Hallooooween

Som min käre gamle kollega skrev som kommentar till mig så har denna vecka vart kaos... ja o min kollega mallan satt också o prata om de att de har fasiken vart nåt varje dag haha... mycke med jobb evenemang trevligt barnkalas o så träningen såklart.... Litet pussel o få ihop allt ibland... den här kommande veckan e likadan..=(
Veckan efter de ska ja nog inte planera nåååååååt haha...föutom de fysiska aktiviteterna =)
Har som mål på min friskis sida att hinna med minst 3 pass i veckan och ja tror att ja lyckats hålla de än sålänge.=)

Igår såg vi på skräckfilm så ja skrek o böla...jaa jag böla för så creepy var den...=) sånt som händer.

Just nu e ja pretty bored..what to doo??

Juuuste idag köpte ja en gul t shirt med typ panda tryck på sen en supersnygg tröja.. svart med rosa detaljer vid muddarna och i kragen lite av en baseboll jacka o så svarta vingar på ryggen... Kommer va så fin på mig =D
Och i veckan borde mina skönhetsprodukter dyka upp ;) haha blir som ett barn på julafton när ja får shoppa ;)

Men men


//Zanieeee

Snart inleds en ny vecka..

Jobb,träning,möten och jobbaktiviteter...ska bli nice men jobbigt när varenda dag i stort sett är planerad fullt ut..sånt kan göra mig lite stressad men ska nog få de att gå ihop...:)

Sitter trött på A jobb just nu o ska väl snart hem o krypa ner under täcket för att försöka somna i tid hade ja tänkt..vi får se hur de går =)...


ZzzZzzz....vill att mina saker ska komma som ja beställt men lär få vänta en vecka iaf eftersom de ska ta sig hela vägen hem till mig från England..nice ska de bli..hoppas produkterna för håret håller va de lovar..ge mig rakt hååår!
haha..

Sleep tight stockholm..

/Z

Tokyo baby...

Ta mig dit nuuu!




Helger går föör snabbt!

Och veckorna för segt...håller ni inte med?

Den här helgen har bara vart en hemmamys helg med massa trevligheter...har varit väldigt bra :)
Nu håller ja på o väntar på att tvätten ska bli lite torrare som hänger i torkrummet men om senast en timme måste den bort haha efter de ska ja styra mig själv för o åka till mannens jobb.

Jag är såå sugen på kaffe så de e det första ja ska köpa när ja kommer  nära pressbyrån haha =D

Idag har jag beställt lite skönhetsartiklar som kommer om ca 1 vecka.. blev ett startkitt från I.d då min foundation börjar ta slut o ja behöver nytt men tänkte köra på kittet nu så ja får de andra borstarna med..så jäkla bra pris...500 SEK istället för 1000 som alla andra nissar handlar ute i butikerna för ;o)

Sen ett kit med clinique mascara/ögoncreme/ögonpenna... mycke fint och sen Schampo/balsam/heatprotection från Bed Head... Riktigt nice så de ser ja fram emot att de ska komma...älskar o shoppa men har faktiskt blivit lite bättre på o inte försöka slösa pengarna allt för mkt... har ju en tokig japanresa som kommer här framöver då ja ska spendera massa pengar =D

Men ska styra mig själv lite nu innan ja ska hämta tvätten...

//Zaaaaanie....<3

Helt slut efter en blööö dag..

Vart så segt på jobbet och inget händer.. så lugnt så lugnt... Tur att jag och kollegan fick öka pulsen på ett hel galet bra jympa pass!! va helt slut efter men skönt va de att få göra av med lite energi... men imorn får de bli lite lugnare med löpning och styrketräning så man får nån ordning på mina klena "muskler" hahaha...

Imorn ska ja också åter hem till mannen...mys mys!

Jag är nöjd...och nu ska ja sova så ja är utvilad imorn! =)

Krams från en glad zanie!

Godkväll...Godmorgon?

Har ännu inte kommit i säng och för första gången på länge så e ja inte så död som ja brukar vara på kvällstid=)

men nu ska vi sova iaf..

//Zanieee

????????

Jaha...har faktiskt inge spec att skriva..rätt mör idag...
nee en annan gång..
//Z

Fest fest...

Ja men inte förrän imorn..
är på hemmaplan hos mina föräldrar nu för kände att ja ville byta skor till imorn.. blir mina knähöga stövlar till jeans.. kan bli nice?...hope so!
Imorn blire Oktoberfest!! jobb jobb jobb fest lr bransch folk kanske man ska säga men jäkla kul ska de bli =)
Slutar kl 1 imorn och är ledig freda...aaallt tack vare att ja jobbade i helgen och de kan inte bli mer tajmat!
Så imorn när ja slutat tänker ja ha lite tidsfördriv på gymmet hade ja tänkt..sen går ja tillbaka till jobbet och gör mig iordning med folket där hade ja tänkt =)

Men nu ska ja göra en kopp te och sätta mig brevid mami i soffan för lite mys!

Sleep tight sen säger ja bara!

//Z

Tvättdag..

Nyss anlänt hemma hos min sköna då de är en tvätttid bokad snart som ja tänkte nyttja...
Dagen har vart sjukt seg på jobbet men vart rätt på G ändå av överskotts energii... träningsvärk som heter duga och imorn ska ja bättra på den ännu mer haha men de e härligt.

Nu ska ja se ett avsnitt av hollywood fruarna hade ja tänkt innan de e dags att tvätta...

Adiooos
//Z

Makin dinner...

Fullspäckad dag kan man väl säga... Kom iväg till jobbet i bra tid och gjorde de ja skulle under mina 3 timmar... besvara alla trevliga kunders mail =P efter de tog ja mina prylar och drog till gymmet... LOVELY! utan huvudvärk!..
Kom hem för ett tag sen och under den tiden har jag hunnit få in en tvätt plockat lite på rummet duscha och laga ihop en grönsakspaj! perfekt o ha med sig till luncher osv=)
Ska röra mig iväg till mitt andra boende så fort allt e klart men nu ere dax för mig o föna håret!

Love
//Zanieee

Heeelg...eller?

Näää sån tur har inte ja nu för ja jobbar ju i helgen...=( förhoppningsvis går allt bra haha tråkigt o sitta där själv bara...
Men men veckan har vart braa förutom min huvudvärk som kickat in och vägrat försvinna...idag e nog den dagen som den e som mildast. I veckan har de väl egentligen inte hänt nåt spec fast de känns som de har vart så stressigt...lr så ere bara ja som e stressad inombords eller nåt?

Imorn blir de även teater med min kvinna Em och hennes mamma + hennes karl och de ska bli riktigt trevligt..Hairspray och den ska va bra så de ser ja fram emot.

Just nu nu nuuuu håller vi på o ska göra sushi.. ja fråga va vi skulle laga för mat och hjärtat kom med den underbara iden och gott ska de bli!! Väntar på att riset ska svalna nu efter att de har kokats och blandats med vinäger o så...
Ska ta en bild sen och försöka få upp de nåndag!

men nu ska ja gå o va social me de andra...

Assam ja ser fram emot ditt besök!

Kraams/Z

Goodmorgon!

Sitter och dricker en kopp te efter att ha slängt in lite tvätt i maskinerna...Grabbarna gick precis iväg till coop för att handla men jag stannar kvar och tar hand om tvätt och ska duscha så ja kvicknar till lite... blev en ruggigt sen kväll för mig det var längesen som ja höll mig vaken så länge.. haha..somna säkert inte förrän vid 6 tiden imorse... kollade på en sjukt bra film.

CJ7 hette den... om en sjukt söt liten varelse och en liten kille som inte har de lättaste dagarna i sitt liv.

Sorglig och en väldigt fin film.

Medan A låg och sov i knät kolla ja klart på filmen sen somna ja gott...

My love...

Nu blire duschen!

//Zanieee

yoo yo yoo denna lörda!

Nyss anlänt hemma hos min älskling efter att ha haft en lång dag med både dop och trevlig tjejkväll hos min gamla kollega med guitarrheroo.. sjukt kul de där!...Men nu ska ja mysa massa och sen lär ja somna av utmattning efter en sån stressad dag som de varit... endå sov ja sjukt mkt inatt så borde inte klaga men man har väl sina dagar antar jag...

Hoppas ni andra roliga läsare haft en treevlig helg...vilka är ni förresten?

Sayonara!

//Zanieee

tjohoooo!

Nykter kväll, seg dag på jobbet och ett gympass, häng med tjejerna innan deras utgång ska ja nu bege mig till sängen för o va pigg o fräsch imorn till min kusins dop..
what to wear?
återstår att se...
Sleep tight!

//Zanieeee

ps. mina naglar e nu borttagna efter 2 års tid...=( naket men antar att ja vänjer mig.!

Cvitamin

.One Love.

RSS 2.0