Adam och Sara, ska bli mys mys.
Inte träffat han sen i söndags då jag gick därifrån så man har ju börjat sakna han endel. Sara var också ett tag sen ja träffa så ska bli kul o se den livliga bruden igen =)..De är planerat att vi ska se 1408, ja vet den ska tydligen va dålig men smaken e som baken och man vet ju aldri vi kanske diggar den =)

Sista arbetsdagen för denna vecka är kompledig imorn sjukt skönt. Blir party imorn med som var längesen.=D

snart lunch..

Laaaaater!

PS. Jag gnisslar tydligen tänder is ömnen enligt tandläkaren ja besökte igår =/. Därför min tand är så känslig.

Godnatt bild..


Nu tänker jag säga godnatt och lämna över en tjusig bild haha!

image101

Berlin..

Mamma o jag planerar att åka till Berlin i februari, vet att de är ett tag kvar men tiden rullar på snabbt och då har jag ju nånting att se fram emot. Berlin verkar vara en häftig stad eller har jag helt fel? Shopping shopping och umgås med mamma.

Nånting som stör mig är mina händer smörjer in de hela tiden med min Elisabeth Arden kräm men ändå verkar de bli torra, Kanske luften på jobbet va vet jag. :)

Men men snart dax att röra sig ut i repan..

C h a u

2 arbetsdagar kvar...

Only 2 days to goooo skönt skönt. Kompledig på fredag =)

Införskaffade min volumaster igår så idag är håret en aning puffigare blev dock lite stressad av mamma imorse och av att ja inte hitta kläderna ja skulle ha. Måste nästan börja lägga fram dagen innan så slipper man springa som en förvirrad höna på morgonen och leta eller ens behöva tänka ut vad man ska ha på sig. Yes yess i know larvigt men en fåfänga jag har kan man väl säga.

Hann inte ens ta med mig frukost lr lunch till jobbet så var inne på 7-eleven o handlade min traditionella latte och även en macka som jag bara skulle ha Ost på men neeee fick med skinka också vilket ja fick plocka bort men mackan smakade inge bra iaf. Sen en tonfiskpastasallad eftersom ja glömde min sallad hemma. Suck, lite bortkastade pengar skulle ja väl vilja säga.

Neeeee nu ska ja kolla runt på lite kul bloggar och fortsätta va glad resten av dagen.

S m i l e

Ny blogg..

Hmm sitter o leker lite i photoshop för att styra upp min blogg med lite nytt men nej jag kan tyvär inte koncentrera mig. Så de får helt enkelt bli en annan dag.

Imorn ska jag plåga mig hos tandläkaren dock inget frivilligt men tror hon har gjort ett slarvjobb så måste få de återställt. Det är ju långt ifrån gratis och gå till tandläkaren så kände att ja vill ha valuta för pengarna=)

Men men nu ska jag bege mig mot sängen.

Sleep tight!!

Tatueringsdax..


Nu har inspirationen om tatuering kommit tillbaka börjar bli tid o ta tag i de nu så ja får mina noter på ryggen nångång..=)

Hett hett!!

Fotobloggar..


Nåt jag kan roa mig med i timmar nästan. Går inte och tröttna på häftiga bilder/Makeup´s
.
Love it

Ny dag, nytt snöoväder..

Fyy va äckligt väder det är idag!! Buhuu..!!

Men men har sovit gott efter ett 6 timmar långt samtal med en viss person hahaha..så de kan gå jaa. Kan inte minnas då jag levde i telefonen så mycke som ja gör nu, härlig känsla iaf =)

Hoppas den här veckan går snabbt vilket ja har på känn..:) Idag ska jag inhandla en volumaster ere planerat och imorn blir det bio. Sen jobbar jag bara torsda och seeeen ledig på freda!!! Najs najs med långhelg =)

Fett med S m i l e
//Zandriii

Godnatt..!!


Godnatt gott folk =)
Nu är de tid för sängen så man är pigg och glad imorn.

Väskinköp..

image98image100
Mina ny beställda väskor som är på G hem :)

30 min kvar...

Snaaaart är första arbetsdagen avslutad riktigt skönt =)
Ska glida förbi Roysan efter jobbet vilket var längesen så de ska bli kul.. och innan de ska jag ringa och lämna lite
uppmärksamhet till pärlan =) haha.

Ha en trevlig dag allihopa!!

Krams

Volumaster


image97

Har bestämt mig för att äntligen införskaffa en Volumaster från Björn Axén.
Tror det är en bra investering för mitt hår ;);)


sovit gott..

Vaknade på ett superbra humööör haha till o med så min pappa gav piken "så här pigg ska du vara varje morgon" haha fick väl till ett litet flummbeteénde kan man väl säga vilket oftast brukar inträffa på eftermiddagen/kvällen vanligtvis :)

Vaknade strax innan 5 imorse och log så var tvungen o få iväg ett mess till honom..=)

Läget just nu är bra men då jag kom till jobbet va de kaos dörren till receptionen gick inte att få upp.
Vilket skapade irritation men nu e ja på G igen =)

Later guys...

MYS!

Kom nyligen hem från honom..De har vart lovely lovely som vanligt! =)=) aldrig kul o röra sig därifrån. men men dröjer nog inte länge tills ja får träffa han igen förhoppningsvis =)

Så nu då? Sitter o lyssnar på Alicia Keys..kan inte komma ifrån att hon är så stabil att lyssna på..=)

Snart middag! Börjar bli hungrig blev aldrig nån frukost för oss idag blev ett hastigt hejdå=(

Meeeen nu ska ja leka med lite bilder.

K r a m s

Mavado..

Lyssnar på snubben nu..stabil stabil! Aaanyywaaay Gaaangstah fo life! la laa hahaha =) som han sägeri nästan varje låt dock. låten Dying är bra!!

Gårdagen hängde ja bara hemma som sagt och den här dagen spenderade jag med Em och Danne, som för övrigt var många månader sen man träffa väldigt konstigt nog men hade lika kul som vanligt med de 2 haha svårt att undvika. Vi var iaf en sväng i Vällingby då alla hade nån form av presentuppdrag att utföra. Det är ju Fars dag imorn om folk missat de?:)

Efter de har ja bara hängt på hemmaplan ska snart få träffa Adam =) och vad som blir av kvällen har ja ingen aning om men fortfarande blir den alkoholfri..

Chauu chauuu...=)


Klädleveransen kom igår..

Yess yesss.. för nå veckor sen la jag upp lite bilder på saker ja beställt så de kom igår allt passa o va på topp vilket fick mig på bra humör=)..idag efter jobbet blev de även en tur på stan så blev en ny svart halsduk med lite silverskifting i , silverhalsband, nya tights och hmm just de en blå klänning typ :) la pengar på kläder istället för alkohol kan man väl säga..=)

ne nu ska ja lyssna på musik..weoo..

K r a m s

tjoohooo lugnt freda

Absolut men kan inte klaga har ju världens bästa adam i telefon ;) haha

Tonight..??

Happ va gör man ikväll då? blir väl hemmaplan först o främst för att mamma o pappa kommer hem och ville gärna ha mig hemma just då...sen att jag inte får förtära nån alkohol gör saken lite halvdystert om man ska hänga med drunk ass typ haha men men får la se...tänkte se vad sara planerat hoho =D

Nå kul förslag?

Tråkig lunch..

Antingen lunch nu kl 11 eller 13 valt att äta nu annars blir ja säkert sjukt hungrig då ja är i receptionen..

o ingen kul lunch med mig heller tog lite av de som fanns hemma.. typ Quinoa,sallad,tomat,haloumiost,majs hmm ah typ en sån blanding. men men blir väl bra what do i know.:)

Men later guys!...
Nedräkning har börjat ikväll kommer mami o pappa =) rätt skönt o ha de på hemmaplan ändå...=)

K r a m s

Oh yes fredag äntligen!

De ska va en riktigt bra fredag idag har ja hört? Hoppas det stämmer:).. Godmorgon!!!.....

Hur gammal är du???

hahaha den frågan fick ja nyligen i telefonen..direkt efter så skämdes han o sa att han skämta o att man måste få skämta lite annars blir de ju så tråkigt haha. o han va på tok för gammal för mig. i´ve got my doris ;)

oftast då man jobbar kväll som alla sjuka människor ringer haha alltid råkar man ut för nån.
1 timme kvar nu bara.. och YES mina kläder jag beställt har kommit hoppas ja hinner hämta ut de innan de stänger =) och att allt passar annars blire segt =)

Ne nu börjar nedräkningen.

P U S S S

Arg o irriterad..

Läste en artikel på aftonbladet om en 17 årig kille och en tatuering han i stort sett ångrar. Lär att ta ansvar du är ju inte 10 år direkt. Dessutom själv valt att ljuga om sin ålder för tatueraren. Nej suck orkar inte sånna.

ni kan läsa artikeln här... http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1199869.ab


Soooooon får ja la träffa honom!. =) only 3 tim kvar typ haha.

jobbar till 6 idag buhu=(

PUSS

Målar...

Just nu: Målar i mitt kollegeblock. Jag kan inte måla men lite kladd kan man väl skapa:) en sysselsättning man har medan man pratar i telefon..tidsfördriv precis som musiken ja har i bakrunden. =).

snart ska ja på möte. alltid lika kul. *Not* men nödvändigt.

Just nu spelas Alicia Keys på radion fortfarande lika bra den låten "No One"..Hon kommer ju även till sthlm på en spelning i Mars om ja inte minns fel. Måste nästan dra med mig nån o gå o kolla..=). Mäktig röst.

Later..;)


image96

Baaaarn!!

Min barndomsvän Tesss födde inatt en dotter som heter Engla! Sjukt mys och hon kommer bli en bra mamma!

Igår mötte jag upp doris o räkan inne i stan så jag fick skratta av mig lite åt deras skämt och punchlines till varandra. Sen gled vi hem till mig och styrde upp tacos blev helt okej faktiskt. Sen terroriserade doris min facebook kan man väl mer eller mindre säga. Han har iaf fått mig att framstå som desperat HAHA. Hur som helst va de en kul kväll.

Idag är de planerat att träffa Mallan sen va Em sugen att joina hoppas de blir av att jag får se de 2 kvinnorna. Kanske hinner med att träffa honom en sväng också, annars får ja helt enkelt vänta till lördag.

Imorn kommer mami o pappa hem hur snabbt har inte den här veckan gått?? helt sjukt så idag blir de nog till att städa lite också haha inte för huset är upp och nedvänt men iaf..:)

Neee nu ska ja skicka iväg lite papper till folk innan jag beger mig ut till receptionen för att hänga där i 3 timmar!!!!!! fyfan o varav 2 timmar själv!=/ boring.

Hur som helst! Have a nice daaay!

tick tack tick...

Jaaaaaa nu vill ja sluta... 40 min kvar.. hoho

Fotoautomaterna..

Yess Sebbeee...är man utråkad lr bara känner för att busa lite kan man ju alltid roa sig med fotoautomaten haha då det är luugnt i receptionen iaf =D hoho.

Försooov mig..=/

Vakna 08.00 tiden då jag egeentligen ska börja jobba så dök inte upp på jobbet förrän runt 10 tiden, sov nog helt enkelt för gott för att kunna vakna. Men nu sitter jag iaf på plats och pratar med kunderna för fullt...Lunch om drygt en timme..:)

Idag ska jag hänga med Adam ska möta honom efter jobbet så glider vi hem till mig och styr upp Tacos, gott gott men han får lov att äta qournfärs för jag gör då ingen vanlig köttfärs inte men haha jag hade tur de gick lika bra med qournfärs för honom =) ska bli mys.


Igår hade jag och min bror som sagt storbesök av momor/morfar + mina 2 mostrar och respektive och även 2 kusiner. så det var fullt vid köksbordet men sjukt kul att träffa allihopa igen. Bästa var när jag kliver in genom dörren och hör en dunns i golvet och hör min 3 åriga kusin komma springandes o hoppar upp i min famn i stort sett. Han är verkligen min grabb! Han vill att ja hämtar han från dagis också så får ta o styra upp de hade ja tänkt kanske nästa vecka redan =P haha.

Neee nu ska ja drömma mig bort.

Kraaams

Godnatt!


Nu ere tid att sova. Hoppas ni sover lika gott som ja ska göra.
Imorn får jag träffa hooonom.

Mitt hår men dålig bild..

image95

Den vart lite mörk så fick ljusa upp den lite men blev inte allt för bra.. whatever jag är nu helt mörkhårig :)

Stoooor middag

JUST NU: Mormor befinner sig hos oss och lagar mat!
 
Får som jag ville mina mostrar + mina 2 grabbar till kusiner kommer också. MYS MYS!..

Fick en överasskning idag också skulle tydligen jobba till kl 6 imorn vilket inte går ska ju laga mat med adam imorn. Men snälla arbetskollegor som man har så tog en mitt pass =)

image94

Ungefär såhär road är jag på arbetet på dagarna.
Kan va relativt kul med fotoautomater haha.

Kraaams

Lider av beslutsångest..

Teneriffa VS Sverige wtf asså måste ta mig i kragen nu och besluta mig.

Fått kalla fötter men mkt för att jag fått andra ideér. Sen lämna familj/vänner/han... kaaan va känsligt men äh de får lösa sig är nog bara inne i nån svacka nu.

Men jag är lyycklig tack vare dig!! =) 


Regn regn regn!

Fyfan säger ja, så tänker man på mamma o pappa som ligger i solen o njuter hela dagarna haha.

Tiden ensam hemma har funkat bra hittills bara att lillebror e lite seg med att komma upp på morgonen men ska inte ljuga med att säga att jag är världens piggaste på morgonen heller så. Efter en brämhults apelsin juice är jag lite piggare iaf.

Idag tror ja att mormor kommer på besök vad jag hört ryktesväg och lagar mat till oss haha trevligt värre. Va ett tag sen ja träffa henne nu med så hoppas hon kikar förbi..=)


Lyckad färgning.


Jaaag är nöjd..:P droppar en bild imorn ;)


.Godnatt.

Färgning av håret påbörjas..

Nej nu ska jag färga håret. Lär bli endel mörkare förhoppningsvis men av erfarenhet av denna färg slutar de så.. läckert värre ;);)


image93

Vad tror ni?=P

Bild från imorse..

Lagom road en Månda morron..Naaej naaaejj...

image92

Lika road nu..KALLT!

U know what i meaaan?

Hur pass uttråkad får man vara? usch men sista telefonpasset nu innan ja ska hänga i receptionen till stängning.
Hoppas på att de kommer nån glad än o gör mig på bättre humör..=)

Idag är en sån dag jag vill ut o shoppa..=P men det är tyvärr förbjudet som läget är just nu..=/

Ska fortsätta prata med alla trevliga kunder nu.. muaha vi säger så.

Pussss//C-vitamin

Nya planer..

Ja har kommit till en punkt i livet då jag är lite förvirrad skulle jag väl vilja kalla de.. VAD SKA JAG SYSSLA MED?
Vet ju att de ska vara nå form av Service yrke så mycket vet jag väl.

Har ärligt fått kalla kårar för att lämna landet..? Får helt enkelt se vad som sker framöver...


image91

Helgen är nu över...

Fredan har jag ju berättat lite kort..men lördan då börjades med att jag åkte och fick mina naglar fixade och sjäälvklart är de lika snygga som vanligt och även sprickan ja lyckades åstadkomma på pekfingret är nu borta =)

Blev en fika med Em i centrum efter de och inhandlade en ny klänning men vet dock inte om ja e helt nöjd me den får se hur ja gör om jag behåller den eller ej=)..gled förbi rääääkarn haha och hämtade nå filmer till mig och Adam och fortsatte gå hem för att styra upp mig själv. Eftersom jag är en sådan fruktansvärd tidsoptimist så hade ja beräknat va hos adam runt 7 tiden och tiden då jag chansade på att ja skulle vara där va då 4a så med andra ord hade jag 3 timmar att göra allt ja skulle göra. haha beräkningarna stämde relativt bra minsann haha. Men vi var och hämta mat o käkade kollade på nån komedi jag inte minns namnet på men rätt kul var den och så hann vi med nån film om pingviner, hahahaha rätt kul..
gårdagen va typ en sooooovdag helt sjukt men väldigt mys!..

En toppenhelg utan alkohol och party, enbart hängt med underbara människor!!..

Och nu sitter man här MÅNDAG en hel vecka kvar tills de blir helg igen...blöö..


//Zandriii



Bästa fredan!

Än är den inte över visserligen men än sålänge är den på topp och tror knappast den kan sluta dåligt.

Var o mötte Doris i vällingby då ja inhandlade hårfärg och äntligen hittade jag glansspray så får se om håret kanske blir bättre utav de =)...sen gled vi o handlade lite mys till kvällen eftersom Sara hjärtat kommer hit och ska kela med mig resterande av kvällen haha blir till att kolla en rysare med henne (Som ja vet att hon bara älskar) haha... Efter vällingby begav vi oss till Jakobsberg för att hämta mat o gled hem till mig. Jag har ätit Sushi för första gången och belive me ni som inte testat de de är fasiken riktigt gott! måste dock lära mig äta med pinnar bara gick inte så bra idag hur mycke han än försökte visa hur man gör haha.

Ah som sagt haft så sjukt kul/mys med mycke skratt idag! (Även fast vi båda e sjuka o borde ligga stilla i sängen och sova bara)

Imorn ska ajg fixa naglarna igen ska bli skönt har råkat göra en spricka i ena nageln idag=/ men de ordnar hon så fint imorn så.. 

Meeeeen de var lite Updates från min fredag!... Har ni andra en bra fredag?

PUSS //Från en sjukligt glad C-vitamin

Ruffsig och nyvaken..

GODMORGON!!

Blev väckt 9.45 av Adam som lät jättepigg..45 min senare som klockan nu visar är ja inte i närheten av så pass pigg men som han sa "Jag kommer nog somna sen hos dig" haha ett bevis på att han nog inte är så pigg.

ska nu in i duschen o hoppas på ett försök om att bli pigg. Mitt hus e nu tomt förutom mig o min bror o katten busan som går o gnäller, va ere hon vill? hon har redan fått mat precis. hon kanske bara vill ha uppmärksamhet helt enkelt haha.

image90

*Prosit* Näsan e täppt som aldrig förr och halsen som var bra har numera gå över till "Göra ont"-stadiet.

Nej nu väntar duschen.. Later...=)=)

Massvis med musik...

Funkar i alla lägen shajses vad jag diggar de!!

MER MUSIK ÅT FOLKET!! ;o)

image89

Spanska kurs i lurarna...

Då satt ja här mätt o belåten med en kaffekopp framför mig och lyssnar på en spanska kurs i mina snygga lurar.
Måste uppdatera min spanska lite om ja ska kunna överleva som jag vill kunna i Teneriffaaa..

image88


just nu säger de.. "Qué dia es hoy..?" muahaha ja ska bli grym! ;)

Besos...

Bild..


Droppar en bild från i fredags..haha

image87

Tjejjer tjejjer...

Aaatjoo!!

Då var man än en gång förskyld, legat avdankad i sängen hela dagen kollat klart på halva Hitta nemo ahha ska kolla resten strax. Pratat med Adam ett  antal timmar om både de ena o det andra vilket är underhållande. Nu är även mamma o lillebror på g att åka iväg o handla mat och för min del blir det en Tonfiskpastasallad mummsigt.

Om några timmar kommer man märka av på min mor att hon har resfeber, de åker nämligen imorn bitti och hon är lika nervös varje gång. rätt kul.

Helgen blir lugn inte kapabel till att göra nåt avancerat heller ska hänga mest med den också sjuka adam o chilla bara. fick aldrig träffa han igår så saknar han.

de var nånting kul jag skulle skriva men nu har jag glömt bort de bara för de...haha aja ska invänta min sallad nu men kollar klart nemo under tiden!

Peace ooout grabbs..

Cvitamin

.One Love.

RSS 2.0