Världens bästa Mami!

 Kom nyss hem från min käre vän Em. Blev till att ta ig dit efter en middag och övningskörning med mami. Hon hade en liten överasskning till mig. Helt lovely. Tofflor som går att värma så de blir Cozy om fötterna! LOVE!!

Blev en trevlig kväll hos Em med mycke prat o skratt efter att ha sett rosing haha man dör ju bara! men men så kan det gå. Idag har de vart en riktig skitdag, pga ja vakna med huvudvärk,ja missa bussen imorse,tappade båda mina örhängen som ja köpte i Berlin,vann inga biljetter till Istanbul som lottades ut på jobbet och jaaa ni fattar. Buhu! Meeen ja körde iaf inte in i ett träd! Jag är grym på o starta i uppförsbacke muahaha!

Nu ere dax o få lite sömn så ja e pigg nog för min comeback på gymmet imorn efter att ha slappat i lite mer än 2 veckor pga sjukdom hit o dit. Nu jävlar!
Sov gott säger jag!!
//Z


Sleep tight!

Zanie´s stuck up in a world on her own
Forced to think that hell is a place called home
Nothin' else to do but get some clothes and pack
She says she's 'bout to run away and never come back

//Z

Inget fan av de direkt..

Hemkommen efter en lång arbetsdag och dag i huvudtaget.
Fick med mig en kollega till thaistället till lunch och tur va de väl att on var med annars hade jag gått vilse. Mitt lokalsinne e ruggigt dåligt fick man bevis på nu haha!

Sen blev de en tur på stan efter, dock ingen shopping utan nånting helt annat.. Inga ord men får väl sluta ta 2 steg bak och 10 steg fram som en kär vän sa till mig. Kanske dax och lyssna på de dear Zanie. Lättare sagt än gjort dock.

Imorn blir de övningsköra efter jobbet med mami... ett tag iaf sa vi för båda kommer va trötta. Sen hoppas ja på att få träffa min vän Em och få le lite!

Tough life, but life goes on...

//Z

Laidback...

Äntligen får man jobba. Imorn är det dax igen, hoppas rösten håller i sig bara så man kan få babbla med lite trevlga kunder också!

Ska väl snart lägga mig och hoppas på att man e på bättre humör imorn...

Sleep tight..

//Z

Godmorgon!

Zandra säger HEY!

All in...

Sitter just nu väldigt trött här innan ja ska hoppa in i duschen för att sen bege mig mot Em och fixa och dona. Blev en tur hem till moster för att äta våfflor och kela med mina gullegrisar men en av de somna haha sötnöt han e även han e väldigt mammig.

Men nu är det en berocca som gäller och se om dessa tabletter funkar...??



Ha en lovely kväll allihopa så ses vi på andra sidan ;o)

//Z

Mobilblogga?

Goodmorgon!
Vaknade för ca en timme sen..crazy med tanke på att de e lördag :)
Gårdagen va nice spenderade den med sara som kom hit och vi svulla lite onyttigheter och kolla på Lets dance finalen och en film efter de innan vi båda däcka =)...

Vi har nu på morgonen försökt oss på att ja ska kunna mobilblogga men den vill inte verifiera mitt mobil nummer?? whyyy?
Måste man ha abonnemang för o kunna mobilblogga?
Jaja de återstår och se.. ska hem till moster o äta våfflor om en stund men sen blir de fart till kvällen!

Tjohejj!

//Z

Snoris..

De tar aldrig slut.. hur äckligt de än låter men ja tror de bildatd nåt band mellan mig och bakterierna i min kropp som gör att de vill stanna.
Men men blev en upp piggande dusch nu och ja har ingen aning om va ja ska göra.. kolla lite tv kanske för att få dagen och gå? helt värdelös..

Fick ett mess från min underbara moster med frågan om man vill komma förbi på våfflor imorn?... japp japp jaaapp hoppas mami och jag tar oss dit. Alltid lika kul att träffa alla! spec mina små troll till kusiner =)

//Z

Dagens kommentar...


"Du har inte känt på mig, jag e rätt mjuk, lite tjock finns bara en hård sak på mig haha"

En anonym vän vars humor e på topp!


//Z

Days of our lives..

Patetiskt nog följer man de programmet slaviskt så fort man blir sjuk..? varför?
Jo för de räcker med att se de nångång vare sig de e 3 månader eller 6 månader så hänger man fortfarande med om vad som händer, haha lite komiskt.



Sov lite längre idag än vanligt förutom att ja vakna vid halv 7 o börja läsa i min bok i en timme innan ja bestämde mig för o sova lite längre eftersom dagen blir så fruktansvärt lång annars. Vakna av ett telefonsamtal från pappa.
Nu jäklar ska han bli tatuerad som oss andra =)

Så vad görs idag då?... iinte mycket skulle jag säga, måste bli frisk nu!

//Z

Då avrundar Zanie kvällen med..



Yes yes jaah i guess soo..

//Z

Jag vill bli bruuun...

Denna bild är tagen för 2 år sen när vi var nyhemkomna från våran gaaalna resa till magaluf.
Själv tyckte ja inte att ja va brun vid de tillfället vet ja men nuuu när man e blekare än blekast då jävlar.
Sen va ja nog en storlek störra där?.. Whatever jag bjuder på den..


Bihålsinflamation..

Ja men då hade Zandra de då... Tänk att jag betalade 140:- för att komma in o sätta mig och han öppna munnen på mig och bad mig att luta huvudet neråt så frågar han hur de känns?

Jag svarar de känns tungt i huvudet. Hans svar var att de går över av sig själv men att ja skulle få en nässpray med kortison i och vad de nu var som var just mot bihålsinflamationen.... 2 min var jag inne där för att få reda på nåt de redan talat om via telefonen?
I tell u om han går på timlön måste han tjäna bra haha!

Blev en tur mot centrum efter de för att hämta ut nässprayen (dyraste nässpray ja haft 163 spänn) och även passa på att handla hem lite mat och sen kuunde ja inte låta bli att gå in i väskbutiken över när ja såg denna i skyltfönstret. Se bild nedan ;) och även ett halsband.
Ingen playboy kanon utan de är en hand, Peace maaan.

  



Nåt måste man ju göra för o förgylla min nuu tråkiga vardag och vad är inte bättre då än med nya grejer?

Nu måste ja laga nån mat...

//Z

Drugs...

Äntligen har jag fått en tid på vårdcentralen hoppas de kan klura ut om de e bihålsinflamation som hon per telefon trodde.
Förhoppningsvis får man väl nå droger mot de så jag slipper ligga helt avdankad resten av mitt goa liv!
Vi får seee helt enkelt om de e nåt att hurra för att få en lång topps upptryckt i näsan!!?? inge vidare mysigt!
Wish me luck!



Dust It...

Min nya bästa vän helt klart... Tack vare en kollega har ja hittat den! Eftersom man inte alltid har tid eller engagemanget att stå med sin Volumaster så är de här lätt värt att prova. Love it! Pudra i hårbotten och "smeta" ut. Sen ere klart!
//Z

Riktiga slasktrattare..

Kul samtal med min vän R om allt möjligt men mycket skämt.
En upprustning i bloggen behövs såå kanske dax o ta tag i de då?



Nyvaken och jag låter fortfarande som en 3 åring. Kanske dax o ringa vårdcentralen lr vårdguiden som jag fick tipset om för att se om man bör kolla detta? Eftersom ja e lika slut i kroppen på dag 4a som jag var vid dag 1??

Nu blir de musik och låten jag själv fastnat för.



Får se va man kommer med under dagen ;o)

//Z

Sol sol...

De har vart så varmt i min lägenhet idag så ja avlider... lr så ere för ja själv e så varm really don nooo...

Roooooy ja e sjuuk därför kom jag aldrig förbi dig. =( är hemma och är avslagen.
Call u later hun!

Och till min käre Em... de fixar siiig... som alla jäklar säger till mig all the time... ;)
Vi fixar de kanske ja ska säga då!!
Love love nu väntas apotek för o köpa läkemedel så ja kan andas inatt!

//Z

Frisk?

Hej hopp!
När ska man få bli frisk? Vill inte va hemmaaa... men vill inte va på jobbet o smitta ner kollegorna heller så har inte mkt o välja på än att hålla mig själv i karantän..=(

Känns som ja sover dagarna igenom för o få tiden o gå.. Ingen nässpray har ja hemma heller vilket gjorde att de kändes som nån skulle kväva mig inatt. Måste nog ta mig i kragen o handla ett lager med de.. men då kommer problemet med att man e för slö för att ta sig ut...

Eftersom ja inte har nåt vettigt att skriva tänker ja avsluta här nu!

HugZ

//Z

Spraanky du vet att de blir mayhem...

Fyy vad boring...än en gång klagar man över de... men får väl lyssna än en gång på Mayhem låten innan ja lägger mig o läser...


ZzzZzzzzzanie ;o)
Sleep tight!

Kvällen går...

Underbara kollegor e vad jag har... trivs som fisken i vattnet på jobbet. Starkt team vi har =)=)

Sitter här o väntar på att tiden ska ticka så de patetiska programmet "Den rätte för Rosing" kan börja. Ja kan bara inte låta bli att kolla på de hahaha...

Mamma va förbi en sväng här efter hon slutat jobbet för o lämna nästa bok i min serie ja håller på o läser så man har nåt att pyssla med..Very very good. hoppas den e lika bra som de andra vilket inte förvånar mig =)

Men men nu ska ja ta mer vitaminer o återigen lägga mig i soffan så ja akn få bli frisk o komma till jobbet o skratta lite!!

Stor kram//Zanie

Uttråkad..

Jag är utråkad o lyssnar för tillfället på Darins låt Runaway haha =)..
Sovit bort den största delen av dagen rätt sjukt att man e kapabel att sova så mkt med tanke på att ja slocknade halv 9 igår kväll..??..helt crazy.
Gjorde en egen soppa till lunch som ja tyckte passa rätt bra nu när halsen e lite lattjo...

Men ska slappa lite framför tvn nu när solen försvunnit så man kan se nånting på den utan att bli bländad..

Jaaag vill bli frisk!!

=(

Who knows??

Happ idag har de varit bra o mindre bra nyheter hahaha vet inte hur man ska ta allt men whatever...
Blev ingen träning idag eftersom min kropp sagt ifrån o tänker bli sjuk... sånt som man definitivt inte har tid med...=)

Just nu e ja på dåligt humör... tooo much pressure..Sånt jag heller inte orkar..
Vi får se vad morgondagen leder till förhoppningsvis förbi en sväng till mannen som får en att dö av skratt.

Pejz out!

Ja men då avgjorde vi helgen...

SHAJSES vilken helg de har varit.. helt lovely... Slitna som få fortsatte vi igår ändå och däckade lagom skönt vid halv 4..känns som ja har ett par timmar o ta igen efter denna helg... Blev hemma ett äng hos Em igår och drack vin och socialicerade.. och denna dagen i ära blev de nybakta scones av husmor em och en tripp till kista för att inte komma hem med något spec kul iaf...innan va ja shoppingsugen men kraften i kroppen försvann så vi åt gott innan vi drog oss hem..

Sitter o kollar wipe out nu o skrattar för mig själv.. tokiga prylar de gör där haha.. Men nu väntar en varmdusch o sen ere jobb imorn igen... Tjooooohej!

//Zanie

Halkbanaaa

Igår va
de då halkbanan jag gjorde som ja varit så "hemlig" med... klara den galant och de va en som inte kom så fick sitta själv i bilen... haha rätt kul.. ovant o köra heelt själv bara...Testa på o hänga upp o ner i en bil med de va lite creepy.. men förhoppningsvis ska man väl slippa va med om nåt sånt =)....

Efter den blev de hem för o hinna duscha o packa ihop sakerna sen kom mina kära vänner Em och Mallan och hämta mig för att ta oss till Em och fixa sig samt äta ihop.. Mycket trevligt... Sara kom med så de va livat=D

Vi drog oss mot kära MP hahahaha för o se en bekants spelning och tummen upp för de måste ja säga... Sen blev de alla vi partymyror på dansgolvet fyy va kul de va!... Sedan styrde vi upp efterfest hos mig vilket också var väldigt trevligt... Tills en av grabbarna fick för sig att hänga från balkongen helt sjukt läskigt men resterande lyckades få upp han.. annars hade de varit en bit att ramla och han hade nog inte mått så bra idag då..

Är sjukt sliten så vet inte hur ja ska orka kvällen men vi får se... ska snart mot stan för o fixa mina beautiful nails =D

Later!!

   

Godmorgon!!

Är sjukligt trött även fast man somna strax efter 10 och vakna vid 8a.. huvudvärk med så fick bli en värktablett för de..

Nu ska ja göra mig iordning o få i mig lite frukost så man e fit for fight.......

Later all yaaa!

//Zanie

Nyklippt!

Då kapa ja en lite bit på håret då... alltiiid lika skönt o klippa sig.. gjorde inge drastiskt nu även fast ja tänkt de men vill inte ha för kort hår.. vill ju ha mitt långa =)

Imorn kl 12 gäller de... Håll tummarna då o wish me luck!
Avslöjar inte nåt förrän imorn om ja hinner vad ja gör...för er som iinte vet alltså..=)

Nu ere förberedelser som gäller...
Ska ha så kul med tjejerna imorn kväll.. i really need it. Första dagen på snart 2 veckor som ja kan andas normalt..Tack o lov då de varit en ren pina allt..

//Me me meeeeee

Svullet värre

Jaaa precis... vilken dag suttit helt trött på jobbet men blev pigg mot eftermiddan vet inte va som hände...
Mina kollegor e helt underbara och ja trivs så jävla bra rent ut sagt med alla de...ursäkta ordspråket men så ligger de till...
Precis kommit hem efter att ha övningskört med mami vilket gick bra... ja e grym helt enkelt och snart e ja bäst haha skämt och sido.

Blev en tur för o handla lite praktiska saker med...diskborste och skäljmedel och nya cvitaminer =) muy bien muy bien!

Nu vill jag allt ha helg..jobbat alldeles för många dagar i rad.. jobbade ju i helgen och visst inte många dagar men de märks iaf...=(

Måste få nåt i magen nu innan den skriker för högt!

//Zanie

Grattis Mamma!

Idag blev mamma ett år äldre men de syns inte iaf  utan hon e fortfarande lika tjusig för de;)...Vi har precis ätit kinamat som va såå gott och så hennes present blev ett armband från Thomas Sabo med mussepigg hänge...Hon älskar nämligen den lilla krabaten så de tyckte ja skulle passa henne!

Denna dag har varit riktigt seg inte alls hänt spec mycke....Hoppas morgondagen rullar på...ska övningsköra efter jobbet..myycke bra! sen på torsda ska man bli stylad i håret vilket ja ser fram emot för nu bara finns håret där men de händer inget med de..lite tråkigt...

Men men snart är de den rätta för rosing.. hahahah sorry men ja kan fan inte låta bli att titta på det!=)=)

Blir kanske uppdatering senare!

Tjohoo!//Zanie

Lunchlagade...

Håller på o styra upp lunch...blir lax med brocoi med bulgur o egen "Dressing" av turkisk youghurt med rivna morötter o sallt och peppar...kaaan bli gott =)..väntar på att laxen ska bli klar så ja kan få ta min varma dusch o sen gå o lägga mig o läsa för o slappna av lite som ja tydligen tycks behövs då andningen börjar bli sakra men säkert bra!...

Mina vänner e underbara!

Hoppas på en bra vecka...

På freda kl 12.00 smäller de.. ska ja klara de? OH YES! ett steg närmare vuxenpoäng..
Sen har man bara 100 saker till o göra innan man blir vuxen och just nu känns de som ja e på väg ett steg tillbaka av olika andledningar..måste ta i tu med livvet Halo!

Men hoppas ni sover gott inatt för de ska ja försöka med...

//Zanie

Hjälp mig att andas...

Sitter här i väntan på att nån ska ringa och hjälpa mig...
Blev precis uppringd av vårdcentralen här men de e ju bara skit för de hade tydligen inga tider kvar idag så boka in mig på en imorn för säkerhetsskull. Hon hänvisa mig till närakuten så nu måste ja vänta in på att de ringer mig...suck om de inte har nån tid. Så jäkla drygt o va hemma för sånt här. Jag får fan ingen luft!...

Saris kom över igår..Muy trevligt men vakna ändå till mitt i natten o höll på att göra nåt jag inte ska göra...som sagt höll på!

men men ska dricka en kopp te nu...

Chauu!!

vilken dag va...

Veckan rullar på och imorn är det onsdag redan.. ska dock jobba hela helgen så blir inte mycket till ledighet. Visserligen bara 3 tim per dag på helgen men ändå man kan inte riktigt koppla av iaf...

Idag har väl varit en någerlunda bra dag med lagom mkt problemlösningar på jobbet, somliga roligare än andra om man får säga så :) Sen efter jobbet gled jag till gymmet för o röra lite på hullet vilket var superskönt.
Min plan nu e att lägga mig o läsa för att slappna av...tror ni ja lyckas? vi får la see...

Imorn får ja sällskap vilket ska bli UNDERBART! Sara kommer över och ska sysselsätta mig ;o)

Men men Godnatt gott folk....o alla mina pinglor!

//Zanie

Jävla skit....

Mongo vider suck blöö stön sepe hata......jävla skitkväll!

Home home...

Hemma efter en weekend i Berlin med mami! Lovely helg med myyycke shopping haha kunde inte bära min väska ens så de va tur att den vägde 20,9 kg hahaha den får väga 20 =P... fick med mig Vin,jacka,2par skor parfym smink smycken underkläder prylar hem och mina snygga shutter shades m.m. Fick träffa min panda som bara blir finare och finare för varje dag som går skulle jag säga. Promenerade heela dagarna så mina ben e lite lätt slut haha o ja som har jumpa imorn =P Då kör vi da!
Här kommer lite bilder ;o)

    
   

Snart dax o sova...ska bara lyssna på lite musik =)

//Zanie

Jag drar,,,pallar inte stanna kvar för ja drar!

Sooon very soon åker ja på min shoppingweekend...vi får seee om ja hittar nåt att handla med mig hem...

Träffar även min panda...OH YES...underbar varelse de där..

Have fun in Sweden!;o)

roligast ever...!

hahahah fyfan ja har inga ord ja kommer leva länge på denna helg. Konstant magkramp av allt skratt som varit...
Härligt folk som gjorde kvällen rätt rejält!...sitter inte vid den rätta datan nu för att kunna ladda upp bilder men för er som kan se min facebook ;o)...

Börja med att Roysan o gänget skulle försöka haffa en plats på båten och yes turen va med de fick den siiiista hytten. otroligt kul att de fixa de haha galen tur... sen völ ombord tog vi oss till hytten för o dumpa sakerna sen blev de en tur på båten för att lokalisera oss och sedan hamna i taxfreen för att inhandla lite dryck till den tidiga kvällen...=)=)... Party på hög nivå och ingen sömn för min del inte utan somna gott när ja kom hem i söndags kväll...

Discot va på topp.. mycke drinkar o shots kombinerat med dans... fyllekäk på frukostbuffén som va kaos haha eftersom alla va så på G...!!  efterfest i hytten sedan lite chill för att ta sig i kragen efter att ha hällt i sig vatten och en värktablett så hamna vi i grabbarnas hytt o satt där säkert 4tim och sjöng o hade oss innan vi skulle gå iland.. vi alla mådde på topp!

Vi mår braa helt enkelt. nu ska ja försöka ta igen lite sömn tillsammans med Sara och mallan så man orkar morrondagen som bjuder på jobb och jumpa. BERLIN på torsda med min fina mami för att shoppa o leva gott! yes yes jaaah!

Godnatt folk!
   
  

Pusss//Zandriii

Cvitamin

.One Love.

RSS 2.0