.Dumpa honom.

Klockren bok!

Igår va jäättetrevligt åt den absolut godaste Ceasarsalladen på 54, uteserveringen va stängd ett tecken på att sommarn är över kanske??=/ men de va helt okej att sitta inne med. Vindrickande o massa prat, bra kombination. Efter de gled vi vidare till Kelly´s gick då över till att dricka öl och spela på Jack vegas maskinerna börja dåligt, gick bra o så spela vi bort o drack upp vinsterna haha men de var kul! Lägger in en bild på de 2 tjusiga grodorna senare som fanns med på "Grodspelet sedan" haha gulligt värre =).

Idag ska jag till tandläkaren!!!!!!! Laga ett hål o de känns inge vidare ja som har fobi för de där oftast damerna. usch usch. Efter de ska ja roa mig med att färga håret och fortsätta styra upp alla prylar på rummet, tänk va mycke skit man samlar på sig att man ens sparar prylar!!

Känns som veckan snart är över vilket den är förutom den här dagen ere ju bara 2 arbetsdagar kvar =). o vad sker till helgen då??.....maybe baby utgång med roysan o sara hoppas jag på =).

Snart ere lunch då ska ja äta den MMMM Goda Tonfiskpastasalladen som en snäll kollega var förbi o handla på en salladsbar här i trakten. Lovely lovely!

Haa de bra allihopa!

Krams//Physalis



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Cvitamin

.One Love.

RSS 2.0