Godnatt

Nuuu ska ja snart iaf efter en lugn dag med tvätt och chillerill ta o lägga mig... sjukt trött fast inget har vart ansträngande idag.
Ser fram emot o jobba imorn faktiskt..:)

Sleep tight

//Zanie

sliten?

Sitter fortfarande i mjukiskläder och inte gjort mk,t idag mer än att slappa o bokat tvätt tid till kl 4.
Igår hade vi sjukt kul på Cybertown...spela 30 min men tiden bara flög iväg men de måste man ju bara göra om.
Sen spåra kvällen ett tag eftersom vi var så många var de svårt o hitta ett ställa att sätta sig på men tillslut efter många vändor löste de sig och kvällen slutade på topp ändå måste ja säga.
Ja fick till o med dansa som ja inte gjort på en evighet =) me andra ord vi hamna på ett mer dansställe än krog.

imorn ere en ny arbetsvecka som förhoppningsvis ja kommer kunna ta mig igenom lite lättare då ja inte äter medicin längre o magen e inte lika spänd så ja slipper gå runt o se ut som man e på smällen...bara jobbigt o träna med smärtorna ja hade så ja undvek träning men nuu såå.. imorn blire gym o sen yoga på kvällen..NICE.

Ska till tandläkaren nu i veckan med o inget ja ser fram emot...dyrt smärtsamt o tid som ja velat lägga på annat. Måste kolla tänderna dock eftersom ja gnisslar så mkt tänder...=/

Men men nu ska ja söka reda på vad dagens horoskop säger innan de e dax för att tvätta..=)

Tack alla för igår!!!

//Zanie

oj oj oj

Va tiden går nu är det ÄNTLIGEn freda och dax för lite ledighet igen...
Veckan har varit lite upp o ner ja har mest känt mig som en svullen ballong o mkt pga medicinen ja tuggat men avbröt de nu då ja inte mår bra på den...
Hur som idag blev de en myskväll hemma med pappa... kom hem och så gled ja iväg med bilen o poppa musik till kina restaurangen och handlade mat till oss som vi både åt så vi dog av men sjukt gott! och nu har vi kollat idol faktiskt ska snart ner till tv:n igen och se slutet om vem som åker ut... hmm??
Hunnit färga håret o fixa naglarna också haha slängt in tvätt.. hmm ja en hel del..innan ja somnar ska ja nog lägga mig o läsa faktiskt för såg att min hälso tidning kommit.

Fick en premunation på den av mami när ja hade namnsdag och mkt bra och inspererande tidning.
Har vart ganska dålig senaste tiden på o äta rätt o va de e så kanske dax o börja igen men har mina perioder..=)

Imorn kommer de bli såå kul laserdoooom o ölande... ska bli riktigt trevligt o innan dess ska ja ha världens sovmorron =)

Men men nu ska ja gå ner till pappa igen!

//Zanieee

wohoooo

Ska knapra medicin i 10 dagar hade doktorn tänkt....de sög ju.. eller??
Min kropp är högt infektered...precis de ja ville höra eller?? =(

Men men är inte sängliggandes vilket ja e glad över..
Ska iaf mysa på bio ikväll med darling som ja inte träffat på en evighet känns de som fast de bara gått 2 dagar=/ haha....patetiskt kanske men är ju van med hans sällskap.
Ikväll blire alltså 2012...premiär så hoppas de finns platser kvar för den verkar tung!

 Seeeee ya!
//Sjuklingen

En dag till hemma...

Ska snart ner till vårdcentralen och hoppas på pencillin...
men bjuder på en låt som förföljt mig de här dagarna hemma..



Uppdaterar lite senare :)

//Zanieee

En dag på hemmaplan...

Inget intressant förutom magkram och en mysig katt som legat på min mage hela dagen medan jag pimplat te och kollat film...Sånna stunder hon uppskattas...inte när hon vägrar förstå att hon egentligen inte får va i mitt rum pga min allergiska pojkvän som hon tyr sig lite extra till men idag såå love her..:)

Annars har de inte hänt något spännande...va på Hotellvisning igår och de va super trevligt med rundtur mat + dryck med underhållning med 2 av mina kollegor. Sådana tillställningar gillar vi..! brukar oftast inte slå fel men tråkigt nog vann ingen av oss övernattning där..hade inte suttit fel =D

Måste få nån mat i magen nu...

//Zanie

Hur dålig får man va?

Förstår inte hur jag lyckas. Klockan är inte min bästa vän.. lyckas alltid försova mig...inte alltid ja kommer försent till jobbet men hur kul är de att börja dagen med att stressa? får väl magsår av mitt beteende snart!

Kom i tid till mötet imorse iaf... måste ja göra imorn med och alla andra dagar självklart men spec när de är möte..
Så idag ska ja verkligen föröka sova i någerlunda bra tid...=S Inte så lätt när min pojkvän e nattuggla bara...
Blev en tur på gymmet idag men men idag utan sällskap för bruden hänger på Pink konserten =) men ja tog mig igenom ett pass där iaf!
Vill se lite resultat snart...måste dra ner på skit man stoppar i sig... inget överdrivet men iaf lr lägga om min kost för att rubba de hela. Nu har ja iof lagat paj som ja ska ha till lunch.. färdigmat från ica e no no vare de sig e nyckelhålsmärkt eller eight watchers lr fullkorn... som de oftast brukar bli men de e så mkt annat trams i de.. men de är endast för min tid inte räcker till annat...=/

Skulle vilja att man hade några fler timmar kvar på dagen när man slutat jobbet...hade varit perfekt :)

Neeeeee skrivkramp!

Adios gott folk!

//Zanie

gym,yoga och bio med älskling

helt slut så nu ska ja sova efter att ha druckigt min kopp med varm oboy haha =D
Såg en dålig film "The box" super trög o darling slummra till =)

Äntligen hemma så nu tänker ja krypa ner till sängs... fååår inte försova mig o ja måste sluta va sån tidsoptimist!!


Godnatt =)
//Zanie

Sunday!

Tjoohoo!
Söndag och de har väl varit en rätt okej dag... vakna sent men tog mig iväg till gymmet för lite träning. Kom hem och åt mammas hemmagjorda pizza och åkte sen över till Mallan för o dricka te o snacka skit =) Mycke trevligt.
Under tiden ja va där hade ja även tvätt i maskinen som ja nu hängt upp medan ja nu sitter o färgar ögonbrynen haha =)
Samma sak varje gång jag väl är hos mamma och pappa... mans ka hinna med tusen saker som man annars inte gjort under veckan. Blir lätt så när man har prylar på olika håll...

Här nedan ser ni min nya tatuering som tillkommit och lovar att nästa gång jag tatuerar mig blir de definitivt nåt störra... har nu 4 små saker och så kan man inte hålla på :) haha



Men nu ska ja tvätta bort färgen och sen lägga mig för att läsa.

//Zaanie

Cvitamin

.One Love.

RSS 2.0