Får man vara mer irriterad?

Sitter på jobbet o tycker verkligen de e skittråkigt.. mitt humör är inte på topp och folk runt omkring mig får mig ju inte att bli gladare.
men men va gör man snart helg så.:) och vad som blir av den kan man ju undra.. utgång i nån form kanske?

Igår iaf var toppmysigt... mötte Em på tåget och vi klev av på södra station och skulle leta oss fram till nåt mysigt ställa att äta på. vi gick runt i säkert 1 timme innan vi hamnade på en restaurang men ojj vad god mat det blev... lax och sedan vitt vin till det.=)..nåt som måste göras om flera gånger :)

Bästa e att snart kommer min moster ner ifrån Luleå med min nyfödde kusin Elias har inte träffat henne sen i sommras och Elias har ja inte träffat alls än. Hela december kommer bli proppad med saker som ska göras, stressigt värre.
Barnkalas nu på lörda min andra kusin fyller 2, sedan ere avslutningsfest med jobbet nästa vecka samt 30 års fest :) efter det är det julbord med jobbet. ha ha ha...och lägg på julhandling på detta :( 



men nu ere snart tid för lunch Tonfiskpastasallad... gott?

Later dude.
Chauuu/Zandriii

........

weooo galet hypad idag vet ej varför... skitsamma!
Igår köpte ja en ny adidaströja just looove it. blev en svart sådan med guld.! hoho.. ;o)..
blev en väldigt snabb sväng in till stan mötte upp mallan o märta där.=)

jag e huungrig nu ska snart få mat i magen... rostbiff med potatissallad o baguetter till... heeelt funktionellt faktiskt.
Hade tänkt styra upp bonniers trafikskola idag.. plugga lite körkortsteori haha låter lockande va? eller om man ska ta ett bad..för en gångs skull duschar alltid annars har inte ro att ligga stilla sådär, men men får la se vad som blir av kvällen.

Dagens låtar är nog Justin Timberlakes låtar - "Summer love" och "Chop me up"... sen har vi även tokiga Fya - "Too hot"  Kanske lite reggae Galen morre hahaha Morgan funkar alltid..=)

klockan e nu 17.48 tid och äta lite mat nu!

Adios Adios!!!!  ;o)

.......

.Jag vill göra dig glad för jag älskar att se dig skratta.!


Viiilken måndag seg seg seg.... o så stöört mkt folk i stan nästan så man får panik på alla folkmassor. haha.

Bye for now.!// C-vitamiiiin

SUCK!

Frustration! 
Är väl det ordet jag kan använda för att beskriva hur jag känner idag!!
vad gör man då träna bort den eller gräva ner sig själv.!?
mitt humör e inte alls lika bra som igår..då fick jag en härlig spa behandling.! riktigt skönt, fick till o med se min kollegas oranga lurviga katt..to die for asså.
deen här dagen vill ja bara sova bort!

hejdå!//Zandriii

Efter en kul helg ere nu måndag!

Weoo... Tillbaka på måndag nu igen och imorn ska man på Spa.. =D blir en galen lerinpackning för min del haha aldrig gjort de förut så de ska bli lite kul.. Blir god lax o vitt vin efter de hos en kollega =).

Helgen har varit helt lovely! vad mer kan ja säga..hoho blev halvt om halvt utgång i fredags med lite folk o sedan tequila drickande på lördagen mmh mmmh den var god

Sitter o lyssnar igenom lite "gammal" musik men vilka flashbacks man får av det.. positive vibes!  
meeeen berättar mer imorn om Spa upplevelsen haha.

chauuuu / / Zandrita

<3

Weoo de är tisdag.

Tisdagar som Em brukar säga är världstråkiga för det är verkligen då man insett att man har inlett en ny vecka med att gå upp på morgonen och jobba..sant så sant!! men idag ahr det varit rätt trevligt ändå trotts allt.
Samlat på mig vuxenpoäng haha ska på Kurs i Örebro med 2 assistenter från vårat kontor o sedan ere lite andra från de andra kontoren i Svergie som ska medverka i samma så ska bo på  hotell i 3 dagar där haha lite annorlunda men kul, dock i januari. Jag inledde dagen med jobbet och avsluta den med en sväng hem till mallan för att sedan joina sällskap en bit påvägen hem med henne o Alex.

Imorn ska ja va hurtig o träna lite hade ja tänkt som ja inte kunnat göra senaste dagarna med tanke på att ja varit förskyld blöö.

En sista grej innan ja lägger mig o kollar på Prison break så vill ja bara säga att helgen va Toppen!!!
och den som ksulle bli lugn hahaha.


Peace allihopa!
// Cvitamin

Förskyld...

Hur bra kan de bli egentligen?.. blivit förskyld och det är verkligen blööö jobbigt..så jag fick vara hemma från jobbet idag för kan inte sitta där och låta som en 3-åring och ha ont i halsmandlarna som svullnat :(

Så folk som säger " det kan inte bli värre nu det kan bara bli bättre så se det positivt" hehe nej så är det bara inte gällande allt.  Idag har jag spenderat delvis tid i sängen och sovit men har också kollat runt lite efter en spanskakurs både här i Sthlm men även i Spanien vore kul o fortsätta med det jag en gång hoppade av för några år sen. Känner att jag måste göra nåt annat än och bara jobba för att få tiden att gå :(

Musiken har också strömmat ut idag lyssnat på lite allt möjligt idag faktiskt...LOVE IT!

Fått bilder av Sara idag också sen i helgen då vi firade Nora, det var lite kul och se för vi hade ju trotts allt en lyckad utekväll :)

nu ere väl tid o avsluta eller nåt ska fortsätta njuta av musiken!:)
Feel No Way My Love//C-vitamin

Cvitamin

.One Love.

RSS 2.0