Hickaaaa

Har en frukstansvärd hicka som bara kom helt oförvarnat och vägrar försvinna=/ jao jao...

Idag måla pappa inne i klädkammaren och kommer behövas målas en gång till... Sen va mami och jag och titta på soffor och jaaaaa ja hitta en som ja älska.. hoppas mannen gör de med även fast han lämna de till mig.. men den kostar ju tyvär =/ så får vänta lite med soffa eftersom man måste lägga pengarna på massa annat också..blir galen!

Nyss fått i mig taco midda...muy gott!
Blir bara till o ta de lugnt hemma idag eftersom imorn ere dooop...=) Ska bli kul o träffa alla småbarnen o släkt!

//Zanieee

Godmorgon :)

Eller njaaae... vakna vid 9 och gick upp så inte riktigt godmorgon.. men eftersom ja får i mig frukost nu bestående av 2 knäckebröd med makrill på så blir de lite godmorgon :)

Ska efter de in i duschen o styra upp mig själv lite innan ja åker till sjukan för att ta lite prover typ...

Idag ska jag äntligen få träffa mannen, igår höll ja på o sakna ihjäl mig fast de bara gått 3 dagar grät ja som ett barn när vi prata men de e för man e sjuk kinkig o ensam...sen inser ja att de e mitt pms humör som spelas in i de hela så inte undra på varför ja varit som en tickande bomb..stackarn som får genomlida de..

Måste lägga in lite ny musik i min ipod också..får inte glömmas..

Men men off to the shower..

//Zanie

Victoria Secret

Nu kom mitt paket som jag beställde från Tradera.com förra veckan... denna gång blev det en handkräm som lukta MUMS gott från Victoria secret och ett läppglans därifrån som luktar tuggumi.
4 pack ögonskuggor från estee laudeeeer... fina färger den va dock mindre än va jag trodde men det är skitsamma..
Allt självklart nytt =) Gillar sådana köp... sen inväntar jag lite underkläder och örhängen jag beställde från Nelly häromdan... Ekonomin tar stryk när man e hemma sjuk och utråkad för då börjar man nätshoppa farligt nog...=)


Jaaaaa Busan ja kommer...!!

Katten gnäller och vill ut... adios!

Rockring

Jag tror jag ska införskaffa mig en rockring... ja men helt ärligt.. både kul och effektivt för att mjuka upp kroppen efter att ha suttit still på jobbet en hel dag!
 =)

Frustreraaad

Utråkad så ja får panik... försöker njuta av musiken men vill bli frisk å ja kan gå tillbaka till min vardag på jobbet och få träna med min cutie till kollega o vän..!

Inom 2 månader så ska jag va i form igen, alltså till maj.
De va ett rimligt tidsperspektiv tyckte hon min coach ;) så im on my way...=) Sen ere ju ett vårrus att springa i Juni tror ja de e om jag inte minns fel??
För att hinna de måste man ju bli frisk också och sluta ha så dåligt immunförsvar att man blir sjuk jämt o ständigt..!

I helgen ere dop för min Guddotter.. ja ni läste rätt jag ska bli gudmor till världens sötaste! Så får stå framma i kyrkan och hålla henne under dopet och ha min andra lilla stjärna brevid mig.. Hoppas hon inte gråter bara de e jag lite nervös över.



Hitta en fin klänning till dopet förra veckan som kommer va perfa...en blå lite blommig så den inte e alltför dyster..=) Ska försöka få upp en bild på den sen :)

Ska bli spännande iaf! =)

Nu ska ja läsa lite i min bok "Bryta vanan och nå dina mål" haha låter inte som min boktyp men den e intressant faktiskt!

//Z

I Love You



.Mad love.

De rinner på...

Både ögon o näsan hur ofräscht de än låter... står inte ut me den här skiten.. får ju inte sova om nätterna för man inte kan andas ordentligt.. tack för den!

Ny dag men samma skit...!

Ne ska fortsätta lyssna på musik o ah göra nåt =S

//Z

Musik kvällar..

Uppskattas...!! Man ler man skrattar och ibland fäller en tår men gosh love it!

//Panda jao!

Proosiiit!

Hatar snor ååh va ja hatar de...!!
Hatar o va sjuk...sepe immunförsvar...=/

Inte mkt har hänt förutom att fått nycklar till vår lägenhet idag o den e superfin! Nåt att glädjas åt...

Sen blev de en liten utgång i helgen... superkul under vissa stunder men ah ibland händer ju tråkigheter även när de inte ska inträffa..
Men ja kan inte grubbla mer över de kan bara bryta ett mönster o inte gräva ner mig i de helt enkelt...

Imorn blir en hemmadag även de =/ tråkigt värre..

Aja sleep tight..

  

   de jäävla limedrinkarna asså! haha

Cvitamin

.One Love.

RSS 2.0