Huaaaa...

Vilken dag... dagarna e oändligt långa...

sant,falskt?
Paranoid,inte paranoid?
trött,inte trött?

ähh...Ny dag imorn!

//Zanie

Hata kommunaltrafiken!

Imorse va ja på bristningsgränsen till att ställa mig o tjura som en två åring lr bara allmänt skrika rakt ut av frustration. Så jävla kallt rent ut sagt o fick vänta nästan en timme på bussen som vägrar va i tid eller ha utrymme för nya passagerare. Blir ju galen vafan de vet väl att de blir snö varje år och de kanske behövs fler bussar för de e så mkt inställda tåg!!??

Ser inte fram emot imorn direkt.. men imorn åker ett par tjockare strumpor med iaf så ja slipper tappa tårna av kylan. blää blää...!

Imorn gör ja nog comeback på gymmet igen.. vilat kroppen tillräckligt länge för att orka me de tror ja.. sen resten av veckan blir de afterworkhäng och en jäkla massa jobb  helt enkelt.

När hade de tänkt att bli sommar??

Ja e så sugen på att resa iväg...!

Men nu e första prioriteten invester nya möbler osv till lägenheten som vi får redan nästa vecka!

Wooooooho halå!
Längtar!

//Zanie

I wish

Kräftan 22/6-22/7

Livlig söndag som avslutas med en lugn afton. Det passar bra, du hämtar energi inför den kommande veckan.

Vampire Diaries

Godmorgon!!
Helt såld på serien Vampire diaries så de blir väl lite maraton tittande av de idag.
+ tvätt+städ...
Fyyyyyyyyyyyyyy va ja ogillar söndagar ibland.

Helgen har varit lugn...ekonomin är inte på topp nu innan lön så de passar sig fint att lönen anländer den här veckan..
Ska försöka komma igång med träning nu också..borde va kapabel till att orka de..!

Nu ska ja skala en apelsin o tjata ut adam från duschen.

//Zaniee

Gratäng...?

Halluuu!
Håller just nu på o få min gratäng i ugnen att bli klar men vi får se hur de går om den blir god eller ej de återstår att se...första gången ja ger mig på nåt sånt så lite nervös e ja om de blir nån midda eller ej hahaa...

Imorse skrevs de kontrakt på lägenheten så nu ere bara för oss o styra ett fint hem så kommer ja trivas som fisken i vattnet..!
Kände verkligen efter igår när ja hade en hemmakväll med mamma och pappa efter lite prat och sådant att ja vart på så mkt bättre humör idag...sen att ja fick välja tapet till vardagsrum och hall... de kommer bli så snyggt...ska även välja till nya skåpluckor o sånt till köket..=D de e ju ingen ny lägenhet som vi hade förut men attans va het den kooommer bli =)

aja ska kolla till den där jäkla gratängen igen:)

//Zanie

Valentines Day!

Godmorgon!
Om man får säga de vid den här tiden av dygnet...:)
Vaknade vid 11 och fick ett infall om att vi skulle ha färskt bröd till frukost samt lite annat tillbehör så jag drog på mig kläder och sprang till bussen för att handla hem allt...Mums mums... Sen har vi bara legat och kollat avsnitt av Flashbacks, mkt bra serie..

Blev en sen kväll igår och jag som bara skulle va hemma hamnade på en krog med öldrickande istället..kvällen va upp o ner kul kan man väl säga men i helhet va den fine.

Idag blir de ingen midda för två utan vi ska hem till min familj på taco midda..ska bli så gott.

Ja har en underbar pojkvän fast att han e lite knäpp ibland :)

Ne nu ska ja nog börja styra mig själv lite så man inte ser helt nyvaken ut..:)

Have a happy valentines day!


Tidsfördriv..

Blogga kan vara underhållande.. för det mesta iaf. Inte alltid de finns nåt vettigt att skriva men de fungerar väl som en öppen dagbok lr nåt..vet inte hur jag ska definera de.. oftast skriver man i kodord när man skriver här.. men hade jag haft en riktig dagbok att skriva i hade det nog sett likadant ut av ren vana. Det är svårt att skriva precis va man tycker/känner och tänker om allt och ingenting...

Usch e verkligen inte alls på G..det är jobbigt och vet inte hur jag ska göra av dagen. Behöver nog lite frisk luft.. jag får börja så iaf och fungerar inte de kan man alltid dra sig tillbaka igen det är ju inte förbjudet.

Dax för lite näring i kroppen nu...

//Zanie

Oooh oh ooohh...

PMS monster ja e?... eller? ja iaf ere fel på mina hormoner så de skriker om de...kom in i matchen nu.

De krävs inte mycke för att bli knäpp om jag säger så....och man vet inte hur de e förrän man går igenom de.

full förståelse.

Måste tagga till mig...

 

Chauu//Zaniee

Tidsoptimist..

Jag trodde jag var värst men den senaste tiden har jag insett att jag nog bor med den värsta tidsoptimisten av dem alla... Helt otroligt.

Kan jämföra han med mormor, förut lr nu med om man ska bestämma en tid med mormor bör man alltid säga iaf 1 timma innan för att hon inte ska bli allt för sen... Med hjärtat mitt fungerar de på nästan samma sätt... säger han att ja är hemma vid 6 idag... då får vi räkna med 9 iaf..helt otroligt..

ag är mer den sortens tidsoptimist att ja tror att ja ska hinna göra 10 saker de sista minuterna innan man ska hinna till en buss tex...alltiid i sista minuten..tror ja springer till bussen i stort sett varje morgon vilket inte alls e en bra start för mig.
Jämförde de med en dag då ja var uppe i tid och satt i lugn o ro och gjorde mig iordning utan stress och gick till bussen i normalt tempo. Gu så harmonisk jag var den dagen... vad är de för fel på mig?:)

Mitt nyårslöfte var ju även att stressa mindre men hittills har det inte gått något vidare måste ja säga... men har ett par månader på mig...=P

Snaart e hjärtegullet hemma och jag saknar honom eftersom ja suttit själv typ hela dagen...även fast ja vart grinig mot han nyss men de e för jag e så rastlös.

Iaf blir de thaimat idag...ska testa en restaurang som ligger i närheten som vi inte har prövat ännu konstigt nog men hoppas de e gott!

Laaater...!!
//Zanie

Put the banana to you ear...

 

Har inga ord för denna... A började tralla på en melodi..."Put the banana to you ear" efter att ha tittat på sina hörlurar som köptes i japan med motiv av bananer så sätter han på denna där de faktiskt sjunger de... sjukt.

 

Idag känner ja mig inte alls så Piffi...får försöka styra mig själv lite sen så ja inte e för mkt soffpotato..

 

Ska kolla lite inredningstips o sånt nu... tur att man har nåt kul att se fram emot nu..

/Zanie

Sambos..

Efter regn kommer solsken eller...?..

De händer både bra saker nu och mindre bra saker...

Men för att lämna det dåliga och tänka på det bra som händer så blir vi sambos igen...på riktigt så inge mer fara fram o tillbaka och nu har vi dessutom möjlighet att trixa o dona för att få som vi vill ha de mer lr mindre...mer yta de gillar vi!
Åh ska bli så spännande!!

Mad Love!

ZzzZzz

Redo för sängen inom 5 min skulle ja tro... ska bara borsta igenom håret sen ska ja kolla på en japansk barnfilm kan man väl säga...Ponyo heter den =)...

Imorn kommer bli en tuff dag...precis som alla andra dagar...semester?

Sleep tight!

//Zanie

hemsk dag

Kaos kaos kaos får man lov att utrycka sig så??
Hamna själv på telefonen hela eftermiddan så de blev till o mata samtal efter samtal.. kanske därför ja e trött?? njaa vet inte men blev lite kaos men pingla som ja e greja jag de....tror ja iaf haha de visar sig på månda :)

Idag händer inte mkt...väntar in mannen som inte e hemma än vilket gör att de e dödstyst här men snart ere liv i stugan igen.

Imorn blir de ut till Ekerö och hälsa på min gamle vän och lite annat soft folk ska bli kul..:)

Men ska se om de finns nå kul program o se på nu... för trött för o skriva :)

//Zanie

Varför?

Jag orkar ej...ska snart sova o kanske e ja piggare imorn?... Tror inte de dock...lockande va?

Usch vet inte va ja ska säga...

Sleep tight..

Cvitamin

.One Love.

RSS 2.0