Gott Nytt År!

Ja då var vi snart inne på 2009...Mitt hurtiga liv som ska börja då är det ju bestämt. Vad tror ni? Kommer jag hålla det? haha vi får se men nånstans måste man börja =)...Som ia skrev promenader e lovely och jag brukar gå så varför inte ta sällskap från grannen ;)

Ikväll blir de en lugn kväll med A med att äta gott som i år består av tacos. Ingen nyårsmidda som pappa sa men vafaan vi var båda sugna på de och det är gott med lite plockmat =)... Sen blir de vin,öl och champagne. Yes oh yes!

Kom iväg en sväng med mamma och handlade lite, till och med plockgodis som ja var så sugen på. Längesen ja åt de nu.

Vad ere med killar och sjunga i duschen? hahahahaha.....

Gottt nytt år allihopa!!



Stor Kram// Den enastående Zanie

pannkakor

Idag blev en tur ut i de kalla vädret. Först till sumpan för att sen ta en sväng i jakan för att handla lite till nyår och att äta. Nu e man hemma och har gjort kroppsliga saker som att måla tånaglarna till en fräsh färg eftersom mannen målat de med en krompenna=/ ingen hit. 

Imorn ska ja ta en promenad över till Mallan för att äta hennes berömda pannkakor vilket ja ser fram emot. Kanske får jag hjärtformade?=P hahaa.. men men ska fortsätta se cityakuten nu som e så spännande.

Krams//Zanie

Once in a while...

I can see that you never wanna cry no more...............

Rätt bra ljud i min bärbara måste ja säga... legat o surfat runt på klädsidor men finns de nå jobbigare när de blir error på sidorna? haha nee..

Idag är första gången jag bokstavligt blivit väckt med ljudet från att man slår med nå matredskap i en kastrull i öronen på mig hahaha =) han skäms inte. Blev väckt av de ljudet o va inte allt för glad men ute i köket va de frukost serverat =) så lite snällt va de ju..=)..

Idag ska ja försöka ta mig till nåt shoppingcentrum och hitta nåt kul om man nu lyckas med det :)

Meeen ska väl ta mig till duschen nu

Adios//Zanie

sönda o inget jobb imorn

Man e ju fortfarande julledig =) ända till freda då ska man jobba =) men attans så skönt de e o vara ledig =) ligger på sängen med den bärbara datan ja fick me mig hem efter jul..

Snart nyår....o början på 2009 är igång. Vad har man för förväntningar på de året då? jo en hurtigare och hälsosammare liv kan ja väl säga att mina mål är. Att försöka hålla kvar de jag än sålänge har. Bli lycklig på nytt...säkert som många andra har med. Men de är viktigt. Många gånger tar man saker för givet men fan man ska inte alltid göra de, man ska inte planera för långt fram för då blir man bara besviken.

2009 är mitt år.

Nu jävlar Zanie!

Dagar efter jul...

Min jul va mys hemma med familjen men i saknaden av en person... men blev god mat o dryck =)
Fick fina saker... sjukt snygga adidaströjan ja ville ha ett par träningsskor så ja äntligen kan komma igång och panda saker sjukt snyggt armband och mixer och jaaa en del saker till...fick med mig en bärbar dta hem med så snart blir de till att leka med en bärbar så fort papi fixat med nätverket =)...

Ska snart till jakan för o byta ut armbandet jag fick av mannen då en länk lossnat. Hoppas de har kvar de bara annars får ja jaga runt efter de..=)

Dagen efter var ja riktigt hurtig. tog på mig träningsskorna och tog en timmes promenad på löpbandet hos mamma och pappa. sjukt nice start på dagen =) Nu kör vi!!

Men men gotta gooo....

Peace//Zanie

Julklappar och naglar :)

Såå nu tror jag att jag är klar med alla julklappar eller rättare sagt mååste vara...=) ingen fantasi i år men men sånt som händer...Ska snart iväg o fixa naglarna   och tror de blir lila denna gång...rosa som jag haft har varit den snyggaste lätt men känner att man måste variera sig lite och den passar bra till min lila klänning ja ska ha imorn :)

Blir till o åka hem sen o slå in julklappar för att försöka sova tidigt efter de.....

känns inte som jul....säkert fler som tycker de..BLÄÄ..

MEn men nu ere music time...

Pusss//Zanie

En lång lördagskväll att tacka för =)

Så fina vi e =)




Hade sjukt kul Tack vare de underbara!!

PISS SL

Avverkat sista dagen på jobbet nu så är långledig! =) Så himla skön hade tänkt fira de med o handla nåt kul åt mig själv men va händer på väg till centralen.


Visst ja e dum som åker på reducerat pris fast ja skulle slutat me de för typ 2 år sen men WTF som SL nångång håller deras skit tider??? neee just de. Så kommer samma kontrollanter som ja råka ut för en vecka sedan o denna gång javiiissst fick ja böer på 1200 :- helt sjukt. ja tacka för julklappen o bad de dra åt blööööööblöööö... de förstörde min dag tills ja träffa på min solstråle mallan på en tur på stan för att inhandla de sista julklapparna...blev väl lyckat men kunde gjort bättre av mig i år men så de e när man e ute i sista sekund och bara FETT med saker förstör ens vardag.
Man blir bra knäpp ibland.

Sitter o lugnar nerverna med en öl nu ska väl fixa lite hemma sen lr nåt. De är ju inte direkt rent här hemma =( men inte haft nån energi att göra nåt. Bara massa små saker som stör en hela tiden.

Men nu ska ja beetala räkningen sen o se glad ut! USCH...

Fick ett uppmuntrande julkort från min moster med familj på min underbara kusin! =D

Love//Zanieeee

Mamma...

Mamma är underbar, Pappa är underbar och sist och minst lillebror haha bäst!

Vilken familj man har! :)


//Zanie

...............................

When you're so trapped
And there's just no key
And you can't breathe
I'll breathe for you
The fire's got you down
On both knees
And the walls
Are closing
In but
I'll be
Breakin' through

And when you feel alone
Imma be ya home
When others come and go
Ya know I got you

Pizzaexpress..

Sooon will they arrive... blir en tonfisksallad för min del...Vesuvio som vanligt för honom...

Så trött känns inte som ja sovit inatt fast jag har det...Blev en lång dag sen blev de en tur till stan för o träffa min Blondie o fika och snacka av sig lite. HImla trevligt. På vägen ut från där vi fika fick ja med mig ett läppglans som ska få läpparna att svullna lite =P
Luktar Jenka men de va najs =) får se hur många som kommer klaga på den starka lukten haha..=)
I just dont give a fuck...

Imorn ere jullunch på jobbet och julklappsutdelning. Vad de kan tänkas vara har ja ingen aning om jag skojja om att de skulle va en weekend till new york, hur lovely vore inte de haha men dröm o glöm zanie.


Jag älskar dig more then u know...

//Zanie

Trött trött..

Ingen energi kvar som de märks... somnar väl förhoppningsvis tidigt ikväll...

sömn sömn sömn

tiden går.......

Jag är trött.........

Vill inte de som komma skall som man säger om ja ska vara rätt i de jag menar...

FAN!!

Sepe Sepe Sepe Sepe Sepe Sepe

helvette!

Där jag befinner mig nu och lär göra ett bra jävla tag framöver..........

Blööö

Life sucks!!

=/

Cvitamin

.One Love.

RSS 2.0