Alla bara skrattar!!

hahahaha de märks att de är fredag på jobbet för av nån anledning blir i stort sett alla flammsiga och rätt barnsliga men haaha kul har vi!! =)

Helt otroligt!!

Under de 1,5 timmes långa receptionspass jag hade var nog de mest intensiva på länge. Tänk att folk är så pass dumma i huvudet!!?? Vuxna människor som man får tala till som om de vore barn!! Va e de för skit egentligen känns ju rätt patetiskt att jag ska behöva ha en vuxen människa som moppsar sig emot mig som själv är 20 år gammal bara!!?? jaaaa jag är pokemon som blondie säger men vafan man blir ju så trött på de efter ett tag.

Tack o lov för att ja ska ha en lugn fredag!! oooh ja bara längtar till imorn!!

image221 image222
Ge mig helg nu dåå!!

//Zanie

Sooooool

Sol och fredag och jag är pigg och glad. Haha vilken kombination va?=) Kan inte bli mycket bättre.

Idag har jag gjort blondie avis=P igår var jag som sagt och fixade naglarna och denna gång blev de rosa glitter fransk =D fin fina blev de så nu vill hon ha så med vilket jag självklart förstår, skulle passa henne med=).

Efter de blev de till att handla lite till mat och gled sen hem till Adam...han var dock inte så pigg och glad men hey sånna dagar finns med när man är utarbetad och lite sömn. Somnade tidigt igår vilket gör att jag säkert e så pigg idag =)...De blir en lugn fredag idag, ska hem en sväng och hälsa lite på familjen och hämta lite kläder hade ja tänkt för imorn är de både Dans sen så ska jag och darling spendera resten av dag/kväll/natt tillsammans vi ska nämligen bo på Clarion hotell, det nybyggda inne i stan. Så blir middag med bio också skulle jag tro!=) Ska bli sjukt mys att för göra nånting sånt.

Igår kom Sara hem från sjukan med skönt nog och imorn får ja träffa henne igen..wohoo!!<3<3

Nu ska jag in i telefonen och fortsätta dricka kaffe =) haha..

Love//Zanie

naglar...

tjoooooo nu ska ja fixa naglarna...

later guys..=D

Försooov mig..=/


 
GODMORGON!


Jag suger, men nåt jag är duktig på är fan att försova mig...trotts den hemska klockan (Propellerklockan ni vet?)...men men sitter iaf på jobbet nu och har gjort de ett tag. Lunch om 1 timme och fram till dess ska jag ha ett telefonpass på 1 timme. Igår somna vi tidigt vilket gör mig ännu mer chockad över att jag försov mig men antagligen tagit igen lite sömn från resten av veckan.

Idag ska jag fixa mina naglar FINALLY!! gått 10 dagar över med de så de är inte så tjusiga nu men snart så är de på topp igen som vanligt.=) Efter de möter jag upp darling och gör sällskap hem!=)..


nu lockar telefonen mig! Tjooooo!


//Zanie

Tigerbalsam=Pigg?

Tips från en kollega: Har man huvudvärk eller känner sig trött ska man gnugga lite tigerbalsam i tinningarna för att bli piggare osv, ni hajjar dealen. Jag har precis testat på de, bränns lite men samtidigt en frisk känsla.

Kände mig lite hängig efter att ha pratat så mkt i telefon nu och ska snart ut till repan och avsluta dagen där.=)

Jag har iaf fått besked från min kvinna så nu e ja någerlunda lugn igen, kändes bra o höra att hon stod på benen iaf =)....Tjoo!

//Zanie

Onsdag!!

Min kvinna ligger inlagd på sjukhus, detta känns eej bra!!=/ håller tummarna på att allt går som de ska och att hon blir bättre väldigt snart!!=( vill ha mess från henne nuuu och att de står att allt är bra med henne! fyfan!...

Igår försökte ja shoppa men hur tror ni de gick?? hittade inte ett shiet på 2,5 tim vet inte vad de var för fel men hur som helst kaske va lika bra att inte spendera massa pengar vad vet jag :) Efter min tur på stan åkte jag för att hämta sushi till mig och Adam..Lika gott som vanligt. Sen blev jag ensam i cirka 1 timmes tid då han åkte iväg för att hämta arbetskläder så jag duschade o städade undan lite och satte mig för att äta och kolla Miami Ink sålänge.

Idag får jag se va som blir ska avvakta och se om jag hör nåt från saris om hur läget ligger till men måste iaf  hem en sväng för att hämta lite kläder. men men.

Hoppas på fortsatt trevlig dag!
//Zanie

Kaos!!

Fyfan aldrig vart med om värre tror ja, kom precis tillbaka från repan in till min plats och jag säger dåde shajses vad folk de var och självklart va vi ynka 2 pers som skulle ta hand om alla. Usch usch, dåligt planerat. så får ja ett mess från min käre pojkvän att han ska äta sushi (jag äär avis) vilken dag de vart hittills..=/

//Zanie

Svenska tatueringsmässan

japp de e bara 1 månad kvar tills vi beger oss till Norrköping för att kolla in tatueringsmässan och då ska även jag göra min debuuuut med sprayburkarna och göra min första målning (Laglig vägg givetvis:)) Ska bli riktigt kul faktiskt och har lite småideer på hur skissen ska se ut så har ju en månad på mig att få fram nåt bra =)...

Längtar....

LÖN!

Yes idag är det ju löning så tänkte om ja ska ta en sväng på stan idag och se om man kanske hittar nåt kul. Det jag är u behov av är ju höga sneakers och en skinnjacka som ja så gärna vill ha. Måste hitta en schysst modell bara=)

Nu är det dax för lunch och jag ska äta Lax =) Micromat dock så inte fullt lika gott som när man gör de själv.=/ Men men smakar väl säkert okej med lite saaaalt.!! Onyttigt men jävlar va gott de är!




Zanie

Jobb jobb jobb

Då var jag tillbaka på jobbet efter att ha haft långledigt. Har vart så skönt o bara få vara och inte behöva gå upp för att ta sig till jobbet tidigt på morgonen.

Vad har jag gjort dessa lediga dagar då?

Jo jag har hängt en hel del med Adam och haft de allmänt mys bara, sen träffat lite annat folk och käkat ihop,spelat biljard och sen hamna vi i min back in the days skola där jag stod o sköt lite skott (basket) sen blev de hejvilt med grabbarna de blir ju som barn igen då de finns tjocka madrasser och studsmattor osv. haha rätt kul och se=)..Även hunnit med middag hos min moster med mami och pim +mormor och morfar. Ja en hel del har blivit av. Hade gärna vart ledig ett par dagar till=)..men blir ju en arbetsdag kort nu så snart helg kan man väl säga...


Många som ringer nu efter påsk så måste fortsätta ta samtal nu..=)

Adios adios.// Zanie.

Fredag och köra bil..

Snaaart ska ja till studion jag är iaf redo o klar, väntar väl in tills mami blir redo för att sätta sig brevid mig i bilen så jag får övningsköra=)..Sjukt kul o köra..jobbigt bara att de är så lång bit för att få sitt körkort men ska försöka ha de till sommarn iaf..:)

men ska fortsätta studdsa runt till musiken såå later all yaaaall...

blir en pokerkväll för mig! ;)

//Zaniepanie.

Music..

Capone-N-Noreaga - Invincible

Låten e tjoooo bra!! =)
Roliga var att ja försökt ladda hem den ett par gånger men inte gått och sen av nån anledning hitta ja den på datan igår..=)

Me so happy..


 

Hip-Hopare, Dagens tanter..

Hahaha kunde inte låta bli att skratta åt titeln på en artikel i tidningen. Päls och bling bling är de som gäller för båda parterna haha. Kul grej bara.

Försökte blogga inatt men kom ju aldrig in på bloggen, de var för segt så jag gav upp och la mig brevid A istället.=)
Igår va en dag hemma med solning och ah chilla bara plockade lite på rummet för att få undan kläderna. På kvällen kom Adam hit så vi chillade kvällen igenom...En stund efter att han åkt iväg till studion så kom min morbror oväntat på besök så de blev en kopp kaffe med han mamma och pim.

Men nu är jag nysolad och nyduschad, sjukt nice att sola igen va längesen jag gjorde de...=) Vill få lite färg nu när ja gjort håret så mörkt =)

Dagens planer då?... ja skulle egentligen på middag hos mormor men de skjöts upp till imorn och platsen blir hos min moster istället. Så idag lät de som jag o A ska iväg på nån persisk fest... haha yes så är de =) får se hur de blir =) nu ska jag föna håret iaf... later guys=)

//Zanie

Påskgodis!

Nyligen haft möte och wohoo vi fick ett stort påskägg från vår chef att äta ifrån..=) Gott var de men usch nu mår jag illa istället..Men smällar man får ta=). Ska ändå försöka hålla mig borta från godis i påsk, man vill ju inte ha hål i tänderna eller hur?=)

image219

Nu har jag bestämt mig, har gått och velat ett tag på hur jag ska göra med håret om jag ska bli ljusbrun eller och jag ska göra de mörkt igen. Det blir mörkt. Japp det blir nog bra!!=)

Snart stänger vi repan!
HELG!!
//Zanie

Höga sneakers..

Jag vill verkligen ha ett par höga sneakers.. sjukt snyggt!!..Måste ta en dag och kolla om jag hittar nå schyssta men de får bli vid löning =)

   

Höga sneakers it is!! :)

Yes yes jaaah!!

Godmorgon!!

Idag kan man säga att de är fredag, nästan iaf eftersom ja är ledig imorn som säkert alla andra :)
Slutar dessutom 2 timmar tidigare idag vilket underlättar en hel del.

Gårdagen blev en sväng hem för o va lite social med mamma o pappa och för att hämta nya kläder :) Efter de åkte jag och hämtade Sushi (MMM). Efter de mötte jag upp Adam och åkte hem för att äta, så sjukligt gott med sushi!..Blev en lugn kväll.

Imorse jaa ni minns den där klockan som ja skrev om nå inlägg tidigare. Gissa vem som fick springa efter en propeller imorse?? Jo JAG!! han hade ju ställt den på 05.50 då jag skulle vakna men jag trodde han hade ställt den tills han skulle gå upp men där trodde ja fel haha!

Måste nog sett ganska kul ut, jag helt nyvaken gå runt i mörker o leta efter en propeller för att få tyst på väckarklockan hahaha...

Idag ska ja gå en sväng förbi Roy o hälsa på, var ett tag sen nu så de e ju på tiden sen får ja se om de blir en "Pysslaomsigsjälvdag" =)

Nu nu nuu sitter jag i telefon och måste fortsätta med de...=)

Hej sålänge!!

Massa snööö..

fyfan helt vitt i luften när ja kollar ut från dessa enroma fönster från repan...=/ vill ju ha sommar med värme!!=(

Dessutom blir håret kaos av de här fåfäng som man är haha.

åter till arbete...

Later later ;)
//Zanie

Överkörd..

Min morgon började verkligen riktigt bra, lr inte snarare riktigt dåligt!!

1. Aldrig kul att gå upp först från sängen när den andre ligger kvar
2. Kallt och halt ute
3. Proppfullt pendeltåg
4. Folk som vägrar ta av sig ryggsäckar i trånga folkmassor
5. Armbågad i ryggen av en karl på pendeltåget (ja, jag kollade argt på honom efter de)
6. Nära att bli påkörd av en gubbe vid ett övergångsställe ( Min reaktion var att skrika "Jävla gubbe" samtidigt som jag såg han muttra i bilen)

Bra start va.. nu hoppas jag att de rullar på någerlunda resten av dagen..

Om jag ska återberätta morgondagen så mötte jag upp Adam och Lillen efter jobbet, blev en sväng till Teknik magasinet där A handla pokerset och hahaha en väckarklocka som jag tror kommer vara riktigt störande. När alarmet ringer så flyger de iväg en propeller från klockan som man måste hitta och sätta tillbaka för att larmet ska sluta. På de viset är de väl tur att jag går upp först och slipper den. Men vi fick inte riktigt igång den otekniska som vi e eller så vara bara den som inte fungerar. Efter de lagade jag mat sen blev de till att kolla lite miami inc innan vi somnade.

image214
Där har vi den omtalade klockan haha!

Nu ska jag fortsätta dricka mitt pressbyrånkaffe :)

Tjooo//Zanie

Svart mössa..

Jag vill ha en ny svart mössa. Den jag har har blivit större än va den var från början vilket jag kan tycka är ganska irriterande. Försökte till och med krympa den i tvätten men nej det gick inge vidare det heller. Speciellt dagar som denna vill man ha mössa för vilket jäkla väder de är.. satt i receptionen och utanför de stora fönstrena så va de alldeles vitt av snö som gled i luften..

Nu ska jag iaf snart röra mig hemåt och vad som blir av dagen får ja se... :)

Fortsatt snöig dag!//Zanie

Slipper 6 passet!

No workin late idag inte har bytt bort mitt kvälspass som var till kl18.00 idag. Skönt nog. finns bättre saker ja kan ägna mig åt än att jobba dessa kvällar. Fast idag mår ja faktiskt inge bra så känns som en lättnad att slippa jobba..:)

Hem o träna kanske?

4 månader kärlek...

 yess precis som de står. Idag är det 4 månader sen som vi officiellt blev tillsammans. Tiden går snabbt måste ja säga. Hur de gick till då vi blev officiella är nog bland de finaste sättet eller själva stämningen den kvällen va helt åååh bara!!..Ingen kväll jag glömmer iaf. Lätt mina 4 bästa månader med mycke skratt men även gråt vilket ändå gör att jag mått så fruktansvärt bra i den mannens närhet!!..Glad över att få vara med honom.

Jag är lycklig gott folk:)

image213

Pandan jag vill ha...

Jag satt och kikade runt på lite bloggar då jag kom in på en tjej som hade köpt just denna tröja från Paul frank... i tell you jag VILL så gärna ha så tänker nästan klicka hem den idag när jag kommer hem...Ni som känner mig vet va ja känner fr pandor =)..Åååh så fin den e! visst?

image212

Tisdag ZzzZz

Jag är trött!!! ovanligt?..ne inte direkt kanske men längesen ja va såhär trött känns de som..

Gårdagen var helmys när vi väl kom fram till restaurangen, innan dess var jag på jakt efter blommor med sara ute i skitvädret rent ut sagt. Men middagen var trevlig och vääldigt god. Efter de begav ja mig in till stan för att möta Adam och ta sällskap hem till han. Jag var så frusen så ja stog i duschen rätt länge igår, riktigt skönt.

Idag jobbar jag till 6 Fyyyyyfan va ja inte vill, får se om jag försöker byta bort den lr om ja ska ta o jobba den tiden så jag får in lite komp?? inte bestämt mig än. Segt med dessa kvällar.

Nej nu ska ja klicka igång vibes46.com´s radio och njuta till musik :)

//Zanie

Lite komptid...

Yess tog ut 30 min komp sista tiden på arbetsdagen för att ja ska hinna handla blommor åt mami =) Hoppas ja hittar nå fina vara men de borde inte vara så svårt. Får nog sällskap av saris med =)... kanske ska sattsa på en rosbukett??

image211

Vi får se helt enkelt... men men ha en trevlig kväll för de ska jag!=)

/Panda

Kinamat..

Ikväll blir de till ett besök på en kinarestaurang...Mums mums. De ser jag fram emot. Sällan man är med familjen på restaurang kanske därför de blir extra kul nu=).

Nu ska jag avklara ett telefonpass efter de hmm don no yet!..=)

Love//Zanie..

Ny veckaaa..

Yes yes och denna vecka blir en kortvecka..slutar halv 3 på torsdag och ledig fredag och nästa måndag...YO fett nice =)

Gårdagen va mys, full fart hemma med 2 springande barn 3 hundar och i stort alla från mammas sida av släkten på plats. Händer sällan så det var rikigt trevligt.. Idag fyller mami 41 år...GRATTIS<3... Så idag blir de till och äta middag hemma och förhoppningsvis hinner ja åka till A utan att de blir för sent för att slippa sova själv =)...

Efter kalaset igår mötte jag Sara,Lillen och Adam på bussen och gjorde sällskap med de hem till A där vi strde upp sallad med baguett och kollade film sen, Pusher 3 helt ok film endå..

På lördagskvällen när ja kom hem från min kollega så fick jag en present från min lovely pojkvän...en Ipod Nano, liten söt silvrig sak som funkar alldeles utmärkt!! Ipod is the shiet för er som inte visste =) Thaaank u..

image210

Söndagsmorgon..

Happ nu sitter jag här själv för min käre pojke lämnade mig nyligen för andra påhitt=)...själv måste jag göra mig och mitt rum iordning eftersom de kommer folk hit, mami fyller år imorn så de får bli "Kalas" idag istället.=)

Igår va de Drinkkväll hos Melon min kollega med några tjejer från jobbet. Himla trevligt hade jag. Goda drinkar och mycket skratt =) Ska slänga upp nå bilder här sen när jag lagt in bilderna på datan=)

Måste få nåt i magen hungrig som jag är de va bara en liten kort uppdatering här  nu =)

//Zanieee

Trevliga människor...

Glada och trevliga personer kan verkligen göra ens dag!..Hoppas mitt sista samtal blir ett sådant med =)..


Hittat en ny kanal på Vibes46 som jag diggar nu Ras-I-Door, Kolla in de vettja...


Musik  i hjärtat asså!! ÅÅÅH!

image209

only 30 min arbeta kvar sen helg!! Yes oh yes...
//Zanie

Komptid..

Idag ska jag ta ut komptid..tjohoo så skönt så slutar kl 3 istället för halv 5..Ska rycka tag i Sara då o dra med henne in på Gina, har fått sån på en klänning jag tros vilja ha..=) så vill kolla närmare på den =) .. nu e jag suuper hungrig o ska snart gå på lunch only 9 min kvar =) Sitter i telefonen samtidigt som jag lyssnar in Miss DJ från Vibes46.com...bra grejer de där ;)

image208

Tjooohoo..=)

FREDAG FREDAG FREDAG!!...Hårt o gå upp imorse men halow de e freda så de e lugnt imorn blir de sovmorgon..=)
Idag blir kvällen nog rätt lugn inget speciellt planerat..Ska träna lite efter jobbet hade jag tänkt..sen imorn ere dans och drinkkväll hos en kollega..Kommer bli sjukt trevligt tror ja =)..

Ska försöka byta ut lite musik på min Ipod också eller iaf lägga in ny musik haha...=)

Idag ler jag..

Keeep on smiling!!
//Panda

Växelhäxa..

Ja de var vad jag blev kallad av min vän Roy...hahaha alltid lika snäll. Svara på hans samtal samtidigt som jag hade ett samtal ed en kund i telefon så han hörde väl mer eller mindre hela samtalet. Självklart så skojja han bara, jag lät tydligen riktigt seriös och duktig i telefon..Bugar o bockar hahaha =)..

Nu sitter ja också i telefon men väntar på att A ska komma in till stan. Sen va vi hittar på, hmm blir en promenad genom stan o äta lite också=)

Trevlig dag gott folk ..muahaha..!

//Panda

Möte..

Har precis haft möte här på jobbet och som vanligt sitter man o kokar lite halvt i kroppen om saker som tas upp. Vissa saker gör en verkligen förbannad..Inte mycket man kan göra åt de men men..=)

Vaknade imorse på bra humör fast jag var väldigt trött, Finns en person som kan få en o Le stort. De gjorde min morgon helt enkelt. Hoppas bara dagen fortsätter bra...

Sååå allihopa ha en glad dag!!

image207
//Panda

Kvällstider...

Helt klar för sängen nu i stort sett allt som saknas är ett godnatt samtal som alldeles strax ska ringas =)
Blev en middag och trevlig pratstund hos Em. Sjukt mys som alltid, som vi sa spelar ingen roll hur lång tid emellan de går innan vi träffas de är ändå alltid samma sak!! härligt med vänner :)

Annars har de varit endel strul på jobbet inga program har funkat i stort sett så för mig som inte har några sidouppgifter blev de mycke dötid... wtf men de va helt okej ändå och ha en sån dag mitt i veckan sådär. Tråkigt att vi inte fick gå hem helt bara =P haha men men sådant händer ju inte.

Hur som helst nu ere tid för at sova lite så ja e pigg imorn då de blir en liten tur på stan efter jobbet med A...=)

Sleep tight allihopa!!

//Zanie

Hotellnatt med darling!

om 2 veckor ska jag o darling ha en helkväll tillsammans..=) Fick en hotellnatt av papii som han fått då han arbetade i en annan stad och bodde på hotell så pass mkt. De gjorde att han samla på sig poäng som vi nu tar ut. Vi ska bo på ett superfräscht hotell mitt inne i City..Clarion de nybyggda. Tror vi kommer få en helmysig kväll tillsammans. Vad vi ska hitta på vet vi inte än men blir iaf till att gå ut o äta sen får man väl se..=)

Älskar våran kvalitetstid tillsammans!...

Eftersom telefonprog på arbetet e av så tänker ja skissa lite.. funderar på o köra en liten målning när vi glider till Norrköping på tatueringsmässan.. hoho ja som aldrig målat :)

//Panda,

Konsten att försova sig..

Jag är absolut inte den piggaste på morgonen, spelar ingen roll när ja somnat kvällen innan. Igår somna jag i bra tid skulle jag vilja säga men problemet för mig är att ja vaknar så många gånger under mornarna och tror jämt att jag försovit mig så de blir som att jag vaknar i ett ryck och så inser man att klockan inte alls är så mkt som man tror och lägger sig ett tag igen. Senste tiden har de varit sådär och inte bara vardagar utan har även hänt på helger som jag flygit upp ur sängen sådär så Adam har fått dragit ner mig igen. De e nog för att jag är så rädd att försova mig så de ligger o trycker i de undermedvetna typ. Skitjobbigt är de och nåt som ja vill bli av med. ...

Idag försov ja mig efter att ha vaknat i chock i en veckas tid. Hatar o försova mig, pinsamt o komma sent sen blir oftast hela dagen efterbliven.
Idag dock blev jag lugnad och ompysslad av honom. Hällde upp start till mig ordnade med och va bara allmänt lugnande fast ja sa att han kunde lägga sig så ville han hjälpa till så gott han kunde för att jag skulle få en bra start på dagen! Vilket jag trotts allt fick för första gången. Fast än är dagen inte slut, kanske bryter ett ben eller 2 i kroppen idag pga av att ja inte är tillräckligt uppmärksammad. =)

Bojkotta försovningar, varken kul eller hälsosamt!!

Gamla gubbar som luktar..

Har ni nån gång tänkt på att äldre herrar har en speciell doft, likaså damerna men nu är de så att här på jobbet har vi ett ex antal konferansrum som lånas ut till folk inom ah företaget. Mestadels äldre gubbar och just nu ahr de ockuperat hela nedre delen av byggnaden. Då jag gick för o hämta kaffe så passera jag de och fyyy va de luktar. Luktar just den där speciella doften. USCH!!

Tänk på de nästa gång ni hänger i närheten av ett gäng äldre !!

fett med music..

Yess orka telefonpassen utan musik... näääee..nyss vart i repan i 2,5 tim och nu tele 1,5 tim. vilken pers vaaa...=)

Nyss pratat med 4 personer som får en att le.. Först va de Mallan =) sen Adam =) Sen Sara =) och sist men inte minst min egna Mooor Mamiiii =) Som så snällt låter mig köra över till Adam, duktig som jag är. Så idag då...de blir en Sallad med Mallan på pizzerian o prata massa strunt. Efter de ska ja ta mig hem för o packa ihop lite kläder till imorn för att sen köra lite bil till min man!..Tjooo.. Jag ska få massage ikväll!. yes oh yes.

image206
Soft va?

//Panda

Tisdag...

Tröttare idag än igår. Har nog stora sömnsvårigheter för de är nånting som ligger och trycker. Jag är så nojjig för att försova mig att jag vaknar ett par gånger innan ja ska gå upp. Typ som inatt /Imorse vid halv 5 satte ja mig upp och var helt säker på att ja skulle upp men nej, så kröp ner i hans famn igen. vaknade ytterligare en gång och kollade på klockan innan jag väl skulle upp.. riktigt segt de där. Gårdagen va mys allt va som planerat förutom att de blev till att övningsköra hem till honom vilket rulla på väldigt bra..chillade lite där och jag babblade massa kändes de som men efter ett tag så avtog de lite haha. Kollade lite på en av Beef  filmerna.

Idag blir de till att träffa Mallan min mallan :) long time no seee lr pratat känns de som så jag säger som henne, känns som vi ska ha en hel del att prata om..=) Blir väl så när man inte umgåtts på länge. Måste ta tag i o få en träff med Em snart också som inte blev av i helgen de har väl säkert gått en månad snart sen jag träffa henne och de e ju inte mänskligt...

Nu ere dax för telefontid...Senare uppdatering kommer =)

//Panda

Mätt o belåten.

Kom precis tillbaka från lunch, blev en grekisk pastasallad från masters salladsbar som är riiiktigt god! En sallad som räcker till 2 luncher..=)..
Så nu sitter ja o lyssnar på musik och pratar i telefonen  samtidigt som ja hör de borra för fullt i grannbyggnaden!! Suck!!..

Dagen ser ut på följande :
Jobb.
Ta sig hem.
Träna.
Duscha .
packa ihop kläder till imorn.
Möta upp Adam.
Umgås med honom.
Sova med honom.

I korta drag ser min dag ut så...rätt okej faktiskt =)

För tillfället har ja inget mer intressant o skriva så later alla :)


Tillbaka...!!

Godmorgon, ännu en trevlig start på en ny vecka. Måndag!! de säger ju allt.
Har som vanligt haft mitt fina blogguppehåll under helgen då jag inte befunnit mig på hemmaplan utan hos min fina. Fredagen var lugn åkte hem och packade ihop kläder och hade Sara med mig hem vilket var trevligt så hon åt middag med oss. Första gången hon åt qourn haha tänka sig, jag är ju en såndär gräsätare som ja såg att hon hade skrivit om mig haha ne men ja äter inte kött helt enkelt... Efter de mötte jag upp han för att ta sällskap hem dit.

Lördagen så var de dax för dans. Trots att läraren va 20 min sen var de självklart lika kul, skön dans och skön musik=) yes yes. Efter dansen åkte ja hem och duscha o hade mig för att ta mig in till stan för lite billjard som aldrig blev av men hamnade hos A iaf. Natten va katastrof, kunde inte somna utan va bara allmänt less, tycker inte om när de blir så att man sårar en person. De gjorde mig rent ut sagt rädd men är över nu. Söndagen va mys..precis som våra söndagar brukar vara och somnade till o med i relativt bra tid vilket gjorde att ja inte va för trött imorse =)

Nu ska ja fixa till mig lite sen glida ut i repan i cirka 2 tim =/

later allihop!//Zanie

Massagestol...

Min rygg e pretty much pain just nu.. satte mig i massagestolen här på jobbet i hopp om att den skulle bli bättre men nooo inget hände=( lite tråkigt måste ja säga.

Snart är fredagen över sitter sista tiden i repan. Hoppas Saris kommer in o livar upp min tillvaro lite sen i slutet.

Men men gotta goooo...

Tjooo//Panda

Ej arbetslös..

Jahapp då har de visa sig att chiiiiifen tog sitt lilla förnuft till fånga och fråga om jag ville få förlängd tid här i ytterligare 3 månader vilket ja tacka ja till. Men SUCK ute i sista minuten med de där hur seg får man va? ah förstår inte hur han har tänkt sig för hur ska han klara sig utan oss coola tjejer!?

Har nu suttit i massagestolen 15 min o fått massage men låg kvar 5 min extra o halvsov..Känns som ja kommer bli ett tråkigt sällskap för Adam ikväll vilket ja ine vill va men men så får de väl bli när de varit få timmrs sömn natten innan...Ska hem efter jobbet o kolla HM paketet ja fick igår, inte hunnit kika på de än så ska bli kul som alltid=)

BIG UP till Proviva Mango återigen!!

//Zanie

Fredag o supertrött.

usch vilken vecka. ska bli skönt med helg nu men som ja sa till Sara imorse på väg till jobbet, måste ju ändå ställa klockan imorn eftersom vi ska dansa. Men de är FETT värt de för så kul som vi har så.. tjoo!

Ja e så trött nu så ja fryser..idag struntar ja i de kommer bli en tidig kväll för mig idag. Har även blivit lovad en massage så den ser jag fram emot=)

Filmen igår då, den va bra helt klart sevärdig. Kul att gå med kollegorna. Hann även med en liiten shopping innan också. Ett blått lite längre linne och även ett lika långt svart spetslinne som man kan ha över om man känner för de... tjusigt tjusigt =)

Hej sålängee...=)

Klädleverans!!

Yess, nu har min mobil darrat till av ett sms från HM så nu ligger de lite kläder och väntar. Tror de i stort sett bara var underkläder denna gång och även en bikini. Om man nu ska visa sig i bikini nånting denna sommar haha.

Nu ska jag sitta i telefon, igen ...Efter mitt pass ska ja ta mig till 7-eleven för o handla nåt att äta så inte magen kurrar under bion. + Proviva mango om de har den där...

Tjoooo...

Anorexia

Kom in på en blogg, En tjej som har anorexia. Hemskt är de vad mer kan jag säga. Hemska bilder och usch ingen ska väl behöva må så? Leva med den ångesten som de känner. usch usch.

Ska snart in i ett till telefonpass och senare idag blir de reception :) har rätt skönt schema idag tack o lov men de som förstör är kvällen jag har till17.30, visserligen bara 1 timme extra men iaf =)

Skickat iväg jobbansökningar har jag också gjort duktig som jag är :) Min chef nu är ju inte mycke att hurra för. Min tid här går ut 31 mars och har fortfarande inte fått nåt besked om ja ska vara kvar eller ej. Jävla skit alltihopa!! Bläää

Proviva Mango!!

Har idag upptäckt proviva mangodrycken. Älskar mango men vissa drycker med mango smak är inte alls nå vidare goda men denna kan jag verkligen rekommendera! Toppendryck!..och med min störda mage, (antagligen magkatarr har jag fått som diagnos av en sjuksköterska via telefon) är denna dryck perfekt att dricka. No more stress för min del!

De är friskvård på jobbet nu.. jag valde att hålla mig inne för de är så extremt tråkigt väder ute. De ja ska göra är att lägga mig i massagestolen ett tag!=) de är vad jag kallar friskvård haha=) Lika bra att ta med mobilen och sätta den på alarm så ja inte somnar in allt för djupt.:)

Dax att gå i ide..

Nu hade ja tänkt lägga mig i sängen o försöka få lite sömn. Imorn blir de till att jobba över=/ men även Bio med några från jobbet efter de som sagt ska bli kul =)...Kul o umgås lite utanför arbetet med!..Efter de ska jag få hänga med min pärla.. =)

Sov gott nu!!
image205
//Zaniepanie

Hjääälp!!

Min mage gör ont, hatar hatar hatar de...

Mamma håller på o styra upp tacos åt mig.. gooosh va jag är hungrig men som sagt min mage gör ont =(
Får dessutom sova själv inatt hur segt är inte de?..

image204
Love you darling.

Huvudvärk.

Usch usch..efter att ha stått i repan 2,5 tm så känner ja mig helt slut i huvudet. Ska försöka låta bli o ta en värktablett och hålla mig till enbart vatten istället...får se hur de funkar!:)

Vill ut i de fina väädret!!

vuxna?

Blivit helt annorlunda nu när man gått ut skolan o börjat jobba. Tiden flyter iväg på ett annat sätt och de krävs mer planering för att få saker att gå ihop!..Jobbigt när de kommer till vänner delen, alla blir så upptagna och även jag själv inräknat då självklart men de är lite synd. Från att träffas varje dag till att de kan gå cirka 2 veckor emellan träffarna.

Fick ett mess från min flicka Em som fick mig att tänka på hur de va förr thats why jag skriver det här. Underbar tjej det där!

Fett med kärlek!//Zaniepanie

Onsdag och kär!

Solen skiner och jag mår bra, förutom min mage som ger ifrån en massa pain. Jag överlever iaf.

Igår låg jag i sängen hela dagen med sällskap. Helt sjukt mysigt med sånna dagar.Love you.

Idag blir de träning och städning av rum + tvätta, och även tacomiddag med familjen. Min mami är världsbäst.<3.

snart lunch har jag också endast 15 min kvar. Rätt tidigt men sen ska ja stå i repan i dryga 2 timmar..Hoppas på att de är några roliga som dyker upp idag.

Ha en fortsatt bra solig dag gott folk :):)

//Zanie

Dagens...

Hem o snagga lillebrors hår så han blir fräsch på nytt, så mkt bättre i rakat!! =) Rätt kul o raka han ändå haha.

Efter de hade jag tänkt röra lite på mig, löpband + cykel så ja får hålla igång nånting. Längtar till lördag då de är dans igen =).. Blir till o sova själv idag=/, inge kul alls men tror vi båda behöver ta igen lite sömn. Vi har en tendens att alltiid somna så sent. Men säger då de, inget är bättre än att somna tätt intill honom!<3

Blev bestämt att ja ska på bio med några kollegor på torsdag, ska bli kul. Hade tänkt banga ur pga de känns som de e så mkt annat jag behöver göra men de ville ha med mig sådeså.. speciellt melon hahaha =P. Hon sa att hon ska skrämma mig.. Goood luck hun´. =)
 
Vantage Point ska vi se!
image203
Men men nu har ja ett litet break innan sista telefonpasset, ska nog hämta en kopp kaffe.

Tjooo!

Abujiiiihaaaad

Japp precis, han ville en kund prata med. Han var helt ute och cyklade den karln.

åter till mina tokiga kunder i telefonen nu.. muahaha.

MÅNDAG!

Yess ännu en ny vecka att se fram emot... vaknade stressad och fick stressa hit till jobbet självklart men nu e ja lugn men dock väldigt ttörtt, får bli en tidig kväll idag (Vilket ja säger varje kväll). Helgen har vart bra.. lördagen gick ut på att ta sig ut i regnet och vidare till Ikea med darlo, blev endel inköp gjorda där. Släpade oss senare vidare till jakan för att lämna av kassarna till mami så hon fick köra hem prylarna medan vi fick i oss lite sushi.. LOVE IT!!=)..

Kom hem till mig så ja gjorde mig iordning o han roa sig vid datan, Saris dök upp så vi drack lite o fula oss sen va de menignen att vi skulle på Hip Hop jam men neee inte riktigt blev missuppfattning om vilket ställe de va på så vi hamna på nån krog och fick i oss lite alkohol istället. Hälsosamt? Naee inte direkt.

Söndagen blev en tidig uppstigning, hann bara klä på mig sen va de dax o övningsköra hem till A.. vilket gick super som alltid haha ;)
Blev endel besök hemma hos honom och innan dess hann vi få de snyggt i rummet .=).. nu ere bara dax för mig o ta mig an mitt egna rum också..=)

Men men nu börjar de rulla in folk i repan så kan inte skriva mer haha..

later dudes!!

/Zanie

Cvitamin

.One Love.

RSS 2.0