Kan ej beskrivas!!

Igår åkte jag o Em ut till Arlanda för att hämta honom. Efter en stunds väntan kom han och jaaa blev överlycklig och min nervositet släppte precis som ja hade hoppats på =)

Tråkiga va att vi fastna i bilköer hem så blev ståendes på motorvägen säkert 30 min. Tillslut kom man hem iaf.
Så ja äntligen e han på hemmaplan igen. Ska alldeles strax röra mig dit igen men vart hemma och packat kläder (Jag hatar o packa tar alltid med mig för mkt) men väskan e i stort sett klar nu. De blir en lugn kväll med sallad och mys!!

Ha en trevlig helg och allihopa GOTT NYTT ÅR!!!!

Ps. Mina naglar e nyårsfina slänger in en bild senare =)

Nervositet.

Just nu finns det nåt som heter Nervositet som existerar i min kropp!!

Ge mig!!!

image143

.Helt otroligt fina och jag vill ha en sådan. Namnet ska då självklart vara Jaffa.

Äääntligen!!

Nu är de verkligen nedräkning och jag hoppas dagen går snabbt här på jobbet men jag tror den flyter på relativt bra =) sen blir de till att bege sig ut till Arlanda.

Relativt pigg idag o klev ändå upp halv 6!!? händer inte ofta att ja kommer upp så pass snabbt som jag gjorde men skönt var de...

Tjooooooo alla pigga o glada!

får ja sova inatt?

Idag blev de att ja mötte upp sara efter arbetet o vi vandra bort till Roy och hälsa på honom vi hann till o med förbi en sväng på hennes jobb hämta hennes schema och fick en kaffe av Noris som jobba =)..

Kom hem åt och sola så nu har ja väl lite mer färg men den e väl borta imorn då ja vaknar haha standard men men de e skitsamma skönt är de... o nu sitter ja här lagt iordning kläderna till imorn så mamma slipper ha damp för att "jag tar sån tid på mig" haha egentligen e hon lika seg=PVisst?

nu ska ja avsluta min te kopp och föröska sova men just nu e ja typ för nervös för att sova. Imorrn kommer han!!JA de va på tiden!!

FETT MED KÄRLEK!

Oh yes...

Jao jao jao snälla kollegor finns de. Har en som ställer upp o jobbar för mig ikväll så slutar som vanligt. HELT looovely!! Ska då hälsa på Roysan vilket var längesen.

Tjooooooooo..!

fryser o har mig..

Säkert för ja är så pass trött som jag är kunde iinte somna igår pga många anledningar. 1.Tänker fööör mkt på honom börjar bli jobbigt att sakna nu.2. kroppen va pigg men huvudet trött. 3.huvudvärk. Ja så då får ja ta stryk för de idag istället.

Ska snart gå o handla nå nuts med kollegan. lr om ja hittar nå annat gott.

VAKNAAAA ZANDRIII!!!
ZzzZzzZz...

Jävla Gubbe!!

Ursäkta språket men när folk ringer och vill ha hjälp och man frågar efter person nr för att kunna få fram personen ifråga så kan man väl inte börja skrika om att vi har dåligt system?? Jävla as rent ut sagt han var bara äckligt otrevlig från början tills ja la på!! Förutom dehär har de vart superlugnt på jobbet skönt nog hoppas på sätt o vis att det är lika lugnt ikväll då jag jobbar över till 18.00 =/..

Min kollega maila nyligen över denna länken..vilken jäkla grej helt otroligt ju??

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1527341.ab

Man slutas då aldrig förvånas.

Hej jag heter Zandra och har 7 kuddar!

Hahaha styrt upp min säng med ytterligare 2 kuddar till min säng inte för jag sover på alla men såå skönt att ha =)

Nu är mitt hår och ögonbryn nyfärgade och jag blev nöjd blev även en stunds sola idag längesen ja gjorde de men guu så avslappnande de är =)

Nu ska jag dricka upp mitt te och ladda för en ny arbetsdag, ska förbi Roysan och hälsa liete på han imorn tillsammans med Sara men innan dess ska jag drömma om han som fått mig att bli såhär kär!

Godnatt!!

image142

Shopping shopping!

Ja de blev en tur med Mami till IKEA där hittade jag bland annat 2 nya kuddar,galgar,fotoram och en asiatisk kokbok..=) så de var lite kul träffade på min gammla klasskompis som jobbar där också alltid kul att se henne =)

Efter IKEA tog vi oss vidare till centrum för att kolla lite mer och jag skulle även köpa hårfärg börjar bli dax o färga håret nu så tänkte sysselsätta mig med det ikväll..=)..
Imorn är det jobb som väntar iiinget jag ser fram emot faktiskt hade hellre vart hemma o glidigt. Så ska försöka med en tidig kväll idag :)

Taking Lives...

Eftersom ja inte har nån ja kan kolla film med nu blev de till att kolla själv vilket inte alls är nå kul men hur som helst satt jag och kollade vilka filmer som fanns på datan så bestämde mig för att se Takeing Lives med Angelina Jolie i huvudroll den var braa men att kolla lonely i ett mörkt rum är inget att rekommendera. Nu ska jag gå o sätta mig brevid mami i soffan och mysa:)

image140


God Kväll!!

Rosa hårfön..

Glömde säga.. Jag fick min Rooosa hårfön i julklapp som jag velat ha under en längre tid. Kanon bra är den!!

image139

Vilken dag...

Säger bara SUCK...strax efter ja vaknat och mormor varit på besök under en tid var de dax för att ordna med rummet. Alla kläder slängde ja ut på sängen som fanns i garderoben. ja de blev ett klädhaaaaaaav... slängt säkert hälften dels för ja kommer inte använda de o sen får de absolut inte plats. Alla lådor e fulla nu vilket ska menas ingen mer shopping!!??

Igår då va jag iaf ute hamnade på Villan tillsammans med Mallan,Linn,Jeppe och även Danne joinade oss sen lite annat trevligt folk. Mer folk ute på Julafton än vad jag trodde men eftersom min kväll slutade här hemma så pass tidigt hade ja ingen lust och hänga hemma utan kände för att umgås lite med vännerna.. Trevlig kväll hur som helst. Flickan mallan fråga om ja skulle med ut ikväll men det bangar jag på ingen vidare lust med en till utekväll.

Utan ja får hoppas att de är nån bra film man kan glo på..=)..Imorn ska mami och jag till IKEA hoho kan bli kul =)

Hey Hey Hey snart kommer min Darling hem!!!! Only a few days left! Orkar ej vänta!


Julafton försvinner..

Ja klockan är snart efter 12 och då är självaste julafton över..

De blev en lugn julafton i år med farmor o faster skulle egentlgen varit över 15 pers här men så blev inte fallet i år men hade trevligt iaf :) Dock en tidig kväll så blir en liten utekväll i trakten med mallan o kanske linn och jeppe får se om de hakar på hoppas på de iaf =)...
imorn är de tisdag..lugn dag ska försöka träna lite om jag pallar mig till något sånt vi får seee helt enkelt  =)

Men men ska styra upp mig lite nu för att röra mig iväg sen..

Ha en fortsatt trevlig kväll!!

Krams

PS... Jag är kär.

Julafton och världens lyckligaste!

Vaknar imorse av ett par God Jul mess från några av mina brudar sånt är alltid mys!!=) Speciellt från Tess då hon skriver önskar tessan med Familj lät bara otroligt gulligt från en nybliven mamma =)

Sen nästa toppengrej var att jag fått mail från min darlo jag inte hört nåt ifrån på ett ex antal dagar så kunde inte bli mer glad och på freda kommer jag lätt vara den lyckligaste flickvännen då han kommer hem igen!!
Och idag är de Julafton blir väl en mysig dag med god mat! Inte för ja äter julmat knappt utan ja håller mig till fisken haha men fortf. god mat =P

image138

Love

Nu är den min!!!

Äntligen hitta jag min garderob på blocket.se...Eftersom den inte finns kvar i butik blev de till att jaga efter en sån på blocket och just nu ikväll så hitta man den vilket känns toppen ett steg närmare ett färdigt rum =) Snälla pappa och lillebror kom precis hem med den. Kommer bli kanon när allt är iordning!=)

Nu ska jag titta på en "julfilm" med motti och mysa!

GOD JUL ALLIHOPA!!

Uppdatering kanske?

Som kanske märkts har de inte varit något bloggande i helgen och mycke pga att ja inte suttit vid datorn något i stort sett. Fredagen efter jobbet blev det som sagt en tur på stan då jag hittade lite allt möjligt, både till mgi själv och julklappar :). hann komma hem o duscha få i mig lite mat sen begav ja mig ner till Em för att göra mig iordning...På vägen dit råkar ja ut för ett gäng 14 åringar som går o skriker att ja ska stanna o sen massa fula ord i stort sett förstår inte va de e med de små grabbarna har de inget bättre för sig?? Äckliga typer iaf.

Gjorde mig iordning iaf och sen dök mallan upp också vi satt o drack o snacka skit typ sen åkte vi till Villan för och kolla på en kompis spelning. Mycke duktga måste jag säga att de var. Kvällen sluta väl inte som tänkt endel tråkigheter men så är det när man ser två vänneräven föredetta par inte riktigt komma överens kan man väl fint utrycka de. Kärleken är inte alltid lätt men får hoppas att de löser sig till nåt bra för de...

Lördagen åkte familjen och jag till landet för att träffa mormor,mostrar o deras respektiva samt mina 2 gullungar Emil och Elias =) Jättetrevligt hade vi de med god mat och dryck..Under tiden ja va där hade jag lite sms kontakt med mallan om vad som ksulle hända senare under kvällen men hur som helst blev det utgång... Saris kom till mig innan så mötte vi sedan upp Mallan Jojjo och Märta på tåget. Kul kväll med mycke bra musik..sällan de spelas gammal RnB på klubbarna nu så de va najs och få höra lite sånt.

Idag blev de sista julshoppingen med min moster även de lika trevligt så nu sitter ja här o funderar på om ja ska gå in o duscha och lite sånt innan man ska klä granen typ..vi får se hur de blir..=)

5 Dagar kvar till min älskling kommer och jag längtar så! tiden har gått långsammare än vad jag hade trott=(

Fett med kärlek!

Lovely Friday!!

Jag tror denna dag kommer bli jäättebra! Har redan en bra start haha inte för att något speciellt har inträffat utan är väl bara allmänt på bra humör. Fick ett sms från min käre vän Em nyligen också angående kvällen, som jag skrev igår så ska vi på en kompis spelning ikväll så de blir att jag rör mig ner till henne och gör mig iordning och myser med henne innan! =).

Efter jobbet blir de till att shoppa litegranna måste köpa en ny foundation och den ja använder mig av är från FACE Stockholm. Kanonbra iaf för mig som inte vill ha ett extra hudlager i ansiktet eller va man ska säga utan med den kan ja styra själv hur mkt ja vill täcka ansiktet haha ne men lätt att arbeta med helt enkelt. Nästa inköp blir en mörkblå munkjacka som jag sett också fin fin =)

Hoppas på en fortsatt bra dag!

Julshopping och städning!

Idag efter jobbet då mötte jag min käre vän Em så tog vi oss en sväng till outlet för att kolla in lite julklappar. Jag blev nöjd med mina inköp och haha dessutom hitta jag ytterligare ett par skor idag som jag köpte kunde inte låta bli för sköna var de =) Liknande skor som ja köpte igår men ändå lite andra detaljer på de.=)
Har även rensat bort lite skit från mitt rum så ja kommer igång med mitt nya rum snart =) ska bli skönt.

Just nu dricker jag glögg och lyssnar på musik ska alldeles strax sova för att vakna upp PIGG o glad imorn. Tror de blir en riktigt ´bra dag imorn på jobbet med julmys och allt. Sen kommer ja antagligen få se käre piff o puff ha tomteluvor på sig!!=). Efter jobbet har ja lite ärenden att springa sen avslutas nog morrondagen på en kompis spelning!. Enda som saknas i min vardag just nu är han! Snart på hemmaplan igen!

Sleep tight gott folk!!

Nötter..

Eftersom min grannkollega valde att svika mig denna vecka genom att ta semester nu innan jul och allt så fick ja helt enkelt traska till 7-eleven och handla nötter på egen hand =( inte fullt lika kul ju.

Äter Pistagenötter,Cashewnötter och lite Japanmix!...I miss my baby yupp yupp!

Skrattattack!

Kom precis tillbaka från lunchen och haha jaaa där fick man höra endel sjuka historier om Lik kan man väl säga och påkörda katter tragiskt nog =/

hahaha yeah yeah me like mina kollegor =D.

Berlinresan..

Som sagt i Februrari åker jag och min motti ensamma till Berlin på en mysresa då vi ska umgås,shoppa och förhoppningsvis äta+dricka gott!!.. Imorn då de är löning ska vi boka hotell för flyget e redan klart..=D jag längtar sååå och eftersom jag fick ett schysst påskott på lönen denna månad!!?? så blir de till att lägga undan resepengar med hoho=)..



Onsdag och 8 dagar kvar!

Jahapp då har ja tillbringat morgonen i receptionen men ska snart dra mig härifrån för att hamna i telefonen!

Kollade på en jättebra film igår innan ja somna som jag slumpmässigt hamnade vid en film som gick på 3an kl21.00, riktigt bra film som var sorglig och fin på samma gång.

Igår inhandlade jag början till kulklappar och hittade även ett par skor till mig själv som var helt okej =) sånt är alltid kul. Sen höll ja mig på hemmaplan med musiken...Idag ska ja åka en sväng med Em efter jobbet och försöka hitta nå presenter med. Skulle varit barnvakt egentligen men lillen ligger ju hemma i kräksjukan sååå ja tror nog att ja håller mig på avstånd från han nu tråkigt nog men får förhoppningsvis träffa han på lörda om han är bättre då=)

Nu ska ja ha ett telefonpass på 2 timmar feeettt me jobbigt.!!

A d i o s!!

Gamla SMS

Sitter i telefonen på jobbet och pratar med kunder (Inte de roligaste) men hur som helst satt och läste igenom massa meddelande ja har vilket gör att jag saknar honom ännu mer. 9 Days to gooo!!=)...o ja som sa att ja inte skulle ha nedräkning.??!!

The voice...

Lyssnar man på the voice under en längre tid är de verkligen som att de är en CD skiva som går på repeat så bara för de ska ja nog byta till NRJ ett tag!!

// "Bad Santa"

Me like em raaaw!

Många uttryck min pojke använder och detta är ett av de vilket har lyckats smitta sig vidare på kollegan hahaha Ugly betty is here today med..know what i meaaaan??=P

Jaja nog utråkad så ni får ursäkta mitt sätt att skriva ;o)

Pigg pingla!!

Jamenjavisst!! Med tanke på att jag somnade strax efter 19.30 igår..!!!? Hann se de första minuterna på Vänner sen var det godnatt för min del!! Inte konstigt att jag somnade så pass tidigt heller med tanke på att jag inte fick nån sömn i förrgår.

Denna dag ska jag ägna mig åt julklappsshoppande och jag hoooppas att ja får de flesta klara med tanke på att de är lite tidsbrist för min del, har lovat bort mig som barnvakt imorrn till min käre kusin.. Jobbar till 18.00 idag med vilket försämrar saker och ting ännu mer..Men jag hoppas att dagen flyter på bra iaf :)..

snart avdankad till låten.

I can't be the only one
I bet there's hearts all over the world tonight
With the love of their life who feel
What I feel when I'm with you, with you, with you, with you, with you..

liggandes på skrivbordet...

med huvudet och sover i stort sett... hem och vila massa only 1,5 tim kvar! Jaaa så skönt!!
ut o byta av melon nu!=)

Tonfisksallad!

Yes yes de fick de bli till lunch var förbi 7-eleven här brevid imorse. Mätt och belåten sitter ja i repan men ska snart bli avbytt så ja kan ringa darlo innan han kliver på planet.


Hey hey än sålänge håller ja mig vaken och vi får seeeeee (som mallan skulle sagt) hur länge de håller i sig ;o)

Music jao..


Dagens låt:

Chris Brown - With you

image135



Hjälp mig att vakna!!

jag är i stort sett sovandes.. buhu hur ska jag orka dagen???!! Kom med massa ideér till mig.!!?

Då börjar längtan!!

Igår efter jobbet begav ja mig hem för att hämta lite kläder till idag och så., åkte och mötte han efter det för att handla mat. De blev vår traditionella sallad med minibaguetter + Cola, Mums mums var det!! Kollade på 2 filmer ena hette DOA och den andra kommer jag ej ihåg och den somna jag till på stundvis också så men den var helt okej...

Klockan hann bli ganska mycke efter vi kollat klart så då blev de till att fixa med hans packning och tvätt typ och tiden rann iväg så inatt är de max 40 min sömn som blivit av för mig. Har en sjukligt underbar pojkvän och sooom ja kommer sakna honom. Speciellt eftersom ja i stort sett inte kommer ha nån kontakt alls med han de 10 dagarna han är bortrest. Hoppas på att jag kan få ta ut några timmar ledigt dagen han kommer hem.
Efter jag vinka av han vid tåget nyligen och sagt hejdå så känslig som man är och lite nervös kanske ja vet inte blev ögonen tårfyllda. =(... Som min kollega melón sa "Han kommer ju faktiskt hem".. yes yes jah tack o lov!!=)

Fett med kärlek till mannen!

Tråkigt värre..

Tråkigt i min hörna på jobbet. Som hjärtat o sara kallade mig förut.. cornpusher!!? haha ja hajjade nada av de förut men ah lite kul var de (har dock inget med mitt jobb att göra).. Sedan är ju min bordskollega hemma på semester så de e jag och musiken här kan man väl säga...får ju inte glömma alla trevliga kunder. =P..

Suttit och funderat över framtidsyrke vad de kan tänkas bli skulle va kul och gå nån utbildning. Hudterapeuft e något ja starkt hade diggat men de får nog bli lite längre fram. Nagelteknolog? yes maybe får se.

Inte lätt att va ung.

Japan..

Imorn flyger min pojk iväg i 10 dagar !! Som ja kommer sakna honom! =/..

Så denna dag blir till att tillbringa med honom!!
Fett med kärlek!!

.Me Love Me Love.


image134
Hjärtat!

Saknad...

Helgen är nu över kan man väl kort o gott säga.. Fredagen blev av till att fixa naglarna som även denna gång e tjusiga och fick även min pojke att le när han såg va ja hade gjort! Blev en svart text på 2 utav naglarna tillägnat honom :)
Mötte upp han och sara och även felix på PG där de blev lite spelade då ja vann Wohoo..;) lite nachos och nå cider med trevligt snack. resten av kvällen va vi hos mig och chilla men mitt i natten blev vi hungriga så de fick faktiskt bli en tur till jakan för att äta haha lite halv flummigt men ah gott var de..=)

Lördagen var min kvinna Ems födelsedag så var hos henne på kvällen och drack bål och vin för att än en gång hamna på PG haha men sen även villan en sväng. Håller på och ska få lite bilder från mallan som ja vet tog massa "fina" bilder haha fyfan men så kan de gå.

Idag har ja mått inte på topp men de e ju pga alkoholintaget igår så man får helt enkelt skylla sig självt =( men annars har de bara vart mys med Adam kom nyss hem var och åt lite med honom...

Hmm blir till och sova tidigt idag.. Hoppas helgen har vart bra för er för det har min :)

Chauuuu

Lite lätt frusen...

Känns ganska segt men de e nog för att jag är så trött just nu..=/ måste piggna till annars var ju ja ett kul sällskap ikväll haha. men men wtf de löser sig =)

Kvällen blir till att spendera med min karl och innan de ska jag ju som sagt fixa naglarna. Efter de går vi o käkar nånstans o sen långpromenad på kvällen, tror den blir av iaf beror sig väl lite på skulle jag tro..=)

Imorrn ska jag upp rätt så tidigt för att åka på middag hos min morfar weeeeeeeeiiiii....näee inte riktigt den reaktionen men blir nog trevligare imorn än va de brukar va med tanke på att de numera vet lr förstår att jag inte äter kött sega som de vart med de. Kvällen beger ja mig sedan till Em som fyller år!! blir nog mys skulle jag tro.

idag har jag tappat stinget på o skriva är nog inte så kreativ helt enkelt. :):)
Dax o glida från stolen ett tag lr så..=)

Fett med love!!!

Shopping och Surf´s Up!!

Gårdagen va lovely precis som jag förutspått. Efter jobbet mötte jag upp Saris och Adam och vi hade drygt 2 timmar att fördriva innan filmen skulle börja. Hur som helst gick vi och hämtade ut biobiljetterna sen lura vi med Adam in i en klädaffär. De jag hitta där var en svart stickad tröja,Brun sjal och en T-shirt med tryck på. Vet inte hur länge vi var inne där men efter de blev de till att chilla inne tills filmen skulle börja. första 10 min satt vi heelt själva i biosalongen haha de va rätt kul men sen gled de väl in 2 familjer. Filmen va kul de är så söta figurerna så man kan inte låta bli och skratta=)...Efter bion blev de till att rulla hem så vi åkte med mannen med tunnelbanan.

image132

Då ja kom hem väntade mitt klädpaket och guess what...Allt passade och jag är jättenöjd. Har numera en Kjol jag kan ha på Julafton hade jag tänkt och även en Nyårsklänning så nu slipper jag tänka på de=). Kan koncentrera mig på vilka julklappar ja ska handla nu istället.

Ska lyxa till de idag med att fixa mina naglar och tvivlar inte nånstans att de blir lika bra som alltid =D=D..Ska nog dekorera nånting på en nagel tillägnat honom!! För idag är en riktigt bra dag!!!


=D=D=D

Klädleverans!!

Dagen blir bara bättre o bättre =)...Kanske inte skulle sagt sådär bara för de går den väl bara utför nu =S ?

Dagen började ju stressigt men sen blev de ju en trevlig frukost,folk har vart trevliga o glada(mestadels kunder jag syftar på),har en lovely pojkvän,vänner som e pärlor och ska på bio idag som lär bli kul =)

Sen skadar de ju inte att mitt paket med kläder har kommit nu som jag beställde förra veckan =D Hoppas allt passar och sitter fint.!!..

Som jag sa till Saris så är jag på jättebra humöör!!

Hörrni de är ju Lucia idag och jag har bara sett EN person med glitter i håret.

image131

Jag är en ängel

Folk är väldigt trevliga idag. Ska inte klaga men ah de var längesen jag haft så många trevliga kommentarer eller vad man ska säga inom loppet av en timme.

Jag är en ängel fick ja höra av en tjej och många som önskar än en riktigt god jul och ett gott nytt år eller bara önskar att jag får en fin Lucia.. Alltid trevligt när det dyker upp sådana människor i telefonen.

Även fast jag är s sjukligt trött idag pga lite sömn så är jag fortf glad! Måste bara bero på att man e kär? :):)

Friskvåård.

Japp nyss tillbaka kommen till min arbetsplats efter 1,5 timmes friskvård på waynes coffe hahaa blev en frukosttimme med några kollegor men det var trevligt=) För kallt för att promenera ute nu speciellt eftersom dumma jag tog min tunna jacka idag trotts att de är minusgrader ute=(..

Gårdagen va mys, hade en Mallan som satt o vänta utanför jobbet och väntade på mig. Vilket några kollegor trodde var min syster haha inte första gången dock folk tror de. Hur som helst åkte vi till henne och åt Suupergoda pannkakor och hade som vanligt en trevlig pratstund. Var väldigt kul att träffa min filur igen, vi kom på att de är 3 veckor sen sist jag träffa henne!!!?? helt sjukt va tiden går snabbt. På tågresan hem till henne roade hon sig med att ta lite snygga bilder på mig som ni kan se haha de är en dold talang ja har o bli såhär pass snygg. ;)

 

Denna dag blir det bio med mannen och Saris ska bli trevligt. Måste nog handla en tröjja innan om jag hinner för de är ju som sagt inte direkt varmt ute..

Later guys..=)

MUSIC!

Leona Lewis - Bleeding Love.

Veckans låt på the voice. Lika nöjd varje morgon den spelas strax efter 7 på morgonen på the voice tv. Åååh va ja kan tycka om lugna låtar ibland. =)

Té, Té och åter igen GOTT Té

image128

Kan jag starkt rekommendera!!

Onsdag, Horoskop

KRÄFTAN

22/6-22/7

För dig handlar det mycket om kärlek. Du vågar ta djärva steg och det gör någon nära dig också. Intensivt.

Upp och ner =/

Ja allt kan inte alltid vara på topp..men samtidigt känns de som att de bör vara det. Jag är glad och lycklig inte där felet ligger det som kan dyka upp är mer en rädsla jag har. Skulle va så typiskt att saker börjar gå ner när jag väl är på topp mer lr mindre..Mötas halvvägs kanske?

Ah men slutskrivet om djupa saker idag ska vara en bra dag ska till mallan och äta pannkakor idag. För er som inte vet är dessa pannkakor sjukligt goda.

Ska snart ut i receptionen får se hur livat de är där ute om de finns nån möjlighet att blogga eller ej.. hehe =)

C h a u u

Apelsiner!!!

Just nu äter jag en riktigt god apelsin. Den e alldeles perfekt. Muuuums.

Massvis med C-vitamin! Me like=)

Varför jag hatar Stockholmare!.

Hahaha inte jag givetvis med tanke på att jag själv håller hus i denna stad men hade en kund på telefonen på mitt senaste telefonpass som sa anledningen till att han hatar Stockholmare... vet ni vad den var?

"Vi har aldrig varit utanför murarna" - Enbart för jag sa att jag inte riktigt visste hur det såg ut i Vänersborg!!!??..
Snacka om att ta för givet att jag kommer därifrån eller så va han bara allmänt dum och tro att vår kundtjänst var så pass liten att de bara var beläget i Vänersborg. I själva verket sitter vi i hela landet och tar samtal men haha de är inte helt ovanligt att folk ställer lite halv roliga frågor.=)

Men men nu vet jag ju iaf varför just han hatar Stockholmare :)


Kom igen nu måste vi Stockholmare bara ta oss utanför murarna! ;D

Kär o galen!

Ja så är jag!

Igår va de självklart jobb som vanligt men därefter mötte jag upp Mr A himself och gled hem till mig båda var väl lagom trötta med tanke på att de var inte många timmars sömn natten sön-mån då båda hade sömnproblem.

De var hur som helst mys igår, tog de lugnt jag låg väl och zappa på TV:n medan han fixade lite med musik till hans resa nästa vecka..Soooom jag kommer sakna den mannen.!!

Till helgen fyller Em år så ska dit en sväng sen vad som blir efter får man väl se än sålänge var de inget spec planerat men vad kan man hitta på till den kvinnan i födelsedagspresent då? nåt förslag? :)

Kanske får ta en sväng på stan idag efter jobbet eller så..är på jakt efter en snygg t-shirt till mig själv med.=)

Men de får bli en senare uppdatering idag!

Hej sålänge!!

Systrarna Olsens hår!!

Måste bara säga att håret..e bara sjukligt fint!! vill ha vill ha!

image127

Nackmassage..

Jaaaa ikväll ska jag få nackmassage.. de knakar så härligt i den nu.Usch usch inge vidare...
Säkert legat på nå konstigt sätt.

Just nu har jag en apelsin framför mig funderar på om ja ska skala den nu eller vänta till sen för man blir ju trotts allt rättså kletig om händerna.

Sååå kom Alicia Keys på radion nurå vilket menas Back to work igen då...=)

Tjohooo...=)

Jaha då va man tillbaka på jobbet efter att ha varit hemma och varit sjuk i stort sett hela förra veckan. Känns både bra och tråkigt. Men idag är en braa dag känns de som och jag hoppas de håller i sig :)

Somnade rätt sent inatt iaf runt halv 2 inatt...vaknade strax efter halv 5 igen messade lite med darlo som var förvånad över att jag var vaken haha vet inte varför jag vaknade då men är lite halv tomt o sova själv så kanske därför ingen aning. Somnade om tillslut och papi slet upp mig vid 6.

Min helg har varit lugn..spenderat fredakvällen med adam var först hos mig sen hamna vi hos honom då vi lagade mat och tittade på film..sjukt mys.
Lördagen kom familjen och hämtade mig och vi åkte till farfra för jag hann friskna till, åt smörgåstårta och socialiserade lite. Blev en till kväll hos Adam med toppenmat och massa filmkollande och för en gåns skull höll jag mig vaken på de hahaha =).

Jag är nöjd med helgen och nu får vi se hur veckan ser ut...?

Meeeen back to work..

Pussss

Vill tillbaka..

Till min karl nu..=/

Godnatt gott folk.

Klaaaar...Nästan=P

Har slöat hela dagen inte lyft en fena för att göra nåt åt mig själv tills för en stund sen men nu e ja iaf klar me hår/smink nu väntar ja bara på att mina chillkläder ska torka..=)

Sen inväntar jag mannen som verkar fastnat nånstans på vägen men haha ja han dyker väl upp inom kort.

Ha en trevlig fredag allihopa!!


P u s s s

Helt lost iii..

image126

Bilder...

Gårkvällen och likadant dagen idag har jag suttit och plockat bland bilder för att ja tänkt skicka in vissa på framkallning.. Tänkte dela med mig lite av bilderna haha..=)

   
  
 

Oh ja de blir fler bilder men haha aah sjukt kul och kolla tillbaka på bilder..=)

Vad denna freda bjuder på?

Fortfarande förskyld och förkylning är lika med hålla sig inne. Precis va ja ska göra...nästan iaf =)
Ska ta mig bort till älskling men mer utgång än de blir de nog inte=)..Vi ska styra upp en god sallad o sen blir de nog en animerad film idag för att va lite barnsliga..=)..

Får se om jag för joina resten av min familj till farfar imorn men som de känns nu kommer de inte bli så risken att smitta gammelfarmor är nog rätt hög med min snuva.=(

De regnar ute fyfaan SNÖÖ vill man ju ha nu i December...?

Angående örhängena...

Tack vare en av mina kvinnor så har jag kommit steget närmaru örhängena men de måste finnas NÅN annanstans än på tradera?? ja ska väl inte behöva vänta 5 dagar för att få buda på de då auktionen går ut..=/
Kom igen nu vilken affär finns de på???

image115

Aaaatjooo!!

Suck pallar inte mer.. börjar få ont i näsan av allt nysande..=(

Dagen har varit lugn med musikfixande i stort sett, inte för min del då utan för Adams del. .men de e bra nu har ja lite nytt o lyssna på..vissa funkar vissa inte..=) men ja har mina favoriter bland hans musik.

Ska få Lax till middag idag!! MUMS..!!


 

image114

Kanske inte riktigt som bilden visar men ser minst lika gott ut!!

Dagens låt : .Don Omar - Calm My Nerves.

Vart finner jag dessa???

Har länge letat efter ett par örhängen så häromdagen då jag ligger i sängen och kollar på The voice tv så ser jag att i videon "We ride" med Rihanna så bär hon ett par sådana... nu är frågan VAAART hittar jag dessa sjukligt snygga (Enligt mig) örhängen??

image113

Hjälp mig nu=)

Still förskyyyyld,,

Fyfan hatar o låta som en 3 åring ( precis de jag gör nu). Man blir lixom tagen på allvar haha Roysans teori om varför jag är sjuk var ganska kul. "Du äter för lite äpplen" hahaha? vaa nej inget fel på mitt fruktintag. =) Men lite kul var den.

Nåndag funkar o va hemma men börjar bli små segt nu.. vill bli frisk till helgen iaf ska till farfar som fyller år då och även min gammelfarmor kommer närvara oooch inge passande att va sjuk då risken finns att ja smittar henne vilket skulle va kaos efetrsom hon är så pass gammal. Vill ju gärna följa med dit. Blir stort intag av C-vitamin för mig dagarna framöver.

Det ja har roat mig med hittills är att beställe kläder från H&M, skapade faktiskt ett eget konto idag =) så förhoppningsvis om deras uppgifter stämmer kommer leveransen i stort sett nästa vecka =D=D. Blev ett ex antal linnen, en kofta,underkläder och även Hello Kitty sovdressen typ =) lite mys nu på vintern.=)

Men ska städa lite nu för att fördriva tiden.

Hallå hejsan


Tips på låt..

Fröken B feat Kung Henry - 16 November
Skön tjej som fan.
Lyssna även in gruppen silversystrar hon är med i.

image112

Jävla hett!!

image111

Hur het är inte bilden??


Förskyld men mår bra.

image110

Idag har man slappat i sängen hela dagen inte kommit mycke längre vaknade o duschade men insåg rätt snabbt att jag aldrig skulle orka ta mig till jobbet. Förskyld =(. . Så nu har jag sovit bort halva dagen. Tur att de finns personer som får en att må bra.
Dagens tråkiga var att jag skulle hem till Mallan och få hennes extremt goda pannkakor och lite quality time med henne men så blev det ju inte heller men de får man ta igen då jag är fullt på benen igen.

Ska försöka styra upp med mina kläder idag så man får de gjort nåndag. =)
Medan ja gör de ska jag lyssna på tokmycke musik som jag laddat hem idag.

Mp3 Jakt..

Ska snart på mp3 jakt med darlo vi får se hur de går..haha =).. 10 min arbetstid kvar.. Woho!...

Musik musik...

.Swollen Members - Fuel Injected.

.Arsonist - Alive.
.Ice T - Colors.

.Multicyde - Not For The Dough.

skapa konto?

Sitter och funderar på om jag ska skapa ett eget konto på H&M eller inte. Än sålänge beställer jag på mammas hahaha hur barnsligt de än låter de är väl mer att jag tror att jag kommer handla lite väl mycke om jag skaffar eget.. Ibland är det svårt att kontrollera vad man bör handa och inta handla helt enkelt =P..

Får helt enkelt hejd mig haha...

Helgen som passerat..

Stämmer nu är de återigen måndag...

Fredas så var det ju julbord med jobbet på Stallmästargården och det var trevligt träffade mina gammla kollegor från de förra kontoret som var innan vi splittrade på alltihopa vilket var jättekul att se de igen! många träffar man på då o då men inte alla.. Efter julbordet gled vissa vidare men jag tog mamma och virrade runt på norrmalm? som ja inte alls har nån kännedom om och försökte rycka tag i en taxi och tillslut hitta vi en. Vi kom lagom till tåget skulle gå och jag hoppade av en station tidigare än mami för jag drog mig hem till Adam..Där jag sedan befann mig heeela helgen lång och det har varit den bästa på länge..=) Sjukt mys.. Lördagen låg vi väl i sängen halva dagen tills vi begav oss ut i regnet för att möta mamma som skulle lämna lite prylar och kläder till mig samtidigt som vi handlade Baguetter och lite tillbehör till kvällen.

Så lördagskvällen blev de filmkollande både American Gangster och 1408 men guess what jag somna hahaha va heelt slut inte för jag fick somna in djupt för hade en över mig som försökte hålla upp mina ögonlock haha snällt va =P men till slut gav han väl upp men vaknade upp med lite skriverier på min arm och fot.. Hummm...=P.

Söndan blev de Chillerilll och en sväng till pizzerian sen vid 8a var de tid för mig att lämna honom för kvällen..=(.

Som sagt heelt lovely att spendera så mkt tid med denna underbara människa!

Nu får vi se va denna dag erbjuder enligt horoskopet skulle de vara en bra dag?..
tror ni på horoskop eller ere bara jag som e inne på de?:)


Cvitamin

.One Love.

RSS 2.0