Måndag!

Vilken dag de har varit,helt underbart väder.
Blev först en Sushi frukost i Vällingby med A innan han åkte till jobbet och jag tog bussen hem för att sola.
Sjukt varmt och otroligt skönt men ansiktet känns lite stramt men de lägger sig sen och blir förhoppningsvis lite brunare =)...Efter de tog jag på mig träningskläderna och begav mig ner till löpbandet men orkade inte springa 40 min som sist utan 20 fick de bli för va helt matt i kroppen och sen sjukligt varmt. Bättre än inget iaf känner jag!

På onsda drar jag Em Mallan och Sara på en liten Roadtrip ner till Smögen först sen nån natt i Götet...kommer nog bli ruskigt kul och ska bli skönt med en liten get away från Stockholm innan man börjar jobba som jag gör på måndag redan. :):)

Men men nu ska ja trixa och se vad ja har för sommarkläder att ta med.

//Z

Sommar och sol och..

Varför ska de vara så svårt och jobbigt att lita på folk? vad är det som tar emot?
Jag vill bara kunna vara utan att grubbla...blööö!!

Men men nu ska ja röra mig iväg för att få en trevlig kväll!
//Z

Bilder från dagen =)

Mina stjärnor! 



 Glass glass

 

Lovely lovely!!

//Z

Tripp till Skansen

Helt slut efter verkligen en heldag på skansen ihop med mormor moster och mina två urgulliga kusiner. Fullt ös hela tiden så ja däcka i bilen hem medan Emil satt o petade på mig under hela bilfärden hem hahaha... Tog lite bilder som ja tänkt få in här sen :)

Nu har ja fått i mig lite midda och även skickat iväg en beställning på min röda adidaströja =D äntligen ska den bli min.
Fick även hem kläder som jag beställt idag med och de var fina prylar spec jackan..kanske visar sen får se vad som hinns med men kul är det!


Var på jobbet en sväng igår och de kändes bra sen blev de en promenad till Eken med kollegan Malin som nyss kommit hem från NYC och hade köpt ett litet kit från Victoria Secret till mig med duschcreme,bodylotion,läppglans och ett par trosor...hot hot hot =D Vi hade de super trevligt med mat och dryck! Även jessie var med så de va kanon.

Sen va de lägenhetsvisning med A för att sedan åka hem och var social ett litet tag hos han innan jag somnade..ska in i duschen nu sen blir de en tripp dit ikväll med..

Nuu måste ja sluta här...ha en trevlig kväll!

//Z

Stress stress

Hatar stress mer än nåt annat, spec kombinerat med hunger haha. Vaknade vid 11 och visste redan då att de var bråttom men vi var rätt snabba iväg ändå. Utredde lite ärenden och åt frukost och nu är ja hemma och ska styra mig själv för att sedan åka till jobbet och skriva nya papper. Fått tillbaka mitt kära jobb! muy bien muy bien säger jag! Sen blir de till att äta och dricka lite på eken tillsammans med kollegor.
Spenderar natten hos A och resterande familjen där så de blir en trevlig kväll=)...
Nu har ja bråttom in i duschen...

//Z

Lite bilder från allt möjligt

 Josses cowboyfest   Grillning i regnet

 Underbara damer

 Lovely Linn   Me love

 Ruskigt snygga

 In i dimman

  Crossfire

Jaja så kan de gå... gotta run

//Z

Tokig värk..

Godmorgon :)
Vaknade strax efter 9 men orkade inte ta mig upp ur sängen då utan låg kvar ett bra tag.
Har inte fått i mig frukost än så har inte riktigt piggnat till men ska snart styra den klassiska frukosten. Hallon och björnbär med musli och mjölk, som egentligen ska vara souya mjölk men nu får de bli vanlig. Mycke bra.

Men men nu ska ja fixa o dona innan ja ska åka och lämna av lägenheten=)

//Z

Sleeping beauty

Nu ska ja försöka sova efter en lång lång kvällspromenad...efter 2 lpass på löpbandet och en promenad idag borde ja sova gott pga tröttheten men vi får se..

Sov gott nu..
//Z:)

Hejj och hååå!!

Nu är flytten klar. Allt blev städat och klart igår så idag har ja tränat och njutit av mina vänners sällskap på vår baksida i solen. Mycke trevligt. Så imorn ska hyresvärden komma och se så allt är OK och så får ja lämna över nycklarna till de nästkommande. Lite sorgligt men de var som sagt lika bra...De ska ju bli sjukt varmt imorn och självklart ska han välja en tid mitt i soltimmarna...13.30...!!! morr..=)

Dagarna som har varit har verkligen varit super och jag har njutit fullt ut. Även fast de då och då kan komma lite hjärnspöken men ja försöker hålla de borta till den del det går.

Imorn ska jag även hälsa på min lilla flickkusin Amanda som är nyfödd, ska bli kul och se henne! Säkerligen en supersöt tjej!

Vaaad ska jag göra av kvällen då? redan uttråkad fast de finns saker att ta itu med..sen suger de att jag antagligen inte får sovsällskap inatt=/ blö blö..
men nu ropar mami att ja måste flytta på lite grejer sen får ja väl träna igen lr nåt för att sysselsätta mig..
=)

//Z

Utråkad..

Stört utråkad nu...försöker komma på va en låt heter så ja kan ladda ner den men ja har tappat melodin i huvudet nu så sitter o lyssnar på 107,5 i hopp om att den ska komma så ja kan få hem den låten..Blir galen men men...

A försökte få mig o komma till hans jobb nu för att vi sen ska ut o äta men i do not have any shoees here...går ja ut med mina sandaler i de här skitregnet kommer de bara va o kasta de sen.. så de sög.
Fy va utråkad ja e... men ska leta vidare efter låten så säger ja till om ja hittar den haha..=D
Super o träna till!

//Z

Parapaapa papaaa pa paa

Hemma efter en tur på stan med att göra ett försök att säga hej till R innan han reser bort men han var inte på plats så kollade lite i affärer som tidsfördriv innan ja skulle iväg och fixa naglarna..=) Så nu sitter ja här med nya fina naglar och ska äta en Canneloni låda eftersom de inte finns nåt i matväg här hemma köpte ja med mig på vägen..

Sjukt seg idag så de blir en lugn eftermidda här framöver för mig.
Imorn är det Midsommar och den skulle jag egentligen spenderat ute på landet med mina små kusiner och mostrar o mormor och hela de packet men eftersom ja måste flytta möbler på lörda blir ja hemma hos mamma och pappa istället med grillning där tillsammans med A. Blir nog mys det med =)

När ja var klar i salongen hände det en sjuk grej. En gubbe som skrek åt mig och fråga om jag hade en hitler F****????!!! sen att jag var spröd och att han skulle ta mig till psyket och hmm hmm går inte in på detaljer men svin vidrig var han iaf så ja skrek hållkäften och gick vidare...borde sånna få gå lösa på stan?? inte enligt mig..

Men men nu ska ja roa mig vidare här...
Sooo long...//Z

Tillbaka...

Så då satt man vid en data igen då efter denna helg... Haft sjukt kul samtidigt som andra saker vart upp o ner men nu hoppas jag att de inte blir nån mer skit, tålamodet för de rinner iväg. Ett tag framöver får de nog bli nyktert för mig iaf..

Men men nya tag, hållt på o packat hela morgonen nu sen A gled iväg till jobbet...så snart är de tomt i skåpen likadant alla kläder är nu väck från alla byrålåder..Tar aldrig slut känns de som. Ska hem till mami o pappa sen för att träna lite.

Nu har ja inte tid o sitta här längre...

Tjoo//Zanie

Sara ljög

Vi ska ju inte åka med 12 tåget...utan 1 tåget...no more stress =P

Nu kör vi...

Sovit blööö dåligt inatt, tog evigheter innan ja kunde somna o sen vaknar man hela tiden, värdelöst enligt mig.
Men men gick upp vid 8a för hörde att mami var vaken och hade fixat med kaffe så gick upp och gjorde henne sällskap.
Sen haha på med träningskläderna och ner till löpbandet. Lite segt var de för de flyttade lite på de igår kväll så de stod nu vid en spegel och springa och se dig själv hoppa upp o ner när man springer är ingen hit man blir helt yr. Så snälla pappa skulle flytta spegeln och sätta dit en plansch som man kan stirra på istället ;o)

Snart ska man iväg till J´s landställe för att röjja lite under dagen för att sen avsluta kvällen med MP och Crossfire som kommer hänga där...

Men nu måste ja få i mig frukost...
Kameran är på laddning så lite bilder kommer upp inom sin tid här :)


//Z


Flyttlass nr 2...

Ruggigt tomt i lägenheten nu... lite ångest.. Vädret piggar ju inte direkt upp en heller...

oj oj oj..

Vilken dag, levt helt i min egna värld. Började med löpbandet imorse sen blev det en tur till centrum för att hinna med bolaget. Hamnade sen hemma och har sen dess flyttat kartonger och säckar med kläder osv...fyfan mer grejer än vad man tror och de e fortf hur mkt som helst kvar känns de som...=/
Usch usch...

Denna dag är bara skit...

"Är det såhär när man är kär när man är liten? hur är de då när man är kär när man är stor?"

Blir kanske ett träningspass till idag innan ja somnar för kvällen så ja sover hela natten utan att vakna.?
Ja får se....

Laater...
//Z

Nyvaken?

Rätt så nyvaken och sliten känner jag mig, undrar om mallan kom upp till jobbet? haha...Blev ett par glas vin på Gröna lund och sen promenerade vi sjungandes och då hamnade vi högt uppe på Sky bar till slut med en varsin drink i handen.
Klockan blev efter 00.00 och då tyckte vi de var på tiden att börja röra oss hemåt...
Jag fick åka hem och blev mer lr mindre kallad dumhuvud (inte av mallan då såklart) men rätt segt o få den kommentaren slängd mot en.. suck.

Nu sitter man här med en kopp kaffe för att försöka vakna till och jag kan inte riktigt bestämma mig för om ja ska träna eller inte...ska slå en signal till mami först och se hur dagen blir planerad för vi ska flytta över lite saker hit idag.

//Z

Nyvaken?

Rätt så nyvaken och sliten känner jag mig, undrar om mallan kom upp till jobbet? haha...Blev ett par glas vin på Gröna lund och sen promenerade vi sjungandes och då hamnade vi högt uppe på Sky bar till slut med en varsin drink i handen.
Klockan blev efter 00.00 och då tyckte vi de var på tiden att börja röra oss hemåt...
Jag fick åka hem och blev mer lr mindre kallad dumhuvud (inte av mallan då såklart) men rätt segt o få den kommentaren slängd mot en.. suck.

Nu sitter man här med en kopp kaffe för att försöka vakna till och jag kan inte riktigt bestämma mig för om ja ska träna eller inte...ska slå en signal till mami först och se hur dagen blir planerad för vi ska flytta över lite saker hit idag.

//Z

Godmorgon gott folk..

Nyduschad men fortfarande inte riktigt vaknat till liv känner jag. Ska styra upp mig själv för att sen ta en Sushi frukost/Lunch hahaha... Senare på dagen ska ja möta fina malin frå jobbet för att hänga på grönan...
Blir nog en trevlig kväll... nåt foto laddas förhoppningsvis upp =)

//Z

Vilken kväll!...=)

Gårdagen va underbar med alla kollegorna samlade...God mat och dryck samt trevligt umgänge..Vill tillbaka till min plats och de är som min teamleader säger vi var ett kanon team och vi skulle nog göra vardagen roligare för resten om vi kom tillbaka =) helt säker på det...men men efter vi var på jobbet gick jag mallan och jooojooo vidare till Allmäna Galleriet för att ta nåt glas vin så de va mycke trevligt de med. Sen dök även A upp och joina oss ett tag innan vi skulle hem..

Vaknade lagom sliten och stressa hem till mamma och pappa för hade bara sandaler i lägenheten och de regnar ju ute så ville inte röra mig in till stan i endast sandaler men nu får ja tråkiga nyheter att det inte blir av..får ta de en annan kväll snart framöver...Blir väl till o gå ner och träna istället sen ska ja kolla av vad Em pysslar med om hon fortfarande är tillgänglig för en dejt med mig =P

Uppdaterar lite senare va nu ere träning som gäller..

//Z

Kramp..

Har lite lätt kramp i min mage efter träningen och sen mitt försök i att göra en omelett.. hahaha den blev som ett skämt.
Inte alls lika jämn o fin som den Tess gjorde åt mig igår..=/ men men bättre lycka nästa gång i guess..
Sitter nu med en kopp kaffe och har precis duschat efter både träning och solning.

Ska väl börja styra upp mig själv snart innan man ska till "gamla" jobbet och mingla lite ikväll..
Har även vart i kontakt med min gamla chef för att se om de möjligtvis finns nå ledigt sommarjobb åt mig och han återkommer imorn så man får väl se..kan va bra o ha nåt sålänge bara tills man nu hittar nåt annat kul jobb..=)
Pratat med hyresvärden idag med och den 23:e Juni nu redan är det besiktning utav min lägenhet...=/ då blir det bye bye till den och hem till mami och papi under en period.. Känns lite si sådär..

Men men nu ska ja få på mig lite kläder och ta tag i mig själv :)

Later gott folk
//Z

Bilder från dagarna =)

Har lovat o visa lite iaf =)

Johan Glans på Norra Brunn

Jag och fina Malin :) sen Lamiiis and me.

Frida,jag och underbara Assam ;)


Grillning hos Blondie med Guitar hero..


Kanske fotas lite mer bilder ikväll då man ska träffa de roliga kollegorna igen!
Men nu ska jag styra mig själv för att sen röra mig till mamma och pappa och träna lite :)

//Z



=)

Nu beger ja mig moot Ekerö!

Uppdaterar lite senare med bilder från dagarna :)

//Z

Wohoo!

Då vakna man inte av väckarklockan imorse utan vakna en timma senare. Har nu hunnit återhämta mig från igår iaf. Hade otroligt kul och trevligt. Mötte först mamma och hennes kollega på tåget sen åkte vi in och åt mat tillsammans med hennes son o hans kompis. Vi var verkligen ute i god tid kan man säga haha insläppet till Norra brunn var halv 7 och vi va där lite innan meeen de började inte uppträda förrän 9 så vi hann med ett par glas innan de.

Vi skratta o skratta hahahaha otroligt kul! Måste vi göra om fler gånger kom vi överens om =)

Nu ska ja ta mig i kragen och gå ner till löpbandet och sen köra lite styrka för mina mesiga armar haha efter de ska ja nog tillbringa en liten stund i solariet så man ser lite sommarfräsch ut ikväll när ja ska på Grillparty hos min gamla VD med alla från mitt gamla jobb.

Saknar mina kollegor, känns mer som ja har semester nu men som sagt så är inte fallet.
Vill tillbaka till min plats brevid mina pärlor!! Assaaaam,Mallaaan, Annaa,Appinaaa o alla andra härliga.
Får krama några av de ikväll!

Men nu är de på med löparskorna så kör vi!

//Z

Ibland alltså...

Ja blir knäpp...
Vad är problemet?

Norra Brunn ikväll..

Vaknade för ett tag sen men har fortfarande inte riktigt vaknat till liv, krävs nog en dusch för de.
Eller ska man gå ut o ställa sig i regnet? blir lika mkt dusch av de fast dock inte lika fräsch. Har ingen jacka här hemma i lägenheten heller så kan inte ta mig ut än utan får vänta tills pappa slutat jobba och kan droppa av den hos mig...
som han sa; "Vad skulle du göra utan pappa?" - bra fråga!?

Ikväll ska ja ju till Norra brunn på Stand up! Ska bli riktigt kul idag är det Johan Glans och Lennie Norman.
Aldrig varit där så vi får se hur de e =)...



Men nu ska ja ta mig till duschen...

//Z

Lagom stel..

Rätt pigg idag... sovit gott inatt och vaknade strax innan 10 imorse. Vi styrde upp oss själva och traska upp till centrum för att äta frukost..Satt där ett tag men skiljdes sen åt då han skulle till jobbet och jag hem till mamma och pappa och sola och träna.
Sagt o gjort precis tränat klart, kändes skönt med tanke på att jag kände mig som en boll igår. Men nuså =)...
Ska in i duschen och sen ska ja träffa Em lite senare över lite te eller vatten? beroende på om värmen ligger kvar eller inte... =P

Imorn är det Norra Brunn som gäller så ja får skratta av mig lite tillsammans med mamma och min "extra mamma" från ett tidigare jobb sen hennes son och tjej. Ska bli kul!

Men nu vill ja duscha...

Tjooo!!
/Z

Cvitamin

.One Love.

RSS 2.0