Spökeeen

Adam lämnar mig själv hemma för att möta en vän...de spökar här hemma just nu..de är som att nånting är framför mig bland våra kassar då papperpåsarna ger ifrån sig ljud som att de e nån som rör de...litet prassel med jämna mellanrum... ja har inte rört de så förstår inte hur ljudet bara kan komma så plötsligt..

De e läskigt...hur ska ja sova??

Aja måste försöka tänka på nåt roligare...

Igår blev de en utekväll tillsammans med två toppentjejer och en killkompis ja inte träffat på åår är äntligen tillbaka i Sverige o var med i vårat sällskap!
Skrattade så ja hade magkramp under kvällens gång...va lagom pigg imorse bara när de plinga på dörren 07.00 och en kille kommer för att lägga nytt golv..fint blev de och i helgen fllyttar vi in möbler i sovrummet o de ska bli uunderbart med ett sovrum hahaha =D

Ne nu måste ja kolla i påsarna va som låter....
wish me luck...

//Zanieee

Mys måndag!

Känns inte som månda dock men only 4 dagar kvar sen ledig =D
Vart en vanlig dag på jobbet mer eller mindre...
Mötte upp mamma för en tur till inredningsaffärn och hitta en soffa som ja tror blir perfa hemma sen lite annat behövligt trodde jag... har egentligen hur mkt glas som helst hemma men ändå inga "vanlig strl" som A babbla om förut men nu när ja sa att ja köpt "Normala" glas så säger han men vi haaaaar ju massa glas hahaha...

Han hade ju bara skämtat med mig gällande glasen men men nu får de bli så =)
Hitta en bra gryta som fick komma med hem..=)

Sitter här o nu ska ja gå o va social igen med lite kaffe...

hmmm....

Krams!

Mer vår, mindre jobb

Söndag men känns som vilken dag som helst för tillfället.. men efter denna vecka är de över och ja ska njuuta av en ledig helg =)

Håller för tillfället på att vättar.. så väntar på att maskinen alldeles strax e klar sen ska ja styra nån lunch till morrondagen...Ska äntligen få träffa mina föräldrar imorn med... har visserligen bara gått 2 veckor eller så men känns som en evighet.. ska kolla soffa med mami!
Börjar bli dax att beställa en snart för till helgen kommer sovrummet va klart så lär bli rätt tomt i vardagsrummet då..

Har sådant hjärnstopp.. lite blockerad i huvudet just nu så ne nu ska ja gå o hänga tvätt..! usch!


/Zaniee

Jäkla vulkan!!!

Vi inom resebranschen har de iinte lätt just nu...snart jobbar 2 veckor i sträck utan vilodag för att försöka assistera de strandsatta o utsatta så gott man kan men hey ja kan inte göra underverk varje dag...

Jag och min kollega hade tur som kom med sista flighten från Island innan trafiken ställdes in hahaha annars hade ja suttit därborta nu en vecka senare..

Jahaaa inte bloggat på evigheter men de är ju för allt med flytt hej o hå internet har inte riktigt funnits tillgängligt här än.. lånar mannens data nu lite...jaha vad har hänt då senaste??..

Flyttat och snaaart fått iordning de mesta lite kvar
Varit på Island och badat blå lagunen,kört 4 hjuling och sett massa annat intressant.
Jobbat ääääset av mig haha.
Mallan 23 år, jäkla kul kväll!
ja lite blandad kompott...

Är så trött nu så ska försöka se om solsidans sista avsnitt finns tillgängliga för de som inte haft tv på ett tag haha.
Fåår se om ja orkar hålla mig vaken tills A kommer hem eller inte. e så trött ZzzzZzz.

Stor kram iaf från en halvt levande zanieee!!

Cvitamin

.One Love.

RSS 2.0