Löördag!!

Happ då var man på jobbet IGEN! haha men vem tackar nej till extra pengar :):)

Igår iaf mötte jag upp Adam efter jobbet för att ta en sväng på stan.. Började med att de var han som shoppade loss först och jag började tappa humöret efter ett tag pga, trötthet och hunger sen var det ju bara allmänt mkt folk ute på stan igår vilket inte gjorde de bättre!! Men tillslut så fick han mig på bättre humör. Han hittade sjukt mkt snygga kläder och mina inköp blev en het het Marc Eckö väska och även en röd eckö t-shirt för slappa dagar :) Ni får la se sen =)

Efter vi irrat runt och tagit oss hem blev de till att kolla va ja skulle ha på mig inför kvällen då ja ska till blondoe och grilla!! Myyys mys, kommer bli riktigt kul!...  Somnade gott i hans närhet!! Vaknade riktigt glad idag faktiskt så känner mig pigg och fräsch!

Hoppas ni får en stekig dag!!
//Zanie

Världens bästa mallan...;)

Eftersom din blogg Mallan e spärrad här på jobbet så tänkte jag yttra mig lite om dig här istället!
Måste ses snart , äta pannkakor a la mallan / Sallad dricka tee i solen! Ja tack! Soon baby sooon!
Fett med kärlek till dig stumpan!!
//Zaniee

Torsdag...

Snart fredag och då är det helg kan man ju tycka men ska ju jobba på lördag vilket gör att det inte riktigt blir "Helg" för min del men kommer va riktigt lugnt tror jag med tanke på att det bara är prov och inga andra uppg. att göra :) Lätt förtjänta pengar kan man väl säga..=)..

Igår städa ja rummet så de vart rent och snyggt sen var ja bara allmänt inne i musiken tills datan dog. Senare på kvällen mötte jag upp A vid stationen och gjorde sällskap med honom hem..

Idag blir de till att uträtta ärenden efter jobbet, skulle fixat naglarna men så blir inte fallet utan får bli nästa vecka..:) tänkte ringa och boka en klipptid idag också lagom tills jag ska börja det nya jobbet med =)

Sitter nu med dagens första nutrilett! sen min vattenflaska brevid... Hejj och hå!:) Antalet steg hittills ligger på 2406 :) och nu är ju klockan bara halv 9 så får se va den slutar på idag :)

Ha en trevlig daaag!

//Zanie

Bild på min första målning..=P


Japp, skratta INTE nu med tanke på att ja var snäll nog o lägga in den haha!!


Snygga viii! haha.

Hjärtat!


Jaaa nu har jag varit duktig o städat! Sitter nu med dagens nutrilett och ett glas vatten framför mig! muahaha
Fortsatt trevlig kväll nu!
//Zanie


sorglig dag..

Blöööööööö...

Mätt o belåten..

Nyligen ätit Grekisk pastasallad från Masters salladsbar!! Verkligen nåt att rekommendera för de har otroligt goda sallader!!... Sjukt mätt nu bara o ändå har jag ätit halva salladen!..

Melons sista arbetsdag här...=/ BLÄÄÄÄÄÄ!! Kommer sakna henne very much va!! Fiiiifaaaan va tråkigt kompis!
Grillningen hos henne på lördag kommer va riktigt kul tror ja! =)=) Tjooooooo!!

//Zanie

Nu börjar de allvarliga..

Igår va ja på Willys med A och handlade... första gången våra korgar var fyllda med mer nyttigheter än onyttigheter =)...
Mitt inköp igår blev Nutrilett som ja ska börja byta ut nå måltider med...Vet att många tycker de där är blajj men noo ja diggar de!.. Sen blev de lite frysta osockrade hallon med som kan va gott till helgen eller nåt haha =)...

Förr hade jag ett lypsyl som jag bara ääälska de blev som tigerbalsam effekt på läpparna av de men sen plötsligt försvann de.. Igår var ja bara tvungen o köpa detta och testa om det är bra och yeees tror ja hittat en ny favorit!!...
Ni borde verkligen testa de!

22 timmar senare...

Jaaaop nu ere 22 timmar sen ja blogga.. nästan ett helt dygn då med andra ord haha =)
Somnade otroligt tidigt igår vilket var riktigt skönt...vilket ja planerat att göra idag med :)..
Men innan dess ska jag handla på willys med mannen...=D

Nu ska jag fortsätta leka här i telefonen...=)

tjooohoo babes!

Tjohooo!!

Lite uppdatering av dagen då... vad har hänt?... Haft en massa telefon, lite reception ätit god lunch (Thai) och vart på jakt efter lägenhet.. känns som de blir framsteg men attans va segt de är att skaffa boende. Ingen lust att hyra 2a hand heller..=/... Den vi var på i helgen hade vi plats 29 men nu är vi nere på plats 8a... nu vill ja bara att de tickar neråt mer mer o meeer!..Vill verkligen bo i de området..=/

Jakten fortsätter!!....
Nu mååååste ja babbla vidare.!

//Zanieeee

Godmorgon!!

Sjukt trött idag.. känns som de vart en lång helg...har de det? vet inte..Men en tidig kväll ska de bli för både jag och darling e utmattade...Känns ibland som det är så mycket saker att ta tag i men så lite tid, vad gör man då??..

Igår var en trevlig dag måste ja säga trotts att de inte riktigt gick som nån av oss ville kan slänga upp en bild sen på min första målning med sprayburkar haha om ni lovar att inte skratta självklart?:)..Felet jag gjorde var att inte köra på den pandan som jag brukar utan självklart var jag tvungen att ge mig på nån ny..Men men för att vara första gången så:):)

Efter vi vandaliserat en laglig vägg blev det mat på lokalhaket med prat prat prat..:) Somnade gott men lite väl sent kanske..De är det jag ska ta igen idag =)

Men men nu ska jag fortsätta babbla med mina kunder!

//Kärleksfull Panda

Klotter klotter..

Yess nu ska vi ut o klottra i de fina vädret =) haha.. lagligt gott folk!
Sen blir de nog sova tidigt för imorn ere jobb som väntar =/ bläää...o sista veckan för melon med..=( USCH!

Blev en snabb uppdatering bara för nu ska jag röra mig vidare!

Tjooo//Zanie

Hårfärg och Rom & Cola!

Just nu sitter ja med hårfärg i håret.... hade tänkt att ljusa upp de lite men nej har ångrat mig.. ja förblir Mörkbrun/svarthårig ett tag framöver=) Ska snart duscha ur de men hade tänkt dricka upp min rom o cola innan =)
Sen ska jag smörja mig med min nya bodylotion ja köpte idag=)

Sen kommer väl A hem inom en snar framtid så ja slipper sova själv =) Och det kallas lyx!!

Ha en fortsatt trevlig kväll folket!
//Moi

Klockaa!!

Kul o se mamma o pappa igen iaf!!=) Nyss ätit och stirrat ut deras solbränna så ja ska lägga mig i solariet strax o sola lite innan ja ska färga håret hade ja tänkt =)

 Fick en superfin klocka!! Så nu har ja inte bara 1 klocka utan 2 feta som sitter perfekt på min handled=)
Bilder ser ni nedan=)

Min Gamla                                Min Nya!
 

Blir en hemmakväll idag vilket känns rätt skönt iaf mya med mamma o pappa o ta hand om mig själv kan man väl säga =) Då är jag förhoppningsvis pigg o fräsch imorn också =) hoho...

men nu ska ja ta en kopp kaffe innan ja börjar med diverse saker!=)
Trevlig Helg!!!
//Zanie

Du kan va Fi**a

Ibland känner man sig verkligen uppskattad på jobbet, av kunderna dåra!
Inte kan väl jag rå för att tillverkningen e stängd för att de sitter i möte..För de blir man kallad för massa könsord!!!! Jävla mongo!!!

Att somliga ens har Körkort...

BLÄÄÄ!!!

FREDA jao...!!

Helg helg, skönt med ledighet!!

Vad som blir vet ja inte än... fortf...men de löser sig med dagens gång! :)

Jaaaaaag älskar min karl Mc feast!! (Massvis)... <3<3...

//Zaniepanie

Snart helg...

en arbetsdag kvar bara sen är det helg! Sjukt nice ska de bli! Imorn kommer Mamma och pappa hem från värmen..och det ser jag ej fram emot för min pappa kommer va såååå jobbig och gå runt och skryta med hur brun han e!! Mongo säger jag bara!!=) hahaha...Här hemma har man ju inte direkt fått så mkt sol..

Vad dagen bjuder på imorn vet ja dock inte än, får se va man är kapabel till efter att ha jobbat men är det nåt jag ska göra så är det att träffa Sara och Malin...=) de var ett tag sen man såg de nu så det är på tiden :):) De blir iaf en rätt lugn kväll eftersom vi ska på visning på en lägenhet på lördag =)=)

Men men time to sleep!!

//Zaniepanie

Blondie historia! Sann sådan

Tecken på att Melon är blond......

Hon står vid kopiatorn och ska ta en kopia på ett körkort.
Hon lägger körkortet i kopiatorn.
Hon tar kopior.
Hon tar kopiorna i handen.
Hon säger "Men va gjorde jag av körkortet nurå?"
Och ser förvirrad ut....

Då kliver brunetten in (Pokémon) och säger:
"Men det ligger väl i kopiatorn?"
...och kollar fundersamt på Blondie.

Varpå Blondie kommer på sig själv och svarar med :
"hahahahahahahahaha"

Jag stod bara och skakade på huvudet och skratta åt henne! hahaha!!
Härlig tjej det där!


En händelse som inträffade för cirka 5 min sedan... haha!!!

Torsdag...

Har en lugn stund på jobbet nu..innan mitt pass på 1,5 timme i telefon börjar och efter de har jag lunch! Hungrig nu redan dock =S... Lämnade in en semesterlapp för att se om ja kunde få va ledig mina 2 sista dagar här för att få några dagars ledighet iaf innan det nya jobbet...vore kanon om de gick igenom!

Idag annars då... städning för imorn kommer de vuxna hem haha... men blir väl mest dammsuga o vattna blommor skulle jag tro :) Sen blir det sova tidigt hade jag tänkt! Hoppas mannen känner desamma :)

Nu ska ja hämta frukt och måla lite för skojjs skull...

//Zaniepanieee

Skrivit kontrakt nu...

Jaaa då var de klart, efter midsommar nu börjar jag mitt nya jobb och imorn får min nuvarande chef in en uppsägelse ifrån moiii!!=D haha...

Pratade lite med den nya, skrev papper och sen blev det en tour runt på kontoret och hälsa på alla mina nya medarbetare..."Det här är Zandra hon ska bli våran Receptionist" Sa han till samtliga =) Alla hälsa mig mycket välkomna och en teamleader sa att de skulle ta väl hand om mig och att jag får fråga massa om det är något jag behöver hjälp med eller inte förstår. Kommer säkert bli så eftersom ja kommer till en helt annan bransch! Kul ska de bli. En av de som var med och intervjuade mig sa till och med "Nu är det bara lägenhet som fattas" och mycke riktigt stämmer det!=)

Nu sitter jag och väntar in Adam för att äta nåt ihop..=)
Miss hiiim...

Love //Zanie panie

Onsdag!

Nu är det inte många dagar kvar tills Mami och pappa kommer hem... tiden bara rinner iväg känns det som..snart helg också!!

Slutar halv 3 idag vilket e topp skönt att få göra, ska till min nya arbetsplats och skriva lite papper osv. Efter de ska ja väl roa mig med nånting, behöver städa lite mer i huset känns de som. Inte för de e tok stökigt eller nåt sådant men iaf :):) Tvätta undan lite kläder och så som ja tror mamma vill slippa när hon kommer hem :)

Igår kväll va en chillkväll jag lagade mat men blev en sen middag, grabbarna fick hamburgare med pommes och sallad till medan jag hade falafel istället för köttet haha!! Helt OK blev de :)

Grekisk pastasallad blire till lööönch!
Mums!

Hugs//Zanie

Lägenhetsvisning..

Blir de i helgen på lörda! Sen blir de en till på måndag... Vill verkligen bo i de området så ja hoppas alla som är före oss på tur blir sjuka eller nåt haha taskig som jag e!

Imorn ska jag skriva kontrakt på mitt nya jobb...Här går de undan! :):) Begärde o få lite komp på eftermiddagen för att vara där lite tidigare!..en månad kvar här med tjejerna då sen blir det nya äventyr! Har nog inte riktigt hajjat att ja ska sluta än..

Pratade med mamma o pappa imorse efter han ringt och berättat att jobbet var mitt  de satt och drack öl vid stranden i den stekande solen.. Neeeeeeej sluta tro att ja är avis hahahaha =P

Åter till arbete - Idag ska ja laga god mat till grabbarna hemma hade ja tänkt! Kan väl va liite snäll idag haha:)

//Zanie panieee

JAG FICK JOBBET!!!

Min första arbetsintervju och jag sätter den!!! Jag fick den... fast tjänst mer lön och helt nya dörrar jag går igenom nu!! Fyfan va najs!!!! nu är de bara lägenheten som saknas!!

Åååh va ja e glad idag de ska firas med en glass sen har jag bestämt mig för!!

Sjukt o lämna alla mina brudar här bara...trivs så sjukt bra me de... Kommer mail bomba moniaaaaaaaaa som e kvar här sen får man terra blondie på sitt nya ställe!! fina kvinnor de där!! =D=D

Ja e glad som ni märker!!

Fan va ja e bra!

//Zanie

vi får seeee

Vi får seee om Zanie skaffat sig ett nytt jobb... jag är nöjd över gårdagen men som sagt vi får see hur de går skulle antagligen få ett samtal från de redan idag då :):)
Jobbet lät spännande, mkt nytt men de jag vill! Dessutom en kul bransch att jobba inom om jag får gå på mina känningar!

Jag håller tummarna!!

Idag blir lite utav en städdag för mig tror ja. få undan lite grejer hemma dammsuga och sådant kul! =/ haha

Sitter i repan nu, rätt lugnt vilket e skönt!

//Zanieee

Förberedelser...

Nu var betygen kopierade och alla de andra referenser man sparat på sig :) Ja håller tummarna för att jag känner mig nöjd när jag går därifrån, som min kollega melon sa "Ta de bara lugnt" haha lättare sagt än gjort men ska verkligen försöka me de!

Sen blir de hem och mysa me A förhoppningsvis!... Känner mig kärleksfull idag!?

Love//Zanie

Arbetsintervju!

Todays the day!! Japp jag är supernervös för detta e väl min första riktiga arbetsintervju!!..Spännande ska de bli!=)

Helgen har varit nice... lördagen blev trevlig tillsammans med linn o jeppe.. Söndagen blev till att sola och plocka lite i huset sen kom linn och jeppe över igen för darling skulle gadda honom! Najs blev de och han är så heet när han håller på =P haha..Inge fel me o tycka de heller =D=D

Igår va de även 6 månader för oss.. så tiden går snabbt!! Men känns som betydligt mkt längre ändå men kanske för man umgås så mkt och i stort sett bott ihop under tiden...Lätt de bästa 6 månaderna jag haft iaf! I feel fiiine!=)

Men men nu ska ja kopiera upp lite papper o trams! Göra iordning en mapp med papper som ska med på intervjun!=)

Tjoo tjoo!!//Zanie

Lördakväll jao!

Tråkigt väder så får man samtal från papi då han talar om att han e solbränd som att ha vart utomlands en vecka fast de i själva verket gått 1 DAG!! Mongo!! haaha nej nej ja är inte alls avis! =P

Inte ens varit utanför dörren idag pga de tråkiga vädret!.. Är hemma med darling och hans kompis o senare kommer Linn och Jeppe över för att spela lite poker och socialisera sig lite, ska bli najs!! Fram till dess får ja roa mig med musiken och spana jobb/lägenhet som ja är i behov av..Har jobb men vill ha nytt! Där haken ligger...

happ men om man ska försöka få i sig nån mat dåra!..

Kraaams//Zanie

Tjoooho!

Fett med musik!! Yes...!

Trevlig helg!

you are so ..

Ibland får man höra både de ena o andra från folk som besöker mitt jobb men haha kul ibland ibland inte...

Snart e fredagen slut o jag längtar!!... idag har ja lovat lasagne, nåt ja aldrig gjort förut men helt omöjligt ska de väl inte vara =) Vi får se hur de går för mig haha =)..

image271

Pratade med mamma nyligen de satt i solen o drack varsin öl..morrr.. vill med =/

Hur som helst huset e tömt på vuxna =)

vad är dealen?

Att ha 7-8 hårspännen på raken då man sätter upp luggen!!??  Ja jag vet då inte de men de ser ju grotekst och fånigt ut de räcker väl med 1 eller 2!??

Nu pratar jag inte hårnålar utan de lite större hårspännena..usch usch!!

Taskig ja känner mig nu men var bara tvungen!

Fjortisar e noooo nooo...
hade 2 stycken framför mig på tåget imorse och de trodde ju självklart de va sååå snyga fast ena tjejen satt med herpes o var orange i ansiktet..!!
De satt iaf seriöst och snackade skit om andras utseenden på tåget.. de var nästan så man hade lust och fråga om de hade kollat in sig själva nångång..att de orkar engagera sig så pass mkt på att trycka ner folks utseenden??..
Fyfan säger ja bara!

//En glad Zandra!

Du & Jag

Japp idag är en dag då ja ska ägna tonvis med uppmärksamhet åt min A... Vi ska inte göra nånting förutom att bara va...Mys mys...

Igår va en sjukt nice dag... mötte upp Em,sara och mallan efter jobbet för att äta o fula lite ihop.. När vi hade ätit klart så kom A och joinade oss..Em var den första att lämna oss men vi andra blev kvar och drack nå cider och babblade om allt möjligt..Kul hade jag iaf och dessutom var ja omringad av de bästa personerna hela kvällen!!
Somnade gott med min kärlek brevid!

Nu sitter mami o pappa på ett plan till cypern.. o de ska ju BARA ha 30 grader sol ida/imorn o bla bla bla...Men men kul för de =) En annan har ju huset fritt från vuxna för ett tag haha ganska mys de med!..:)

Jag är trött....hjälp mig!!:)

//Zanie

varför inte?

För fem år sen:
Var jag 15, skulle fylla 16. Levde rövare och drack alkohol.

För tre år sen:
Gick jag i 2an på gymnasiet som innehöll massa skratt och bus!

För ett år sen:
Mådde jag inte på topp utan var nog ganska svag som person.

För tre månader sen:
Levde jag hos min pojkvän och njöt av dagarna, vilket ja gör nu med men skillnaden är att vi nu bor lite annorlundare.

Igår:
Var jag på min lillebrors elevkonsert med mannen!
Mami bokade resan till jul.

Idag:
Ska jag träffa Sara och äta middag.

Om ett år:
Förhoppningsvis ett nytt jobb och ny bostad tillsammans med min karl!


Tänkte att ja får väl också göra en såndär kul grej =)
/Zanie

Tack you very much!?

Hahaha vissa samtal är för roliga..Nåt ja inte tycker om är när folk pratar engelska först och sen när man frågar om person nummer så vipps pratar de svenska!??..whyyy man whyyy?... Rubriken på detta inlägg har ja citerat från mitt senaste samtal då killen blandade svenska och engelska under hela samtalet! Suck.....

Extremt..

Morrr...Känner att ja har ett extremt godissug just nu..!!!

Sallad minus kyckling!

Var och handlade sallad på 7 eleven..självklart riktigt utplockat med sallader så ja fick kycklingsallad och jag som inte ens äter kyckling/kött så de blir till att plocka bort kycklingen..Suck!! De salladerna e inte ens supergoda i vanliga fall heller...=/ Idag ska ja fan laga lunch om ja nu hinner dvs.

25 min sen ere mat!

//Zanieee

Onsdag och konsert!

Trötter e jag idag! yes oh yes..
Idag ere elevkonsert på min lillebrors skola så jag och mannen ska dit och kolla på de. Brukar vara ganska bra drag där faktiskt och sen ere kul och se/höra lilleman spela! Sjukt duktig e han iaf, sist vi var där mamma pappa o jag satt både mamma o jag i tårar för de va så bra!..

Tjooo tjooo på Månda nu som kommer händer de grejer! Ja ska nämligen på arbetsintervju o de ska bli sjukt kul och spännande! Har 2 kollegor här brevid mig som ska få grilla mig med lite frågor och känna mig på pulsen! haha..förbereda sig lite lätt! =)

På freda åker mami och papi iväg med så då får vi huset för oss själva ett tag ska också bli mys!..Me  A och lilleman!...men men nu ska ja trixa lite med mitt CV hade ja tänkt =)

Tjooo//Zanie

lugna kväll...

Idag SKA ja somna i tid!!
I övrigt har de varit en lugn dag med tacosmiddag..!
Shopping på willys och nu Desperata fruarna på TV.. yes yes jaah!!
Därför ska ja nu logga ut härifrån men kan tala om att ja kommer numer ha en gäst skribent i min blogg!

//Zanie

De går bra nu...

JAAA... man ska inte ropa hej i know men bara min känsla i kroppen ja har gör att ja blir på så bra humör... precis vad jag behövde idag!! Eftersom ja inte sett nån sol så =)

Min mageee..

Pain pain, vill ligga stilla i sängen o inte göra nånting just nu! Morgonen va väl sådär vet inte varför humöret e så lättstött de är väl mitt fina pms humör!

Ja hoppas på en solig dag så ja får upp mitt humör! Annars va just denna dag bjuder på vet ja inte men känner mest för att inte göra nånting!

Hoppas ni får en trevlig dag!

//Zanie

Gokväll!!

Nyss hemkommen från lägenhetsvisningen och de va väl OK men fortfarande inget område jag vill bo i men vi får se va allt utvecklas till =)

Vet att de är tidigt men redan nu i veckan ska mami boka resa till julen så förhoppningsvis blir de en vaaaarm jul på gran canaria med en ordentlig drink i handen tillsammans med familj och my love! Fett nice säger ja!!

image270

Ge mig mer sol!!
Gotta make some lunch nuee!!
//Zaniee

Jag älskar dig!

Yes i dooo!! Ja ser ljust på framtiden...!! Happy happy Panda!

Idag ere ännu en lägenhetsvisning att gå på, ingen ja känner starkt för men kolla kan man alltid göra!

<3/Zanie

Pigg o glad?

GODMORGON ALLIHOPA!!

Jag är dock ej pigg och glad vaknade snarare med skit humör, fråga mig ej varför men kanske e för ja e extremt trött!!

men men ska väl leta ut nåt att ha på mig denna inte soliga dag!

/Zanie

Sleeping sunday..

Nu ere snart tid för o sova e dock hungrig så blir till att äta nåt innan!!...

Nu ska ja sätta på ugnen åt min herre så han får mat i magen!

Sleep tight!

//Zanieee

Soliga söndag!!

Idag låg ja o sola första dagen på detta år! Härligt härligt!
Började dagen men att gå upp med karln och joina han en stund innan han gled iväg...sen börja ja min storstädning så rummet e nu mkt fräschare än innan =) När ja va klar med både städning solning och till och med färgning av mina ögonbryn kom Moster och kusin hit på en fika! Sjukt mys o träffa de igen de blir allt för sällan man ses!


Kom precis hem från pizzerian med mami så inväntar ja mitt middagssällskap =D
Fram tills dess ska ja avnjuta fett med musik!!!

Hugs//Zanie

Visningen!

Den gick kanon och fin fin var den.., Vill haaa vill haa!!
Efter de blev de en sväng till ett köpcentrum då vi kolla lite affärer och åt gott. Blev till och med en bio då vi såg Iron Man... var först skeptisk till filmen eftersom ja kände mig som den ända tjejen som skulle kolla men ärligt kan ja säga att ja diggade filmen =) Helt att rekommendera!!

Blev en rätt sen kväll ändå men nu sitter ja på jobbet rätt seg och vill ut i solen som är..! Typiskt att man jobbar extra då de ska bli sjukt varmt ute!! men pengar pengar!! =)

Va denna lördag bjuder på får vi se senare!

Nu ska ja surfa vidare!

Tjoo//Zanie

Grekisk pastasallad!

Jaop de blir min lunch idag! Var iväg med en kollega och handlade eftersom jag glömde min matlåda i kylen!!? haha var nog liite trött imorse för tog ett tag inna ja kunde öppna ögonen!

Nu ska ja ha nytt jobb... fick hjälp av blondie me o rätta till min nu snygga "press" på ams värdelösa sida haha..men men nånstans måste man ju börja!..Så ja säger då de..Äntligen fredag!

Peace/Zanie

Fredag!!

Godmorgon!!!
Stört trött vilket gör de ännu skönare at de är fredag! :)
Naglarna blev röd glitter fransk... de blev schysst måste ja säga och bild kommer sen hann aldrig med de igår kväll..:)
Idag ere lägenhetsvisning som gäller..wooho! Suck att de ska va så svårt o få lägenhet!

Men men bara fortsätta leta. Nu måste jag göra mig iordning!

Hugs//Zanie

<3

Adam Adam Adam Adam....
Älskar dig!

Thai thai..

Nyss ätit thaimat lunch riiktigt gott.. har lite som ja kan ta sen innan jag fixar naglarna som jag ska göra idag efter jobbet =)=) Vet dock inta va jag ska hitta på för kul färg idag men de löser sig på plats =)

Lägger upp bild senare idag då ni får se de :):)

Jag har inget vettigt att skriva så får helt enkelt återkomma..

Tjooo//Zandra

Tjo tjo tjo..

Massage e fett skönt!!

=)

Jävla buller!!

De håller på o bygger i byggnaden brevid lr rättare sagt rivit allt o nu borrar de o har sig... eftersom jag sitter längst ner mot den byggnaden så guess what de e sån jäääkla liv här, trotts att ja sitter med headset på mig så har ja problem att höra kunderna! man får ju huvudvärk av detta!! Morr o morrr!! Vill hem!!

Min blondie ska sluta på jobbet... USCH vad de kommer bli boring! får mail terra henne när hon är på sitt nya arbete sen.. muahaha hon kommer aldrig undan från pokémon! ;o)

Happ 20 min tele till sen ett litet break!

//Zanieee

Tillbakaa...

Tillbaka på jobbet efter att vart hemma ett ex antal dagar!.. Känns både bra o mindre bra faktskt..Hade ju inte haft nåt emot att ligga kvar i sängen brevid A....

Igår kväll blev de en promenad ut för att möta Sara de va nice! komma ut lite men insåg när ja kom hem att de är nåt som inte stämmer med min stegräknare..de har lixom blivit nåt stop där tror js på stegen..=/ Får försöka lista ut de senare va som e fel..vad denna dag bjuder på de vet ja inte faktiskt..kanske ta tag i rummet en gång för alla...får se hur pigg ja e då för som de e nu är jag rätt trött!

På freda ska vi på lägenhetsvisning och likaså måndag... nu har dock en annan lägenhet dykt upp också som jag ska prata med A om lite senare när han vaknat till liv :)

Nu är de dax för reception!

Hej och håååå //Zanie

Bilder från dagarna...

Bilderna nedan är bilder på min grabbs målning (Homer Simpsons) och hans homie (Alias)..Riktigt nice om jag får säga de sen denna panda Love it!! Stod med ett stort leende medan han gjorde den!!

Innan vi hamnade där satt jag Mallan o Sara i bågen på söder och åt en varsin sallad o njöt av solen =) Så tänkte slänga upp lite bilder från de=)

Igår hängde ja och A på akuten hela kvällen/natten...fy va sega de e men va gör man de e bara bita ihop och vänta...5 timmar blev vi där iaf.. Men nu mår han bra och kan andas någerlunda bra!

Nee nu ska ja ta o ladda upp bilder så ni får se!

Peace//Panda!!

  
   

Fett med kärlek!!!


Målning i St:Eriksplan

122940-261

image262

Söndag!!

Jaaao söndan var här och imorn väntas arbete! Får se hur tålamodet håller sig på topp.. hum hum!!

Adam gled nyss iväg med Lillen för att dra o måla lite.. så ska möta Sara o Mallan sen för lite quality time och även glida förbi och se hur de går för grabsen :)..

Testade mitt torrschampo idag och ja måste säga de funkar fan.. så idag slapp ja slita så mkt på mitt hår..=)
för 99:- så blir de tummen upp!!
image260

Nu ska ja kolla vidare på lägenheter igeen.. haha min nya hobby!! =)

//Soliga Zanie


Sovande lördag!

Vaknade rätt tidigt eftersom de va en lugn kväll igår! Bestod av promenad med bus samt att vi var och åt liiite bättre mat än pizza iaf :) Sen blev det glass med banan som vi tänkt ha till nån film. Filmen vi kollade på var "Leo" Och den va bra måste ja säga!..

Idag hade ja först inga planer men så prata ja med Em och hon var sugen på att åka till nya shoppinplacet i Vällingby som kallas K:Fem så jag joinade henne dit! Var en sjukt mysig tur dit med henne med shopping och prat om både de ena och andra!  När vi va klara där mötte jag upp pojkvännen som hade vart på annat håll så gjorde sällskap hem hit.. Nu ligger han o sover pga extrem huvudvärk stackarn..=( Har inte hjärta att väcka honom heller även fast ja vill ha honom vaken!..

Men men mina inköp för idag blev ett torr schampo från Toni&Guy som ja tänkt testa =) Eftersom ja både tvättar/fönar/plattar varje dag så tänkte ja att de vore sjukt bra om detta funka så slipper ja slita så mkt på håret =)... En svart liten söt spetsklänning blev det med, säkert många som köpt sådana men tyckte den va söt!..(Gina tricot)
Blev ett par vita sneakers och ett par örhängen med. Sista inköpet var en super mysig kofta. 
Det var min dagens shopping men nu får de va slut på detta det håller inte att springa i affärer varje dag! =/

Nee nu ska jag kolla runt på lite lägenheter =)

Tjooo//Zanie

Hej hej hej fredag?

Ja de känns varken som freda eller helg.. kanske för jag vart hemma ett par dagar nu...

Idag var jag med mamma och hämta mitt penicillin och blev lite shopping på andra prylar med.. bland annat en stegräknare..Liten och enkel precis som jag ville ha den och till ett schysst pris... 199:- så nu ska jag börja tävla med mig själv haha =)...Hittade en sååå snygg stor Hello kitty klocka med vitt band och massa bling runt om... stilren o schysst men när ja testa den blev jag besviken... de va ju PLAST!! hell no att ja ska ha plast!! De var lite synd men men!

Nu har ja städat undan på rummet så de ser lite bättre ut fått bort tidningar och gamla skolprylar som ja ska ta upp på vinden! Så slipper både jag och Adam leva i en stor röra! Han e på väg hit nu efter att ha jobbat sen blir de en tur till pizzerian... ja ska försöka få i mig vanlig mat och inte soppa!..Kvällen blir lugn vi kanske tar en promenad eller så sa vi!..

Men nu ska ja poppa musik sen nånting annat..

Love//Zanie

Ovanliga typen..

Har den ovanliga typen av halsfluss!!?? Ah fråga mig inte agina vincenti lr något liknande hette de!!
Fick penicillin för idag och imorn till morgonen men måste dra mig iväg och hämta de andra sen... Fyfan va ja va hungrig om inte annat knappt fått i mig mat idag så nu fick de bli soppa... ska äta glass med varma jordgubbar och kolla Azumi 2 med Adam nu!!=)

Hej hej hej//Zaniee

Vaaarmt...!

Beror mkt på att ja e sjuk som ja känner av denna hetta!!

Igår va mys god mat och mkt prat och skratt!!=).. Jag var kanske inte de roligaste sällskapet senare på kvällen eftersom ja somna lite då o då..Mår inte alls bra så nu har ja fått en tid på närakuten idag som ja ska till så hoppas ja får nåt mot denna pain ja har i halsen..=/ Tar emot att både dricka o äta!!=(.. Får sällskap av Mami och Adam dit!...

Nyss rakat adams huvud så nu e han nystylad o fräsch som alltid!!=) Han jobbar imorn men ja blir hemma kan inte sitta på jobbet och må såhär..vilket suger för ja vet vilket Helvete de kommer va imorn på jobbet rent ut sagt!! Men får ta igen de nån annan dag...

Men men nu ska ja surfa lägenheter...=)

//Zaniee

Cvitamin

.One Love.

RSS 2.0