It was love at first sight!..

Sant så sant.. minns allt som om det var igår, ser fortfarande blickarna framför mig kan fortfarande känna hur vibbarna kändes. Tiden går så jävla fort jag skulle helst av allt backa tillbaka 1 år och göra allt 10 ggr bättre om ja så kunnat, men nu står ja i en position där ja inte kan göra nånting av värde längre. Kan bara acceptera läget som det är och försöka leva vidare som jag kämpat med under en lång tid redan. Visste att den här dagen skulle komma men hade inte velat tillbringa den själv utan med dig!
Aldrig känt för en person som denna gång, kunde knappt tro att jag faktiskt skulle kunna känna så heller. Den dagen kom också och det var som en dröm, jag var faktiskt lycklig.!!


Jag vill tillbaka, Tillbaka till gammla tider!

"U Make Me Feel So Good"

//Plutten.

Cold as Ice...

Jag fryser, klev nyligen ur solariet kände att jag behövde slappna av lite och det gör man garanterat där i med lite bra musik så =) blev lite roli 90.tals musik ja låg o digga till=)

Hur som helst Nu e resan bokad det blir Magaluf 07 asså =) Jag Sara Nora Hanna och Amos som åker... ska bli så sjukt kul o komma iväg på en resa Längtar redan 2 veckor i solen med partyt runt hörnan bara :D oj oj vad trevlig.

Körkortet e på G också om 1 månad iof börjar jag med mina körlektioner men de är iaf inbokat nu och en bit påvägen. det är väl de sakerna ja ser fram emot just nu eftersom ja inte har så mkt annat kul framför mig me tanke på att nu ere skit tider på g. BLÄÄ!
Min moster kommer dock ner snart med min lilla kusin Elias och livar upp stämningen det är ju alltid något. :)

nu ska ja in i duschen och värma mig .

Ha de gott folk!

".I´ll See You In My Dreams."

Yo yo.


Heeeeeeej!

Har bara en låt i huvudet. Vilken det är tänker jag inte avslöja.




.MAD LOVE.





Körkort körkort.

Efter en tid ere nu tid o styra upp de omtalade körkortet. har nu börja läsa mer intensivare o ska även nu börja på körskola ta några lektioner bara så jag kommer igång sen blir de till o köra med mami o papiii vaaa... måste ha de till sommarn=) men de kluriga som är nu är att få ihop lektionerna med arbetet.. kommer niog bli att ja får köra tidigt på morronen iiiinnan jobbet haha dvs kl 7 huhuuhu.. men de ere värt alla gånger =)

Helgen då... både bra o dålig så kan man väl sammanfatta den hehe :)
och denna vecka kommer no va relativt skön slutar tidigt 2 dagar så de blir bra sen bl de nog till att träffa på guuurlsen från gammla klassen på torsda =D hoppas alla kan bara blir så mkt roligare så =)

onely one hour left sen ere bye bye...känner för o sola idag..? hummm de ska man väl kunna styra upp steka sig ett tag avkopplande om inte annat:)

men men.

Mad Love/ Zandriii


Notch - Bailar...... dans dans dans

Thank God It´s Friday!!

Idag har varit en braa dag på jobbet... relativt lugnt schema idag skön avslutning på den här veckan kan man väl säga.

Vad denna kväll bjuder på vettefan ännu men nåt ska amn väl orka göra vet iaf att jag lämna mitt rum upp o ner imorse, kläder kläder kläääder liggger utspritt vilket inte är okej. Så de blir till att styra upp det i första hand iaf. De ryktades om att de skulle bli lokalfest? kan de stämma tro haha annars kanske de blir en bio bara. eller tillbringa en freda kväll och läsa körkortstero låter lockande ? HAHA nej nej nu ska vi inte va sådana,

inga andra kommentarer jag vill ta nu! :)

Kraams.

Veckan gåååår..

Just nu sitter ja o inte gör nånting vilket e jääävlit skönt =), dricker bara en Hallondryck från Brämhults så jäkla goda må ja säga ;) en liten vitaminkick eftersom ja ska jobba över lite idag =(
igår blev det minsann ett par skor o vill tillägga att de e riktigt tjusiga ;) vita sneakers med guldtryck... Dada supreme. Efter det begav jag mig iväg för at fixa naglarna och självklart blev de bra som förväntat!
Avslutade min kvälll som sagt hos Em hon lagade mat när jag kom dit vid halv 8 så vi åt GOTT och kollade sen på film riktigt tragisk film rakt igenom "Brokeback Mountain"  men men den var ialla fall bra, lite små seg kanske men ja tillbringade natten hos henne var alldeles för seg för att ta mig hem mitt i natten.

o nu sitter ja här ska in i telefon om 9 min hahaha...ikväll lär de bli en luuuugn kväll och imorn är en sån dag man bara spyr över, men man tar sig väl igenom den dagen precis som alla andra..eller?

nu ska ja ringa en vän.!

Bye bye

Ingen kommentar


Laaaagom tröttt men slutar 1 timme tidigare idag skönt nog, jobbade nämligen över 1 timme förra veckan :) Ska få mina naglar fixade idag igen... fräscha till de lite kan behövas efter 3 veckor så de hålls lika tjusiga;) hoho...men innan dess ska ja gå o inhandla mina vårskor haha redan nu ;)

Kvällen avslutas nog med en film med Em såg nyss ett sms från henne där hon rekommenderade en film hahaha får se om den e så bra =)
Idag har jag även kommit in i tankarna mera på att börja dansa salsa... komma ut o göra nåt o inte bara jobba jobba utan ha nån fritidssyssla eftersom man ändå inte har nå speciellt annat man kan fylla ut tiden med=/

kan de va så att jag tycker februari månad e en riktigt tråkig månad nu..har väl sina anledningar till det visserligen men som ja känner nu hade jag gärna hoppat över denna månad typ legat i ide o sovit bort den eller nåt liknande. vad vet jag.

hur som helst nu ska ja gå o hämta en Té kopp och rycka upp mig.

Chau!!

Cvitamin

.One Love.

RSS 2.0