S? schnygga!!



S? schnygga!!



I Tell U...Dessa hörlurar e tjusiga, och det ska bli mina!!

Freda Freda Freda

Fredagar innebär Ledighet, såååå skönt. Denna freda blir vääldigt lugn filmkväll ser de ut som med mallan...såå mkt vet ja. Och eftersom mannen jobbar ikväll får man la hitta på annat:)

Rätt skönt ändå me tanke på att de blir lite mer utav morrondagen då vi firar Mallan 20 år!! =) de blir nog trevligt.

ne ska ordna med lite post här nu Trevlig helg!!

Kraams

ZzzzZz

Låt mig sova please orkar ingen telefon idag hahaha!

Hur som helst dagen e snart slut.

Det är onsdag dvs, snart helg.

Regnet är borta och nu lyser solen

Mallan fyller 20 idag

Danne klara teoriprovet , duktigt duktigt

Bra musik på radion

Och absolut inte minst, Jag har min Mattias! <3



Minus för denna dag är då tröttheten. Går över efter en kopp kaffe förhoppningsvis!

Ha de bra allihooopa!

Krams//Zandriii


Fredag den 13onde.

Haha ja vad säger man om denna dag, visserligen är den inte över än meen mina förväntningar har heller inte varit höga. Först och främst trodde ja min körning imorse skulle gå åt helvette men nej nej den gick galant faktiskt så efter den var jag glad.

Sen så braka de riktiga helvettet lös när ja fick en riktigt grinig tonårsmamma i telefonen som vägra lyssna utan bara fortsatta traggla på hennes argument som verkligen inte höll i mina öron, snälla jag arbetar med frågorna hon ställer och gjort de ett bra tag och ändå ska säga tvärtom, varför ens ringa och fråga om hjälp då? haha hon tyckte iaf att jag skulle byta jobb haha. Viiilken idiot säger ja bara. men men de e sånt som händer men de var inte slutet efter ett antal samtal kommer de en till äldre dam som tyckte ja kunde göra rn ändring åt henne, "Vi är båda svenska medborgare vi måste ju kunna hjälpa varann" haha joo visst men de e precis de ja försökte faaast inte på hennes önskvärda sätt.

Hur som helst nu är det fredag och nedräkning till helg har börjat. Idag ska jag iväg och fixa naglarna efter jobbet för nu har de verkligen börja krackelerat så de ska bli nice. Kvällen ska sedan avslutas med en massa underbara människor dvs. mina vänner för hanilulu har ju fyllt år så vi ska ut ett gäng och fira henne tror nog att de blir en kul kväll meeeeeeeeen dagens probl. vet inte vad ja ska ha på mig ? humm... hahaha de löser sig väl :)

Imorn Blire lokalfest istället de kan också vara roliga iaf de minnena jag har därifrån så de ser ja också fram emot =)
Nu ska jag fortsätta här har snart en break i 30 min då blire till att gå ut o kolla solen!

Have fuuuun allihopa!

Krams//Zandriii

..Tillbaka igen dåra.

.Hola Hola.
Nu var man som sagt tillbaka på jobbet för en ny vecka men den e ju trotts allt en dag kortare inte illa va?
Påsken har varit mys, glatt folk runt omkring mig nästan hela tiden. Familj och vänner ja vad säger, man Kärlek e mitt ord. Snart ska ja avsluta jobbet för dagen och idag har de varit en lååååång dag är nu uppe på 211 samtal. Avslutar kvällen hos Em som jag inte träffat på länge det ska bli mys. Blir till att bege sig hemåt sen för att få lite sömn har en körlektion imorn bitti så gäller att va pigg hahaha  svårt ibland men de har faktiskt funkat de andra gångerna :)

Hur som helst önskar er alla en fortsatt trevlig vecka nu ska ja glida!

Peace!! ;)

Sweet sweet sugar!



Du blir bara sötare!


Sweet sweet sugar!

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Påsk och Vårtider.

Nåt med våren gör en på bättre humör, vad kan de vara tro? Sooolen tror jag iaf :)
hur som helst denna vecka har väl varit relativt lugn hittills, en trååkig måndag en mer kul tisdag pga körlektionen och en träff med mallan ;) körde även hem därifrån med, rätt duktigt eller vad sägs? Prisonbreak blev de på vår nya tv dessutom sjuuuukt bra de där programmet måste jag ta och säga!

Idag (onsdag) då vad sker då..? sitter på jobbet lyssnar på musik som spelas på andra sidan skärmen haha :D men trevligt ere istället för att bara höra massa röster som säger samma sak om och om igen man kan känna sig rätt tjatig ibland men vad gör man när folk ställer samma fråga.? :) hur som helst idag ska jag nog ta och sola lite för nu var det ett tag sen. Veckorna går så fruktansvärt snabbt de är som att de bara finns måndag och fredag visserligen är det kort vecka nu imorn kommer va riktigt nice, kör dubbellektionen på morgonen e på jobbet strax efter 9 kommer väl hinna me ett kort telefon/receptionspass och lunch sen ere möte sista timmarna..:) såå de kan gå!

Reggae Spelningen i lördags var töööng!! Thank u alex for the tickets!!

nope over and out nu!


Love // Physalis

Denna veckas låt!
Sizzla - Like mountains

Cvitamin

.One Love.

RSS 2.0