Va redan sönda??

Vill spola om helgen så ja får två nya sovmornar och kunna lunka omkring som ja vill... lyx lyx!
Nej nu blire duschen sen hem på mors dag midda!! =D

usch...

hatar smärtor i magen...ligger med varm vetekudde i hopp om att de blir bra...
men nu ska ja sova!!

godnatt

Får som jag vill..

Sitter just nu hos mamma och pappa...hör min brorsa och hans tjej spela nåt spel och är hungrig.
Ugnen är på och snart även grillen... så bli såååå gott att grilla.
Köpte riktig biff till min prins medan jag kör på grillade grönsaker och Halloumi ost!
MUMS!! Sen blir de bea sås och holliday dip till de är så jäkla gott.
Förtjänar o äta sån här mat idag haha men imorn är en ny dag...=)


Fick precis en MMS bild av mamma där hon fotat min papi... han e brun och redo att åka hem... Livsnjutare de där...

Jag och mannen tänkte åka nånstans i början på juli fast bara över en helg... vet inte vilket resemål de blir bara så de återstår att se... underbart mysigt att han tog de initiativet till att föreslå de....

Men men ska kolla pommesen nu...

//Zanie jao! <3

Grill

Idag är ja lite hjärndöd igen men hade sjukt kul igår... mkt skratt och gungande i takt till musiken lr hoppandes... sån blandning på musik men bra va de!
Inflyttningsfest hos mallans brorsa, trevligt gäng så kvällen sluta på topp förutom att ja va så trött när ja väl kom hem....vid 6 imorse haha lång resväg hem... Sen minns ja att adam kom och pussa på mig när han kom hem strax efter min mina ögon rulla bara av trötthet!

Är så sugen och va sugen igår med på de men på grillad mat... grönsaks spett halloumi och majskolvar hur jäkla nice hade inte de varit!!!

Inväntar svar från mannen om de blir grilla idag eller inte...lånar house of hesse till de då hahaha... eftersom de äter grillmat på Cypern måste ja få nyttja deras grill hemma elle?? =P

Men men ska nog styra mig själv nu och röra mig dit... måste hämta lite sy prylar som ja har där =)

//Zanieee

Hur bra är det inte??

Mina dagar e verkligen som en berg och dalbana ena dagen känns saker o ting trögt och jobbigt andra dagen skiner solen och jag ler.... Idag är en sådan dag att ja bara ler...

Igår va vi på midda hemma hos en gemensam vän och fick i oss tacos som va supergott.. förstår inte varför ja själv aldrig tar mig tid att hacka rödlök till... Its the shieet!!

Sen låg ja o A och prata om allt möjligt mellan himmel och jord i timmar innan vi somna.. Mysigt med sånna stunder. De uppskattas verkligen från min sida..

Idag iaf blev det en morgon med allsång av Japanska låtar haha sen åkte jag till Vällingby och gått omkring helt i min egna värld och hitta lite kul saker iaf.. ibland hittar man maassvis och ibland ingenting. Köpte tt par skor som ja verkligen hoppas hoppas att de är lika sköna att gå i som de va i butiken =P.. Sen en vit "Blus" skjort t-shirt typ.. sen en tunn grön/blå tröja väldigt ljus och fin att ha till typ vitt linne =).. Sen lite annat smått och gott. Älskar sådana dagar när man bara går runt utan att tänka eller ha speciellt bråttom.

Hur som idag blire inflyttningsfest... Tror de blir mycke skratt ikväll.. skillnaden denna gång jämfört med förra är att meeeer mat i magen innan alkoholen =)

Jaja kanske blir uppdatering sen =)

//Z

Shajses va bra!

 

Hitta denna... han kör covers på flertal kända låtar.. otroligt clean röst för denna låt!

 

Matat avsnitt efter...

Matat avsnitt efter avsnitt påTv3 play. Rätt underhållande.
Har saker ja behöver göra men ingen ork. Nu styr ja upp mig själv istället med lite Gaga sen får ja hänga kläder... är det en deal eller?

Inge vin idag,,,, de blir kaffe ;)

Nu får min rosa skönhet komma...väntar bara på att mobilen skall vibrera på månda och säga att jag kan komma och hämta den... Den blir min min min =)

//Z

Godmorgon Fredag!

Så då har jag avklarat en morgonpromenad i min ensamhet..mannen somna senare än mig så fick inte upp han ur sängen. Skönt va de trodde dock de skulle börja regna men så blev de inte.
Precis avklarat frukosten och testa en ny Youghurt som min kollega tipsa om... I vanliga fall har jag Soyamjölk till min musli/hallon o allt va de e i men nu körde ja på Soya youghurt och verkligen nåt att rekommendera...mumsig mumsig och behövs inte alls mkt då den e så "Dryg" ;)

Ska roa mig fram tills de är dax att tvätta kl 1...Boooring sen får ja se va som blir av... Måste ner till Ica o handla jordgubbar sen =D

//Zanieee

Japan japan japan

 

Haha japp då satt ja o mannen och sjöng ihop... ett tag innan han gick ut för o träna.

Han kom hem, åt min kyckling som blev sådär...får nog bli kycklingbitar nästa gång och inte en hel filé.

Imorn blire tvätta på dagen kombinerat med en långpromenad sen får jag se va som blir av kvällen.

Nee nu blire inge mer blogg ikväll...

 

//Zaniee

 

Godkänt...

Maten va god... Sitter o sipprar kaffe och kollar på Anna Anka söker assistent.. Underhållande måste ja säga så vi får see om ja kör igenom programmen här ikväll...

Aaaaaaah later !!

//Zanieee

I min ensamhet...

Efter en lång dag med mostrar och små kusiner blev det en tur ner till Ica för att handla mat och sådant..
Städat runt här hemma som en tok..De behövdes eftersom inte mkt blir gjort i veckorna... Är ledig imorn med vilket e helt underbart.. Dock avis på mamma o pappa som reser iväg =P.

Trodde mannen skulle komma hem på middag men nej...lagat iordning kyckling helt i onödan vilket känns sådär..=/ Han får väl äta de vid annat tillfälle eller så.. Själv ska jag äta lax... Borde äta nu men tappa lusten när ja vet att ja blir själv idag igen..:(

Men men ...usch va ja e trött på allt just nu.. huvudet känns som en sten som inte vet nånting...Känns sådär.
Kommer bättre dagar...

Nu ska ja styra nån sallad till min lax.

//Zaniee

Min nya skönhet!

Jaaa!! i början på nästa vecka anländer denna lilla skönhet.. Mini PC från Samsung.
Världens bästa pappa o mamma!!<3<3
Min nya vän i pluggandet o förhoppningsvis lite mer kul läsning i bloggen.
Kommer sitta fint i nya soffan när den anländer...bädda ner sig.. skriva!
Världens bästa onsda!
Ska snart ner o möta min prins för en midda ihop innan vi åker hem...
//Zanie

Fettmedmassvisavannanas

Love it... men tror dock ja e lite känslig mot de..kliar i munnen..

Ska snart lägga mig o sova... själv då mannen e ute på äventyr o kommer och pussar på mig lite senare hoppas ja =).. Ska försöka ta mig upp och träna imorn..tror ni de går? måste måste måste..

om de ska gå måste ja sova nu =P

GODNATT!

/Zandra pandra!

Its gonna be okaaay..

Sönda o jobb imorn... vaaart tog denna helg vägen??
Jaja jag står ut bara 2 o en halv dags jobb sen e ja lång ledig igen.. Lovely!!

Igår va de bio med min från början buttra pojkvän..ja va 4 min sen =P..

Vi va o tog en öl först med 2 av hans kompisar sen splittrades vi och vi åkte för att äta mat innan... Blev filmen Terror on elm street och jag hoppa till ett antal gånger och satt på hel spänn medans A satt o räkna ner till hoppscenen haha... men men bra va den iaf..=)

Än sålänge har ja inte hunnit göra så mkt förutom att ta morgon promenad o styra mig själv. ska ta mig i kragen och röra mig över till mamma och pappa... dricka kaffe o låna bilen tänkte ja..=)

Men men nu ska ja få nåt gjort av denna dag så adios sålänge..


Shake

Godmorgon!!
Försöker fortfarande vakna till liv... fått i mig en shake bestående av hallon/blåbär lite möljk Phyliumfrön,linfrön och solroskärnor allt de tillsammans med en på nutrilett ner i mixern bah! haha..smakar helt okej och funkar som frukost för min del på en helg..

Igår va de en suuuper trevlig kväll tills ja for in i dimman av alkoholen.. konsumera för mkt vin helt enkelt..lätt hänt men de har huvudet fått sota för idag då de dunkat på rätt bra..=/..
Men de va kul o umgås med tjejerna.

Nu sitter ja här inväntar min moor för lite sällskap..Adam är och jobbar men ska möta han sen så blir de en helkväll med honom..midda o bio =)..

men nu ska ja reda ut mitt blöta hår o starta kaffebryggaren =)

//Zanieee

The shiet..

Vuxenpoäng!


Eftersom ja har en sån underbar pojkvän som har byxor som ska sys och jag som alltid velat haft en symaskin han slog två flugor i en smäll och investera mig en sådan =) Så fiin o ja ska bli så duktig!
haha...

Hemma så är sovrummet mer lr mindre klart..så skönt med lite ordning. I fredas va ja även o beställde soffan så om ett par veckor står den hemma.. fluffig och alldeles perfekt =D
Sån soffa ja akn ligga och plugga japanska i om ja kommer in på kursen..Vill verkligen men får väl söka igen annars...

Är hos mamma och pappa nu och nyligen vinkat av farmor som va här på besök. Tog även med mig en kasse tvätt hit hahaha men fick inte tvätt tid förrän på torsda =/ så ville bli av med lite iaf.

Hoppas på att få träffa sara en sväng när hon slutat jobbet..får se om de hinns med =)

Hon e en sån gooo tjej som man vill krama!
Tur att man har bra vänner..tider förändras o folk förändras men ändå är ja omringad av toppen människor.
Nåt jag är glad för.. även mannen min fast han är jordens retsticka och ibland världens jobbigaste men det spelar ingen roll då allt annat väger upp.

Ny dag på jobbet imorn o guu va ja inte ser fram emot de tragiskt nog.

KRAMS!

Cvitamin

.One Love.

RSS 2.0