....

Hallooooow!!
Nu e det vår och bara de gör mig på lite bättre humör, Till och med mina nya vårskor fick göra sitt idag hoho=)

Jaha vad har jag gjort denna vecka då?I Måndags blev de en sväng på stan men hitta bara lite små saker som e "bra o ha" typ i Tisdags åkte jag hem till Malin efter jobbet och fick äta hennes goda pannkakor riktigt goda må ja säga. Både Onsdags och idag Torsdag har jag övningskört o shajses vad kul de är körkortet e numera på G känns det som!! Kanske kan bli en o annan roadtrip i sommar om man har tur haha. Imorn blire till att gå ut o äta efter jobbet med 2 arbetskollegor och vi har då alltid lika trevligt tillsammans =)

nu erre endast 3 timmar arbetstid kvar sen ska ja en snabbis förbi en väskaffär där ja såg en tjusig väska under friskvårdstimmen imorse  såå får la se om de blir nå köp eller ej :)

Té time nu!

Pussss!!

Smile Its Friday.

Dagarna bara flyter iväg.. och inte ett shiet händer i stort sett..:(
I onsdags kom mamma och pappa hem men träffade de första gången igår eftersom ja hade somnat innan de kom hem och de var mys att träffa de,bruuuna jäklarna. haha. Var även iväg på en manikyr av naglarna igår blev väl nöjd men ska nog styra upp en annan färg på lacket men de får bli senare.=) Sovsällskap hade ja också i mitt iskalla rum måste fan styra upp värmen inge vidare och sova i de kalla rummet, definitivt inte helt själv.=/

rätt kul i vanliga fall på fredagar brukar man va mer åt YES de e helg!!! hahaha men nej nej inte idag.. bara för ja ska jobba imorn med. just i denna stund ångrara ja lite att ja tacka jaa... men de e pengarna som lockar där faktiskt. Blir till och se vad min fredakväll kommer bjuda på vet att jag ska få tacos till middag sen blir de väl en hemmakväll :S, får ta igen de imorn kanske.

men nu ska ja en sväng till pressbyrån under min lediga stund här och handla nåt gott att tugga på..:)

säger de en gång till. vibes46.com deras webbradiooo förgyller dagen på jobbet.!


Stor Kram//Zandriii

En vecka senare...



Nuu har de exakt gått en vecka sedan mamii och papii reste iväg, tiden går allt bra snabbt de kommer hem redan ikväll. Visserligen ska de bli rätt skönt att ha de på hemmaplan igen blir så sjukt tyst när de inte är hemma, förutom musiken som spelas från mitt rum och min brorsas rum haha. Pratade med de på msn och webbcam i förrgår. De är världsklass mina föräldrar!

Vad har man gjort under veckan då?.. jadu fikat med vännerna, blev utgång också, Middag med mormor,shoppat, umgåtts med härligt folk, Solat och färgat håret. så kan man väl sammanfatta de...självklart jobb under dagarna. 
Imorn blir de till att gå och göra manikyr på naglarna för hon som gör naglarna e bortrest så de får blir en manikyr där emellan för att de ite ska se allt för sjabbiga ut :P haha.

Såg prison break igår också och ja blir liiika tokig varje gång de slutar, 2 episoder kvar på denna säsong sen väntas en helt ny säsong när ska de sluta egentligen? haha. 

ne nu ska ja hämta en kopp kaffe medan ja har en stunds ledighet. vill bara säga BIG UP till webbradio asså så jäkla bra haha.

Beyonce feat Sasha - Beautiful Liar


LOVE YOU and u know it! !// Zandriii


.Dem Gone.

VÅÅÅRSOL!! fan vad det är härligt. spec idag har jag varit på bra humör. haft ett bra schema de jag jobbat närmast idag har varit på bra humör och varit skämtsamma..är de iof rätt ofta men extra mkt idag, och självklart solen. Imorse vid halv 6 kom mamma, pappa in och sa hejdå också de flög till Gran Canaria nämligen o blir borta en vecka rätt skönt ändå med huset fritt eller aah förutom lillebror men de står jag ut med. :) Han skulle egentligen åka till landet över helgen så jag slapp oroa mig över honom när helgen väl kommer men så blev de inte heller. Nu slipper ja  hyra en dobberman som kan vara i huset med mig över helgen eftersom ja Inte hade tänkt sova själv haha skämt och sido men nu slipper jag tänka på det iaf. ;)

Jaha vad e då dagens planer..? jo en sväng på stan ska göra ett nytt försök till o hitta en jacka sedan får jag även kvinnligt besök av Em som kommer över och ska äta midda med mig och vi lär säkerligen dricka ett par koppar te. =)

men nu ska ja gå till receptionen o hälsa lite på de andra brudarna ett tag..!

Chau!
Kramas//Physalis

Ingen Rubrik.

Jahaapp då var de måndag på nytt och idag åker moster o kusin tillbaka till Luleå. Men väldigt kul att träffa de igen.=)
Förra veckan gick väldigt snabbt kanske för ja bara jobbade 3 dagar tillbringade torsdagen och fredagen på Lidingö på konferans väldigt trevligt må ja säga. Endel party på kvällen så man var lagom trött dagen efter, men då kom de en bra föreläsare och livade upp stämningen lite. En transvestit som föreläste om fördomar och normer kan man väl säga riktigt bra var det iaf, tjusigt kvinnoklädd :D
Fredags kvällen gjorde ja inte ett shiet tillbringade den hemma i soffan med mamma o pappa somnade vid 11 :S
vaknade på lördagen lika trött som när ja la mig men hur som klädde på mig och gick ner för att träna, efter de blev de en tur i solariet. =). Mormor, moster och Elias kom även på besök myspys. kvällen avslutades med Sangria som inte var alltför god meen trevligt sällskap o mariocart blev de hahaha.

Min söndag bestod av en enda lång promenad genom hela stan, Roy o jag hade bestämt oss för att åka till stan för att promenera o försöka hitta nå trevligt fik men varenda fik på kungsholmen var stängt så vi hamnade tillslut i centralen där de faktiskt blev Mc´donalds haha av alla ställen men men det var trevligt iaf gled runt o kolla i roliga affärer och skratta bara.

och nu sitter jag här och ska fortsätta denna dag sovandes lär de väl bli. blir shopping på mat med mami sen ladda upp inför veckan då de e borta de flyger redan på onsda tiden går så snabbt

Världsklass

                                          
     .Smile For Me Sugar.

                  
V?rldsklass

Du är verkligen Världsklass!

Mad Love

Att vara olyckligt kär kunde ja väl ana att de skulle vara jobbigt, det hör man ju bara på ordet "olycklig"... Men hade aldrig trott att de skulle vara såhär jobbigt! När går det över..?! ere meningen att de ska gå över?. Jag vet iaf inte svaret där, utan de kommer väl med tiden som folk runt omkring mig sagt, just nu tror ja inte på det bara.


Godnatt alla bra!




<3


Måndag och Illamående!

Ere nåt jag hatar är det att må illa, de e en riktigt obehaglig känsla. sjukt trött idag också men bara lite mer än en timme kvar sen ska ja bege mig för att fixa naglarna igen så de blir bra visserligen e de fortfarande bra men känns alltid som bäst när de e nygjorda :) Efter de blir de nog en tur hem till Em, har inte träffat den kvinnan på mer än en vecka och så lång tid brukar det inte gå emellan våra träffar.

Helgen bestod av oändligt festande kändes de som vakna på lördagen runt 2 gick in i duschen o började styra upp mig själv på nytt. laaaagom trött var ja iaf. :)

Idag kommer min moster o kusin från luleå ner också så imorn får ja träffa de också de kommer hem till oss på middag, de ska bli mys! så denna vecka e väl på ett sätt bra jobbar dessutom bara 3 dagar ska på Konferans torsda och freda..haha sånt som händer.

men men nu ere tid för sista telefon passet för idag vilket ja typ ser fram emot för i receptionen var de så sjukt mycket folk. påfrestande stundvis. kanske tar ett parti spindelharpan. haha.

Mad Mad Love// Zandra

Cvitamin

.One Love.

RSS 2.0