MAGALUF!!

vill inte aka heeeeeeem... vi har ett underbart liv och jag alskar mitt liv!!!  9 kvallar enbart party och ikvall blire popcorn party minsann!! haft en underbar fodelsedag med mina vanner och lite annat folk wohooo!!!

maste ga only 3 minuter kvar!

KARLEK!!!!

2 timmar kvar av dagen...

Sen e jag borta 2 underbara veckor från arbetet för att sedan komma tillbaka o gästspela i 1 och en halv vecka för att sedan fly landet igen..Destination CYPERN.. De blir väl mer en semester då jag slappar åker med la familia då.

Jag är lite lätt utråkad nu ska snart in i telefonen men just nu har ja inget o göra försökt mig på sudoko och Änglar och Demoner (Spel alltså) men wtf de e omöjligt. =(.


.På söndag blir jag 20 år.
Små kul. haha.
När jag kommer hem från mina resor vill jag/ska ; tatuera mig.
Ordna nytt körkortstillstånd för mitt går ut nu.
Övningsköra
Söka jobb typ.
Försöka spara pengar
Helt enkelt va 20 år hahaha.


Later dudes!!

Kraaams //C-vitamin

3/3...SEMESTER!

Nu är jag inne på den 3dje och sista arbetsdagen för den här veckan FINALLY! veckan har gått precis lika snabbt som jag hade hoppats på så jag är nöjd :)

Igår efter jobbet mötte jag Sara vi hade tänkt att vi skulle gå förbi Roy en sväng för att hälsa men haha vad ere vi ser han har ju stäängt butiken muppen haha så ja ringer för att skälla ut honom men han svarar ju inte *morr* så vi började gå tillbaka mot pendeltågen..När vi kom till centralen för att gå ner till tåget så ringer han och de visade sig att han bara hade sprungit på ett litet ärende och stängt butiken under tiden haha men de blev ingen tripp tillbaka dit inte jag får helt enkelt glida förbi honom idag efter jobbet och se så han lever :)

Som sagt så fyllde lilleman år igår och han fick ett par nya "Crosshandskar" som han hade önskat sig och han var nöjd för ja fick höra tack ett antal gånger under gårdagen men de är alltid kul så de ska vara=)
Även Em kom förbi och åt lite marängswiss med oss och snackade lite skit, det var helt enkelt en trevlig kväll med riktigt dåligt väder ute fyfan! Öste verkligen ned.

Idag ska jag först förbi roysan och kolla läget och säga HEY! Sen ere planerat att träffa Tommie lät som de blir bio får se va som blir :) men nu ska jag fortsätta prata med mina home boys i telefonen *SUCK* men nu ere inte många timmar kvar innan de är semester tider haha får till och med sova ett par timmar längre imorn.=)

Bye for now...

Kramar!!


2/3 dagar avklarade..=)

Tisdag och veckan rullar på så har bara morrondagen kvar på jobbet innan ja går på semester. Så blir de Magaluffi på freda morron men åker redan kl 04.00 typ på torsda natten. Sen på sönda blir ja hela 20 år..wohoo bolaget haha. Får avnjuta bolagsbesöken då ja kommer hem. ;)

Igår då blev de en tripp på stan efter jobbet och denna inhandla jag: Ett par shorts, en vit/guldig sjal, Vit klänning, 2 Halsband, ett par örhängen och sen 1 linne.Tror jag är klar med min uppdatering av min garderob av sommarkläder och prylar men de dyker säkert upp nåt mer jag kommer på att jag vill ha inge ovanligt att sådant händer :):) Var hemma strax efter 7 så de blev till att äta sen lite plock på rummet för att få undan lite grejer, men tycker inte ja gjort annat än att ha städat den här senaste tiden men tydligen inte ?=S

Idag fyller lillebror år..GRATTIIS!! han är nu 15 och är superglad för han får äntligen köra moppe haha =) Kul för hans skull!..Blir till middag och marängswiss till efterätt (chansar på stavningen)´. Får besök av kvinnan Em idag också så man får se henne nåt innan ja åker var redan ett bra tag sen ja träffa henne sist så de ska bli mys!

Nu regnar det massvis ute och jag hoooppppas de avtar för ja har ingen jacka med mig =( usch usch.

naaaaaaaaaae nu är jag trött i fingrarna ska börja prata lite nu istället. DÖTRIST på jobbet nu!!

Kraams........

Nedräkning..

NU är de så nära 1 av 3 sista arbetsdagarna har ja påbörjat innan jag går på semester på torsda fyfan va lovely!! =D drömmer typ om min packningslista och allt jag ska göra innan ja åker men ja gör de med ett leende på läpparna!!=D

I fredags då...
Var jag först och fick mina naglar fixade och wohoo fina som vanligt =)..efter de gled jag hem och tog de enbart lugnt var såå trött kändes som de va en riktigt lång fredag. Men men en lugn fredag kan jag väl inte kalla att de blev utan de blev en liten utgång med jojjo på söderkällan. God cider och massa reggaemusik!! Love it! men vi avslutade kvällen i tid blev första nattbussen hem med massvis av skratt åt saker som hänt under kvällen =).

Lördagen..
Först blev det en shoppingtur med mamii inhandlade 3 par skor,2 linnen och en kofta var rätt nöjd med alla mina inköp där :):)..När jag väl kom hem var de bara göra sig iordnign för att röra mig mot hagsätra för att träffa min kollega. Vi gick o handla och sen styrde vi upp en drink medans vi hade Nachosen i ugnen! MUMS!! Vi satt o snacka och åt fick även träffa hennes lilla isbjörn på nytt (5 veckor gammal chihuahua eller hur de nu stavas)och i tell u GRYMT gullig haha vill ha vill ha!...Hemma hos henne var även hennes brorsa och sen Tommie och hans brorsa så vi alla drog ut tillsammans sen, satte oss i taxin och begav oss till kvarnen på söder! schysst ställe och så pass mkt större än vad jag hade trott =)...

Just nu då sitter ja o drömmer mig bort, idag blir de nog till att inhandla mer grejer inför Magaluf de står nämlgen att de är en bra dag för sånt idag i mitt horoskop (Kräftan) såå idag får ja helt enkelt lita på det :):)


Nu ska jag fortsätta prata me alla dessa dönickar i telefonen *SUCK* vad ere med folk alltså de är semestertider kan de inte va nååågerlunda trevliga..?? nej nej utan då ska alla dessa mammor ringa o prata för sina barn som inte är "tillräckligt" gamla. Give me a big SMAJL!!


Pussss

.Sista fredagen.

Då va ja inne på den sista fredagen innan ja går på semester och ligger på playan i Magaluf med en drink i handen, Skön musik,Sköna personerna jag åker med och med tonvis av skratt fyfan vad jag längtar nu. 3 arbetsdagar kvar nästa vecka bara sen på Freda beger vi oss bort härifrån wohoooo!! =D=D

Hur som helst...

KRÄFTAN
22/6-22/7

Månen ger dig en sensuell och spännande dag. Det handlar mycket om kärlek och förståelse. Mysig afton.

Låter ganska bra för att vara Fredag den 13:onde.

Igår då begav jag mig till Mariatorget efter jobbet för att möta upp Tommie och spela biljard. Hahaha så längesen jag spelade de men satans va de är kul vi hann väl med ett ex antal omgångar och jag förlorade fler gånger än vad jag vann men de var ju trevligt iaf de är väl huvudsaken haha elle?? På väg hem mötte ja Sara min böna av en slump haha så ja fick sällskap hem. Tåget var försenat så vi var i barkarby 20.40 vilket betyder att bussen hade gått och skulle inte gå förrän 5 över igen sååå jag blev kvar där med henne och joinade bussen. och jag var sååå hungrig löste de genom att gå in på Konsum och handla en god tonfisksallad och en fralla så de fick min middag bestå utav, gott gott var det!

Idag då Fredag den 13:onde..
Fortsätta jobba vilket jag gör till 16.30 idag..efter de beger jag mig mot Jakobsberg för att få mina Naaaglar fixade wohoo så lovely de kommer bli, som sagt alltiid lika nöjd varje gång =) Till kvällen vet jag inte riktigt än läste precis saras kommentar i tidigare inlägg om att hitta på nåt vilket jag inte bangar på man får passa på när du e ledig kvinna =D!!..

10 minuter kvar till lunch hoho...Ni får ha en trevlig helg allihopa!!

LOVE!!
//C-vitamin



.Sleeeeepy.

Oh yes fy så trött ja e och hungrig är jag också ska ta en banan innan ja slutar för ska iväg och spela biljard efter kan ju inte stå o spela jättehungrig heller =)

Igår då haha sååådan trevlig dag. Efter jobbet tog ja en sväng på stan inhandlade lite nya linnen och ett par skor även lite krims krams..=D gled därefetr förbi roy hälsa o snackade lite med honom för vi hade bestämt att vui skulle åka hem tillsammans då eftersom ja endå va i stan =) men väl på perrongen kommer han på att han skulle ju faktiskt åka och kolla vilka kassar han ska inhandla till butiken så vi sa hejdå och jag åkte hem för att få i mig lite mat. Bytte om och tog bussen hem till Hanilulu för att socialisera med folk skål skål ALKOHOL!! lagom sliten imorse va fortf snurri. usch hemskt de där. Men kul var de Flippade lekar, twister och dans haha  tråkigt att lämna festen då alla va på topp men de fick bli sista bussen hem för ja var ju trotts allt tvungen att få nån sömn för att orka den här dagen haha får se hur ja lyckas med de. =)

Imorn ska ja äntligen få fixa mina naglar igen de behövs men de är förvånadsvärt fina efter att ha haft de i 3 veckor. Så nu ska de bli Magaluffii fina blir en manikyr dagen innan vi åker också..allt för de ska va på topp :P haha kvällen imorn blir nog lugn alla åker till åland över helgen så och ska ju ut med min partykollega på lörda så kan va bra o ha en lugn kväll med ;)

Nu ska ja ta sista samtalen och fortsätta äta min banan!!

PUSSS!

.Kärlek till hundra.



Kan inte säga så mycket. Bilden säger ju ALLT om min lillkille!!


image32


.Vart är frukten?.

Sitter här småhungri och har snart lunch. Vi fick ingen frukt idag vi har nämligen en kille som kommer och lämnar frukt Måndagar och Onsdagar men idag verkar han ha tagit sovmorron haha va vet ja=)

Gårdagen kände ja mig nästan lika arg som dagen innan flög många svordomar från min mun igår men de är sånt som händer. Åkte till jakobsberg efter jobbet där mamma plcoka upp mig för att vi skulle åka o handla, så nu har ja inhandlat sånna saker som schampo/balsam,duschcreme,solcreme,solstift,läppglans.bodylotion och sminkbortagning. Resten av inhandladet tar jag nästa vecka eller i helgen fann inge mer av de ja behövde där vi var. Väl hemma städa jag i garderoben och även resten av rummet så lite duktig var jag.=)

Idag blir de till lite tidsfördriv här på jobbet sen ikväll glider jag över till hanna för att socialicera lite där med folk. Alltid trevligt.

Igår kväll fick en person mig att få ett par tårar i ögonen, Jag älskar henne så otroligt mycket! Tack för allt positivt du säger till mig!
.Malin.

Nu ska jag sitta i telefonen i 1 timme och 15 min till sen har ja en liten break innan nästa pass.

Later!

.Kärlek. // C-vitamin


.Female Pimpin.

.Relativt snabb arbetsdag idag tiden rullade på och jag var rätt så pigg konstigt nog? men de gick bara neråt hade tänkt ta en shoppingtur efter jobbet men så mycket blev de av de härligt att man har en kollega som kan dra me en på annat o få en att må bra..de fick bli 2 glas vin och massa prat på vårat stammis ställe 54 som ligger på medis kan man väl säga, skön uteservering även de va riktigt tråkigt väder men vi klarade oss med hjälp av deras värmelampor:)

Och nu sitter ja här lyssnar på musik..inge ovanligt kan ja säga men vaaaaaaaad gör man. Oftast musik som får en att må bra på nytt efter kniven i ryggen.
Tid att försvinna nu.

Peace.

.Love is wicked.




Tänk vad vissa saker kan vara jobbigare än andra.
 Totalt nollställd även fast ja vet att de här var de bästa.
Man kan önska så mycket men vilja ha så lite.
jag kräver ingenting.




//C-vitamin

Sanning eller lögn?...

Ja de kan man undra helt säker på att allt snack var en lögn. thats it! nu har jag de sagt också.

hur som helst söndag är de nu och man är trött/sliten/bakis/skakis ja allt sånt trams igen..
Fredan tillbringade ja med Sara och Jojjo vi började kvällen hos mig med vindrickande.. helt lovely sen åkte vi in till stan för o testa på stället "La Rouche" soft ställe med skön musik som spelades av Dj Quality på nedervåningen vilket inte gick att sita sig ifrån bara bra låtar som spelades, reggae/dancehall blandat med hip hop så det kunde ju inte bli mycket bättre. Ända nackdelen var att de var så fruuuktansvärt varmt där det var tropisk värme helt sjukt, men va gör man inte för o dansa till bra musik. Kul kväll var de =)

Lördan blev de ett hejdundrans festande i Upplands Väsby hos en grabb.. åkte dit med Hanna o Sara och Amos och lite annat folk de va bara Nora som fattades annars va vi hela magaluffi gänget där men hon jobbade tråkigt nog =( men haha de var en sjuk kväll med många omgångar "Flip Cup" hahaha bland de roligare öl/cider lekarna ja kört..orkar inte förklara hur de gick till men en rolig lek till en stressande låt. haha. blev även wet T-shirt för vissa och halvnakna folk som sprang runt huset pga att de förlorade tävlingen inge annat! hahaha. En sömnlös natt var de och min kropp e mörbultad pga en dålig madrass vilket ja knappt kan kalla madrass =S väldigt tunn. Vid 11 satt vi allihopa på den närmaste pizzerian och käka haha alla var fan lika toastade.

Vad vi kände oss fräscha när vi åkte hem idag wohooo och min lilla sara har sett ut som "panta mera"-kvinnan hahaha gullungen! :D

nej nu ska jag hitta på nåt annat..:)

Sleep tight gott folk!!


FREDAG!!

Längtat hela veckan efter att de ska bli freda enbart för att kunna vakna av mig själv imorn o inte nån jäkla väckarklocka usch usch...Dessutom har jag både igår och idag drömt de sjuukaste drömmarna och båda har relaterat till då jag var liten, liknande händelser jag råkat ut för då och de fiinns inge obehagligare o vakna upp i chocktillstånd typ just av rädsla. Ena drömmen var med vatten satt på en ostabil bro högt högt upp med nära familj över vattnet och sedan kommer de världens största våg typ över oss larvigt låter de men det hela va inte okej jst för att när jag var mindre och var på landet sögs jag under en stor våg och blev uppdragen av min mosters kompis tack och lov. Nåt som sitter kvar=/. Sen inatt var de en brand...helt sjuka drömmar.

Hur som helst hoppas min helg blir drömmfri haha..Min kväll ska jag spendera med min kvinna Saraa hoho va vi ska göra e väl inte heelt bestämt men de e nåt som involverar alkohol..Utgång eller kanske en grillning hos en kompis till Roy... får la se va vi hittar på ska möta henne efter jobbet iaf =D längesen ja träffa henne nu sakna sakna. även fast man pratar väldigt ofta men de är långt ifrån våra sjuka träffar :D haha.
Resterande av helgen får ja ta lite som den kommer kanske ska försöka planera in en dejt med lilleman om han e på hemmaplan =D får se.

Hoppas alla har en topphelg!!

Pussss

Tidsfördriv...

Namn: Zandra
Vad drack du senast: Grönt Té
Vad gjorde du igår kväll: Städade och lyssnade på musik
Hur många hamstrar har du haft: Ingen alls.
Kan du gå ner i spagat: naaee inte riktigt va haha
Vad ska du göra i kväll: Försöka bli frisk
Vad ska du göra i morgon: Jobba,Jobba,Jobba
Senaste inköp: Bikini
Senaste film: Freedom Writers
Vad har du i ditt fönster: 2 Små statyer och en väckarklocka
Tycker du om att cykla: Typ glömt hur man gör, så längesen
Vem sov du över hos senast: I won´t tell..
Vem sov över hos dig senast: Gammla tider...
Vem pussade du på senast: Min katt ;)

Vad ska du göra nu: Snart in i telefonen igen, med andra ord jobba.
Vad ska du göra sen: Hem och kurera mig.
Vem träffade du sist: Mina arbetskamrater annars var det mamma imorse
Vem skulle du vilja träffa nu: Mina små kusiner =)
Sjunger du i duschen: haha det händer.
Vem ringde dig senast: Sara=)
Vem ringde du senast: Gonz
Hur länge sov du inatt: Hon var väl runt 11 jag somna gick upp vid 6.
När ska du gå och lägga dig ikväll: Säger alltid att ja ska lägga mig i tid men går inte alltid som tänkt.
Vad gjorde du för tre timmar sen: Stod i receptionen på jobbet.
Vad skulle du vilja göra nu: Ligga på playan i Magaluf med mina vänner och dricka drinkar!

Vänner du kan prata om allt med? Självklart har jag sådana
Person du kan lita på till 100%? Mamiii
Har du badat i år? Faktiskt inte haha.
Tidsfördriv? Massvis med musik ska de vara =)
Vad heter du just nu på msn: C-vitamin
Vem pratade du senast i telefon med och framförallt, varför? Nån kund jag hjälpte namn kommer jag inte ihåg.
Hur många syskon:  1 Lillebror
Kär i någon just nu? Noo
Känner du någon som heter likadant som dig? Jadå det gör jag
Morgontrött? Jo lite lätt.
När är du född?: 22 Juli  1987
Var bor du?:  I en villa
Nuvarande hårfärg? :Väldigt mörkt
Riktiga hårfärg?: Inte fullt lika mörkt kanske.
Ögonfärg?: Brun/gröna typ..
Vad läser du för bok nu?: Ingen just nu men ska bli boknörd!=)
Humör just nu?: Små seg men på bra humör iaf.
Vad har du för parfym idag?: Hugo boss
Vill du ha barn?: Ja det vill jag.
Hur stort är ditt rum?:Ingen aning inte klaostrofobiskt iaf.
Har du tv/dator i ditt rum?: Japp, båda delarna
Piercingar?:  i Naveln
Tatuering?:Mitt stjärntecken i nacken mitt namn på handleden och ett H på axeln soms tår för mitt efternamn, har även en till som jag planerar!
Hur många converse allstarskor äger du?: Har ett par vita sen förra året
Brukade du vara osminkad i skolan?: Ja de hände väl de med men rätt sällan.
Skostorlek : 38

Ja älskar att va sjuk..

NEJ!! Hell noo så trött på mitt dååliga immunförsvar som aldrig kan hålla sig på topp utan ja ska minsann åka på massa jobbiga förskylningar hela tiden. SUCK!! inte tid me de här (Som min kära mamma brukar säga) :).

Igår var jag bara hemma tog de lugnt efter jobbet och så städa ja rummet och hade mig inge kul när de är överflödigt stökigt..:) Fick även min 2a bikini hemskickad igår den va tjusig den nu inväntar ja min 3dje och sista och hoppas den sitter lika bra som mina andra 2. Det är ju typ bara 16 dagar kvar tills vi står på arlanda för att ta oss till Magaluf, Känns som ja går runt o har en packningslista i huvudet hela tiden tänker hela tiden på *aaah de måste ja ha med mig o de o de* osv haha jobbigt värre undrar om allt kommer få plats i resväskan haaha?

Kände mig väldigt taskig igår mot Tariq, Sorry än en gång dude!! och som sagt nu ere jag som står i skuld för gårdagen!
Min dag idag kommer bestå av att kurera mig och se till att bli frisk fort som faeen man är ju så matt i kroppen..och vad folk säger till mig är BÖRJA ÄT KÖTT! men noo ja har dåligt immunförsvar så ere bara visst de kan väl kanske ha lite med de och göra eftersom ja har mina perioder då ja glömmer o ta vitaminer o shit men nej inge kött för mig nu.

ska läsa lite körkorts teori nurå tills ja ska hoppa in i telefon igen. :)

Love




.Får inte bli sjuk...

Nyser o svullen hals NOOO!!! har ju precis varit dålig och var rejält dålig då ju. Käkar massa vitaminer o har mig nu haha fyfan!.

Gårdagen va både tråki och väldigt mys! Var ju först hos tandläkaren och då visa de sig att ja har 3 hååål =S=S fyfan ingen billig historia det där.. hon sa att de antagligen uppståt från små diffuser sen tidigare som sedan blivit till hål för rena o fina tänder hade jag tyckte hon wihoo haha...Efter mitt råneri hos tandläkaren begav ja mig för att möta min käre vän mallan för att gå och ta vår traditionella sallad.. jag åt tonfisk och hon åt avocado sallad och under tiden vi satt på pizzerian prata vi om haha de mest sjukt roliga sakerna och jag var på allmänt flammsigt humör så de flög rätt mycke sjukt från min mun igår haha men som sagt hade sjukt kul med henne som vanligt!!<3<3... Efter Pizzerian gick vi vidare för att möta upp nästa fnitterbrud jojjo så vi gick upp till kvarnen och satt där i gräset lyssnade på reggaemusik och skratta åt massa fula saker. Hade helt enkelt en väldigt trevlig vardagskväll!!

Idag har jag kommit i underfund med att jag ska bli en boknörd haha ja men faktiskt jag ska börja läsa böcker vilket egentligen aldrig varit min grej men kan bli kul haha ta me mig nån bok til Magaluffi och läsa på stranden samtidigt då man steker i solen med en drink i handen.. *GAAAH* kan inte bli mkt bättre =D=D

Idag ska ja hem och kurera mig bara kanske blir en sväng på stan efter jobbet hoho :P men nu ska ja vidare ut till receptionen för att tillbringa nån timme där.

Love

Vi gillar solen! <3


hohoho...

Hoppas veckan rullar på snaabbt!! för snart är de verkligen semester! =D
Så kul och höra både Hanna,Sara Amos och Nora typ överlyckliga att vi snart åker kommer bli craaazy haha fyfan alltså!!Som ja sa till sara häromdagen då hon nämnde att hon hade fjärilar i magen "Vänta tills vi står och ska checka in" asså dåå kommer mitt leende va stort som aldrig förr hahaaha! umgås me 4 störtsköna personer i 2 veckors tid haha som jag kommer garva! =)

Idag då ska jag till tandläkaren blää inge vidare kul må ja säga meeen de brukar gå relativt snabbt när de bara e en undersökning så ja får väl helt enkelt stå ut.
Jag vill ge en stor fet tistel om inte annat till vårdcentralen nere hos mig fyfan va BLÄÄÄ sega o jobbiga de ska vara de har ju föffan ingen koll på nåt. har snart väntat i 5 veckors tid på lite provsvar "de är lite förvirrade sköterskorna här" får ja till svar *Nehee menar du* har man ju lust o skrika åt henne då. Usch hur irriterad kan man bli.

finns de nån ja mailar så mkt med som med min mamma? nee haha varje gång ja rensar utkorgen och allt jag tagit bort är majoriteten av mailen där ifrån mamma men hon e underbar! haha!...Har även endel från mallan min käre datavän haha ere nån man får svar från när man mailar ere fan hon !! Big up til dig haha!

nu ere lite effektiv telefontid för mig!!

Later on!!

Krams

Dans, Musik Dans Musik

Woho vilken helg!! ännu en lyckad sådan.. fredagen spenderades på Vår lokalkrog kan man väl kalla de för och efter de blev de vidare till de lite mer dansstället haha så får man väl lov att kalla de eller? Jag mallan och Em på dansgolvet haha  that was fun for sure!!

Min lördag haha var nog värst spenderade dagen på mammas jobb solade och låg allmänt avdankad i deras soffa och zappa mellan de dåliga kanalerna somnade till och från hela tiden för de va inte mycket sömn ja hade fått så de har väl sin anledning till att man var så seg på lördagen sen var de riktigt skitväder också.
Hur som helst sen när vi va hemma styrdes tacos upp lätt min favvomat asså haha senare under kvällen drog jag mig in till stan för att möta upp Jojjo mallan och aeige som även fyllde år *Grattis*...vi började kvällen på Söderkällan gungandes till reggaemusiken/Dancehall kunde ju inte bli mycket bättre och skrattade massvis hahaaha. Vi var inte nöjda efter de utan kände att vi ville vidare så de blev en tripp till ja Mera haha.. Träffade även på grabbarna från förr där vilket var kul så de blev dans dans kanske därför ja har smått träningsvärk i benen? haha..va vet ja kul var de iaf och som jag skrattade under den kvällen.

Min söndag ahr som alla andra söndagar är varit sjukt lugn vart så tröööttt o seg men nej nej inge bakis skönt nog =).
Ska vila upp mig inför en ny arbetsvecka nu..och även att ja ska till tandläkaren imorn vilket jag avskyr uuuusch!!

Tack alla kära vänner för haha att vi har så kul!!


  




Kraaams!!

Cvitamin

.One Love.

RSS 2.0