Soooligt värre!!

Kaos kväll igår... blev aldrig något vin i staden för mig eftersom ja e så sjukt klantig och tappat hela min korthållare med busskort,idkort oooch mitt visakort. Hur värdelöst var inte de på en skala o märka de när man e redo att gå till bussen så jag missade hela min kväll med några från jobbet =/...fick ringa spärrtjänst så ingen ska handla på kortet men sen va busskortet nytt så de känns liiite trögt.

Ingen som lämnat in de heller men ska ringa imorn för ibland kaaan de ju hända att nån e snäll o återlämnar de...

Fick bli en lugn kväll i vällingby istället efter lite övningskörning...:o).

Idag e naglarna fixade vit fransk med rastamönster på ´mina ringfingrar =) haha sen efter hände en rätt kul grej när jag skulle säga hejdå till min nagelbrutta så kommer de värsta paraden med zombies som såg jätte obehagliga ut hahaha kändes som man var mitt inne i en resident evil film haha.. sjukt äckliga var de. Sen mötte ja iaf upp en av kollegorna för en fika vilket var mkt trevligt. Konstigt nu när man inte ses dagligen som man annars alltid gör..men man får la försöka träffas med jämna mellanrum..=)...

Blev thaimat på ett supermysgt ställe i Gamla stan i sällskap med A... så nu e vi äntligen hemma och ska väl kolla på nån film för ja e sjukt trött efter den här långa dagen..Ska dock få i mig lite godis innan jag somnar =P



Typ så var de utspökade..Stackars lilla barnet som började gråta i vagnen då zombie puckot var tvungen o gå fram.

Nej nu ska ja vara social igen.=)

//Z

Mosebacke,..

Yes ses där ikväll ;o)

Nu e mami och papi på ingång ska bli kul o träffa de igen efter en veckas tid haha...
Men ska väl styra mig själv nu så man kan komma in mot staden lite senare!..

Ni vet att jag häromdagen köpte smink från I.d, Jag är otroligt jäkla supernöjd med de... I.d is the shiet! =P
Tycker om lyckade köp!

Krams//Z

Rubrik?

Ibland har ja ingen fantasi till alla rubriker som ska va för inläggen.. rätt störande måste ja säga.

Men efter att ha städat i hemmet ska ja nu fräscha till mig innan ja åker mot mitt andra hem för att träna lite innan de kommer hem...Längtar till ikväll!! =) Vin på söder it is... sen måste man upp imorn för då ska ja fixa mina naglar.. va blir de denna gång? har rosa glitter fransk nu men kanske ska köra på den traditionella franskan nu haha..vår fräscht!

Chauuu//Z

Godmorgon alla arbetslösa och icke arbetslösa!

Nu är jag inne på min andra dag som arbetslös. Vill ni veta vad jag har gjort?.. Shoppat! hahaha... kommer bli farligt de hära men nu får de va ett litet stopp för inhandling. Behöver ju packa ner saker inte köpa mera! Blev en tur till kista igår så efter männen var klara med sitt uppdrag så fortsatte ja på egen hand min shopping.
Kom hem med en svart väska,skärp,läppglans,örhängen och sedan shampo o balsam =)

Idag var man uppe vid 6 för o få iväg A som inte vaknar så lätt iaf inte av sin mobil...Måste sortera bland lite kläder nu på dagen innan ja åker till mamma och pappa för att se så allt ser okej ut innan de kommer hem från varma Cypern. Har jag inte packat nåt blir de väl galna =P haha men ja vet bara inte vart man ska börja..? segt segt.

Ikväll ska ja förhoppningsvis in mot staden och möta upp nå fina kollegor och förtära lite vin/alkohol vilket e riktigt trevligt!
Men innan de blir de middag me mina solbrända föräldrar.

Nej happy people dax för frukost!

//Z

Vi var oranga..wonder why?=P

Jah men då var vi i mål! Bra kämpat ;o)

Music...

En del av livet fan... Precis skickat ansökan om ett jobb så nu får vi se hur de går...=)
Men nu ska ja styra upp mig själv för en lunchdejt...Sushi muuums!!

//Z

Slööö

Gårdagen var kanon...först jobb då ja fick avsluta mina ärenden och packa ihop alla prylar. Kändes inge vidare kul men man får gå vidare. Sedan åkte vi ett gäng in till Universitetet för och springa de där jäkla vårruset hahaha va mycket folk det var, längesen jag så mycke folk på en o samma plats.
Man tog sig igenom de där loppet med lite lätta andningsproblem haha...Sedan vid målgång blev det Rosé vin och picknick korg tillsammans med tjejerna som sprang och vår "Hejjaklack"...förutom att det var så kallt eftersom de blåste en hel del men vi satt där o prata på iaf...

Vaknar imorse strax efter 8a och väcker herren som ska iväg på tatueringsärenden så just nu ligger han väl och plågas haha...Blir till att möta han efter för o äta lunch och kanske shoppa lite. Fram tills dess måste jag försöka packa lite...strukturera lite ;o)

Första dagen som arbetslös då..helt sjukt men de blir till att söka jobb!ska bara puttsa lite på mitt CV =D

Men nu lär de väl kanske bli mer uppdatering? haha fy vad rastlös man kommer va!

Hugs//Z

Shopping ;)

Damn how i love it!... igår va inte min dag men idag så hade jag mer flyt på shoppingfronten. Fick med mig hem smink från I.d som ja äntligen ska testa, ibland måste man våga testa något nytt och jag hoppas jag inte skall bli besviken. Linnen från Monki och ett simpelt från Gina. Sedan blev det ett par svarta nya byxor samt örhängen i form av peace märken. Mycket nöjd med mina köp måste ja säga. Var tvungen att handla nåt klädesplagg då mina kläder e uppdelade på olika håll så som i min lägenhet och här hos mamma och pappa där jag nu befinner mig.

Idag har jag bestämt mig för att de blir sista dagen på arbetet imorn, känns skit trist och kommer sakna alla härliga människor nåt enormt men ska försöka träffa de med jämna mellanrum. Avslutar mitt arbete där genom att springa vårruset med några, helt galet men så får det bli haha ska springa som en galen reklampelare för företaget då de tryckt upp tshirtar som är långa vägar ifrån diskreta. Efter blir de picknick och vin kanske?...Ska bli skönt att slippa gå upp dagen efter.

Idag fick jag de efterlängtade mailet om kravprofil för ett jobb ja ska söka. Tror de kan passa mig. Dock väldigt seriöst men de kan jag väl också vara haha..ibland iaf :)

Nu ska ja styra lunch till imorn sen blire sleeping beauty...

Hugs!!//Z

Usch så ful..

Vilken dag... ringt massa i telefonen vissa problem var större än andra och vissa var inga problem alls =)...
Vaknade lagom utvilad trotts de lilla ja sov inatt. Vi kolla på en kanon film till typ halv 3 så sent blev de...

Kom hem för en stund sen efter ett försök o handla nåt på åhlens efter ja slutat jobbet men hell no kom ut tom hänt efter 40 min... Vaad är felet?? haha...Har iaf hunnit tränat och ätit så nu ska ja steka mig i solariet innan ja tar mig i kragen o går o lägger mig i tid.

Haft ett bra samtal med en kvinna idag sååå kan detta leda till nytt jobb?? Hope so iaf...
Uppdatering kommer mer imorn skulle ja tro!

En tanke bara, tänk att vissa inte mognar med åren?...har man kört fast i livet ska manför de ge huvudvärk för andra?
Yes yes jah...

Kraams//Z

Rainy daaays..

Inge vidare väder nu om man jämför med hur de såg ut för ett par timmar sen...

Imorn ere jobb igen... de va riktigt skönt med de lediga dagarna jag haft, hunnit med ett och annat.

men nu ska ja iväg igen och nu går färden mot vällingby...

Tjooho//Z

Ledig jaaao

Helt underbart o få sova sooova sova imorse =) gick nog inte upp från sängen förrän vid halv 1.. haha trötter.

Igår va mys hämta min lilla stjärna från dagis och när han fick syn på mig kom han srpingandes och hoppa upp i famnen på mig. Hur ofta är nån så glad att se en? haha..sjukt gulligt iaf. Sen blev de till o spela spel och leka med nån liten dator han hade tills moster kom hem då vi drack kaffe o prata om allt möjligt. Tjock har hon blivit med (Gravid tjock) menar jag då=) Ser så gulligt ut men vet att varken hon lr min andra moster som snart ska föda tycker de e kul med den stora magen haha =D...Sen kom mormor och min mosters pojkvän hem så vi åt och fika :) Rörde mig senare iväg till stan för att möta A i studion. Vi hamna på en thai resturang och fick i oss lite mat innan vi rörde oss hem.

Blev en lugn kväll med filmer som jag kämpa mig igenom eftersom ja va så trött...

Blir en lika lugn kväll idag med skulle jag tro, blir sushi till middag dock =D
tror fina em kommer hit innan och hjälper mig med personligt brev som ska medfölja när man skickar CV. Har helt gklömt bort hur man skriver de och får till de med bra ord och meningar även fast jag fått en mall på hur de ska se ut av min underbara teamleader...Ibland behövs de en liten knuff i rätt riktning bara.

Ledig imorn med... fast att ja egentligen kan vara ledig varje dag så har ja endå valt o jobba. Som min moster skrattade och sa "Du måste verkligen gilla ditt jobb" hahahaha Sant så sant. Tänker man efter låter de lite kul att man är kvar på stället fast man inte behöver men heeey ja kommer ha svårt o lämna folket där =(...

Nu ska ja surfa vidare och se om man kan hitta nåt intressant.

//Z

ZzzZZzanie

Okej då märker man nu lite senare att man har haft en som "Gästade" min blogg genom att utrycka sig så fint. hahaha
Komiskt...

Sitter här efter att ha ätit och fixat lunch till imorn och plockat i köket som såg för jäääkligt ut. Antar att en viss person var stressad som vanligt iväg igår morse då sängen e lika obäddad som den va när han väl låg o sov i den.

Dagarna går men mer än så är det inte. Skulle egentligen ha tränat lite "löpning" med jobbet idag men eftersom min kropp inte vart på topp senaste tiden kändes de som den behövde vila lite innan jag ger mig ut på banan igen. Ska ju dessutom genomföra ett lopp nästa vecka så man vill ju va kry tills dess. :o)

Imorn är det halvdag och då bestämde ja mig för att de passar utmärkt att hämta min lilla stjärna från dagis.



Den bjuder jag på haha!

Nu ska ja städa lite till...

//Z

adam e bäst!

japp det e han mohahaha!

Hungryy maaan

Nu e jag hungrig... ska snart till donken o få i mig en grekisk sallad så fort en viss person duschat klart som tar en evighet...

I need foood man!

Tokig huvudvärk...

Rätt trött på att ha huvudvärk nu... 1 vecka har gått o de blir bara värre. Fått höra att jag gnisslar en hel del tänder på nätterna så vet inte om de har med de att göra..? kombinerat med den lilla förskylningen jag har?

Helgen har varit toklugn.... alkoholfri med. Övningskörde med mamma igår och så synda vi genom att stanna på donken för att handla Mc flurry Marängswiss...Sjukligt god.

Sen blev de till att laga tacomiddag med mr och sen försök till film marathon men som vanligt lyckades ja somna..

Idag vet ja inte va som blir vill försöka städa lite här hemma eftersom de e smutsigt o stökigt...kolla lite på jobb måste man ju med göra och uppdatera CV lite och sånna tråkiga saker som jag gärna vill skjuta på =(
Fick jättebra länkar på hur man skall gå tillväga av en kollega så ska väl titta igenom de lite.

Men men får bli mer update senare :)

Tjooo//Z

Framtid....?

Jahaaa.... Blank i huvudet.
Stressta som en tok till bussen för att inte missa bussen eftersom de skulle vara månadsmöte på jobbet med alla inblandade... Sitter i soffan lagom trött och inväntar att vår VD ska börja pratet.
Trodde att de var ett vanligt möte som vi brukar ha då man får höra om företag o bla bla men istället droppar de bomben om en omorganisation som kommer ske vilket gör att vi är 4 st som måste lämna företaget.
Jag hade då oturen att va en av de 4 sist in som fick gå.

Helt sjukt och jag fattar det fortfarande inte tror ja. Och jag som trodde att mitt liv inte kunde bli värre än va de är men hey i guess i was wrong. NU måste de bli bättre nu kan de väl ändå inte inträffa nå mer konstigheter?
Bryter väl mina knän under vårruset eller nåt det förvånar mig inte...=/

Så ska man söka nytt jobb...hur lätt var de på en skala med dagens situation på jobbmarknaden.
Dessutom ska man säga hejdå till alla U n d e r b a r a kollegor som hjälpt mig så otroligt mkt för att ja ska sitta där jag är nu. Allt skratt och alla knäppa kommentarer som kommer från allas munnar. Fyfan jag har ju trivts och trivs som fisken i vattnet där.

Vet heller inte när ja ska sluta det är upp till mig själv men kommer väl jobba maj ut iaf känner jag. Känns segt och packa sakerna över en dag och sen bara röra sig vidare.

Suck...

//Z

Träningsvärk...

Helt otroligt va mina ben e ömma haha..hade de inte varit för värken hade ja nog pallrat mig till gymmet eftersom de e så tråååkigt väder ute... Skulle fixat mina naglar idag men de blir imorn istället så nu har ja hela dagen att försöka spendera.

Tänkte om ja skulle ta en promenad hem till mamma o pappa för att lägga mig o steka i solariet o sen dö framför tv:n ett tag.
Sovit dåligt inatt för ja var nojji för att mr mr skulle försova sig eftersom ja visste att de låg på mitt ansvar att han kom upp hahaha..

Så va händer idag då tro?? nåt ekonomiskt för mig iaf då jag vart lite för duktig på att spendera pengarna den här månaden. Lätt hänt...=)

Men ska väl ta mig i kragen o försöka hitta nåt ätbart här hemma...

Tjohoo
//Z

Heeeeelg

Oh yes. Helt underbart efter en lång och en väldigt händelserik vecka...

Snart blir de film och.........Godis =)

//Z

Tillbaka i spelet..

Sitter hemma i lägenheten efter att ha jobbat en hel dag och sen iväg på ett gympa pass som var väldigt längesen ja var på. Otroligt jobbigt och skönt! Och imorn blir de jogga med några från jobbet inför de där jäkla vårruset haha ja vet nog inte vad jag gett mig in på men de e smällar man får ta, kan bli kul =)

Både igår och idag har jag sovit över när klockan ringt så nu måste ja ta mig i kragen för man blir ju så slööö resten av dagen när man måste stressa runt som en yrad höna på morgonen.. haha...

Snaaart kommer min efterlängtade jacka som jag beställt..hoppas den sitter fint för den e heelt lovely.. Jagat den kan man väl mer eller mindre säga...

Nu ska ja hur som helst in i duschen på nytt efter att ha styrt upp morrondagens lunch som blir grönsaksburgare tror ja de heter med Matvete...Funktionellt.

Sov gott sen för de lär jag göra...

Blir det sovsällskap tro?

//Z

Skrattar ensam..

Haha Ballar av stål... otroligt kul. Min humor.
Med andra ord rätt dålig humor hahaha men jag erkänner jag är ganska lättroad.
Sooon kommer mitt sällskap då blir de lite mat i magen sent nog men sen sova.
Under tiden har jag hunnit tvätta 2 maskiner kläder duschat o sen bara lyssnat på fett med fet musik.

Ja säger nu Godnatt gott folk!

//Z

Update?

Ja då fick man skäll för man inte e så duktig på att uppdatera sin blogg... haha =) Men får ta o börja igen =)...

Helgen + valborg var vild och tokig. Så lagom trött och sliten var man efter denna helg men jäkligt kul har jag haft...
Träffat roligamänniskor och vissa mindre roliga men de e ju standard....Sitter just nu o lyssnar på massa hög musik i högtalarna som jag inte gjort på vääldigt länge då min bärbara hos mamma och pappa inte har i närheten av så bra ljud jag har på min stationära =)....Får snart sällskap om jag inte hunnit somnat innan dess!? vi får se hur länge ja håller mig vaken idag...

Nu vill ja bara att tvätten ska bli klar så jag slipper tänka på den.. Tråkigt värre och tvätta...

Meeen nu ska ja fortsätta med min musik...!!



//Z

Cvitamin

.One Love.

RSS 2.0