Baby baby...!!

Gia Farrell - Hit Me Up


http://www.youtube.com/watch?v=4f5wqTtcBNo

Haha.!

Måndag Måndag..

Ännu en måndag som halvt är passerad. Slutar om 3 timmar ska då iväg och få mina naglar gjorda =D Finally!

Helgen har varit rätt livfull kan man väl säga... I fredags efter jobbet åkte jag och mötte Em och vi drog oss vidare till Willys för att inhandla mat till vår tjejmiddag! de bestod av Tacos.. ingen ovanlig rätt..:P men gott blev de... Det var jag Em Linn och Mallan som åt tillsammans.!
Efter middagen blev det en sväng till Pergola, även till att dansa loss på MP. det var faktiskt kul även på den "Ålandsbåten" hahaha.
På lördagen låg jag i sängen till säkert 3 var så trött säkert för man inte fått så mycket sömn på hela veckan efetrsom det varit så mycket tankar i huvudet om jobbet...:S mycket nytt.

Lördagen var riktigt kul den med var först hemma hos Sara o förade lite med henne och Nora, Hanna var även där och gjorde oss sällskap. Kvällen tillbringades på Mera där jag inte varit sedan min 18 års dag... vilket måste betyda att ja inte tyckte de var alltför bra då... men nu hade jag riktigt kul faktiskt.!

Igår söndag dåra var en "stor" dag för mig eller från och med nu måste jag tänka över hur jag verkligen vill göra. Pappa ringde nämligen hans kusin i New jersey för att kolla upp om de fanns några möjligheter för mig där. Det visade sig att det finns de, vilket är jättekul och även lite skrämmande.. De som behövs göra för mig är att ta körkortet. Det jag skulle göra där då är att ta hand om deras dotter de 2 dagar i veckan hon inte är på dagis och ta henne till och från dagiset på dagarna. Under den lediga tiden blir de väl kanske av att göra nå annat typ som att läsa nån kurs eller något. det är sånt pappa skulle kolla upp med honom nästa gång de talas vid om jag nu e beredd att uveckla detta eller om jag kanske ska gå via en förmedling? vet egentligen inte vad som är bäst:S?
Hur som helst är det körkortet i första hand jag behöver så tänkte jag börjar med lite mer intensiv körning än vad jag har gjort hittills...sen får jag se vad mina tankar svävar in i.
Usch vad segt de är o fatta stora beslut:S
men de ska väl bli bra tillslut:)

Men men nu ska jag koncentrera mig på telefonen och se fram emot mina naglar som förhoppningsvis kommer bli tjusiga ;)

Love Love!

Morgan Heritage feat Bounty - U´ve got me. Bra låt! tror även sizzla e med lite där.

usch...

Denna dag känns ganska värdelös.. kom till jobbet 7.40 börja med att kolla schemat såg då att jag inte skulle ha något från kl 12.00 det kändes lagom kul att sitta rastlös i typ 4 timmar haha..satte mig iaf  och åt frukost sen blev de som sagt strö tid fram till nu. Igår efter jobbet åkte jag och en jobbarkompis till en affär för att kolla väskor så köpte en väääldigt tjusig Friis&Company väska...  perfekt att ha om man ska åka nånstans över nån dag/dagar helt klart ett lyckat köp.. roliga var väl att mina föräldrar e ganska trött på alla mina väskor jag handlar:P men men.

Bilden i tidigare inlägg ger mig nästan lite ångest! SUCK!..borde de verkligen vara så?

hur som helst nu orkar jag inte skriva mer.

Later :)
//Zandra

Musik

Nelly Furtado - Say It Right

Skön låt!

Shollahopp!

Vaknade 05.37 imorse av att min underbara katt hoppade på min dörr och då blev jag lagom glad. La mig ganska snabbt igen i sängen lite smått irriterad men men hursomhelst. Morgonen fortsatte sedan med att mamma inte kunde få upp bildörren för den hade frusit fast så hon var ju på lika glatt humör hon så vi fick ta "pappas" bil..som hon inte tycker om att köra haha, sånt som kan hända.

Idag har de varit en relativt lugn dag på jobbet sitter i telefonen just nu alltid lika mysigt. Pratade nyligen med en tjej på en Nagelsalong så ska gå o göra naglar nästa vecka.. Finally! :D tjuuuuusigt tjusigt ;)

Helgen dåra!

Fredas
Var det invigning på jobbet här med massa människor för de nya kontoret, efter de gick ja ut o tog några öl med 2 tjejer från jobbet. Efter de hamnade jag hos Em och kollade på Saw 3... och det var en riktigt äcklig film, inte läskig så utan mer obehaglig.. man mådde ju endel illa av den.. usch usch.

Lördagen
Vaknade runt 11 tiden av  att jag hörde en liten barnröst som visade sig vara min kusin Emil som var på besök och det är alltid lika kul att träffa den lilla spralliga mannen! hahaha. Hela lördagen gick typ ut på att förbereda inför kvällen då det var utgång inplanerat!. Vi var först hos sarah och drack drinkar och firade henne eftersom hon fyllt 20. Och sedan åkte vi in till Clara´s.. det var en trevlig kväll måste ja säga.. förutom att haha jag tappa en öl och typ halkade på ena dansgolvet lite snyggt.. meeen det var ju vatten över hela dansgolvet som jag inte såg..så egentligen var de ju inte mitt fel att det var nån läcka där men jag överlevde men hade ett blött lår. riktigt hett=P

Söndagen då
Vaknade vid halv 1 då mallan ringde och väckte mig haha precis lagom tid att gå upp =). Söndagen var en riktigt segar dag för mig gled bara omkring hemma.. Solade visserligen men de e lika slappt de men skönt.

Nu ska jag fortsätta svara i telefonen sista halvtimmen!

BTW fått nummret till pappas kusiin i New jersey såååå får la se vilka framsteg som blir där =D

Peace and love allihopa!

Lugnt..

Sitter numera på ett helt kontor och just nu är det bara för lugnt.. de blir nog mer fart i luckan på måndag då kontoret öppnar för allmänheten..=)

Till och med tröttnat på internet sidor vet inte vad ja ska gå in på... kanske tar o spelar lite??

ZzzZ.z..

Välkommen till kundtjänst det är Zandra... blööö panik tråkigt och ska sitta i telefonen hela dagen idag just för att kontoren håller på med flytten.. sånt som blir  redan uppe på 60 samtal på 1,5 timme. o de e baaara typ 6 timmar kvar haha inte okej :)

Iaf min helg dåra.. den har varit soft i fredags åkte ja ut till Ekerö till Tess hon o hennes tjejkompis Emma kom och hämtade mig på eftermiddagen. Så var där runt 4 och gick in o handlade de som jag skulle handla till tjejmiddagen, gräddfil och rödlök. Tjejmiddagen var riktigt trevlig roliga brudar de där.. 9 stycken blev vi.. Fram emot 10 tiden gick vi ner till krogen som ligger nedanför de. I helhet hade ja det väldigt kul.=)

åkte hem på lördagen..Hamnade ett tag i vällingby handlade lite träffa på Em o danne där en sväng.
Hann komma hem o duscha o göra mig iornding för att sen möta upp Max för vi skulle på bio och se Deja vu egentligen skulle vi se förortsungar men den gick inte på kvällen så..=) Vi hann till och med att gå på fest den kvällen haha rätt kul längesen man var på hemmafest faktiskt.=)

Det var väl typ min helg söndagen gick åt enbart till att slappa lyssnade på massa musik.
Pachanga - Loco ..my gosh vilken låt man blir på helrätt humör.. tempot är helt rätt bara :D

men nu ska jag fortsätta med telefon pratandet sista dagen på denna arbetsplats imorn bär det av emot staden.

Later!!/Zandriiii

framtid.

New York va hääääänder????

FREDAG!!

Nedräkning av denna dag asså haha kommer skutta ut från jobbet idag känns det som...bara 1 timme och 20 minuter kvar att jobba o de e så sjukt lugnt nu så de blir till att sitta här o chilla o lyssna på lite reggaaaemusiiic eftersom de är ju ändå inget folk i receptionen... Så just nu e Vibes46.com deras radio igång här.. Cred till de asså riktigt bra grejer mycket musik att välja på och att man kan se låtlistor sen tidigare program de haft som man kan följa upp me vilken låt som spelas..mycket bra mycket bra:):)

Idag blir det till att åka till Ekerö till min kära vän Tess och det blir nog riktigt kul skulle jag tro me tanke på att ja hade väldigt kul sist ;) de blir tjejmidda där med hela 9 stycken fick ja höra haha o sen vet ja inte om de blir att man drar till krogen  där.. de lär märkas. =D. Det blir till att åka hem o duscha efter jobbet sen raka vägen ut dit.

Min lördag blir nog lika chill den ska på bio ere planerat och senare på party om de blir av men de skulle ja nog tro. så denna helg kan nog bli lyckad..

men  nu ska ja spela ett parti spindelharpan som ja inte gjort på länge ;)

Adios sålänge..

/Zaaandrii

Mallan Och Jag.


.Nyår.

Mallan Och Jag.


.Gurlie gurlie.

Jahapp..nytt år.

Som sagt Nytt år nu då... vad säger man om det... faktiskt inte mycket jag har inga kommentarer än sålänge men det kanske kommer lite längre in på året ..:)
Nu är iaf allt julstök över med julhandlandet och få tiden att räcka till, min jul var helmys med familj o släkt och med min topp kusin som e bra härlig men som fick mig att bli sjuk ett par dagar efter jul men jag hann tillfriskna till nyår...Det var en väldigt jobbig o frustrerande dag måste ja säga hahaha det var verkligen in i de sista planerat men jag är inte förvånad över det heller nyår blir aldrig som planerat iaf.. men i slutändan var den väl helt funktionell.

Nu har min vardag gått över till det vanliga i stort sett.. så jävla tråkigt när allt är så uträknat jobb, komma hem o va helt isolerad.. ibland kan de väl vara skönt men börjar tröttna rejält på de =/ det är väl det jag ser rätt grått i min vardag. Men det är ju ett nytt år så har ju en tid framöver att ändra den inställningen.

Från och med tisdag nästa vecka har jag bytt arbetsplats kommer då arbeta i stora staden vilket ja kan se rätt chill men de kommer vara så mycket nytt och myyycket att lära sig eller lära o lära men att få allt att gå ihop så de blir nog en hård inkörningsperiod för allihopa nya som ska jobba tillsammans. Snart bär de även mot Örebro och Sen upp till Luleå till min moster då blir det Dop också då Elias ska bli döpt. allt detta inom en månads tid sååå har ju nått o se fram emot =)

Nu ska ja dricka upp mitt Té, torka håret och lyssna på musik sen blir det nog sängen.

Puss o kraam//Zandrita.

Cvitamin

.One Love.

RSS 2.0