.Sjuk.

Jag är så trött på de, att ligga hemma i sängen och inte vara kapabel till att göra nånting vettigt!!!
Idag har ja pratat med mamma i telefon två gånger under tiden hon jobba och  brytit ut i gråt både gångerna pga att allt e så jävla jobbigt! Händer fan inget positivt för mig nu förutom att jag fick min efterlängtade bikini och den satt perfekt, var lite orolig om den skulle passa eller ej eftersom jag inte testat den men den kunde inte sitta mycke bättre än var den gjorde .
Sen kom mamma hem med lite godis till mig, hon hade känt sig taski om hin bara köpt till pim och inte till mig som hon sa, har nämligen min brorsa hemma och han e i stort sett lika sjuk han. Såå en mamma som är världsklass skulle ja vilja kalla de!!

Idag var det meningen att jag skulle gå och testa mig för laktos men inte ens så långt kom jag, reste mig upp imorse o tvätta ansiktet och så men hade ja inte lagt mig efter de igen hade ja rammlat ihop på plats va så snurrig måste varit min hostmedicin som gjorde de för idag har ja legat ner hela dagen och somnat till och från precis hela dagen, rätt obehagligt att somna bara man lägger huvudet på sne =/ så ja ska boka en ny tid för de imorn och hoppas på att jag kan få en ny tid inom en snar framtid.

Idag har ja kollat på ett ex antal såpor bland annat: våra bästa år, sabrina,vänner blev de 2 avsnitt och sjunde himlen tror de va alla och just nu ligger jag i sängen och dricker te. Min vardag låter verkligen så grå och tråkig ska då passa på att de äär lika tråkigt som de låter!

Ska fixa naglarna på freda iaf så mycket har jag att se fram emot och även denna helg som förra kommer bli lugn.

Har ni några förslag om vad jag kan roa mig med här på hemmaplan så snälla berättaaaa :)??

Hoppas ni e pigga o friska!

Chauuu...

Kundtjänst.

Då var man "Äntligen" tillbaka i kundtjänsten. haha ja va säger man ne men lite skönt är de, tröttnat på att ligga hemma och spec nu när huvudet är upp o nedvänt...det är ju dessutom så tråkigt väder ute vilket gör de ännu mer meningslösare att sitta hemma o stirra.

Idag ska jag roa mig med mallan, äta o umgås typ prata vi om igår iaf hoppas de förslaget ligger kvar :) för i mina öron lät de välbehövande, men sorry mallan dina pannkakor får la vänta ett tag får inte äta nå mjölkprodukter för tillfället och i pannkakor innehåller de ja en hel del mjölk. Ska till läkaren på onsdag o leka nåldyna för ett tag ska ta blodprover 1 gång var 15:onde minut  under en timme och mellan där ska jag dricka nån laktoslösning låter iinte så gott. =/. Konstigt nog hoppas ja på att de är de som har varit problemet, att jag är laktosintolerant för då har jag ju svar på varför jag haft så ont i magen jämt och även varför jag mått illa fram och tillbaka, hemskt är de.

hur som helst nu ska ja fortsätta prata i 45 min till sen ska ja glida mot lunchrummet då ja ska äta kinamat (wokade grillade grönsaker med ris o cashewnötter) lr hur de nu stavas. Gott är de iaf :)

Btw får även veta idag om hur min tjänst blir om jag får stanna ett tag till eller om de e sista dagen på freda?..

Chauu...

Efter en dag med 2 läkarbesök..

Japp precis så är de, eller mer en läkare och en barnmorska där ja hade lite saker att ordna med.  Ska tillbaka nästa vecka till Läkaren för o göra tester om laktos och se om de visar sig att jag är laktosintollerant eller ej. Ska ta stick i fingret 1 gång var 15:e minut i 1 timme, som att jag vore nån jävla nåldyna=/ sen vare ett ex antal andra tester de skulle ta för att kolla levern osv usch usch  tycker inte om blodprov. Får helt enkelt vänta o se hur de slutar om de blir nåt bra besked eller ett mindre bra besked.

Just nu har ja inte så mkt som jag vill skriva av men vet heller inte vad ja ska göra med "allt" heller eller vad man ska säga.

Hur kan man tycka om en person så pass mycket att de nästan gör oont?

De är hemskt!


.Beenie man - My woman.


.Love. // Physalis

.Sjukling och ruskigt seg.

Skriver nu efter ett par dagars sängliggandes har iaf fåt penicillin så de e ju på bättringsvägen men de var längesen jag var så matt i kroppen, bara av att gå och hämta en kopp kaffe gör mig sömnfärdig, haha ne men nästan så har de varit =/.

Sitter just nu och lyssnar på Ziggy Marley och gör inte alls mycket mer förutom att dricka mitt kaffe jag nyligen var och hämtade. Senaste dagarna har det inte hänt mycket positiva saker jag är med andra ord nere i en riktigt negativ period inget runt omkring mig går som de ska, en positiv nyhet som kom levererandes från en kollega var att vi antagligen inte blir arbetslösa nästa vecka som egentligen är planerat utan att vi blir kvar ett litet tag till, de kan man väl se som en liiten lättnad för att bli arbetslös är INGET jag ser fram emot usch o fy ska föröska söka nytt jobb vääldigt snabbt annars börjar man ju klättra på väggarna av att inte göra nånting.

även ja inte varit ute så mycket idag mer än att hämta in katten så måste ja säga vädret är underbart! vill bara ha sommar nu, säger bara "Ingen sommar utan reggae" så känns de verkligen nu när ja sitter i reggaemusikens takter o skriver.

Hoppas alla får en fortsatt bra dag för min egen del har jag inget att se fram emot.

//Physalis. 

Lördag = Hemmakväll

Efter en dags arbete dåra så satt man hemma vid datan o njuter av att den är så braaa! Papii har nämligen styrt upp så allt e nytt o så mycket bättre o nu har ja ännu mer plats för min kära musik o de kan ju inte bli mycket bättre =)

Vad har man gjort senaste dagarna då?. i Torsdags var ju Mallans o Dannes skiva de va helt klart en lyckad skiva gav lite minnen från min skiva som inträffade för ett år sen och som även var på samma klubb som deras. Minnesvärd kväll det där, vilket jag hoppas det var för Mallan o Danne också.:)

Fredagen (dvs igår) låg ja i sängen halva dagen i armarna på mattias när han begav sig hem gjorde jag inte mycket tog det väldigt lugnt me tanke på att de blev till att gå upp tidigt idag pga att jag skulle jobba. Blir så fel med dagarna när man var ledig tors & fred och lötsligt jobba lörda haha glömmer helt bort vilken dag jag är inne på, kan vara för ja börjar bli lite seg i huvudet.

Funderar på om ja ska lägga mig o kolla klart på filmen jag och em började kolla på ikväll, att bara se en halv film är ingen höjdare. Mitt andra alternativ för denna hemmakväll blir till att lyssna igenom lite musik ja fått hem...låter inte helt fel i mina öron:)

Hoppas ni alla har en roligare kväll än min iaf, för så kul ären inte haha.!

.Love.

Så var man inne på sista arbetsdagen...

Jahapp rääättt skönt må ja säga me 2 dagars ledigt nu=) känns behövande.

Gårdagen va hel ok, först jobbet sen var jag o mötte mallan för att äta en god sallad på pizzerian i viksjö en tonfisksallad blev de och god var den.=)

efter de tog vi oss en promenad och satte oss i den så kallade grodparken satt där rätt länge i solskymtet mys mys o prata om allt, kändes skönt. :)

hahahaha en kul händelse, vad impulsiv man kan va ibland.. hur som helst på väg mot pizzerian efter mamma släppt av mig vid centrum får ja syn på en person som ja tydligen i de tillfället var heeeelt hundra på att de var min farmor, haha japp o vad mycke riktigt gör jag då? ja ropar Faaaaaaaaaaarmor... o så kommer ja på mgi själv att fan de är nog inte hon o de fick ja snabbt ett besked om när hon vände sig om haha medan ja låtsades som ingenting o fortsatte gå i riktigt till pizzerian men haha rätt kul var de. =)

Efter jag varit med malin så blev det en tripp till Mattias chillade lite lätt.:)

men nu ska aj ut i receptionen!!


Chau chau!

även dagens horoskop ser ut att va bra. men som sagt stämmer de?

Veckan snart slut..?

Tisdag idag och imorn är sista arbetsdagen för denna vecka förutom Lördag dåra ska nämligen jobba lite extra då :) , tänkte kan väl lika gärna passa på med tanke på att ja ändå är ledig Torsdag och Fredag.

Gårdagen va nice slutade nämligen klockan 14.00 WOHO hel skönt så jag passade på att åka o sola på mammas jobb för de har starkare rör än vad vi har =) Lite resultat gav de. Efter de gjorde jag inte så mycket stod o prata med min gammla chef lite om allt möjligt så de var trevligt.
Kvällen tillbringade jag hemma i min ensamhet med motti och haha vi har köpt Rosa solstolar fett heta! hahaha.

Hoppas den här dagen flyter på någerlunda, den började bra iaf fick komplimang från en tjej på tåget om mina naglar som hon tyckte var så fina..=) de va lite kul o höra sådär på morgonen på ett proppfullt tåg där man stod som packade sillar, att man ens tänker på folks naglar då? även ja som brukar lägga märke till sånt hade inte alls tankarna på de.

men nu ska ja få i mig lite frukost bye for now!

.One Love.

Horoskop för dagen:

KRÄFTAN
22/6-22/7
Tisdagen blir mycket romantisk, särskilt om du kan låta bli att stressa. Avkoppling får dig att må bra.

kan de möjligtvis få stämma idag?

Saaaaturday night!

Jahapp då sitter man här o dricker kaffe..:) denna dag har bestått av jobb vakna strax efter 06.00 då klockan ringt. gick då in i duschen för att piggna till o styrde därefter upp mig för att glida till jobbet. Väl på jobbet va de relativt lugnt helger e folk så mycket trevligare inte alls lika stressade sen självklart helger brukar folk oftast vara på gott humör :).
Efter jobbet begav jag mig hem för att lägga mig en stund i solariet och mycket riktigt gjorde jag de, härlig halvtimme i värmen =)
Blev även en tonfisk sallad till middag efter det och nu sitter ja här i väntan på att börja göra mig iordning men tänkte få i mig lite kaffe o rätt dos av party musik så man piggnar till ännu mer =)

Hoppas alla får en trevlig lördakväll för ja hoppas min blir bra iaf! behövs känns det som.

PUSS!

Friday

Det är fredag och jag mår inge bra!....

Cvitamin

.One Love.

RSS 2.0