Ögonbryn...

YEESSAAH... nu e mina nytatuerade ögonbryn på plats.
No more ögonbrynspenna fy så najs de är... än sålänge halvklara då de ska tjockas till nästa gång men ah de bästa jag gjort på länge iaf... Verkligen att rekommendera... eller så ere bara ja som e besatt av ögonbryn o tittar alldeles för mkt på de =)

Idag är det fest iaf för Mallan frallan... Kommer bli super...!<3

Men nu blire lite musik o tagga till sig själv medan naglarna torkar...

Love//Zandriii

Glädje...

Om det går att sätta ord för det skulle det nog bli Glädje..

Jag ler....Jag ler..:)

Puss//Zandriii

Som man förtjänar!

Oj oj...slööö söndag i all ära... började så iaf men nu har jag fått lite städning gjort och upp med en ny gardin i köket =) måste ju förnya lite ibland känner jag...

Ja som vanligt går de långt emellan att ja skriver men haft så mycket annat att göra så tiden har inte riktigt funnits där...
Dagarna som gått har jag varit hemma rätt mycket då katten löper så hon gör att jag inte får någon sömn så mycket som hon skriker och har sig...snart är det över hoppas jag..

Blev en tur på stan med mamma igår innan vi skulle ut och äta... sen blev de vin mer vin cider och drinkar i sällskap... hua inte undra på att ja mådde så dåligt imorse..=/..

veckorna som komemr har ja lite kul att se fram emot... ska komma igång med träning nu när kroppen e på g...måste komma igång igen känner ja varit allt för dålig på de senaste tiden... sen blire fixa håret och även tatuera ögonbrynen verkar de som med... har en konsultations tid inbokad o efter de får vi se om de känns rätt men de tror ja nog... har sååå länge velat göra de så dax att ta tag i det nu innan sommaren..så ja blir av med mina tunna "knappa" ögonbryn:)

aaaaah så mycket ja vill skriva egentligen men noo skippar nog de för denna dag :)

 Min lilla tjej <3

//Zanie

Cvitamin

.One Love.

RSS 2.0