Friday!

sjukt skönt att det är fredag men just nu verkligen ruttnar jag på jobbet..sitter helt ensam och pratar i telefonen inte en människa här i receptionen ända ljud jag hör e typ tv:n visst låter de kul?
de suger... ska in till stan en sväng efter jag slutat kolla efter en adidaströja så ahr jag det gjort orkar inte vänta till mellandagarna de är väl lika mycke hysteri på stan då som idag då det är löning och allt haha :)

men nu ska ja ta lite samtal o sitta o se fram emot ikväll då jag hoppas de händer nåt positivt för den här dagen har inte alls varit någe positiv alls hittills.. uuuusch så jävla dåligt!

Chau chau..

Sista dagen på Charmkursen

hahaha de e ju precis vad man kan kalla de charmkurs... satt nästan och sov för jag var så trött där idag men men de va trevligt ändå haha =)  kursen har ju trotts allt haft ett väldigt intressant innehåll egentligen ganska självklara saker men som man nu tänker ännu mera på.. tex om folks beteénde om varför de kan vara på dåligt humör eller om vilka förutfattade meningar man har osv. hur man då ska hantera de situationer när man väl stöter på den typen av människor som verkligen ligger på topp av ilska. Efter de var de bara att åka raka vägen och rätta till min tatuering fylla ut den lite.. Sen e jag ju självklart i tankarna på att göra en till så jag prata lite med han om tider och sa vad jag ville göra fick ett trevligt svar om han i stort sett kan göra de när jag vill .. så blir antagligen nästa vecka redan ja ska styra upp en till =D =D sedan får jag hejda mig lite med att tatuera..

Imorn ere fredag och det ska lbi så skönt enda nackdelen är att de kommer va så luuugnt på jobbet för de är inga prov på eftermiddagen så de blir väl till att spela spindelharpan eller nåt liknande haha.. Kanske åker och handlar en till adidaströja imorn de är ju trotts allt löning. kvällsplanerna får jag ta tag i imorn vet inte vad folk e peppa på lär väl märkas :)

men nu ska ja in i duschen o sedan styra upp lunch för morrondagen.

Kvällens låt

Cassie - Long Way To Go.

peace//Zandriii

riktig pluttis

Katten e ju så TOKsöt

riktig pluttis


En vacker dag kommer jag att ha en orange katt asså de är ju så sjukt fina måste bara påpeka det =)

Världens bästa onsdag!

Hahaha om det är världens bästa onsdag eller ej det vet jag inte än med tanke på att den nyligen börjat men anledningen till överskriften är från gårdagen då jag var på en liten charmkurs kan man väl kalla de genom jobbet... då de hade en liten historia om världens bästa tisdag, det var en man som hade vaknat på morgonen o bara "kände" att idag var världens bästa tisdag.. haha så kan man kanske också känna vad vet jag :) .. Meningen var väl att man skulle påbörja dagen med en positiv inställning vilket är ganska självklart egentligen men biland har man ju sina dagar då man helt bara vill ligga i sängen o  inte alls kliva upp.

Ungefär så kände jag idag när jag skulle gå upp gårdagen innehöll så mycket så de tog ett tag innan ja kunde koppla av och varva ner, var inte hemma förrän strax efter 8 efter att ha rusat runt i stan och hittat lite julklappar sen blev det givetvis att ja handlade lite småsaker åt mig själv...;) men första kommentaren n'r ja kom till jobbet var "Idag är det världens bästa onsdag"  haha folk skratta väl till lite o frågade vaddåra ? men jag log bara och mamma sa snabbt äh hon fick en liten knäpp i bilen på väg hit =D haha.

Idag blir det till en hemma dag med träning och så tänkte ja lägga mig och sola en stund så man kanske har lite färg tills julafton nu när jag börjar friskna till... men men nu måste man fortsätta arbeta nu börjar de rulla in folk som vill ha hjälp...=)

chau chau. kom ihåg världens bästa onsdag ;)

yo.

                      
Love You Sugar!


                          yo.   Em

Bilder från Lördagskvällen... Kvinnan och jag hade kul må jag säga. hahaha. :)

Då var det måndag igen dåra.. sitter här nyduschad efter att ha tränat och sen druckigt Glögg med mottti..gott gott..de e ju trotts allt snart JUL vilket det absolut inte känns som. Jag är inte änns klar med alla julklappar har några små saker kvar att ordna men tar väl en sväng förbi stan imorn efter att jag varit på kurs i Farsta.. det är ju ändå på vägen hem så lika bra att få det gjort. Kanske blir att jag hamnar i jakan efter för att följa med Em när hon ska styra upp sin tatuering =D får se vad tiden räcker till helt enkelt.

men nu ska ja torka håret o lugna enr nerverna så jag kanske kan få sova något inatt så man håller sig vaken imorn haha kan ju vara bra :P

Sov så gott allihopa i kylan!

//Zandriii

kallt.

Idag söndag.. kallt lite små seg efter gårdagen hahaha.. Igår va de många förslag uppe om vad man skulle hitta på.. Men de slutade med att jag och Em åkte in mot stan o skulle ta något o dricka, ställe hade vi inte helt bestämt men de sluta med Viper room haha men fyfaan va kul vi hade ändå.. vi var ju ute efter att få en kväll med alkohol och musik men de blev dans på köpet. =)
Ända med viper room e att det är sååån köttmarknad sa de till em de som jobbar där måste fått se både de ena och de andra :D men men...

Fredagen va ja på julbord med jobbet på Godthem massa folk där nästan lite föör mkt men de va trevligt hur som helst.. efter de åkte jag till jakan o mötte upp de andra för en kväll på PG vilket var fullt såå vi slutade på villan..hehe sånt som händer :) i helhet kan man säga att helgen varit lyckad..

Idag var j även hos ems pappa o fika eftersom hon fyllde år i fredas =) de var trevligt trevligt.

Imorn ere back to work USCH denna vecka kommer va proppad... jobbar övertid och sen kurs i farsta.. på torsdag ska ja även rätta till min tatuering och kanske boka en tid för en till :P får se;)

ADIOS!!! nu ska ja göra nåt annat

Hola hola!

mööörkt ute.. ville bara påpeka det =)

lagom till helgen kommer jag vara sjuk känner jag på mig konstig i kroppen o som ja nämnt tidigare e halsen som sandpapper skitjobbigt på kvällarna när man ska sova...Idag fick jag beröm av chefen min att han tyckte ja var duktig att han varit ute och tjuvlyssnat på mig ibland :P så det kändes lite bra att höra.

min dag idag hoppas jag ser ut som att jag får träffa lilla sjuka mallan haha stackarn feber o grejer..

men nu ska ja prata vidare ligger på 83 samtal på 1 och en halv timme de e väl rätt bra jobbat ändå??

byee byee // C-Vitamin :)

fyfan va trött ja e.

Jag tror ja somnar när som helst inte alls kunna sova inatt..känns som de e sandpapper i halsen på mig haha nej men somna kunde ja inte göra heller... kanske grubblar för mycket också just nu...så sjukt mycket den här månaden samtidigt som de ligger massa annat "gammalt" i mina tankar..

Hur gör man egentligen för att sluta grubbla.? om jag backar tillbaka tiden typ 6 månader kände jag mig så trygg med allt.. nu vet jag inte vart jag står man kan väl kalla mig vilsen eller vad man nu känner för, det är iaf vad jag skulle kalla de. FRUSTRATION!.. men nu ska ja ta en kopp kaffe o bli en ny människa orkar inte påbörja dagen som jag avslutade igår med grubbel.

love love love u!

Mina sötnötter

                                  
Mina Grabbar!!


                                       Mina sötnötter

Ni e för underbara!... Yessss!

Måndag 11 December.

Jahapp.. nu var det åter igen måndag känns inge vidare kul skulle gärna haft en lite längre helg.

Fredag
 
Började med att jag jobbade fram till lunch som vanligt efter de var det tid för bowling med jobbet och det var faktiskt riktigt kul:).. När vi sedan kom tillbaka till jobbet vid halv 3 var de tid för lite mer seriösa grejer...ett kort möte.
Runt 4 tiden börjades de duka upp för den amerikanska buffén som skulle komma vid halv 5..samtidigt där klädde folk på sig något lite finare plagg inför kvällen som innehöll musiktävlingar tipsrunda lotteri god mat och även bål/vindrickande. Gänget som var kvar höll igång till 12 däribland fanns jag med =). En lyckad personalfest kan man säga att det var.

Lördag

Min lördag kändes som en evighetsdag men det är väl för att jag var vaken sålänge. Klev upp vid 10 tiden då Em var så snäll och ringde och väckte mig för en tur som slutade i Vällingby hon jag o Danne gled runt där, ja skulle föröska hitta en julklapp åt min moster som flyger tillbaka idag till Luleå så träffar henne inte igen förräns i februari då ja ska till henne och hälsa på.. Kom hem i lagom tid för att göra mig iordning inför min mosters 30 års fest. Väl därhemma fick ja träffa folk ja inte träffat på väldigt länge sånna som man nästan bara träffar vid sånna här större tillställningar vilket är väldigt trevligt. Elias och Emil mina små kusiner fanns också på plats så jag fick bära runt på de två halva kvällen tills de däcka men guud va de e underbara de småbarnen =). Runt 1 tiden på kvällen/natten fick ja skjuts av cille och patrik till jakobsberg för att där möta upp Mallan och lite annat folk på villan kvällen sluta sedan med att vi hamna hos Dinter. Min lördag var toppen mitt humör va verkligen uppåt, antagligen för att ja var så glad att jag fick träffa min nyfödda kusin Elias och min moster som ja inte träffat på väldigt väldigt länge dåra eftersom hon numera bor 90 mil ifrån mig.

Söndagen

hände inte någonting alls låg i sängen till 14.40 var helt slut sen gled ja bara omkring hemma hela dagen lyssnade på musik i stort sett hela dagen och tänkte på helgen som vart o insåg att mitt minne inte var på topp efter allt vindrickande som blev men det är väl sånt som händer antar jag :)

de här va då min extremt långa helg. det är väl nu man ska börja se fram emot nästa då blir det julbord och sen blir tjejen Em hela 19 wohoo :) haha.
snart tid för fika sitter på jobbet självklart.:S

Love love love //Zandra

Weoo..=D

Idag anländer min moster o min nya kusin till Stockholm igen från Luleå så snart får man träffa de..blir nog någon dag här framöver för just nu äår de på landet. hoho =)

Igår fick ja en rolig överasskning när ja kom till jobbet o bytte blad till December månad nu då... att ja skulle jobba över till 7 hade totalt missat de men men de rulla på helt okej ändå satt o la "spindelharpan" drack kaffe o svara i telefonen haha bara massa bokningssamtal typ.. :)

Fredas fick ja även mail från en familj i England.. så får se om de utvecklar sig till något o att ja kanske far iväg sen när mitt vikariat har gått ut... eller kanske till Boston haha där ja fick jag också  en intresseanmälan från en familj :P

Snart ere jul de e fan nästan lite små ångest ändå. tomt tomt tomt! ingen snö heller.

adios adios adios nu ere tid o styra upp lunch för morrondagen o sova bort lite saker.


Roll it gyaaaal!! //Zandriii

Cvitamin

.One Love.

RSS 2.0