Suck...

Snart har ja väntat i jaaa för många timmar...sen halv 6 har jag hängt på älsklingens jobb men börjar bli trött nu..

Super mys o se alla fina kollegor, dock många nya ansikten ja inte riktigt känner så får väl ta tag i de när man kommer tillbaka från sin semester....=) De verkar snälla iaf..

Sen gjorde jag comeback på gymmet också...så skönt men va alldeles skakig efter i armarna..ska nog träna lite imorn med fast tar mig nog inte hela vägen till gymmet..har massa att göra imorn eftersom vi snart snart åka.

yeeeeesss!!!


chauu!!!

Systemkamera..

Jag vill verkligen ha en sån, ta en kurs och lära mig mer om foto.. De är så fint..Sån skillnad..

Åh jag vill resa nuuu!! Kommer bli så fett!!

Värme..!!
God mat och knäppt sällskap minst sagt haha =)

Snart ere dags att ta sig till jobbet för att va me på avslutningsfika för min fina kollega... tråkigt att hon slutar men hon kommer få de såå bra på de nya, helt övertygad om de..Så henne ska jag åka och ge en stor kram idag!

Men men

Nu blire musik och styra mig själv...

//Zanie

Melon och kvällsmys??

Nu e de dags för vattenmelon, som inte bara sägs vara gott utan även bra för hyn...
Min hy ska stråla till Milano...eller??


Ja ja snart film med babe!

Godkväll!!

Frissan...

Idag har jag hunnit massa känns det som...först va det ett besök hos frissan där vi åter igen blekte ner håret och la på brun toning.. så fint så fint..så inge mer svart hår för min del...

Sen åkte jag och åt god sushi och hälsa på A pappa...efter de blev de besök på Vägverket hos mina gamla kollegor och det var ganska många där ändå som jobbade när jag jobbade där..otroligt kul att se de!! Sen förbi Roy vilket också va ages agpp.. handlade med mig en snygg tshirt därifrån med.


Sen sista stoppet hos mannen min för att säga hej!

Äntligen hemma och super trött...ska laga tacos ikväll har ja lovat! Så jääkla gott så de finns inte..

Men men nu ska ja plocka lite...återkommer ;)

Tiden går...

Snart är semestern slut känns de som fast jag har 3 hela dagar kvar på hemmaplan innan jag får njuta av 4 hela dagar i Milano...Jag måste sluta med min stress...

Nu bråkar grannarna igen, otroligt...

Vad händer denna dag ?? ingen aning men ska börja med att gå och sola lite faktiskt... sen tror ja att jag ska baka bröd eller så..?? är de tillräckligt husligt?

Mässan kvällen va superkul... skratta på bra med mina två tjejer...!! loovley!!

//Zanie

Fest fest...

Så då var sminket på plats...tjusigt värre blev de måste ja säga..+ att ja är inte alltför blek eftre mina 2 dagars solning, underbart!

Vilka kläder som åker på vet jag inte än dock men tror de blir mitt vita ribbstickade linne från Affliction med blåa rosor och lite sånt som A gav mig i födelsedagspresent... dags att använda det...

Väntar nu in Linn och Sara som kommer hit och dricker vin och öl innan vi tar oss till tatueringsmässan...sen får vi se va kvällen bjuder på men lite foton lär bli av hoppas jag på..lägger upp de här sen då...

Blev en tur till stan när ja vaknat för att äta lunch med malin...sen hamna jag i Vällingby för liiite shopping, en sjal och nya byxor blev de får se om nåt av de åker på ikväll..=)...

och inget av de var svart haha måste sluta bära alla kläder i svart, tragiskt men lätt hänt.

Have a nice evening.
//Zanie

Vaaa??

Hade ju ställt klockan och allt på 09.00 för att jag skulle hinna få ut så mycket som möjligt av denna dag men neee...halv 12 flyger jag och mannen upp i ren panik eftersom han med försovit sig.

Vi måste ha sovit extremt hårt som inte hört våra klockor haha!

Får bli sushibaren en annan dag då men kommer fortfarande hinna dagens plan med solning och sen är det dax för födelsedags middag hos YoYo ;)

Gårdagen va lång....riktigt lång kändes det som men vi hade en super mysig kväll iaf...! u n d e r b a r t.

Imorn är det fredag och tatueringsmässa...yes yes jah!

Nej nu blire solning så man kan få hoppa in i duschen o bli människa!

Krams!

Det går för snabbt...

Semestern rusar iväg känns som jag börjar jobba nästa vecka igen!!
Inte för jag gör de för har mer än en och en halv vecka kvar men är redan stressad för att komma tillbaka !? De är inte okej...

Har legat o tittat på extrema samlare, vilket skämt jag förstår inte hur de kan gå så långt....en dam som visst vill vara snäll men att inte veta om att man har säkert 40 kattlik hemma är ju sjukt...hitta döda kattungar och vuxna katter överallt i huset och + alla 40 levande...blir arg när ja tänker på de.. usch!!!

Ska fortsätta titta lite till och reta mig ännu mer på folk...


//Zanie

Solningen blev lyckad...

Väääldigt nära där ja bor finns det ett solarieställe. Aldrig testat de under tiden vi bott här men nu idag så kände jag att de var på tiden så solade 15 min.

De solariet tog bättre på 15 min än va mammas och pappas gör på 40 min så haha man märker verkligen skillnaden på nya och gamla rör.



Jag vet det är inte bra och sola solarium meeeeen ja orkar inte vara likblek + att det regnar ute så omöjligt att sola.

Jaja no more beklaga sig över de...ska dricka upp min shake nu sen fortsätta med den jäkla tvätten så kan jag slappna av sen...

AAAAdios!!

Hatar tvätt

Usch det finns roligare saker att pyssla med på sin semester än att tvätta...men det är väl nödvändigt de med om man ska ha några kläder rena... Om ca en vecka lär jag påbörja packning för Milano... Ska bli så skönt att komma bort från Sweden ett par dagar och tror vi kommer få det kul! God mat...mums...

Jaaaaaaahapp...tror ja ska gå ner till solariet idag och testa på de? Kan ju va kul att få nån färg så blek som ja känner mig nu... Vi får se återkommer med de..

//Zaniee

Semester dag 2

Fortsätter njuta av min semester...
I söndags natt 02.00 vaknar jag av ett samtal från lilla Sara som meddelar att hon kommer följa med min karl hem och sova hos oss...innan dess hade jag sovit lite traggligt men vaknar av ytterligare ett samtal 03.30 då de satt i taxin på väg hem..+ en främmande karl. Vid 4 var det bara gå upp och vara social...sen vid halv 6 somna jag och sara gott i sängen tills jag igen vaknar av en klumpig pojkvän som kommer in och ska hämta något och då är kl 9... haha efter de gick det inge vidare att somna om... Sjuk kväll...

Sen blev det en Sara dag, vi åt frukost och sega oss tills mamma hämta upp oss för en liten Shoppingtur kan man väl säga. Sen fortsatte jag och sara på egen hand. Fick även träffa frallan ett tag vilket var mycket trevligt.

Sovit som en stock inatt och när jag vaknade var jag fortfarande riktigt trött men klev upp och gjorde frukost till min trötta karl..

Sitter nu här och undrar vad jag ska göra utav den här dagen?? Inga planer och har beslutsångest om ja ska ta och åka till gymmet..??

Väntar lite till och ser om nåt händer annars rör jag mig nog dit :)

//Zaniee

Brownies

Precis hemkommen från mamma och pappa, har chillat där halva dagen och slappat framför deras tv. Köpte med mig en sallad sen sov ja midda en timme,sååå trött haha!

Tillslut så kom de hem och de va ju lite lätt bruna...JÄTTE bruna så jag känner mig som ett vandrande lik när jag ser på pappa haha! Fick mitt sminkkit som jag beställt med fina ögonskuggor och solpuder mascara och hej och hå! Sedan en flaska Mojiti, Mums!

Kom hem nu och är fortfarande lika trött, precs hängt upp tvätten jag gjorde hemma hos de och ska nog tvätta ansiktet och göra mig redo för sängen.
Ingen stress för har ingen tid att passa imorn och hur skönt är inte de på en skala? U n d e r b a r t!

Sleep well gott folk!

//Zanie

I´m gone...

Layzie Bones Flow i denna låt är bara för härligt!

 

Skönhet



Jag måste bara säga att jag älskar Cliniques alla ansikts produkter i vanliga fall men hur som.
När jag blir stressad eller vid pms eller allmänt inte mår så bra så går detta även ut över min hud om jag ska vara helt ärlig och det är något jag verkligen hatar. Hur som så var jag inne på Åhlens i början på veckan och såg att de sålde dessa test kit med alla möjliga olika men kände att jag ville testa detta och ge det ett försök.

Rekommenderar verkligen de, huden känns så ren när man är klar med de 3 stegen och "fettar" sig inte på nytt eller så som det lätt annars kan göra. Jag är såld. Har dock bara använt det i en vecka men hittills är jag väldigt nöjd!

Ett litet tips sådär ;)
Åhlens 130 SEK för test paket.

//Zanie

Frisk luft..

Om man är lite slö i huvudet som jag är efter gårdagens intag av vin så finns de typ inge bättre än att de blåser frisk luft på en... Hur skönt som helst..

Gårdagen va kanon. Hängde först hos min ena moster innan vi drog oss iväg till moster nr 2 för tacomiddag och fira hennes födelsedag. De va mingel supergod mat och gott vin till ;)  Inte konstigt att jag är så trött idag haha.

Mamma och pappa kommer hem från värmen idag men deras plan va såklart försenat så de kommer senare än planerat..De gör inte mig nåt eftersom jag har semester och inte behöver bry mig om att ställa klockan på 06.00.

Ja ska dock åka till de tidigare o bara slappa och leka med katten för här hemma har jag inte mycket att göra annat än städa och de har jag tröttnat på för längesen...har gjort disken nu som jag i protest lämnat för att herrn ska göra den men han har nån protest mot mig nu gällande det så haha orkade inte se den längre!
Lite bilder från kvällen då...

   

SEMESTER!!!!

Kan man säga att idag är första dagen eller räknas det från måndag???
Hur som jääkligt skönt är det!

Ska snart träffa moster o kusiner sen blir de födelsedagsmiddag hos moster nr 2 med halva släkten..mys mys... ska försöka ta lite bilder =)

Gotta goooo

Zanie

En sådan dag...

Oj oj, vart ska man börja...

Haft den segaste dagen ever...så lugnt på jobbet..
Blev en kanon god lunch med 2 kollegor, vilken wok och så krispiga grönsaker så ja dör! gillade verkligen de stället! Önskar ja hade bild på maten för de va så fräscht..! Färgglatt!

Mötte min fina vän Sara och åkte hem till mina föräldrars hus för att titta till de/katten och lillebror och de stog kvar precis som jag trott men hade lovat ett besök iaf...Åt baguett macka till middag och babbla strunt med S... Sen återstod ett äventyr...Köra den jobbiga bilen till kista för att hinna till apoteket haha vilken biltur men vi kom fram och de gick fint tillslut...suuper nöjd. Fick även med mig ett par "guld" örhängen hem,ringar som är som fjädrar vilket var mycket fint och ett par bruna tights, kan va kul att ha istället för de tråkiga svarta som man annars alltid har...

Lämna S och bilen och nu är jag finally hemma och ska få lite sömn innan det blir SISTA dagen på jobbet innan semester...ska ha en riktig myskväll med M och skratta till Solsidans hela säsong 1 och laga nån nyttig mat =)

Men nu vill jag avsluta och sova tänkte bara säga Hey!

Sleep well....

//Zanieee

Äntligen....

Jag har ju oftast min lilla rosa skönhet när jag skriver vilket jag har gjort en del senaste tiden för att rensa huvudet på trams och programmet WORD har hela tiden krävt en produktnyckel jag inte haft... snälla kollegor som man har har dataexperten på jobbet kirrat så de nu ääntligen fungerar! Me so happy!

Mannen är på ingång och jag ska nu lägga mig och läsa Japanska tills han kommer..


Love u baby!

//Zanie

Smärta!

Vaknar och har världens smärtor i magen....håll i sig hela dagen mer lr mindre nu tills ja e på hemmaplan o andas... stress? Jag vet inte... Har bara druckigt massa te...NU dricker ja min första kopp kaffe...:) så en kopp blev det idag, förändring det gillar vi så here we go...

I allmänhet annars har de väl varit en bra dag trotts att ja e en PMS häxa nu....humöret tippar och höjs hela tiden haha!

Det hände en lustig sak idag....

Min granne har varit duktig på att föra väldans oväsen..inte som hörts in i vår lägenhet men när man kommer i porten....då menar jag världens skrik så man undrar verkligen vad som pågått.... När jag pratar i telefon med en av mina fina änglar så plingar det på dörren... där står min granne jag aldrig sett med en chokladask i handen och vill be om ursäkt för hon skrikigt så mycket...

Ja blev riktigt chockad men hur vänligt gjort var inte de?

De finns vänliga människor där ute...ja som ibland gett upp hoppet om de...



Nej nu ska jag prata vidare med mina fina föräldrar som njuter i solen på en av Greklands öar.

//Zanieee

Varför?

Ska man bli sjuk hela tiden?
Ska man behöva stressa?
Varför är jag en tidsoptimist?
Varför dricker jag så mycket kaffe?

Så sant...jag är världens tidsoptimist och är alltid ute i sista sekund...stressar ofta upp mig själv i onödan och oftast har de med att jag är ute i just sista sekund som man får nervsammanbrott. Antagligen därför jag lätt blir sjuk? De har Inte med att jag är Veggis att göra :)

Jag dricker på tok för många koppar kaffe om dagen för att orka med...måste byta ut några koppar mot grönt te..te te te MMM!!


En nackdel med att bo i lägenhet är att alla paket man klickar hem från nätet inte kommer in i brevinkastet så man är tvungen att bli stammis nere på kiosken där man väl måste plocka ut pakete... Suck...
Paketet ja har där nu e inte allt för spännande.....Dammsugarpåsar! haha!


Over and out nu ska jag läsa lite innan mannen kliver in genom dörrarna.

Natti natti //Zandra

Hett hett...

Sitter på sängen o snörvlar med stark röd curry gryta med massvis av grönsaker och lite annanas..=) Behöver rensa ur alla bakterier så ja får ta mig till gymmet nångång. Känner mig som ett riktigt fetto nu för ja inte fått röra på mig!

Har haft massa spännande tankar idag men minns inte många av de nu tyvär, minnet bra men kort..

Haft en bra dag på jobbet och två nya tjejer har börjat också så det ska bli lite spännande. Dock har min solstråle en plats bakom mig och inte framför mig så får väl nackspärr inom kort =D

Mannen tvinga med mig på bio igår och ja de va en biosalong fyllt av...grabbs... så efter ett tag började jag undra va ere för film egentligen för tjejerna gick att räkna på en hand... ja då ere en actionfilm, den med alla gamla godingar i så som sylvester stallone arnold och bla bla... haha kommer aldrig ihåg va den heter men jag måste erkänna att den va endå rätt underhållande trotts alla typiska killiga saker i den..:)

Skulle somna tidigt men nej vi fnittra o skratta och jävlades med varandra på ett sådär mysigt sätt..sen fastna jag i Wallander filmen han satte på och såg klockan senast strax efter 02.10 GAH!

Nu när jag är kapabel till att träffa folk ska ja försöka få till en träff med tjejerna/nån av de iaf den som kan... Vill bara ge er en stor kram och tala om hur fina ni e!<3


Nu ska ja avnjuta min riktigt goda mat för att sen lägga mig i ett bad med en badbomb som innehåller massa bra saker och oljor så huden är alldeles len efter... straight from www.stenders.se



Enjoy!

//Zanie

Ny energi..

Det är söndag och min sjuk vecka håller på att avslutas..Sitter i sängen med en kopp kaffe och en riktigt söt tallrik fylld av vattenmelon..Plötsligt har jag så mycket ny energi..Jag vill göra så mycket och nu är det dax att något börjar hända.

Mår jag bra ikväll ska jag pallara mig till jobbet imorn och köra järnet innan jag går på min 2 veckors ledighet.
Jag måste ta tag i livet nu..Hitta på saker.
Börjar med Milano som inte är långt ifrån nu. Ska bli häftigt att se.

Vill ha med mig en Marc jacobs väska hem....meeeeeen tv går före väska..annars vet ja nån som blir arg haha! Får spara min dröm om en marc jacobs ett tag till..

Nu ska jag surfa vidare...



//Zaniee

Elsas Mode

Sjuk är jag fortfarande...snuvig så huvudet känns tugnt!
Har en snarkande karl liggandes brevid mig...Min prins!

Har legat och läst Elsas Mode och måste säga att det är verkligen en bok som är svår att sluta läsa. Gillar den!

Måste pallra mig ut i solen och värmen för att byta mina mysbyxor jag köpt...de satt helkonstigt så de får åka tillbaka...vet inte om ja ska väcka mannen eller låta han sova vidare??... vore mys med sällskap..

Hmm...ja gör ett försök =)

//Zaniee

Sjuka är vi allihopa...

Kul liv man har just nu....Eller?

Veckan börjar med att jag spenderar tid hos föräldrarna själv tillsammans med en tokig kattunge som älskar att leka och klösa sönder mina händer så de har tappat sina fina charm just nu...
Pojkvännen befinner sig i samma stund hemma och har insjuknat i förskylning..2 dagar senare ligger även jag avdankad men försöker hålla humöret uppe för ni vet ju hur män blir då de är sjuka? Som en jätte baby!

Ja ja den tredje kvällen fick ja spendera på akuten med mannen då han inte kunde andas pga sin astma som då blivit värre efter förskylningen..wohoo!! de sög...Jag däcka på brittsen och under den tiden passa han på att kleta läppglans som morrhår på mig.. Jag var så snygg när jag vakna efter de haha!

Hur som igår blev det en tur till coop med snälla mamma som chafför då ja va tvungen och handla hem lite saker då de va tomt här hemma..sen har jag bara legat och läst/kollat på film. De låter kanske rätt skönt men nej. Orken till att ens gå utanför dörren är inte så lockande. Blir så rastlös. På månda hoppas jag kunna vara kapabel att påböra jobbet en sista vecka innan semester och frisörsbesök och milanoresa!

Min process att bli ljusare i huvudet har ju börjat..otroligt skönt att få bort den svarta färgen...Nu ska de bli ljusbrunt lagom till att sommaren är över haha!

Nej nu ska jag hitta på nåt annat...Beställde dammsugarpåsar igår på nätet och just nu hoppas jag att de kommer idag så jag kan få dammsuga bort all smuts här hemma..Blir galen!



Käärlek///Zanie

Cvitamin

.One Love.

RSS 2.0