Äntligen Fredag!!!!

ÄNTLIGEN!

Skönt med helg igen.

Igår var jag med Mallan o chillade sen kom Linn dit också..så vi åt en jättegod sallad mallan va duktig o fixade :) Cred till dig!! Följde även med de på en Torsdags öl o träffa lite av folket, riktigt trevligt vare hade jag inte jobbat idag hade jag nog fortsatt med de andra vidare =)

Idag då fick ja reda på av den nya chefen för vårt kontor som ska flytta in till stan att jag kommer få förlängt vikariat..till maj blir det då, så mina planer om London i årsskiftet sprack ju. Hade inte räknat med att få följa med i flytten så var så inställd på att jag skulle åka men de får komma vid ett senare tillfälle=)

Nuuuuuu ska ja vidare från datan o göra nåt annat blir nog till att gå ut o ta en öl ikväll..hoho!!

Trevlig helg! LOVE// Cvitamin

shajses..

Musik gör ju livet värt asså, funakr alltid... glad ledsen depprimerad...ah allt :)

idag ere den 25:e och det är löning borde egentligen vara glad idag men mitt humör har verkligen varit kasst... finns väl lite andra anledningar till det också..så går det när man tänker för mycket :)

just nu ser ja bara fram emot helgen som ja ska tillbringa ute på landet med mormor min moster o min lilla kusin Emil , gullungen e snart 2 år =Dtiden går snabbt.. och på Söndagen kommer min familj ut så ska vi äta tillsammans och fira mormor som fyllde år häromveckan =).

meen nu ska ja fortsätta lyssna vidare på musiken o sedan kolla en Beck film ;)

LOVE! // C-vitamin

Tisdag...

Jaha... ere meningen att man ska börja skriva blogg nu..? Sara tyckte iaf att ja skulle börja med de så jag gör ett försök =P

Idag har de varit en vanlig tisdag typ fast lite mer fartfylld på jobbet...Bara trevliga människor hahaha..nej nej.. min jobbarkompis blev lite osams med en man så han skulle polisanmäla henne sa han  det var ganska komiskt för det var över en så fånig sak, sånt som händer.

annars har det väl inte varit så mycket.. följde med mamma och handla en jacka.. sluta med att ja hitta en tröja åt mig själv också =) sånt är alltid kul. Avslutar nog denna tisdag med att hänga tvätt som inte är allt för kul, lyssna lite på musik och sen kolla ett prison break avsnitt..=) 

enough is enough

// C-vitamin

Cvitamin

.One Love.

RSS 2.0