Say yes rastaa!

Ah från en låt med morgan heritage som fastnat i huvudet =) helt ok.

Kom nyligen hem efter en relativt lång bussfärd hem (ca.20 min) Var och träffa min darling i studion sen blev de till att åka och äta. En tonfisksallad som inte var allt för god. Alla kan ju inte vara perfekta haha. Sen självklart fick jag den hmmm jobbiga personen jag stött på en gång tidigare i mitt liv som börja fråga mig om allt möjligt angående naglar!!?? och att ah jag var allmänt stilig. En man i ööver sina bästa år om jag säger så riktigt slisko, precis just han hade jag snett framför mig leendes trots att jag inte rörde en min uta stirra ut genom fönstret med musiken i öronen. Han kan inte va frisk!!

Nu ska jag iaf lägga mig i sängen men innan dess borsta tänderna och tvätta bort sminket. Imorn blirnog en riktigt trevlig fredag ska ni se!!=) Hoppas melon och hennes kompanjon är på G också =)

Sleep well... =)

//C-vitamin

Beställning av...

Beställde lite kläder från HM nyss, blev lite underkläder och t-shirten som e här nedan =).. skulle dock inte komma förrän v.7 blööö men men reltivt snabbt jobbat endå :)
image167
nu ere 20 min kvar tills ja slutar då blir de till att röra mig hem och plocka lite med tvätt tror ja innan ja åker och möter A skulle jag tro om de fortf. blir av :)...

Men nu ska jag slutföra dagen här så kanske de blir uppdatering senare ikväll..:)

K r a m s

blåmärke..

Japp då hade jag ett relativt stort blåmärke på armen och svullen efter provtagningen... NICE..=P

Läget just nu ; Sitter i telefonen, dricker saft för en gångs skull, diggar musik och självklart skriver jag kalligrafi..;D

Va gör ni?


Rocawear...

Fyyy va fina haha.. dessa skulle jag vilja ha, finns i rosa också fast de har ingen liten kedja som dessa. Sjukligt fina iaf!!

image166

3 rör blod..

har jag precis vart o lämnat. Nåt jag hatar så är det att ta blodprov för de dunkar så fint i armen sen domnar den av och då känns de som hela kroppen ska rammla ihop. Klarade de fint denna gång men som hon sa jag kommer säkert få ett tjusigt blåmärke vilket ja inte är förvånad över eftersom jag får de lätt och ofta.

Gårdagen var väldigt trevlig. Mamma och jag tog en sväng på stan i väntan på att mormor skulle dyka upp. De ja handla var ett par svarta stövlar som jag är väldigt nöjd med för de e så otroligt sköna. En grå munkjacka från H&M med musse pigg huvuden på (de som känner mig vet att jag är into musse pigg) sen ett svart linne med schyssta detaljer så man får ena axeln bar.

Hur som helst maten va super och vinet var lika gott de, helt klart en lyckad kväll som jag hoppas de kommer fler utav!!.. Idag ska jag antagligen förbi A i tatueringsstudion och säga HEY..:) Sakna sakna..

Nu ska jag slutföra min frukost och hoppain i telefonen där ja hoppas de e lugnt..

More to come....

Blodprov!!

Snart e dagen slut o ja ska på skojakt... ska ta sällskap en bit dit med en kollega..roliga melon, hon nämnde att hon skrivit om mig i sin blogg och haha jadu undrar va den kvinnan kan ha fått för sig att skriva!!?=)

Imorn ska vi ta blodprov här på jobbet, början på vår hälsoundersökning kan man väl säga. Jag som avskyr blodprov i armvecket =/ blir alltid så svag i kroppen av de men jag hoppas de går snabbt!! :)

Inte hört från darlo på hela dagen heller börjar undra om han överlever tatueringen eller ej??! haha jora de klarar han nog galant men lite nervös blir man ju =S...

nu tänker jag avsluta!

Ha en bra dag för det ska jag, Avnjuta en god middag med nå glas vin i trevligt sällskap!!

LOVE
//C-vitamin

Tjohooo!!

Har precis ätit nåt ja inte riktigt vet exakt vad det var... om det var en apelsin eller mandarin. Man tycker ju att smaken ska avgöra om inte storleken men de gick inte denna gång så nåt utav de åt jag iaf =) Och fick sällskap av Sara i telefonen :)

Idag har vart en rätt bra dag trotts att den börja skit då jag klev utanför dörren och insåg att de regnade faktiskt en heel del! Suck men nuså e mitt humör braaa!.. Tror ja ska förbi och se om jag hittar nå stövlar efter jobbet för det tar ju endå sin tid för mami och ta sig in hit efter jobbet:) Hohooo..

Nu ere telefontider, har ett pass på 1,5 tim inte allt för kul så får roa mig med att kladda lite kalligrafi under tiden.

Have fun //C-vitamin

Frukt!!

Äntligen kom frukten. Fördel med detta jobb är att varje Måndag och Onsdag levereras det en fruktkorg hit med diverse frukter så som; Bananer,apelsiner,äpplen ,vindruvor, physalis m.m...LOVE IT!!

Senaste tiden har frukkillen kommit senare och senare men MUMS va gott det är med Physalis och vindruvor som jag precis tog åt mig av. =)

image165

Onsdag!!!

Kom lite försent till jobbet pga segheten och det dåliga vädret som tvingar mig till omvägar!! men men dök upp här 20 min senare så ingen överdrivet stor försening. Så nu sitter jag och äter frukost, macka, brämhults juice med smaken hallon och sen en kopp te självklart =)..

Igår skjutsa mami mig till tatueringsstudion min darling håller till på och såg hru han hade de och fick även syn på hans tatuering han ska påbörja idag, en ryggtavla som e lite creepy men fortfarande snygg. Sadako (The ring bruden) kommer finnas med där iaf.. huhu sa att han får sova med ryggen mot väggen hädanefter. =)
Efter de åkte vi till honom men däremellan hamna vi på donken för att få i oss lite mat...

Idag ska jag träffa mamma och mormor efter jobbet för att gå ut och äta på kina restaurang. Mumsigt mumsigt.
Det ska bli trevligt för att för en gångs skull får man med sig de 2 ut vilket inte är de lättaste att planera in annars!...

Nu ska jag in i telefon men dock bara 30 min, skönt!!



Adios amigos!

Långa gula naglar...

Idag har jag nog sett det vidrigaste på länge. Det kom in en herre som ville ha hjälp från mig och till min förvåning hade han lika långa naglar som jag själv har fast lite spetsiga och riiktigt gula och tjocka. De var så jag mådde illa!! Dessutom var de precis innan frukost och min matlust därefter var iiinte på topp!!..Inte nog med de så cirka 10 min efter kommer en dam i medelåldern in ser rätt fräsch ut annars men hon hade i stort sett likadana naglar som herren fast hon hade dock varannan lång o varannan kort. Riktigt vidrigt, vad är de med folk och deras händer? att de inte märker av sådant själv??.. ah men usch inget jag diggar iaf.

Buääää...

Idag blir jag hos darling så ingen update ikväll inte:)

Krams


Ny sysselsättning...

Just idag har jag hittat en ny sysselsättning att pyssla med medan jag babblar i telefon iaf... Spelen som finns på www.ica.se de e rätt kul faktiskt tror de är lätt beroendeframkallande haha =)..

Mer än halva dagen har gått nu ska ut till receptionen och leka en stund nu haha =)

Mätt efter lunchen iaf så nu hoppas jag på att få se glada ansikten där ute =)

Krams:)

Dåligt humör..!

Usch va ja hatar o va på dåligt humör men va gör man när man snart spyr galla på folk som tar kontakt med mig.. vart har alla normala personer tagit vägen??.. Shajses..

Nytt jobb nååååååån!!? haha.

50 min till lunch!
Quinoa + grönsaker + Haloumiost
Funktionellt hoppas ja :)

Adios!

Tisdag!!

Godmorgon!!

Sitter i repan som de vart fullt ös hela tiden det är väl nu det har lugnat ned sig lite tack o lov. Ska chilla här i 1 timme till :)

Idag är de min kollegas sista dag här. de suger faktiskt men vi får hänga på uteserveringar sen när de blir väder för de iaf =) men kommer ju bli tomt utan henne på andra sidan väggen.

Idag ska jag glida förbi tatueringstudion A håller till i och visa upp den fina tavlan jag fick som han gjorde när han var i Japan! Sjukt fin, där lyckades han verkligen få med allt =)

men men nu ska ja va social..

Tjaaaoooo!!

.Kärlek.

Love Love Love
image164
Såå bra!!


Sleeping Beauty!

Snart är de tid för mig att sova, ta igen lite sömn sen helgen!..

Blev solning idag med så nu känner ja mig lite fräschare, vill ha sommaaar!! Skönt att solen lyste upp litet tag på dagen iaf =)

Men men nu ska jag lägga mig och försöka drömma fina drömmar :)

Fett med kärlek!!

//C-vitamin

30 min kvar...

Yes yes jaaah som Adam brukar säga... nu slutar jag strax ska bli skönt faktiskt. Pratade nyligen med Roysan också så ska glida förbi där en sväng efter jobbet och se hur han har det i butiken om han överlever och så. Var ju ett tag sen man träffa honom så var på tiden nu =).

Men men nu ska jag prata med lite kunder hade jag tänkt =)

Later gott folk....

Skrivkramp

Så mycket som jag suttiti och skrivit med min kalligrafipenna idag har gjort att jag i stort sett har skrivkramp i fingrarna..får nog ta och vila lite från de =).. Har en heeel timmes kul telefonpass att se fram emot nu..=) men dagen e snart slut. blir till att åka hem och fixa på rummet så mami o pappa håller sig nöjda och glada. Nivet ett relativt stökigt rum med oordning kan få de på dåligt humör. Blir lätt så eftersom jag inte vart hemma mycket på senaste tiden.. Undrar om man kanske ska sola lite idag?..vi får se vad man orkar.

Åter till telefon.. börjar dock tröttna på att surfa hittar inget kul att kolla på.. nåt tips??

.C h a u.


Spärrade bloggar!

Mitt jobb har en tendens att spärra vissa sidor man inte bör hänga runt på. Ett ex antal bloggar jag brukar läsa dagligen är självklart spärrade, de spärrar den ena efter den andra det är ganska irriterande faktiskt. Sällan jag sitter hemma en längre tid vid datan och surfar. De min data är till för är i stort sett för att lyssna på musik lr leka med mina bilder. Snart funkar väl ingen blogg, kan inte se min egna heller kan bara skriva i den haha...

1 timme kvar till lunch då ska jag äta en god baguette som darling styrde upp till mig igår kväll "Pandas macka" som de så fint står på den =)  Me love Me love!!



 

Tjooooo...

.Pandas Macka.

Godmorgon allihopa nu är det Måndag igen!!

Min helg då eftersom jag inte skrivit nåt här om den än ;
Fredagen efter jobbet blev det en liten shoppingtur, hittade 2 fina klänningar och en svart kortare kofta. Det var ju trots allt löning. Efter de begav jag mig hem och fixade till på rummet och gjorde mig iordning. Sara kom runt 9 så vi drack lite vin och mös innan vi begav oss till Villan. Där träffa man på både den ena och den andra, roliga och mindre roliga personer men de flesta var iaf fulla o glada kan man väl säga. Vissa personer klarar jag iaf inte av pga deras äckliga beteende. Blev inte kvar där sålänge på grund av vissa orsaker men hängde inte läpp för de =)

Lördagen blev till att ligga i sängen och prata om fredagskvällen med A tills vi gick upp för att få nån mat i oss. Senare på kvällen åkte vi till honom och innan dess stanna vi för att handla mat vilket blev Nudelsoppa med sallad och så i, Mumsigt mumsigt.!! En lugn lördag helt enkelt =)...

Söndagen blev de storstädning sen mat från Pizzerian... resterande av kvällen ägna vi oss åt att spela texas hold em, fick en genomgång om hur de går till och det är ju sjukt kul när man väl kommit igång. Blev endel öva på att måla, har ingen bättre "lärare" än A på att lära mig skriva så duktig som han e på de :)...

Men men nu sitter ja här igen men önskar att jag befann mig nån helt annanstans men what to doo...=)

Later gott folk!...

Bamboo örhängen!!!

Nu har mitt efterlängtade paket från www.cocoo.se dykt upp hemma i brevlådan fick jag höra ryktesvägar från mami!! Spännande och se strl på de, tog de minsta har jag för mig men chansar på att de inte är så jättesmå iaf =)... Sen de fina peace- armbandet kom med. Eftersom det är löning idag tror ja att de blir en liten sväng på stan iaf efter jobbet för att sen bege mig hem och städa undan på rummet och göra mig iordning.

Katten glider runt med en tratt på huvudet nu, stackarn. Hon är nog snart bättre.:)

Nuts...!

Min kollega och jag tog oss en tripp till 7-eleven imorse för att inhandla lite nötter.. blivit liite utav en tradition att handla nötter men gott är det!!! Lite bättre än godis iaf. =)

image163

Horoskop!

KRÄFTAN

22/6-22/7

Fredagen blir trevlig. Du skulle må bra av lite nöjesliv, kanske dans. Egna initiativ ger bättre fart.

Weeeyyy...sounds good sounds good!!

När det regnar i Stockholm

Ja men då satt ja här med utsikt över gråa Stockholm..konstigt nog har inte vädret så stor påverkan på mig idag. Säkert mycket för det är fredag  och jag har 2 lediga dagar ja kan sova ut på och hämta ny energi =)

Min katt är dålig, hon är en liten krigare men har fått en liten krigsskada i ögat så det är svullet och hon ligger hemma i feber. Mami och pappa ska åka med henne till vetrinären sen för sådär kan hon ju inte gå runt och må. Inte första gången Busan som hon heter råkar ut för nåt liknande men hon är en kämpe, min flicka de där =)..Konstigt nog så sover hon mestadels i min säng numera vilket hon aldrig gjort tidigare utan de börja hon med efter att Adam sovit där!!?? hon kanske känner av att han är allergiker ? haha vad vet ja men så är fallet.

1 timme till ska jag hänga här ute och än sålänge har de rullat på fint ..

Meeeen Hej sålänge!!



Äntligen!!

Fredagen är här och jag mår på topp! Började dagen med en latte från 7-eleven, tänkte de är ju trots allt fredag =)

Vaknade trött men piggnade till relativt snabbt, efter en halv kopp kaffe så..
Hoppas den här dagen rullar på så ja kan få avnjuta kvällen med folket =)

Ska snart ut till repan och jag hoppas de blir en lugn tid därute:)

Tjooooo

Kärlek!

Jag har en otrolig kärlek!!  Japp japp, jag mår fint!!

image162

Godnatt
//Zandriii

Headphones!

Musik musik musik!! oh yes!...

Idag blev de solning..=D råka somna så överdelen fortsatte ett tag till än va underdelen gjorde men men what to do inget som syns ändå =)...Fick träffa på Sugar en snabbis också och säga hej iaf vilket kändes bra!!...Nu sitter ja bara o njuter till musiken ska väl lägga mig i sängen snart så jag är pigg imorn, de är ju trotts allt fredag!! Kommer bli kul!=)..

Slänger in en fjollig bild på mig och mina rosa hörlurar som visserligen inte syns nu men shit the same!

image160

Michael Jacksson feat. Akon & Will.i.am  - Wanna Be Starting Something
Flo-Rida feat. T-Pain - Low
EPMD - Da Joint
Kat Deluna - Run The Show (Spanish)
Janet Jacksson - Feedback
CNN feat. M.O.P - Stomp That Shit Out U
M.O.P feat. Wycleaf Jean - Masquerade

Jaaa de är väl lite som spelas nu

Enjoy!
//C-vitamin


Jobbjakt!

Ja, de är dax nu. Trivs på jobbet tack vare kollegorna men ja vill träffa glada kunder mer än arga/ledsna... Men att få ett nytt schysst jobb är nog inte de lättaste har skickat lite ansökningar hit o dit men vi får se va som dyker upp!

Servicejobb iaf så man får träffa lite folk och inte va helt inmurad dagarna igenom :)

Nu e arbetsdagen snart slut.. då blir de hem o vila och styra upp alla prylar ja har att ordna med =/..Buhuu...!

Hoppas ni haft en soooft dag gott folk! =)

Later all yaaaa!

Ciao Bella!

Igår va mys!  Mami hämtade mig vid stationen så jag slapp ta mig hem själv i kylan. Hon styrde upp min favoritmat, TACOS medan jag styrde upp lite på rummet och njöt till musiken. När vi ätit klart och tagit oss en varsin kopp kaffe gick vi ner och kollade på filmen Ciao Bella, den var bra måste ja säga lite seg stundvis men ändå bra!!

image159

Idag fick jag åka själv till jobbet och blöö vilket skitväder rent ut sagt, gillar inte regn! Sen nu har jag suttit på utbildning i 1,5 tim på jobbet vilket gör en så trött. Snart pigg igen förhoppningsvis=).

Imorrn ere fredag och jag längtar som vanligt tills dess, Blir en reggaekväll mer eller mindre på Villan som jag ska till med vänner och pojkvän! Längesen ja va ute nu så känns väl lite extra kul, man uppskattar utekvällarna mer då eller iaf jag :) Saris kommer till mig innan så ska vi dricka lite vin och socialisera lite =)

Nuuu ska jag leka mer med kalligrafipennerna, Tjoooo!

Sola

Idag ska ja nog lägga mig och sola när jag kommer hem. Eftersom de blir en ensam dag idag tänker jag sola och pyssla på rummet så de är fräscht till helgen..=) har högar med tvätt jag måste göra nåt åt också tydligen, min käre mamma gav mig en pik om det igår kväll innan jag åkte till Adam att jag borde fixa med min tvätt nånting. KUL va?=)

ska nog lägga mig i massagestolen här på jobbet ett tag. min rygg knakar som fan!

Heerrå guys!

Reception

Just nu sitter jag i receptionen ska alldeles strax gå på lunch. Trött på allt folk här, de vill samma sak och jag vet inte hur många gånger jag upprepar mina fraser jag använder mig utav. Det är ibland de kommer in folk som livar upp ens humör, kunder alltså.  Men jag har ju vissa på arbetsplatsen som är duktiga på att få en att skratta, viiiiissst nyfikna melon har vi ju allt hahaha.

Idag blir de mat från Gooh! Pasta pormodoro eller va de heter haha hade ingen bättre fantasi men den lunchen funkar den med =).. senare idag ska jag leka med kaligrafi pennorna, ska testa de andra uddarna hade ja tänkt och se hur dessa funkar.=)

Tjohooo...

Onsdag!!!

Onsdag och jag är rätt så pigg =) fast ser dock ganska trött ut men ska snart kleta på lite kladd på ögonen =)

Igår inhandlade jag ett par skor och en ny väska faktiskt, blev rätt nöjd. Efter de blev de till att röra sig hem för att packa ihop lie kläder och va lite social med mami och papii..=). Åkte och mötte Adam när han slutat från tatuerings haket och joinade han hem då vi åt Sushiii!!.. Diggar de som fan. Somnade tidigt inatt så därför känner jag mig pigg..

image161


Ska snart ut i repan och ja hoppas de e någerlunda lugnt därute iaf...


C h a u...

Sleep over..

Efter jobbet ska jag på skojakt som sagt, stövlarna e tvärslut nu. Efter de ska jag hem och packa ihop kläder för ja ska sova med darling inatt!!..Känner mig som en fånig nerkärad 14-åring men men kan väl va mysigt de med, eller??

En stor KRAM till min vän Sara!! Fett med kärlek där!

Later guys

Yes yes jaaah!

Nu efter lite trixande och kladdande med bläck har jag fått ihop pennan och skrivit lite... mycke mycke lättare och snyggare med en riktig penna. Man behöver inte oroa sig lika mkt för att den ska bli förstörd på samma vis som med de andra pennorna.. Sysselsättning att ha då ja sitter i telefonen här på jobbet. Öva upp mina skillz lite ;)

image158

Tisdag!

Gårdagen va en riktigt jobbig arbetsdag så ja hoppas den här blir lättare.
Efter jobbet igår mötte jag upp Adam lite snabbt, han e lovely jag fick ett riktigt set med kalligrafipennor!! så nu ska jag försöka mig på de istället, hoppas de e lättare än med pennorna. Fördelen med dessa är att de inte blir förstörda som pennorna blir om man använder de fel. Nu har jag även en almenacka att skriva upp viktiga händelser o annan info, fick en lila med fint mönster på utav honom! =)

Idag börjar han sin praktik hos en tatuerare också, sjukt nice för honom!

Idag ska jag försöka hitta ett par nya stövlar eftersom mina är förstörda, klacken är helt av i stort sett vilket gör de obekvämt att glida omkring i de...Nu ska jag sitta i telefonen till kl 10.00...suck men skönt är de för det är så satans lugnt där nu =D.

C h a u

Sleeping time.

Ja vet klockan är bara barnet men eftersom de blev lite sömn inatt  så får de bli tidigt =). Ska bläddra lite i min Cosmopolitan tills jag somnar!=)


GOD NATT!

//C-vitamin

Aphjärna?

Vet inte vad frukten heter men jag kallar de för Aphjärna, vet inte varför men av nån anledning får ja känslan av en aphjärna när jag ser den. Den är rätt god ändå dock.

image156

Vad tycker ni?

Bilder:Naglar

Här är lite bilder på olika naglar ja haft, dock inte den bästa kvalitén. Ska nog börja fota de mer seriöst kan va kul att kolla tillbaka på. Enjoy!

image155

30 min kvar...

Längtar tills ja kliver innanför dörrarna hemma nu, enbart för ja e så fruktansvärt trött på jobbet för idag!..de blir en slapp dag idag mer är jag inte kapabel till, känner mig inte alls pigg o kry =(. Blir väl antagligen ensam på hemmaplan gissar på att darling har andra saker för sig men man vet ju aldrig :)

Nej nu ska jag ta och packa ihop och längta tills ja får gå ut från jobbets dörrar :)

Hej sålänge :)...

Hjälp

Sån jäkla huvudvärk... help me from this blöööööööööö gråa dagen!!!!

Måndag och skitväder!!

Fyfan för måndagar till att börja med!! men vädret gör de iiinte roligare att kliva upp på morgonen. Vaknar av att de smattrar på fönsterrutan av allt regn och har en varm och mysig Adam brevid, vad vill man helst? Ligga kvar i sängen eller gå upp i de kalla? Svaret är ganska självklart =)..

Min helg då.. den började ju i fredas så han mötte upp mig efter jobbet så jag lura med han in i en skobutik för att försöka hitta ett par stävlar men jag misslyckades med att hitta några. Sen begav vi oss för att handla och gled sen hem till honom och kollade film och lagade mat. MYS!..

På lördagen var de meningen att vi skulle träna men vi sov längre än planerat och fastnade på andra sysslor så de blev ingen träning då. Lagade mat som blev supergott, qournfärs med spagetti=) och så kom Sara över för att joina oss att kolla på film och hon hade med sig maaassa godsaker! =D.. Han tvinga mig återigen att se på Unholy Woman en creepy/flummig Japansk skräckfilm. Nån som sett den?

Söndagen blev de ganska stressigt då vi vakna eftersom vi vaknade senare igen. Men Gino kom över och skulle tatuera en snubbe vilket visa sig gick fin fint. Efter man suttit och kollat in de och längtat mer efter att själv styra upp en till blev de middagslagning och efter de fick jag se den efterlängtade filmen Alvin and the chipmunks!!!!!.. fyyy så söta de är!! Se den!

nu ska jag ta o skriva ett morron sms och sedan fortsätta arbetsdagen!

Peace ooooout.!

Jaaaa

image154

Hörs på Måndag!! =)

Horoskop!

KRÄFTAN

22/6-22/7

Fredagen är perfekt för lite vila, lugn och ro. Du mår bra av att unna dig eftertanke och lite lättja.


Låter inte helt fel ändå :)

.Thai.

Idag blire thaimat till lunch, ska bli så jäkla gott. Ska dessutom öva upp mina skillz me att äta med pinnar hade jag tänkt . För min del blire wookade grönsaker med ris, eftersom jag ej äter kött=)..Snälla kollegor man har som tar sig an att kunna handla åt än =)..Det är väl de som är bra med mitt jobb, att jag har toppenkollegor! =)

Andedräkt.!!

Vad ere med folk och deras andedräkter. fyfaaaan va de luktar.!!! Nästan som jag mår illa och har svårt att hålla masken när jag talar med dessa personer!

Snälla gör nåt åt saken, man måste ju märka av nåt själv!!???


FREDAG!!

Dagen ja längtat sååå efter...Nu är den äntligen här..

Igår mötte jag upp Sara och min Adam..vi gled runt lite och uträttade lite ärenden mer lr mindre. Avslutade med en tur in på stadsbiblioteket och de va första gången jag satte min fot där, shajses va de var stort undrar hur många böcker de stället har egentligen. Kul o stöta på de iaf. Adam hitta iaf 2 böcker som handlade om svärd, samuraj svärd då som han flitigt läst inatt haha, gulle.

Idag och helgen bli nog lugn men med sparkträning på dagarna haha men bra träning och de är rätt kul att träna med honom. (Tycker bäst om att träna själv annars).

Nu ska jag styra upp en sminkning på ögonen som ja ej hann göra imorse så nu ser ja ut som en trötter.=)

Later guys!

H u g Z

kläder.

Fick ett mess från H&M att mina kläder har kommit. De har livat upp dagen lite och även ett mess från personen som betyder extremt mkt som fick mig att tok le. =D =D. Ska snart få träffa honom också vilket känns skitbra rent ut sagt, sådeså.=)..

Nu ere tele 1 tim sen ett litet break för att sitta sista tiden i tele igen. Huuuuumm..!


A d i o s

V.I.F

Plötsligt inträffar nåt man inte alls är förberedd på. Man kan inte vara förberedd på allt, men när en person försvinner plötsligt blir det ett tomrum för många nära och kära.

Hade ett samtal som fick mig att fälla tårar, de var helt enkelt ett jobbigt samtal. En pappa till en ung kille som nyligen omkommit i dagarna, helt oförväntat. Han sa väldigt fina ord. Nåt i stilen med
 "Ta vara på livet, man ska inte bry sig så mycket om småsaker utan va rädd om livet"...

Detta var en bekant...En jag känner till, Jobbigt när sådana här saker händer så tätt inpå sin egen bekantskapskrets.


V.I.F 
Martin Escobar


Torsdag!!

Yess yess äntligen rullar de ner emot helgen!=)

Igår var jag i Centrum efter arbetet inhandlade lite smycken, ett långt svart linne och nya tights. Efter de begav jag mig till Mallan för att avnjuta hennes pannkakor och självklart var de lika goda som vanligt, hon lyckas bra med dessa. Så vi åt drack te o snackade om lite allt möjligt typ. Kul o hänga med henne igen!.

Kom hem och såg att mitt rum var verkligen värre än värst gällande kläder så tog mig i kragen och fick in allt i garderoben och i tvätten!...Blev ett godnattsamtal med darling sen somna ja för natten men vaknade lika trött imorse...

Idag ska jag träffa A en sväng vi har väl lite ärenden att utträtta tillsammans sen får ja se va klockan blir vad som hitts på. Men först ska jag försöka ta mig igenom den här arbetsdagen utan några större smärtor. :)


Hoppas ni har en bra start på dagen ;).

Hugs

Sista receptionspasset...

Nu ska jag strax ut i repan sista 30 min sen beger jag mig mot hemtrakterna kan man väl kalla de för att göra några inköp för att sedan glida vidare till mallan... tror de blir pannkakor *Mums* hon gör som sagt toppengoda sådana...Humöret har hållt i sig idag wohoo..=P...Nu har ja inte tid o blogga längre utan måste sätta fart ut...=)

Hejhej...

Stomp that shit out u

Ja vill höra musiiiiik...inte massa folksvammel de är sådant man får huvudvärk av.
Regnet som är gör än nästan oå dåligt humör. Meeeen ska hålla humöret på topp idag. :)

Börja dansa..

Tror ja o Sara ska börja dansa... kul vaa??

Onsdag!!!

Mitten på arbetsveckan är nu här och jaaa de e helt lovely att de snart är helg!!..

Igår mötte jag upp Sara och Adam efter jobbet då de kom o mötte mig när ja slutat. Vi hade bestämt oss för att käka ihop men vart vi skulle hade vi inte en aning om men efter många olika förslag blev de kungshallarna. haha men innan dess gick vi igenom Åhlens där ja bokstavligen blev knuffad ut av min käre pojkvän som inte orkade shoppa haha.

Sara va sugen på sallad, Adam var sugen på cheeseburgare och ville gå till Mc´Donalds men de alternativet var inte så lockande men som sagt vi hamna i kungshallarna där jag va för första gången. De åt nå kött m. pommes och sås medan ja åt Falafel och de var helt okej!...När vi väl var mätta gled vi till bion för att kolla in vilka filmer som visas nu (till helgen) får se om de blir bio då eller ej...var hemma runt 10 som vanligt och orkade inte ordna med nån lunch utan tvättade ansiktet och gick och la mig för att prata i telefonen innan ja väl somna...

Får se vad dagen bjuder på vad ja vet hittills ska ja träffa min vän Mallan men innan de tänkte ja ta en sväng förbi Gina tricot om ja e tillräckligt pigg för de..=)

Tillbaka till arbetet nu...

Chauu..

För vissa ere slut..

Ja vill också sluta ordinarie tid, vill inte jobba över... de roliga att se fram emot är väl mina 2 pärlor som ja får träffa för en liten stund. Saris ska jag iaf äta middag med på nåt hak här i stan men vart de vettefan..de lär visa sig =)

2 Tim kvar av dagen för min del...=/ Buhuuuuuuu... ja får la kämpa mig igenom de helt enkelt.

Pratade med motti för en stund sen också som la en pik om mitt ostädade rum, lite dåligt samvete att ja har de så nu när ja ändå fått nya möbler. SKA ta mig tid och ordna med det =) en vacker dag så.

Är ja tillräckligt pigg idag när ja kommer hem kommer de väl in bilder på naglar som ja lova :)

C h a u

Beställning av...

ÄNTLIGEN...!! Hittade örhängena på sidan www.cocoo.se och var bara tvungen att beställa de så nu e de förhoppningsvis på väg hem till min brevlåda.. blev ett armband också =) Weeii... nu tog ja de minsta , vill inte ha de allra största o de mellersta var slut. Om jag får gissa är de nog inte överdrivet små heller men men glad är jag =)

image153

God dammmit!!

Fan va ja diggar Apelsiner.... de är dessa som ger mig C-vitamin =D

image152

Jag är rätt så utråkad...suck!

Tisdag!

Tjohooo!!

Morrontrött fortfarande och känns som de kommer dröja innan jag vaknar till liv. Hade stoora problem att komma upp imorse fast att jag somna i relativt bra tid om man nu jämför med va ja brukar göra.

Idag ska jag jobba till 18.00... inte allt för kul men va gör man. tänkte nog inte byta bort den här tiden iaf tänkte att ja ska samla på mig lite komptimmar nu hoho =). . . Förutom arbete blir det en lugn dag. Kanske åker hem och städar sen, känns som de behövs även fast ja knappt är hemma så lyckas de ändå bli stökigt och smutsigt. HUR?


Dagens låt : Kat Deluna feat. Busta Rhymes - Run the show...
Fet

Godkväll gott folk!

Uh-uhhh! So why's your face red? Man you wasted!

Dåå va dagen över..hängde med darling efter jobbet, lr gjorde sällskap på tåget innan ja skulle fixa naglarna. Efter en stund dök han upp och fick va me och se lite hur de gick till...Softilation. Efter de blev det en bussfärd tillsammans.. Nu sitter jag här efter att ha lagat lunch till imorn. Blir Qournfiléer med wookgrönsaker och så hade jag i lite extra gul paprika. =) Tror de blir gott.

Men men nu ska ja sova så ha en fortsatt trevlig kväll...

K r a m s



Naglar!

Idag ska ja få mina naglar fixade igen ska bli skönt för nu har den franska manikyren börjat växa för mkt. Inget som syns tydligt men ändå ett störningsmoment för mig. Plus att en nagel håller på o gå av, heller inget som syns men fortfarande störande. Tänkte att  ja ska lägga upp lite bilder på olika dekorationer ja haft men får meddela att kvalitén inte är den bästa men de får ni stå ut med.. =)

Nuuu ska ja söka jobb haha!!

Måndag!!

Veckorna bara rullar fram känns det som, helgen är på tok för kort tycker jag.

Helgen då, Fredagen efter jobbet mötte jag upp min Darling för att åka o handla lite mat till kvällen. Sagt och gjort tacos blev det,gott var det. Efter de kolla vi film och åt godsaker haha gott gott. Lördagen vaknade vi till liv vid 2 tiden tror ja hon var så de blev en sen frukost . Efter de satte vi igång att städa rummet och så blev de även ommöblering. Nu e de mysvarning där, trodde de skulle kännas som ja sov upp och ner för att vi flytta om sängen men de gjorde de inte.=). Lördagskvällen blev lugn de pratades om att vi skulle på bio men vi chillade inne för vi hade ändå endel schyssta filmer att se =).

Vakna inte till liv förrän 4a på eftermiddagen på söndagen, helt sjukt men vi somnade i stort sett vid 7 så de hade sin förklaring. De blev till att gå upp o äta frukost efter vi vaknat till. Efter de blev de faktiskt träning haha vi skulle öva lite sparkar lr han skulle trodde jag ja men de sluta med att de var jag som fick stå och sparka på "Kudden" han höll i. Utmattande de där.=) men de va lite kul för innan vi satte igång var jag helt emot de men sen så flöt de på =).

Han laga mat och de var toppengott och hela gårdagen var bara sjukt mys!..

Så nu sitter ja här ensam på jobbet medan han ligger kvar i sängen och sover för fullt...Han e verkligen min darlo,!=)


Nu e de över...

30 min kvar sen skuttar ja ut här med ett glädjehopp!!! =) då blir de till o träffa A och vad vi ska göra vet ja ej, kanske möter Sara en sväng hon lyckas ju också få en att Le =)..

Kommer ej skriva nåt i bloggen under helgen utan de får la bli på måndag igen då jag uppdaterar om hur helgen har varit =)
Hoppas alla har en trevlig helg nu iaf!

Fett med kram!

Folk..

Kul med samtal från folk man inte pratar med så ofta men som ändå är väldigt nära. håller ni inte med?..

Min ena nagel e på g att gå av, eller de har iaf blivit en spricka. Som tur e ska jag dit på måndag och fixa de igen. ska bli nice. Men nu ska jag göra mig mentalt beredd inför repan hehe.

Kram kram

.Suck.

Ja saker går ju inte alltid som planerat. Man får göra de bästa av situationen helt enkelt.


 

Smile bitch!!!

Kräftan

KRÄFTAN

22/6-22/7

Din fredag innehåller mest varadgasbestyr, arbete och pyssel. Möjligen blir kvällen lite mer underhållande.




Låt de bli en bra dag nu....!!

Fredag!

Yes yes nu ere fredag äääntligen. sjukt seg vecka och de ska bli riktigt skönt denna helg att få slippa allt som har med jobb o göra o bara softa. Säkert bara för ja haft så pissigt schema som gör att ja blir på dåligt humör. Hur som helst har ja lovat A att va på bra humör idag och jaaa, ja ska verkligen försöka de bästa så ja inte blir påverkad av alla dessa människor ja träffar dagligen.IQBadboll...

Gårdagen va jäkligt mys åkte som sagt till Em efter jobbet, där även Mallan,Linn och Linn dök upp så åt vi ihop och drack Té. Var väl hemma runt 8a tiden för att packa ihop kläder inför helgen, åker nämligen till A direkt efter jobbet.
Helgen blir lugn vi kanske rör oss ut en sväng på lörda för att gå på bio men annars blir de till att umgås bara, Vilket ja ser fram emot.

Nu ska jag fortsätta dricka min latte och prata i telefon...


laaaaaater all yaaa.....!

Massa låtar..

Idag är en dag jag tydligen har alla mööjliga sjuka låtar i huvudet.. allt från "Oh happy daaaayys" till "happy birthday to yaaa happy birthday too yaaa!!" inte ens nån som fyller år!!?? Sen vissa normala låtar i huvudet från Morgan Heritage. Men vad är dealen med att haka upp sig har inte hört nån av låtarna heller idag.

Jobbigt iaf..nu blir de till att dricka te och ett kort telepass till efter de tillbringar jag heeela eftermiddan i repan och i tell u blir de som i förrgår kommer ja sätta mig o skrika rakt ut som ett litet barn!.. Tänkte bara förvarna er haha!


PS. Fick ett mess från Adam som fick mig att le stort!

L o v e

Torsdag!

Godmorgon!!

Idag är jag trött och inte alls på G men men vem vet kanske ändras under dagen :) precis haft möte på jobbet och inte blev ja klokare av de heller. dax att söka nytt jobb?

Igår blev de en tur ensam till FACE där jag inhandlade 2 ögonskuggor (Gammelrosa och brun) och en rouge som passade perfekt. Efter de mötte jag upp Adam och följde med honom till Hornstull. Efter hans ärende åkte vi till Saras jobb för att överasska henne lite lagom till hon slutar så de blev en fika och sen begav vi oss vidare hemåt i stort sett och de blev den vanliga omvägen för oss vilket är funktionellt egentligen eftersom man inte åker själv =).

Idaaag ska jag träffa Em och Malin för att äta lite ihop och ah men bara umgås! vilket var längesen men de är väl sånt som händer när folk e upptagna med sitt.märks att man blir äldre inte alls som förr då de va skoltider då var de mycke lättare att få tid till varann...

Hoppas hur som helst att den här dagen rullar på snabbt så ja får freda!!...

Ha en bra dag sålänge så skriver jag mer sedan om de dyker upp nåt vettigt=)

Krams

Leva med döden...

Precis läst klart en bok som heter "Leva med döden", en bok som finns på vägverket. Hittade även en länk till den där man kan beställa den gratis. En bra bok måste ja säga, en som man fastnade i vilket gjorde att man läste klart den relativt snabbt. Har att göra med "Dont drink and drive" kan man väl säga...

http://publikationswebbutik.vv.se/shopping/ShowItem____2519.aspx

Kopiera och klistra in så kommer ni till beställningssidan!

de rullar på med...

Min träning på att skriva kalligrafi men är långt ifrån duktig men börjar få till rätta vinkeln. Vilket känns lite kul att de blir framsteg iaf.

."Övning ger färdighet" - som de så fint heter.

Såhär kan kalligrafi se ut
image151

Musik..


M.O.P Feat. Wycleaf Jean - Masquerade

//En stabil låt!!

Onsdag!

Idag hoppas jag de är en bra dag. Dock började morgonen inte på bästa möjliga vis, kom nämligen inte in på min data för "Kontot har upphört att gälla" chefen har varit lite seg med att ordna de men så 1 timme senare nu så har ja kommit igång. Eftersom min arbetsdag igår va KAOS iaf på eftermiddagen men sen hade jag 2 personer som livade upp stämningen resten av dagen. Vi åkte för att hämta mat hos A pappa för att sen bege oss hem till mig för att kolla på filmen Azumi som A köpte tidigare på dagen. De blev Sushi för oss och Sara åt nå kött, Gott gott var det iaf!=D

Idag ska ja iaf gå till FACE Sthlm eftersom de inte blev av igår, ska se om ja kan hitta nå fina ögonskuggor lr liknande=).. Annars blir de nog en rätt vanlig dag.
Längtar däremot till imorn då ja får träffa nåra utav tjejerna och äta lite ihop...

Ha en bra dag!

//C-vitamin

IQ befriade människor

Fyfan va trött ja e på folk som är så efterblivet tröga!! Blir nästan förbannad på dessa som inte förstår nånting av vad man säger hur tydlig man än är med att förklara.

Hungrig är jag också och har 30 min kvar till lunch...detta tele pass gick inte lika snabbt som det förra. =(

Ta mig till ett varmt land med en paraply drink i handen, åååh!!

image150

Tisdag.

Började denna dag med en latte från 7-eleven kände att de va ett tag sen så blev en sån idag =).

Denna dag vet ja inte va som sker förhoppningsvis får ja se skymten av födelsedagsbarnet Sara och min pojkvän Adam får se va som blir av om inte de sker så glider ja nog och kikar i lite affärer eller nåt har ju fortfarande mitt presentkort på FACE Sthlm som behöver utnyttjas hoho =P men som sagt vi får seee va ja hittar på.

Skitväder är de ute med tycker inte om när de regnar ute de förstör håret, lätt att de lockar sig då mot min vilja haha.

Nu ska ja ta o äta frukost och surfa runt lite ett tag.

Krams

//C-vitamin

GRATTIS

Idag fyller en vääldigt nära vän till mig år! Sara blir 21 så HIPP HIPP HURRAAA HURRAAA!!!


image149

Fett med kärlek gumman!!

Sleeep tight!

Då va första arbetsdagen över..=) bara 4 dagar kvar sen ere helg igen haha.
Fick som sagt mina kläder och allt satt bra och jag är nöjd som ja kan bli =) tur de för jag är en sån som iinte orkar skicka tillbaka om de blir fel utan de hänger ja in i garderoben iaf i hopp om bättre tider i stort sett haha .

Hade den underbara pojkvännen som kom och mötte mig på jobbet så tog vi sedan sällskap på tåget hemåt så fick hälsa o pussa på han lite idag iaf...=) ska snart lägga mig i min nybäddade säng med mina nya påslakan ja fick i julklapp från mami o papi som matchar spegeln bra =) ringa ett godnattsamtal och vakna piggg o glad imorn.

Har en underbar bild på min vän kolla här =)

image148
GODNATT
//Zandriii...

Kläder & Smycken

Jaaaop fick ett gulligt SMS från H&M att mina kläder nu finns att hämta. Minns inte riktigt vad jag handlade men vet att de var en rosa kofta (Jag som aldrig använder rosa förutom på prylar )nån ring och matchande armband i bärnsten tror jag det var men exakt vad mer vettefan så de ska bli lite smått spännande haha.
Bra koll man har va ?=P

mätt och trött.

Kom precis tillbaka från lunchen...blev en tonfisksallad a la 7-eleven haha men god var den. A erbjöd sig faktiskt att styra ihop en matlåda åt mig men orkade inte släpa på de idag. Dessutom skulle de ta tid ifrån han att styra upp de med. Men tanken var nog bland de bästa iaf att han erbjöd sig =)

Idag ska jag spendera dagen på hemmaplan fixa lite på rummet och de som ja inte gjort på ett tag..tvätta o ha mig. Sen har snälla pappa färgat min spegel till svart så nu matchar de säkert mycke mycke bättre till resterande möbler i rummet. Blir bara finare o finare ska ni veta ;)

Idag ska jag ringa ett samtal till en person som bara vägrar höra av sig, lite trist men sånt osm händer antar jag.?

Men men återigen tillbaka till telefonen.

Krams


.Måndag.

Godmorgon och hej igen!!

Då har man lämnat honom som låg och sov så gott för att sitta här i receptionen o se glad ut. Hade jag fått välja hade jag inte gått en meter imorse så skönt ja sovit.

Men men hur som helst min helg lite kortfattat då, Fredagen efter jobbet mötte jag upp A och räkan för att ta sällskap hem till A...väl där chilla vi en stund och sen gled räkan iväg och vi blev kvar. blev endel filmkollande och god matlagning i stort sett mitt i natten =).

Lördagen var de meningen att vi skulle till vällingby men så blev inte fallet utan vi blev kvar inne och var allmänt sega i stort sett var en sväng till pizzerian och handlade mat men annars lugnt =).

Söndagen åkte vi till vällingby för att handla present till Sara som fyller år imorn och haha ja vi hade kul under tiden. Vi får se va hon tycker om våran grej haha =) När vi väl kom tillbaka bakade vi cheesecake som vi åt sent och den va riktigt god så de lyckades vi bra med. Styrde även upp middag när vi va klara som självklart också blev lyckat. Kvällen va mys Sara kom så kollade vi på film "The wash" med Dre och Snoop dogg hel flummig film men va väl okej blev endel skratt iaf.

De som jag skratta mest åt den kvällen var souviniren som sara fick från Japan av A. de va en mask på en känd Japan hahahaha gu så kul alla vi såg ut i den måste nästan lägga upp bilder på de sen när ja fått in de i datan..=P

Meeen nu har ja inte tid o skriva längre..=)


Hej hej hej!!

//Zandriii

Stört kallt.

Jag fryser förstår inte varför de e så stört kallt här. Känns som en fläkt som står o blåser på mig för fullt (Självklart är de inte så)...Snaaart slutar ja endast 15 min telefontid kvar på dagen för att vara exakt sen ytterligare 30 min tills jag slutar och ska ge mig ut i kylan som inte känns så lockande.

Har fortfarande inte kommit på vad som ska lagas till middag, fick ett tips från en kollega men får se vad den andra halvan säger om de =)...Hoppas alla får en trevlig helg iaf för det ska jag ha!!


image147

Dagens!

Dagens humör: Glad men lugn.
Dagens mående: Kär.
Dagens borde: Lära mig skriva kalligrafi.
Dagens frisyr:  Snelugg och utsläppt.
Dagens klädsel: Svarta byxor,vit T-shirt med tweetytryck, svart kofta och sneakers till.
Dagens planer: Umgås med A
Dagens materiella vill ha: Nya skoor.
Dagens längtan: Adam Adam Adam.
Dagens fundering: Inte kommit på någon än.
Dagens beroende: Té.
Dagens tråkigaste: Att de är sjukligt kallt ute.
Dagens tidning: Aftonbladet @ internet 
Dagens låt: Justin Timberlake - Pose

Fredag!

JAA äntligen fredag igen..har endast arbetat 3 dagar den här veckan men tycker de är lika skönt med ledighet för de..=) Dessutom tror ja de blir en bra dag här på jobbet och sen är mitt schema rätt lugnt idag vilket är skönt. Sen ska ja som sagt träffa A och umgås. Den stora frågan som cirkulerar är vad vi ska laga till middag vi pratade om att tillaga något med lax men exakt vad vet jag inte men får kanske kolla runt lite på recept eller så...www.tasteline.com är faktiskt en väldigt bra sida man kan använda sig utav..
Vi får helt enkelt se vad som blir.

Nu ska jag surfa vidare på lite bloggar och se om folk uppdaterat lite :)

C h a u

Till min kärlek

Imorn ska jag bege mig till A efter jobbet vad jag veet så möter han upp mig i stan då så förhoppningsvis slipper ja åka hela vägen dit själv...=) Helgen kommer jag spendera där så blir inte mkt bloggande här under helgen inte...Lördan ska vi ut en sväng på uppdrag exakt vad vi ska göra kan ja inte avslöja utan de får bli vid ett senare tillfälle..=P

Hörs imorn iaf nu blir de till att sova =) inför en ny arbetsdag..


image145

image146

Jävla kärring!

Ännu en gång ursäkta språket men ibland blir man ju bara ja arg kan man väl säga.
Finns folk som inte kan låta bli och lägga sig i bara man yttrar sig om nåt. Antingen ville hon bara visa sig märkvärdig att hon förstod franska (Som jag då talade) eller så är hon väl bara allmänt paranoid o tror att alla pratar strunt om henne. Haha ni förstår säkert ingenting men de var iaf en snorking dam som kom in på jobbet som ah i mina ögon spelade allmänt märkvärdig! Usch och fy för sådana!

Denna dag blir av till att först o främst får ja träffa Adam som kommer till mig efter ja jobbat sen glider även Em över på en kopp Té eller kaffe vet inte va hon kan tänkas vilja ha de lär visa sig men hur som helst måste ja ta o styra upp mitt rum nååågerlunda iaf.

Mitt just nu humör är : Frusen Panda.

image144

Dagens!

Dagens humör: På rätt okej humör.
Dagens mående: Kär.
Dagens borde: Städa rummet. 
Dagens frisyr:  Snelugg och utsläppt.
Dagens klädsel: Svarta byxor,vit T-shirt med tryck och svart kofta.
Dagens planer: Städa rummet och träffa Em.
Dagens materiella vill ha: Nya skoor.
Dagens längtan: Adam Adam Adam.
Dagens fundering: Rätt blank i huvudet faktiskt.
Dagens beroende: Té.
Dagens tråkigaste: Att de är snöstorm ute.
Dagens tidning: Aftonbladet @ internet 
Dagens låt: Arsonist - Alive

Kalligrafi..

Jag är inne på att lära mig skriva Kalligrafi, kul att lära sig nåt nytt de är ju trotts allt ett nytt år :) sen är de ju sjukligt snyggt!=) Dessutom är min handstil absolut inte den vackraste =)

Fick ett "startkit" från Adam så nu får vi se hur de går för mig eftersom ja inte riktigt e lagd åt de konstnärliga hållet men vafan kan alltid ge de ett försök..=) (Wish me luck)..........

Tillbaka!!

Ahaaapp då satt man här igen..(På jobbet alltså)..Nyårshelgen är passerad. Har tillbringat hela helgen med honom och de har vart så mys och roligt!! Va inge vidare kul alls att gå upp från sängen imorse då ja såg honom sova gott =)..men men snart helg igen.

Självaste nyår blev lugnt, God mat film mys och endel skratt helt klart ett lyckat nyår måste jag säga!!=)=)

Idag ska jag träffa sara och joina henne tull sjukan en sväng..och nu ska ja fortsätta surfa runt lite på bloggar och äta frukost.

C h a u

Cvitamin

.One Love.

RSS 2.0