Lika mör som fisken jag laga...

Goooodkväll!
Jahapp då har ja hunnit hänga på gymmet i några timmar och mer eller mindre slaktats av min fina vän haha... vilken värk ja kommer ha imorn men hey det är lugnt får träna bort den med!...Lagat iordning lax som blir lunch 2 dagar framöver... yess slipper laga mat imorn med =)...

Ska försöka somna till en film efter jag druckigt mitt röda te...får se om jag har turen på min sida att få somna ordentligt.... Jobbar halvdag på torsda och ledig freda såklart eftersom det är midsommar.. UNDERBART...går så mycket lättare att jobba när man vet att man snart är ledig igen!

Ska leta upp nån "dålig" film nu... inte en sån bra jag såg igår... sluta med att ja inte kunde somna ifrån den utan fällde snarare en tår eller två...Filmen Pride...att rekommendera!

Goodnight all yaaaa!

Börja mobil Blogga kanske?

Börja mobil Blogga kanske?

Go Crazy!!

De var inte igår... rättare sagt 3 veckor sen jag skrev sist men sånt som händer. Haft fullt upp med annat...Jobb bröllopsklännings jakt och hittade en. De va dock inte kunga bröllopet men ett otroligt fint och sjukt bra bröllop vi va på igår! Sjukt bra dag/kväll. Dagen idag har varit rätt sliten kan man väl säga....Vi somna nångång efter 7 imorse sen har vi mer lr mindre sovit bort hela dagen.. de har varit en riktig mys dag... de gillar jag!

Ne nu ska ja kolla in tv3 play om nåt prog finns och vänta in min fiina som kommer hem med glass! MMMM...

//Zanie

Cvitamin

.One Love.

RSS 2.0