Lördag...

Så nu har första arbetsveckan passerat och vi får see hur mkt ja kommer ihåg på måndag då man börjar igen :)..

Igår va mami och jag på visning på min och A fiiiiiiiiina lägenhet i tell u. Så jävla fräsch så jag och A ska dit nu snart ioch ta lite mått så vi vet imorn hur vi ska möblera och lite sånt =)...sen far han iväg och gaddar lite medan ja åker hem och fortsätter packa bland alla mina saker som ja inte gjorde igår eftersom ja var för trött och somnade=)...

Efter visningen var mamma och jag inne i lite butiker så hitta lite kul och nödvändiga saker =).. typ som en stor sittkudde som antagligen kommer få ta plats i soffan =)..

IMORN FLYTTAR VI!!! =D=D

Nu måste ja sluta om man ska hinna med nåt idag :):)

//Zanieee

shaaajses!!!

Ja vet inte vart jag ska börja om jag säger så för de har vart så otroligt mycket nu senaste tiden!!

Nytt jobb o jakt efter möbler vilket har gått super...mami beställde matbord och stolar åt oss idag eftersom vi inte hade möjlighet att åka o göra de! soffa har vi valt ut mer lr mindre så nu väntar vi på lägnheten kan man väl säga...

jobbet rullar på varit riktigt tufft men de går bättre jag gör framsteg och trivs hittills!!..

Idag mötte jag älskling efter jobbet och whoaaa ja har fått en ny mobil av han... en rooosa pärla som ligger på laddning nu!!.. sååå de va en kort uppdatering får bli mer sen.

måste styra lunchlåda nu!!

//Kär,lycklig,glad,trött Zanie

Godmorgon!!

Dagen efter midsommar och jag är ej bakis eller liknande! Vilket e nice..

Blev en trevlig kväll med grillning med Mamma,pappa,pim och Adam.
Sen blev det en tur ut på gatorna med att försöka åka skateboard men för min del var de kaos men för grabbarnas del gick de bättre:)...Senare blev det film då vi kolla på filmen 21 som jag tyckte var bra!

Somnade som ett barn sen...

Dagens planer...??
DON NOOO!!!

//Zanie

Midsommar...

Jomen visst så är det...Blir middag med grillning tillsammans med familjen + sambo :)

Innan dess ska han få lite kreativa arbeten utförda, med andra ord ska han gadda :)...

Hoppas alla får en mysig midsommar!!

//Zanie

Lediga dagar...

Ett par dagar har nu gått och jag har väl inte gjort nåt speciellt vettigt heller egentligen utan mer njutit av sovmorgon tillsammans med mannen!

Dikten som mina 2 fina kollegor satt ihop som fick mig att fälla tårar går då:

Zandra

Nu är det dags för vår lilla Zandra,
Att vägen till en ny arbetsgivare vandra.
För nu är det ljuda tider för dig,
Vår lilla pkémontjej.
Du sa nej till viket (Vikariatet),
Sökte nytt jobb och fick ett.
Och med både lya och jobb blir du nu Barkarbys nya snobb.

Nu tystnar ditt glada skratt och galna sätt,
I vårt gäng har du alltid varit hel rätt.
Du har suttit där i din lilla vrå,
Vi har hört dina naglar mot knapparna slå.
Det är du som stått för musiken,
Det är dig vi kallat nyfiken.
Det är du som haft modekollen,
Det är nu dags för dig att lämna den här rollen.
 Idag tystnar din glada kundtjänströst
Hur ska vi andra nu finna tröst?

Yes, jag hade otroligt bra kollegor!!


Idag kolla vi Kung Fu Panda och den va fett bra!!
En hel del skratt blev det!! =)=)



Nu blir de till och rensa lite bland alla prylar här hemma innan flytten!!

//Zanie

Blödig man e...

Usch vad blödig man är.... Kollegorna kommer ut till köket när jag befinner mig där och lassar över en stor bukett blommor och ett kuvert med presentkort på Make up store och en Superfin dukt som jag verkligen måste ge credd för!!
Jag klara att läsa 4-5 rader kanske sen brast de för mig så då fick en annan fortsätta läsa.

Hoppas verkligen att de inte är ett nedbyte jag gör av arbete för fan så bra kollegor jag haft!!!

Ett tårfyllt hejdå e vad de är!!

//Zanie

It´s over...

Sista dagen på denna ibland härliga arbetsplats! Har sjukt bra kollegor som jag håller tummarna på att jag får på mitt nya jobb också!... Vart på denna arbetsplats i 2 år nu så känner att de är dax att flyga vidare till något nytt och fast jobb! Turen jag hade och få de också precis i lagom takt till flytten!!...

Kunderna vet ja inte om jag kommer sakna spec mycke men de är en klass för sig faktiskt...:)

Bye bye dear Vägverket...

//Zanie

Kan de bli värre?

Otroligt trött, visserligen är de måndag men ändå. Blev en sen kväll igår först var jag ute för att möta Sara för att komma ut o gå lite och rensa huvudet på all stress jag har. Sen väl hemma va de massa youtube.com kollande på olika saker. Så idag blir de verkligen till att somna i tid så man e pigg sista dagen på jobbet!! Sjukt ju för nu är det verkligen dax imorn ääär sista dagen här! Skönt!

Dagens planer vet ja inte än förutom att ja vill ta de luugnt! Har massa o göra hemma egentligen men får se va man orkar!...Dagens dagsschema är iaf sugit värre så vi får seee hur länge mitt humör e på topp=)

Tjohoo sålänge//Zanie

Sol sol

Sååå då var kvällen inne då och vad har man hunnit med idag då??... Jo de blev en tur i centrum och A hittade lite saker men ja nada, vi åt sushi för sista gången nu för sommarn,jag har övningskört vilket gick bra måste jag säga sen nu blev de till att steka i solariet och en varm dusch!
Jag känner mig nöjd men vet dock inte vad resten av kvällen bjuder på med tanke på att ja inte haft nån kontakt med nån idag pga min sepemobil!...Men den blir väl bra inom sin tid eller så får man byta ut den helt enkelt! haha=)

men men nu ska ja lyssna på musik och hmm..kanske ta en kopp kaffe!

Tjooo//Zanie

Godmorgon!

Sitter här relativt nyvaken kan man väl säga...ska göra mig iordning för att åka och äta lite Sushi med Adam. Idag är nämligen sista dagen de har öppet sen är det sommarstängt =(...

Igår va ja hemma med A och en annan grabb som han ska gadda så de prata lite idéer och fotade lite för att se hur de kan se ut, blev en hel del skratt under kvällen när vi alla blev lite småtrötta i huvudet efter att ha hållt på och bollat fram och tillbaka så pass länge...hahaa...

men men nu ska ja platta håret i väntan på att Adam kommer ut från duschen så ska vi äta lite frukost!



//Zanie

segis...

Helt utmattad!!... Blev en tur på stan och yes hittade ett par skor.../sandaler eller vad jag ska kalla de:) Kanske lägger upp en bild sen =)...Efter de gled ja förbi Roysan för att kolla läget med honom eftersom de var ett tag sen...Sen så dök mannen upp så gled vi och käkade lite eftersom klockan ändå rulla på och blev en del...

Sista dagen man såg sin chef igen med iaf för ett tag framöver för han gick på semester idag och jag slutar där på tisdag så...Känns lite flummigt och sluta ändå...

men nu ska ja ut o kolla mammas paj!

Gokväll//Zanie

Freeedag tack oh lov!

Happ 3 arbetsdagar kvar på denna arbetsplats sen ere dax för några dagars ledighet innan man börjar de nya livet...=)

Sitter i repan nu och är redan uttråkad fast ja knappt vart här i 30 min.. men men slutar tidigare idag så ska bli kanon o få gå o leta skor som jag behöver!! nå söta vardagssandaler hade jag tänkt!...

Att ha repan med en IQ badboll person är inge vidare kul... WHOAAAA!!!

//Zaniee

En stor SUCK!

BLÄÄÄÄÄÄÄ BLÄÄÄÄÄ!!!!

Torsdag!

Tjoo!!
Bättre väder idag vilket gör att ja får upp hoppet om vädret till helgen så vi förhoppningsvis kan ta oss till Skansen som planerat!!=D

Igår fick ja handla ny foundation och puder i en rush haha blev halvt springandes i stan pga en stressande pojkvän =P...Blev till att äta på donken IGEN eftersom han var så pass hungrig men för min del blev de en nyttigare variant.. Grekisk sallad och den hade ja inte så höga förväntningar på men den var riiktigt god!!..

Hemma blev de till att städa och hjälpa A med lunchlåda sen gick jag och mötte sara för att komma ut och röra på mig lite vilket var superskönt! Blir nog en promenad idag med fast med Em :):)

Vill försöka hitta ett par snygga sandaler..heeelp me!?

Åh va ja ser fram emot denna långa arbetsdag!! Nooooo för ja har för mkt repa!
4a arbetsdagar kvar!
//Zanie

why man?

Den här dagen verkar ju aldrig ta slut!!..Idag är e sån dag som de känns att tiden står still! fyfan...

ZzzZzz...

Idag är jag en sovande zombie....sitter här med 3 drycker framför mig; en flaska vatten,en kopp kaffe och min dagliga dos av nutrilett!!...Wake me up vafan!!

Igår mötte jag upp A efter jobbet så gled vi för o handla lite målarmaterial för att sen glida iväg och äta sushi innan stället bommar igen för sommarn!.. Med andra ord ska jag klara mig en hel sommar utan de!?..

Idag måste jag förbi FACE sthlm och handla ny foundation för min burk börjar försvinna så dax och investera i en ny nu!!:) Tror jag till och med får manligt sällskap utav min karl då jag ska inhandla de haha =) woho!..

Neee nu ska jag läsa lite bloggar och så!

Tjooo//Zanie

nutts nutts...

Status just nu: Precis kommit tillbaka från 7-eleven där ja köpte lite nötter och en pago dricka för att piggna till lite lagom till telefontider nu..:), avslutat ett samtal med pojken och loggat in mig i de program som behövs för att babbla med kunder!

Nu ska ja sitta i 1,5 timme och samtidigt leta soffor... har hittat så många fina så snart blir jag knäpp på mig själv..Men soffan e viktig i ett hem!=) Får dra med mig Adam för att åka o provsitta de nåndag nu innan flytt!:)

Men hur som helst.
Peace auuuut dawgs!'

.Tisdag.

Veckan tickar på och idag är det exakt en vecka kvar på detta jobb för min del. Sen går jag över till en helt annan bransch vilket ska bli riktigt nice förutom att behöva lämna folket här för de e ju fortfarande toppen även inte arbetet i sig är de!...

Igår fick de bli donken mat även fast vi skulle sluta äta där. Nu låter de som vi äter där jämt vilket de inte alls är men iaf haha... missade ena tåget hem tack vare mig o de sluta med att vi fick vänta typ en halvtimme på nästa tåg pga förseningar i trafiken som alltid!!

Väl hemma blev de mer prat om vår lägenhet och vad som behövs osv =D=D....
Somnade riktigt gott och vakna på bra humör även fast en viss a slet av täcket för o få upp mig =)...

Yeah yeah nu ere telefontider i 1,5 timme framöver!

//Zaniepanie

Nu borde väl dagen ändå ta slut...

Snart Zanie snart ;)... Ska ut till repan sista timmen sen hoppas jag på att min karl glider förbi på slutet o gör sällskap hem. Så mycket roligare att ha sällskap av honom än att sitta/stå på ett tåg helt själv...

Har ingen idé om va man ska laga till middag idag dock..=/ hmm nå förslag??:)

//trötter....

Måndag!!

Måndagar är aaaldrig roliga eller inte vanligtvis iaf..

De här kommer bli en låång dag känns de som..=/

Dagens planer blir nog till att rensa lite i mina byrålåder så ja slipper göra de i sista sekund.
Adam berätta igår hur hans bild i huvudet såg ut då jag ska försöka packa dagarna innan vi flyttar!... saker överallt,varmt,svettigt och en irriterande zandra hahaha var ganska kul när han berätta de! =)

Gårdagskvällen var mys, var ute och övnignskörde emd mamma i hennes nya bil och de gick förvånansvärt bra! sen blev de till att sitta uppe med A o prata om allt möjligt men mycke om lägenheten om möbler osv =)...

Ser fram emot då vi har lägenheten iordning och bor ensamma under samma tak!!

Yes yes!

//Zanie

Underbara underbara!

 Söndaaag!!
I vanliga fall hade ja sagt att de är en skitdag men noo inte idag! Fint väder och supernöjd med helgen som varit!

Helhelg med min Adam!!=)... Fredas var vi först hemma och de var ju så vaarmt så ja höll bokstavligen på o tyna bort! haha men hur som helst bestämde vi oss för att åka in till restaurangernas dag och få lite mat i magen, så vi packade ner lite öl och gled in dit! Efter köande på olika ställen gav vi upp och tog ett varv till runt stånden tills vi hamna på nåt med någerlunda kö! Blev fish and chips iaf inge märkvärdigt men de va gott! =) Gled runt där drack och pussades typ! Allmänt mys!!

Lördagen hade vi bestämt oss för en pardag så mot eftermiddagen när solen lugnat sig lite åkte vi in till grönan!!..=D
Åkte lite saker åt gott och tog lotter samt spelade lite olika saker! Hade sjukt mys och kvällen avslutades hemma med film och mys varav att jag som somnat vaknar upp sent av att hela fönstrerna skakar pga åska!! Gick och la oss i sängen efter de eftersom vi fortfarande låg kvar i soffan!.

Vaknade rätt sent idag och slog en signal för o se om Sara var vaken men fick ingen kontakt där så får la se om de blir en date där eller inte... Ska snart in i duschen för att göra mig iornding och åka ivög och handla med mami! väntar bara på att Adam ska duscha klart..Och ikväll blire till att övniingsköra för nu jävlar ska jag ha körkort!!

Ha en braa dag!! här kommer lite bilder från helgen ;o)

  
    
  

Gosh i love him!

//Zanie

SOL SOL!!

Igår blev de till att gadda apelsiner. A tyckte jag skulle få testa på hur de är att gadda såå yepp såp blev de. Kan inte kalla mig talang men kul var de! =)

Idag blev de till o ligga i solen men de var eeej länge de e fan för varmt!..Snart ska vi in till kungsan o äta lite mat för nu e ja sjukt hungrig!!.. Men men bjuder på lite bilder från dagarna som gått och från igår!=)

Fortsatt trevlig helg//Zanie

    

ZzZz...

Sluttampen på dagen nu... lr iaf innan kontoret stänger...
Haft så kallat "Minimöte" på jobbet med chefen sen har jag spytt lite galla om allt som e dåligt här till en kollega som framför sådant som behövs ändras vidare! Kändes kanon!

Redan idag blev de förbättring! Fått mail till och med om bra jobbat tjejer! Nåt jag sagt saknas hela tiden..kändes bra!
Även fast ja slutar här vill jag u att tjejerna som e kvar ska trivas och må bra!..Så snart ska jag äta lite glass..=)=)

Hohoho...

//Zanie

Fy vad nice!!

Gårdagen var kanon!!...Först jobb vilket var rena skitdagen om ni frågar mgi för ja var i kontakt med så mycke otrevliga människor och ah dagen började bara skit. Efter så mötte jag upp A och de var väl där nånstans mitt humör blev bättre..Vi gled hem till mig fräscha till oss för att åka o chilla vid vattnet med Em,Linnx2,Mallan,Jeppe och Basse sen Robin.

Em hämtade upp mig och A och vi tog en varsin öl i bilen vilket var nice och avkopplande!....Strax innan hon plocka upp oss så hade ja haft ett samtal med mäklaren för vår lägenhet och OH YES vi flyttar den 29onde Juniiiii!!! Ja längtar och de ska bli så kul! Dax och lämna boet nu ;o)

Kanske lägger upp nån bild från gårdagen med, vi hade en kanon kväll...Oh Pussa på A på bryggan i solen! Love love!

Vill att denna dag går snabbt vilket den ej kommer göra med tanke på att jag jobbar till kl halv 6 =/

Men men ha en fortsatt solig dag!!

//Zanie

Jag flyttar hemifrån..

De ska bli så lovely!!
Helt nybyggt och ingen annan än mig och A som bott där!!..
Längtar!

Onsdag..

Sitter på jobbet lagom trött med fin fina naglar..=) Var på söder och fick de fixade imorn utav min nagelbrutta :)
Efter de åkte jag och mötte A och tog sällskap hem. Väl hemma blev det sushi sen lite paj som mamma gjort och efter de var ja proppmätt och illamående.
Fick hem min nya kamera igår också som jag beställde i fredas! Jättesöt liten Nikon kamera och super bra bilder blir de så nu hoppas jag på att bli bättre på att fota :)

Hela gårdagen och säkert idag med satt jag/kommer sitta och kika runt på möbler och sidor om inredning. De närmar sig för vår del nu om allt går som de ska..vilket jag tror. Borde få kontraktet på lägenheten hemskickat idag..=)=).

Fyfan va de kommer bli tufft att flytta rent ekonomiskt, de är ju så mycke som behövs även fast jag redan har en hel del både gällande möbler och annan utrustning. Man får ta en sak i taget men spännande ska de bli :)

Nee nu ere tele 10 min till sen ska jag till repan och hänga där fram till lunch!!

Tjoho!!//Zanie

Vidriga typer..!

Fy fan för vidriga vuxna dryga människor som tror att de kan rusa före alla... hört talas om VÄNTA PÅ DIN TUR!!!??

Suck alltså!!

Vidriga typer..!

Fy fan för vidriga vuxna dryga människor som tror att de kan rusa före alla... hört talas om VÄNTA PÅ DIN TUR!!!??

Suck alltså!!

yes yes jaaah!

Nu händer det grejer i våra liv!
I stort sett fått lägenhet jag och hjärtat!!..Efter 1 samtal, helt sjukt eftersom vi varit på så många visningar och så mycke jag sökt runt men aldrig hittat nåt! Men nu så rullar de på =)=)... Vad vare jag sa gott folk?
Nytt jobb och lägenhet sen kommer ja känna mig på topp!!

Lovely lovely...

Idag ska jag fixa naglarna också...=) Men idag blir de vanlig fransk tror ja eftersom jag haft så mycke olika färger nu senaste gångerna kan de vara fräscht med vanligt nu =)..Ooh så nice!

Krams//En glad Zanie

de går bra nu..;)

Wohooo!
Jag håller tummarna för att vi får en lägenhet nu! Vore så fett skönt =)=)
Jag är kär och de gör mina dagar!

Tuff måndag!!

Kaos i telefonen...! Suck!
Typiskt..!

Dagens smile hittills: Pojkvännens mess om att jag hade gjort en lunch till honom!
Dagens Icke smile hittills: Nya bokningssytemet.

More to come...

Söndag kväll..

Nu är helgen återigen över och känns alltid lika kul! eller inte...
Men bra har den varit!! Lördagen var riktigt nice! Först jobb som rullade på utan nå större problem så det kändes som lättförtjänta pengar=) När dörrarna var låsta och receptionen larmad började vi brudar att fixa till oss inför grillningen hos Blondie!
Hade sjukt trevligt där med både gamla och nuvarande kollegor med god mat och dryck!
De var som ett Go away party för lilla blondie som börjar på ett nytt jobb imorn som ja vet att hon kommer klara galant!! =) Lycko de som får jobba med henne i tell you de kommer få många skratt om dagen! =)

Idag har jag inte mått på topp och det var ingen annans än mitt egna fel..eller alkoholens fel beroende på hur man ser de haha! Men har hunnit ganska mkt känns det som; Städat,tvättat,handlat med mamma,Lagat middag/lunch till mig och A ett par dagar fram och även sett han gadda idag =) Sara fick man träffa med vilket var chill..Så denna dag kan jag ej klaga på!

Nu väntar sängen för att få sömn inför jobbdagen imorn som kommer bli tuff tack vare de nya bokningssystemet vi ska använda oss utav! FYFAN!!

Sleep tight allihopa!
//Zanie

Cvitamin

.One Love.

RSS 2.0