why not..



Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? 

Ja de gör jag :)
Vilka vitaminer tog du när du var liten?
Inte en aning va de heter men vitaminer har jag allt ätit..C-vitamin maybe ;)
Vad åt du senast?
Lax med ris och grönsaker
Har du fått någon komplimang idag?
Att jag var väldigt brun =)
Har du varit med i en rättegång?
Noo
Är du polare med grannarna?
Ja de kan man väl säga
Vilka språk pratar din mamma?
Svenska och lite Engelska typ
Vilka länder har du bott i?
Only Sverige
Senaste piercingen?
Naveln för ett antal år sen
När åkte du bil i mer än 15 minuter senast?
Hmm nog förra veckan tror jag.
Gay?
Näe
Har du däckat/spytt för att du druckit?
Jo Sånt har hänt.
Har du något husdjur?
Min älskade katt Busan
Har du täckt någons hus med toapapper?
haha nej inget sådant.
Har du varit på stranden?
Absolut!!
Minns du dina/din musiklärares namn? 
Ja tänka sig de gör jag haha.
Hur bra är din syn?
Inget fel på den så vitt ja vet
Har du varit på ett party?
Många sådana!!
Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar?
Njaa de är tveksamt.
Har du varit utomlands?
Jo har hunnit med ett par resor i mitt liv =P
Vilket är det bästa bröllopet du varit på?
Har inte varit på något bröllop än
Skulle dina föräldrar bli arga om du blev avstängd från skolan pga slagsmål?
Det tror jag att dom skulle bli!
Var är dina syskon just nu?
Förhoppningsvis i skolan haha.
Vad var den senaste drömmen som du minns?
Just nu är de blackout i huvudet för ja minns inte!
Vem ringde dig senast?
Niklas =)
Vilken tid gick du upp imorse? 
05:50
Vad ska du göra i helgen?
Visst hem till mallan ikväll, fixa naglar och utgång imorn,söndag vila.
Vad står det i det fjärde smset i din inkorg?
Haha i wont tell!!
När var du riktigt sjuk senast?
Efter Magaluf resan var jag endel sjuk..huhu.
När såg du en kändis senast? Vem var det?
Nån radiopratare från RIX FM var inne på jobbet för inte sålängesen likaså Andreas Johnsson och snart får man se Alex Schulman om han räknas som kändis?haha
Vad finns i din bakficka?
Ett drinkrecept från en kollega faktiskt.
Har du färglinser?
Nej, inte som ja använder men har ett par blåa hemma.
Vad gjorde du klockan 2 inatt?
DÅ sov jag och drömnde fina drömmar!!
Vad är det första du gör på morgonen?
Sträcker på mig sen tar ja fjärrkontrollen och sätter på The Voice tv lyssnar på nån låt sedan går ja upp o duschar.
Vad ska du göra efter det här?
Just nu jobbar ja men ska snart ut i receptionen.



 

Dumma Dam!

Idag är andra dagen i rad denna dam ständigt sitter och iaktar mig på tåget på väg till jobbet.. vad hennes ständiga problem är vet jag inte men de jag vet är att de börjar bli ruskigt irriterande. Av nån anledning har hon hamnat på platsen snett framför mig på tåget både igår och idag. Hon sitter och läser korsord samtidigt som hon stirrar upp från sina glasögon o stirrar på mig nån minut sen när hon ser att jag tittar tillbaka gräver hon ner sig i korsordet igen. Nästa gång tänker ja ställa mig upp och fråga vad hon håller på med!!!

Fick mess från min vän mallan imorse o hon ska tydligen ivög o provjobba idag.. u goooo girl mycket bra =) in i arbetslivet ba! )=)...hon vill även att ja kommer dit o förkrökar..humm ja ska ju upp tidigt imorn så får se va som sker på min front...men bara för man ska upp tidigt behöver man ju inte vara helt torr..=)

har en känsla av att den här dagen kommer flyta pååå..:D:D och efter jobbet ska ja nog ta o gå o kolla på skor behöver nya stövlar.

Nog skrivet nu återkommer i eftermidda.

Chauuuuuuuuuuuuuu

Que guuuulliiga

122940-35

De efterlängtade grodorna från Jack Vegas som jag och min kollega spelade på i Tisdags!! är de inte för söta? haha.





Jaaaa

Sockerfria Red Bull is the shit!!

Tandläkaren igår va hemsk.
2087:- fattigare.
Nyfärgat hår.
Motiverad till en bättre framtid.
Snart helg.

De går bra nu.....


.Dumpa honom.

Klockren bok!

Igår va jäättetrevligt åt den absolut godaste Ceasarsalladen på 54, uteserveringen va stängd ett tecken på att sommarn är över kanske??=/ men de va helt okej att sitta inne med. Vindrickande o massa prat, bra kombination. Efter de gled vi vidare till Kelly´s gick då över till att dricka öl och spela på Jack vegas maskinerna börja dåligt, gick bra o så spela vi bort o drack upp vinsterna haha men de var kul! Lägger in en bild på de 2 tjusiga grodorna senare som fanns med på "Grodspelet sedan" haha gulligt värre =).

Idag ska jag till tandläkaren!!!!!!! Laga ett hål o de känns inge vidare ja som har fobi för de där oftast damerna. usch usch. Efter de ska ja roa mig med att färga håret och fortsätta styra upp alla prylar på rummet, tänk va mycke skit man samlar på sig att man ens sparar prylar!!

Känns som veckan snart är över vilket den är förutom den här dagen ere ju bara 2 arbetsdagar kvar =). o vad sker till helgen då??.....maybe baby utgång med roysan o sara hoppas jag på =).

Snart ere lunch då ska ja äta den MMMM Goda Tonfiskpastasalladen som en snäll kollega var förbi o handla på en salladsbar här i trakten. Lovely lovely!

Haa de bra allihopa!

Krams//Physalis

Hemmaplan igen..

Då var man hemkommen från Cypern, Ayia Napa där jag var med familjen. det var en riktigt heeeeet semester stört varmt och fuktigt nästan lite jobbigt på kvällarna men de funkade ändå, tur att vi bodde vid havet kan man väl säga där fläktade det iaf lite =). De blev massvis med sol bad vattenland och vattenscoter körning haha hade sån träningsvärk efter de satt bakom pappa o han körde som en tok så ja satt som ett plåster bakom honom o spände mig väl antagligen för mkt men nu är de över =)

Fredagskvällen Spenderas i inge annat än Jakobsberg blev en sväng på Villan där de spelades Reggae musik o lite sådant sen hamna man på Mp också..Till o med efterfest så de blev inte många timmars sömn den natten.

Klockan 11 på lördagsmorronen då jag sovit i snitt 2 tim satt jag och mallan fortf berusade sen kvällen och jag fick mina naglar ompysslade..rättare sagt hon tog bort de får inte ha nåt nu om ja nu ska va Nagelmodell =)=) de ere nog värt haha tävla lite i Göteborg i Oktober. Får nöja mig med behandlingar och lackning utav naglarna fram till dess..=)

De blev även en Impulstripp till Norrköping kom hem duschade och försökte vakna till sen 2 timmar senare satt jag på en buss påväg.. Hade de riktigt trevligt med.... hoho.
Får se om de kanske blir en likadan impulsresa dit denna helg man vet ju aldrig..=).

Idag dåå blir de en Ceasar sallad och viin på 54 på Söder återigen med min käre kollega..Lovely lovely den ser jag fram emot haha nu var de längesen tråkigt att de inte är lika varmt nu som förr bara..=/

Näääääää nu ska ja skriva CV lr nåt måste ta mig i kragen o hitta nytt jobb alltså!

Pusss//Zandriii

Resa nr 3 för i år...

Jahapp 26/9 - 3/10 Beger jag mig till Cypern för andra gången!! Denna gång med Mormor , Moster och Kusin...=D=D Bokad o klar idag!!! Än en gång ja hinner hem o landa bara innan ja åker på nytt kan inte bli mycket skönare.. man måste ju ha nåt att se fram emot.

roligast av allt e ju att hotellet heter "Sandra" hahaha.

http://www.sandrahotelapts.com/home.html

ifall ni vill kika lite ;)

Kraaaams

Sista dagen nurå...

Jaaaa då var man inne på sista arbetsdagen innan semestern igeeen haha men denna gång bara en vecka men de blir nog lika skönt de brukar räcka en vecka när man åker med familjen sen vill man hem till de vanliga..Men när ja ser de här vädret som är för tillfället ; Molningt,regningt,fuktigt och grått så vet ja att jag kommer inte sakna Sveriges väder iaf. =o)..finns dock andra saker ja kommer sakna...

igår blev de inge klädmöte för min del utan åkte hem efter jobbet tog de lugnt åt maat la fram resväskan men de ända ja la ner va min handduk haah resten åker ner idag haha går nog relativt snabbt o packa när ja väl börjar vet ungefär va ja behöver ha med mig bara att ja känner mig själv så väl att ja vet att ja kommer pyssla med 10 andra saker samtidigt som gör att de drar ut på tiden..de e ja i en ask eller vad man brukar säga. Blev sedan en tripp till Selleriiii mkt mkt trevligt, allt prat om tatueringar gör att jag vill tatuera mig nuuu =D..
Ville inte gå upp imorse =( somnade in så bra till en bokskiva inge minne av hur långt ja hörde eller vad de handla om så de tyder på att jag somnade snabbt iaf och jag låg väldigt bekvämt!!. Mitt huvud har fortfarande inte vaknat till liv än trotts att ja fått i mig en red bull..blir nog en kaffe snart! och yeees för nu går min snälla kollega o hämtar de åt mig =D

Nu ska jag fortsätta prata med alla trevliga kunder i telefonen haha.


Krams kraams// En trött men en glaaad C-vitamin

Tatuering...


image34

En sådan vill ja ha på ena sidan av svanken om ni hajjar hur ja menar då ?? =) med några smånoter som rör sig lite uppåt...jaaa vill tatuera mig nu haha efter semestern så..;)
Nån som har lust o skissa upp den där noten med typ 2-3 små noter? =P


2 arbetsdagar kvar..

Efter denna dag har jag bara en arbetsdag kvar sen kan ja få ha "Sovmorron" i 1 veckas tid, riiktigt skönt.

Igår efter jobbet gick jag o mötte upp Roy för att åka till söder och inhandla min rasta tröja och de gick precis som de skulle affären var närmare än var jag trodde. Förövrigt var jag så uppstressad när ja mötte Roy för ja skulle möta tjejerna på pizzerian efter och han bara stirra på mig och sa "du är inte den Zandra jag känner idag" därför ska jag kalla dig för Ernst idag..?? haha varför vettefan men sen så fick de bli Ursula han tyckte de va mer passande...snäll kompis de där haha =D Mitt humör blev bättre efter en stund när ja lugnat ned mig men hade verkligen haft kassa kunder i telefonen o sen med mitt pms humör gör de inte saken bättre...som mallan sa man kan inte alltid le meeeen jag borde alltid göra de..apotekarens fel men ja e snart tillbaka i matchen igen =)

När ja fått min tröja åkte ja till gulan och mötte Linn Em och Mallan och åt en goood tonfisksallad (Som vanligt) men tröttnar fan inte haha. vi satt där ett bra tag pratade om de mesta och lite till haha skrattade endel iaf hoppas inte folk runt om hörde vårat prat haha usch usch.

Linn körde hem i sin pojkes jobb bil så vi satt bak i skåpbilen kan man väl säga o gled runt där för hon körde som en tok bara för att retas haha men sen blev de till att skrubba hela kroppen...=( känner mig bleeeek och var alldeles öm i huden men men va gör man inte ska ju piffa på med ny färg snart =) måste skrubba mig en gång till bara.

Idag ska ja joina Roysan då han ska köpa in kläder till sin butik..märket "Merc"  gillar deras märke så de ska bli lite kul endå..=)


Nej nu har jag skrivkramp så ska sluta skriva nu:)



Stor kraam //Lilla C-vitamin


JAAAA!

Shaaaa la la laaa...Äntligeeen! Efter ja slutat kl 18.00 idag beger ja mig till Adidas Original Store för att inhandla min kära Adidas tröja sooom ja väntat på den haha men ja lovar de är garanterat min sista adidaströja! Enough is enough =P.. Efter de blir de till att bege sig till barkarby för att träffa tjejerna och gama i sig en sallad =)

Pure pain i min mage =/ Me don like it  men man e ju kvinna så va gör man inte mycke till val direkt haha.

Efter den här dagen har jag bara 2 arbetsdagar kvar innan jag tar mig till en varmare plats wohoo så skönt för de blir bara segare o segare att gå upp på morgonen nu. visserligen idag vaknade jag till rätt snabbt när jag väl var vaken men att ta sig upp de är de som är de jobbiga fyfan säger ja bara blöö.



.Jag vill träffa dig.


Men nu ska jag fortsätta digga musik och prata i telefon i stora drag en timme till.
PUSS//C-vitamin


No no...



Man ska inte alltid lita på folk...Man kan lätt bli besviken då!




My Weekend..

Hej Hej Hej..!!

Helgen min har varit stabiiiiil..Fredagen berättade jag ju om tidigare men lördagen och överasskningen mamma hade planerat. Var först och åt en mongolisk buffé och mmmmm vad mätt jag var så delade vi på en flaska vitt och tog en öl efter så var på riktigt bra humör. När vi sitter och äter och mamma börjar prata ledtrådar med mig igen så sa jag "Nu får du väl ändå säga vad vi ska göra?" haha hon skratta till och sa att vi skulle på spökvandring i Gamla stan med "Mike the poet" som han kallar sig.. de var samling i slottsbacken kl 22.00 och mycket folk var de...nästan lite för mycket de var väl okej lixom men de var inte alls som vi hade förväntat oss hade varit bättre om de inte var så pass mycke folk som de var utan en mindre grupp. men men de var kul att hänga med mami för en gångs skull=)*Kärlek*...

Efter de så mötte ja upp Conny o hans kusin så de blev till en riiiiktigt trevlig kväll=)=) och än en gång massa göteborska haha.

Söndagen var ja i lite mer segare tillstånd o sen va de så jäkla kvavt ute så man dör ju usch usch så får man kommentaren av pappa "Vänta tills du kommer till cypern" och jaa självklart hajjar jag med att de e varmare där men de är ändå inte samma sak och där ligger man ju dessutom och Solar/Badar. men men senare fram på kvällen gled jag ner till Em så vi satt i hennes kök o pratade och drack te och åt jordnötter tillsammans med hennes mamma och de var lika trevligt som vanligt eftersom ja inte träffat henne på ett par veckor blev de endel att berätta o tala om eftersom de hänt så sjukt mkt senaste tiden. Hon är ju även duktig nog att hon skaffat körkort så vi åkte även till Mc donalds för att äta glass och fortsätta prata fast lite mer privat då hennes mor inte var med =)...Även en sväng förbi viksjö till Linn och Jeppeför att säga HEY!! :)
Somnade med en bok på magen senare!!

Nu har ja bara 4 dagar kvar här på arbetet eller 3 och en halv ska bli skööööönt med en till semester! LOVELY!!

nu väntar repan så later allt folk!!

PUSSS//C-vitamin



Överasskning.

Solen skiner men ändå håller jag mig inomhus men de gör inget för på freda beger jag mig till solen och ett betydligt varmare land tar igen mina soltimmar där =)

Gårdagen var en helt ok kväll..Blev en tur till PG med Linnsan o Jeppe. Till en början var de vääldigt lugnt där men ju mer klockan blev ju mer folk droppa in så de blev en trevlig stämning där. Drack vin som ja inte gjort på länge riktigt gott var de =). Hur som helst när PG väl skulle stänga kände ja inte för att pallra mig hem heller så jag hakade med Roysan till MP där vi fulade loss på dansgolvet tillsammans med lite andra men haha som jag skratta haha inge ovanligt heller i den människans sällskap.
Ett tag senare kom mannen som hade lämnat blombud till mig tidigare på dagen dit o hämta mig kuuuuul att se dig/han igen om han/du läser detta blogg inlägg haha =) fick även öva upp min göteborska lite på köpet i bilresan hem haha nääär ska ja nånsin bli av med denna dialekt?? Återstår o se vissa diggar de vissa avskyr de haha typ mina föräldrar som vill höra mig prata normalt men de har väl typ vant sig med de vid de här laget =)

Ikväll blir de en Mor o dotter kväll=) mamma kom med förslaget tidigare i veckan om vi kanske skulle gå ut o käka idag o sen ere nåt efter hon planerat som ja inte har en aning om vad de kan vara de ända jag vet är att vi ska befinna oss på slottsbacken kl 22.00.... de är nån vi ska träffa men ingen ja känner o antagligen inte kommer prata med?? humm kan man bli mer fundersam eller vad? haha men men det blir nog en trevlig kväll brukar bli så med mamiiii <3.

igår beställdes även 4 nya böcker haha som ja sa ja ska bli boknörd de håller jag fast vid.

Böckerna va:
1. Denise Rudberg - O.S.A (Typ fortsättning på den ja läser)
2. Denise Rudberg - Storlek 37
3. Jens Lapidus - Snabba Cash
4.Greg Behrendt - Dumpa Honom

Så jag har lite att läsa när ja ligger i solstolen på freda =D

Appropå böcker ska ja nu läsa de sista typ 20 sidorna i min bok =P haha skratta inte!

Chaauuuuu//C-Vitamin

C-vitamin har fått Blommor från Selleri!!!

Min dag började inte på topp...

1. Jag vaknade, somnade om och vaknade upp tiden jag egentligen skulle lämna hemmet och anledningen till att jag vakna var för att jag drömde nåt obehagligt vad exakt kommer jag inte ihåg jobbigt nog.

2. När jag ska gå så regnar det ute vilket alltid gör en lika het i håret ;o) curly curly.

3. Jag har haft en skrikande person i telefonen som jag ville hänga, inte mitt problem att han inte kan betala sina fakturer så han får påminnelse avgifter eller? hur som helst klicka vi han i örat, ska ju inte behöva att en person börjar samtalet med att bokstavligen skrika. Vrickade människor finns de.

4. Ätit fel sallad. fick en räksallad istället för tonfisk. inte hela världen för de gick ju o pilla bort men ändå ett minus för denna dag.

Sedan hände det något...

En kollega kommer till mgi och säger att jag har besök så jag avslutar samtalet med mami och går ut för att se vem de är, ser ingen jag känner igen men så ere en kille som säger Zandra?.
Killen agerade blombud för ida..Conny eru toppen eller eru toppen!!

Jag fick helt enkelt ett blombud från Selleri och nu ska jag le resten av dagen! =)
Tack!!

Hoppas på att min dag fortsätter lika bra=)
Ska fortsätta sitta här i receptionen o se glad ut bland de 4 stackars personer som hänger här just nu haha.

Kraaaaaams kraaaams och en Stor kram till Selleri!!!


Strömavbrott!!

Hejsan Hejsan!

Igår höll jag mig på hemmaplan. Satt o fixade med min Facebook och la in bilder där för min moster ville kika lite hur vi hade haft de och POFF där gick strömmen i hela huset,grannområdet och heeela området. lagom irriterande. Jag satte mig då i soffan för att läsa min braiga bok "Vänninan" med Denise Rudberg, fick de boktipset från min kollega och mycke riktigt jag tycker om den för ja kan verkligen föreställa mig hur huvudpersonen har de, orkar inte dra nån kort sammanfattning om den men bra är den=). Hur som helst somnade jag med boken i handen och vaknade upp 2 timmar senare...strömmen var fortfarande borta..=/ så vid halv 10 då ja vaknade till traska ja in o la mig och typ dåå kom allt igång igen men jag somnade så bra så. Borde vara desto piggare idag med tanke på att jag sovit så länge vi får se hur länge de håller i sig haha!.

En bra kompis som jka har hade självklart hittat min efterlängtade Adidas Rasta tröja. Som jag sökt o skt på men bara hittat i USA men nu visa de sig att den faktiskt fanns i brunogallerian på söder..WOHO men ringde dit nyligen för att kolla sorlekarna och de fanns inte i min men kommer in i början av nästa vecka så får bli en tripp dit då =D=D kunde ju inte bli mkt bättre och när ja fått den är de slutköpt på adidaströjor de blir nästan som en mani de tröjorna hahha =).

Idag börjar URF och ja hoppas att alla får de SJUKT nice däruppe o ja önskar att jag själv kunde få befinna mig där i år som jag hade sett fram emot meeeeen har ett jobb att sköta och just nu suger de=/
Som jag sa till Amos vi får skapa en egen reggaefestival på hemmaplan sen haha så man får lite känsla, smidigt ha? ;D

De står i mitt horoskop att jag ska unna mig något..menas de att ja ska ta en liten shoppingtur efter jobbet o se om ja hittar något tro? får se  va man e kapabel till=)

Ska läsa lite i min bok nu...Som ja nämnt tidigare ska ja bli boknörd numera haha.!!

KRAMS//Zandriiii

ooh i like it.

Jaaaaaa salladen va så god. Hade en liten vit lucka på schemat så jag och en kollega tog en tripp ner till "Masters salladsbar" och i tell you den salladen e toppen. åt bara halva till lunch så pass stora, mättande och goda är det =D, lär bli fler turer dit kan jag säga!! Tackar Roy som hitta de åt mig haha!

Idag har de varit sjukligt lugnt på jobbet ringer knappt i telefonen o sen har de väl varit 2 prov som gått så de är jättelugnt i receptionen vet inte om de är bra eller dåligt man ska nog inte klaga för snart är tempot uppe på max nivå igen och då blir det inte kul!

idag efter jobbet blir jag hemma på hemmaplan bara vila upp min kropp som e helt väck. de va verkligen 2 hårda veckor i Magaluf. Fan va ja saknar alla uteställen...Pachas,Blue moon bar, Grabbarna grus,Casablanca,Tokyo Joes, Boomerang o jaaaa listan är lång.

Fick ett mess som fick mig att le idag. vad det stod eller vem det var ifrån avslöjar ja inte men tokgullig person iaf!!

snart ska ja gå o styra upp en liten fruktsallad hade jag tänkt. päron äpple och banan! låter väl funktionellt?:)


Stor kram till alla härliga människor.



Ja men javisst vidriga människor finns de.

Min gårdag igår var riktigt trevlig. Blev en tur på stan efter jobbet hittade bara en kort jacka kan man väl säga sen 2 st armband. Efter de gled jag ner till Roysan, de blev en riktigt god sallad, tonfisksallad innan vi skulle på matchen.
 
de va sjukt mycket folk, varmt och många trappor för vi satt så högt upp men de va soft som fan ändå. Satt där o skämtade skratta o klappa händerna samtidigt som vi drack en varsin öl. sedan hade vi 2 stycken riktigt pinsamma kvinnor som stod och svajja för de va så fulla de gjorde både de ena och andra haha så publikvärden var inte så glad på de. Men de kunde inte bli mycket trevligare haha gårdagens skämt gick ut på min nya dialekt som har kommit, Bodde ju med Noris så de var visst lättare än vad man trodde att ändra dialekt men de går väl över sen nu när ja e tillbaka bland annat folk med..:)

Idag ska jag få naglarna fixade äääntligen sen har jag fått order av mami o va hemma och vila för att jag inte ska bli mer sjuk lr i huvudtaget att jag behöver vila min kropp som hon utryckte sig..Skulle egentligen på bio idag men trodde ju de va igår naglarna skulle fixas egentligen så ja hoppas de får bli av en annan dag/kväll.

Idag "åt" jag den vidrigaste salladen till lunch  köpte den på pressbyrån egentligen vet ja att de är äckliga men imorse såg de gott ut men de blev ett par tuggor max på den sen slängde ja de usch o fyyy..konstiga kryddor och grejer i. Blir nog till att gå och handla en macka på 7-eleven här haha fett sköna de som jobbar där =).

Men men nu ska jag snart in i telefonen igen.

"Ta mig härifrån"

Krams

Första arbetsdagen..

Dåå var man tillbaka på jobbet då efter dessa 2 party veckor. min kropp e sliten och trött för just nu känns de som mina ögon ska rammla ihop. Får hoppas på att jag orkar hålla ögonen öppna ikväll på matchen. Tog fel på dag när de gällde mina naglar de var visst imorn jag ska fixa de. Så de blir kanske en shoppingtur efter jobbet med tanke på att roy stänger ju inte förrän kl 6 så har lite tid att fördriva =D.

resten av veckan vet ja inte rikitgt vad som sker nåt kul händer säkert...

Just nu sitter ja bara o kollar resor och längtar efter Cypern vill komma bort nuuuue..Efter cypern får ja planera nästa resa o förhoppningsvis blir det en betydligt längre vistelse än vad jag varit på tidigare vill bort från den här hålan ett tag.

image33


Ayia Napa 07

MAGALUFFI<3

Att vakna upp i sitt eget rum i sin egna säng kändes konstigt ingen sara sovandes i andra sidan rummet. Har nu sovit 2 nätter hemma och längtar såå tillbaka till hotellet sitta på balkongen med brudarna och grabbarna o snacka skit, skratta och allt annat vi gjorde. Magaluf 07 i tell u de var de bästa jag gjort haft så sjukt kul under de 2 veckorna.
Att skriva allt som hände går inte för jag vet inte vart jag ska börja för varje kväll där va toppen haha.. BCM var nog de största jag varit med om största utestället alltså där hängde vi på "Waterparty" andra dagen de var rätt coolt. Den kvällen var riktigt störd för de va en kväll Sara o jag irrade runt och inte hittade hem vi skrattade endel mycket och träffade sjuka människor den kvällen. Popcorn party var vi också på fast de var på stället Boomerang också en grej man inte upplever varje dag.
Vi besökte Western Park också = Vattenland haha de va kul men de som tog priset där var sjölejonshowen skrattade tills man hade kramp i magen.

Livet där nere var bara helt underbart finns vissa saker som har satt sina spår men enbart på positivt sätt. Så roliga/bra/sköna människor jag träffa där saknar deee... vill tillbaka till magaluf livet med de tuffa vännerna jag åkte med alla sjuka på ett eller annat sätt men också på positivt sätt. Och Amos som stod ut med vårat tjat om att "Ja vet inte vad jag ska ha på mig" den frasen hörde han säkert ett ex antal gånger varje kväll då han låg på soffan o kolla på tv samtidigt som han kommenterade våra outfitts för kvällen haha. Hanilulu som ja väckte på morronen och haha ja kunde kvinnans rutiner även fast jag inte bodde med henne vad vi skrattade då. Nori o Sara mina rumskamrater gaah helt underbara! Nori har även fått mig att prata göteborska så ni som hör mig prata nu får inte skratta haha men de var tydligen lättare än va ja trott att fastna i de.

Jag kan inte beskriva Maggan 07 men i tell u jag älskar mitt liv!!

Fuck Ibiza, Fuck Teneriffa, Fuck other islands.. Mallorca Magaluf!!!

där avgjorde vi den resan!

Tillbaka till arbetet imorn då hoppas dessa 9 arbetsdagar går snabbt så jag kan få fly landet igen!
Får ju Naglarna fixade imorn med så de blir fräscha sen blire minsann fotboll med Roysan=) AIK-BP haha ja som inte ens e aik:are men det blir nog kul iaf=).

Chauuu//Zandra

Cvitamin

.One Love.

RSS 2.0