Kryssning imorn!

Japp jag o brudarna och hela båten... de kommer bli sjukt najs =)... Sitter redan nu o längtar medan ja lyssnar på musiken!

Idag blev en lugn freda och på måndag blir de ny månad med nya mål...detta var en bättre månad än den förra...vilket känns muy bien!..Efter jobbat drog ja o min kollega självklart på jumpapass som vi sprang till så de blev dubbel uppvärmning hahaha tokiga men attans va skönt de e o avsluta en vecka med träningen!...Så nu får man vänta till månda då de va ett nytt pass inbokat hahaha.. crazy vi får se om de blir nån vamos a la playa i år eller om det blir vassen =P

Ska väl ta o packa ner lite kläder o sånt så man slipper stressa massa imorn... Blir ett svart fodral med dragkedja hela vägen till klänning imorn.. najs najs ;o)...

Men men nu väntar resväskan hahaha....

ADIOS!!
Bilder kommer......

//Zaniiee

Musiktimmen....

JAAA va ja älskar musik.. suttit ett bra tag o bara njutit o sjungt för mig själv.. men nu får ipoden ligga i på laddning till imorn till resvägen till jobbet med den nya musik ja tryckt in.. fett!!

Godnatt från mig nu!

//Zandriii

Ja e bäst!

Bad bad..

Dålig uppdatering zanie.. fy skäms.. men skyller på att ja inte haft energin till att sitta vid datan men idag va ja tvungen då man måste sköta vuxna saker så som att.... betala räkningar. Nåt ja aldrig kommer tycka e kul. Hur som haver... senaste tiden har bestått av träning jobb och umgåtts med folk...
På lörda blir de kryssning med mina fina och jäävlar va ja längtar. Ska bli så kul!! vi kommer lätt få båten att gunga haha om den inte redan gör de pga snöoväder eller nåt :)

innan avgång ska ja fixa naglarna men kan inte bestämma mig för hur de ska se ut denna gång.. traditionell fransk lr nåt spex?...

Maaaan im tierd. nu blir de dusch o chill i soffan innan ja säger godnatt.

Blir mer uppdatering...

//Zaniee

Ja men då blev de så da...

Igår va en superlugn dag på jobbet men helt okej ändå...sen blev de jumpa med min käre kollega/vän för att sen ta en tur till kungshallarna och möta upp min kvällsdejt för lite sushi. De va inte den godaste men de gick ner...Blev en lugn kväll hemma sen med film o mys...

Ska snart möta Mami för att köra lite och förhoppningsvis hälsa på min moster om hon e på hemmaplan idag :o) Hon som känner sig stor som en luftballong som e redo att lyfta (Hon e gravid) haha =)

Vad kvällen blir av vet ja inte än men antagligen i bra sällskap...lugnt iaf eftersom de känns som man börjar bli lite små sjuk som ja inte har tid med:)
Måste fixa mig nu innan fina mamma kommer!

//Zanie

NYC

Jaaaaaaaaa men då va man med på NRJ om att vinna en resa till NYC och se brittan live... yes yes jaah... Hoppas de går vägen nu bara ;o)

Idag har varit en såååån lugn dag på jobbet och då blir de nästab lite segt...tiden står stilla plus att ja jobba till 6 idag =/ men men imorn e en ny dag med fler sjuka skämt =)...Freda dessutom så de blir  en galen jumpa efter jobbet...=)

Em o linn gick precis men ska va social mot damen som stannar...vår egna mallan =)


Adios amigos!

=D

Everytime you come around my body ....



Godnatt låten..

//Yes yes Jaaaaaaaaaah!

Surfing pågår.

Nyduschad o nyinsmord..Loovely må ja säga..=).. om 30 min börjar I survived japanese game show... final så de kommer va 2 timmar skratt o jag har tvingat min kompanjon sara o se på de med mig haha..

Nyligen ätit maat.. vilket bestod för mig av grönsaksbiff quinoa och haloumiost och sedan brysselkål till.. medan sara åt kött kött kött hahaa...=)...efter tvn lär man slockna som ett barn så man e pigg till morgondagens gympa som ska bli såå kul!

Meeen nu ere te dax..=)

//Moiiiii

Datanördar e vi allihopa!

Haha nu sitter jag vid min bärbara i köket och sara med sin framför mig med Emil i knät och kollar på bilar hahahah känner mig som en riktig datanörd.. måste se rätt kul ut om grannarna skulle se oss haha=)

Vi har spelat en hel del tv spel haha antar att vi e nere på barnnivån när de gäller sådana saker...=)

Varit vaken sen innan 9 och sovit skitdåligt för ja varit nå nojjig att han ska ramla ner från sängen vilket han lyckades med en gång men han vakna inte för de haha utan jag bar upp han i sängen igen bara =)

Får sällskap av Sara inatt o ikväll wohoo.. så slipper man va själv:):)

Men men nu ska ja surfa vidare...

Chaauu//Zanie

Snaart över...

Snart e denna läbbiga dag över.. men har haft de mys med stjärnan som nu har somnat haha ooch vi får se hur länge han sover, förhoppningsvis blir de liite sovmorgon iaf =)... Har målat,tittat på Totoro och bondgården samt spelat tvspel för barn haha vilket ja tyckte va väldigt kul.. min moster och hennes kille tog med sig de och koppla in när de va och lämna honom här..Funkat riktigt bra!

Ska väl lägga mig snart ja med så man e någerlunda på G imorn för vet inte när de kommer för o hämta honom men blir väl nångång på dagen...Hoppas de blir lika fint väder imorn så man kan ta en sväng ut i solen..:)

Men men ska surfa vidare o se om ja fastnar på nåt kul..

Krams//Me me meee

Alla hjärtans skit dag...

Who gives aaaaaa.....................Skit!

Kom nyss hem från centrum där ja uträtta lite ärenden o ska väl sätta igång och städa lite innan lilleman kommer och gör mig sällskap för dagen/kvällen/natten...=)...

Hoppas ni alla andra kul människor får en trevlig dag med era respektive!

//Zandrii

Underbara freda...

Sitter i soffan hos Mami och pappa efter att ha ätit en god taco middag efter de tuffa jumpapasset... satans va benen v som spagetti efter men oj så kul det är =)

Nu e de Lets dance på tv man sitter och glor på med katten brevid sig...sen blir de till o sooola =P

Trevlig kväll!

//Zandriii

Fadjii brorsan..!


Ooooh

Oohhhhh What A Feelin, Every Time You Come Around My Body Free Fallin, Ohhhhh What A Feelin, Anytime You Not Around,
 Me Hear Your Body Callin.


Music baby...

Malin...

Ja men då satt ja vid köksbordet medan min kvinna skalar räkorna efter att ja styrt ihop grunden till vår fina sallad ;o)

Blev en tur med mamma för o göra lite praktiska saker jag inte alls känner att ja vill göra..men va gör man när man måste?...

Sen blev de en tur i mataffären för o handla lite mat hem som var på tiden att ja gjorde då kylskåpet va TOMT.

Nu e min Alla hjärtans dag dejt bokad... min lilla lilla stjärna Emil..Lillkusinen. Ska bli mys.. sen imorn blir de galen jumpa efter jobbet för att sen ta mig hem till Mami o de på middag.. Mys mys =)

Idag va en knäpp dag på jobbet men haha många kul samtal så med andra ord va de en kul dag på jobbet...=)
Morgondagen blir nog lika kul den meeeeeeeeen freda den 13onde känns inte okej. Bryter väl benet på jumpan eller nåt som ja e duktig på... Men men nu ska vi få i oss mat!


//Zandriii

Bra start?

Då va de månda igeeeen...känns som de alltid är månda...?

Dagen bestod av jobb o jobb med träning efter på gymmet... riktigt najs..va så slut i benen efter så de skaka men kunde ta mig hela vägen hem för de...blev en uppiggande fruktsallad på hemmaplan i sällskap av malin som glider runt som ett trött ufo här haha men najs med kvinnligt sällskap iaf =)...blivit en del skratt åt fula skvaller blaskor och konstiga tv program... te drickande..ja ni vet tjejgrejer..;o)

Fick en trevlig överasskning i brevlådan idag... min efterlängtade gråa väska från www.nuknuk.se den e LOVELY...
blir fin fin nu till våren ;o)...

Igår va ja i kista med mami o brorsan för en shoppingtur/middagstur och biotur... hitta en kofta!!? som man inte redan har 10 av haha sen en PANDA pyjamas... hahaha va bara tvungen o ha den då den va täckt av pandor som ja älskar..den va väldigt söt på om man får säga så..

ska väl ta o lägga mig snart så ja inte försover mig imorn då de e möte 8aprick :)

Ha en nice kväll..

//Tjooooo

Snurrigt värre...

Vakna med en lite LÄTT huvudvärk=/ måste varit alla Daquiris man drack igår...Goda var de...

Kvällen var loovely fram tills att man skulle åka hem då ja stod som en förvirrad höna o inte visste vilka som skulle med meeen tog mig i kragen och åkte hem själv istället vilket ja idag är rätt glad över för hade de blivit efterfest för min del hade ja nog inte suttit här nu=)

Ska snart bege mig för o fixa med naglarna som i nuläget ser förjäävliga ut men som snart e tip top igen =)...Efter de tar ja mig till mamma o pappa eftersom när ja väl landat här hemma sen kommer man ingenstans pga den härliga kommunaltrafik vi har...suck...
Men ska väl få nåt i magen innan ja börjar ta tag i mig själv...

//Meee,meee,meee....always me

Kom nuu

Kom nu min fina!!


Ja försvinner i stolen...

Haha lite kul rubrik men de var vad min chef sa idag...blir så när man rör på sig va :)

Ligger och kollar på Anna skipper och du blir vad du äter..räätt intressant:)
Sen blire duschen för att sen sova... ska träffa min käre gamla kollega imorn o äta en bit mat... ska bli muy muy trevligt för nu va de ett tag sen man träffa henne..Har flera gamla kollegor ja måste ta tag o träffa..härliga människor! Sånna gillar jag... Veckan har gått rätt snabbt..men ska bli skönt med helg...

Men nu börjar de igen... Godnatt säger jag nu!

Krams//Moi

Bokat o klart...

Nuuu e de bokat.. äntligen.. vi får se hur de går.. ett tag kvar men berättar resultatet när de är genomfört ;o)

im as cold as ice..

Det är riktigt kallt här hemma...?? me don like it.

Nyligen hemkommen från jobbet..trodde ja skulle få sällskap idag så ingen träning men så blev inte fallet ändå utan nu blev ja själv idag...
Hade de supertrevligt igår med kollegorna god mat o en hel del prat om både de ena och de andra. Sen somna ja som en stock hos mina 2 kollegor... de bor nästan granne med jobbet lr iaf så nära jobbet man kan komma så kändes onödigt o ta sig hela vägen hem till mami o papi för o sova när klockan ändå va så mycket..=)

Ingen säljlös dag idag inte men kom in i matchen ja vill sälja meer.. haha...

Nu ska ja dricka mitt te o bli varm!

//Panie

Shit maaan...

Förstår inte att man kan bli så seg på kvällarna... dagarna e man på topp men när man väl landat hemma så säger kroppen ifrån.. skärpning halluu...:)... Blev en dag på jobbet med en hel del jobbiga kunder =/ men tog mig igenom denna dag med... sen blev de träning, jobbiga var bara att de va så mycket folk på gymmet.. hoppas de e lugnare imorn...=) då blir de jobb träning o sen ut o äta middag med 2 kollegor och 1 främmande...ska bli mys iaf =) trevliga damer det där =)...

Trodde ja skulle få sällskap av mallan ikväll men hon banga den tröttmössan haha men får se om hon dyker upp på onsda då ??...

Nu ska ja dö ut framför tvn och sen krypa mot sängen...

Godnatt!!

//Zaniepanie

Tjollahopp!

Då va denna dag snart över... blev en tur till Danderyd med mami för att återlämna kryckorna.. satt säkert 15 min o vänta på min tur från att sen höra.. ah ja kan inte hitta dig här men ja tar hand om de...jäkla sepe receptionister asså...

Efter de blev de lite snabbisar in på butikerna runt om här.. fick en våg av mami som ja hela tiden vart emot förut men tänkte att de kan va bra o ha vad evt ja :) sen en väckarklocka för att inte heelt förlita sig på mobilen haha :)

Sen blev de en gardinkappa till sovrummet så de blir liite mysigare iaf..den passa fint där iaf =)..Sen lite andra bra o ha saker...Så nu ska ja sätta mig o slappa innan ja tar mig till duschen innan ja somnar. Redan trött.

Imorn blire jobb och träning..weooo..hoppas värken i vaderna e borta då haha!

Adios adios sålänge!

//ZANIE

Godmorgon...=P

Har väl varit vaken i en timme nu men e lagom seg...tänkte ju gå upp tidigt o träna men ja antar att jag hade några timmars sömn att ta igen.

Igår va super trevligt.. mötte upp kollegan och vi börja me o gå o handla frukter till en fruktsallad... sen gick vi till de berömda cafét som ligger i närheten av vårat jobb och köpte med oss mat... Efter mycke god mat och mycke prat var de dax att röra sig hem till mamma o pappa..Guuu va de e vidrigt o ta sig hem när man själv e nykter och alla andra fulla och dräggiga. Usch de va ingen rolig upplevelse då de bara var massa mongon ute....

Idaaag ska mami o jag ta tag i att lämna tillbaka mina kryckor som ja skulle gjort för lääängesen och vi får see om de blir en utskällning lr 2 på sjukan haha..=)..

Nu ska ja göra mig iordning så so long!

//ZaniePanie

Cvitamin

.One Love.

RSS 2.0