Valbooorg..

Hahaha inte för att de är nåt spce.. Min valborg kommer bestå av grillning och endast chilla. Min hals e kaos svullen o prickig (Buäää)..Min kropp e helt öm så de får bli lugnt.. Gick upp imorse med Adam men kände snabbt att ja skulle aldrig orka jobba och speciellt inte eftersom jag använder min röst hela tiden i arbetet! Gick o la mig då han åkte men stackarn hann bara komma in till stan o börja jobba men fick åka hem för han mådde inte heller bra..! Så vi är 2 sjuklingar..

Tog mig ut till bolaget efter mycke tjat men fyfan... gick med värmevågor i kroppen hela tiden vilket gjorde att ja ick typ panik bland folk. Tur e blev de bara en snabb visit i jakan!..

Nee nu ska ja lyssna igenom lite musik ja skaffat hem..=)

Trevlig valborg och kids... iiinte för mkt alkohol nu!!

//Zanie

Blommor och tattoos...

Halsen e fortf sepe o öm i kroppen e ja med hoppas ja orkar mig till jobbe men vi får se!!
Vår present idag till Papi var presentkort på en tatuering!! =D=D tycker han borde ta och skaffa en nu eftersom vi alla andra har (förutom lillebror som inte har åldern för de) Men de såg ut som och verkade som han uppskattade det! =) Ska bli kul o se! Adam o jag skulle vara hans bollplank på idéer som han sa haha!!...

När jag mötte darling efte han ordnat med presentkortet och jag handlat lite prylar åt honom kom han gåendes med blommor! Kan inge annat än le! Love love love!!

Idag har vi/han fått lite saker ordnade också vilket känns bra!! Imorn ere valborg då blir de bara va hemma med Mami bror och Adam...=) Pappa jobbar natt så vi får grilla utan han!=)

Nu ska ja dra med mig A o borsta tänderna innan han slocknar!

GODNATT!!//Zaaaniee

Halsfluss???

Vill inte bli dålig och bläää så segt!! Enligt några av mina kollegor som e småbarnsmammor och när ja förklarar mitt problem i halsen så säger de Halsfluss i kör typ...Suck ja får hoppas att de ej är det!

Idag blir de middag hemma sen hjälpa A med lite saker sen ska vi nog ta en promenad om vi orkar men ja hoppas de! Släpa ut sara hade vi tänkt men vet inte om hon vet om de än=P...

Mormor o moster var på en lägenhetsvisning åt mig idag.. så vi får se va som blir.. den va tydligen nice :)
20 min kvar i tele sen ett liitet break... Halelulja!!

//Zanie

Bikini!!

Ja har då hittat en så snyyyygg en som ja måste ta och beställa =)
När man fått lite färg kommer den va skitsnygg tror ja!! =)
image259

Tvättbjörnsögon!

Ja ni vet hur de är när man är riktigt trött och ögonen knappt går att öppna.. så känns mina och de förklarar jag som tvättbjörnsögon... uttrycket kommer från A!

Sen över till min tumör i halsen.. =/ Min eeena halsmandel e svullen bara och gör ont, ganska irriterande faktiskt men men va gör man? Jag dricker varmt kaffe i hopp om att vakna till och bedöva halsen!

Jag mår inge bra idag!

Hoppas dagen blir bra! Papiii fyller år idag GRATTIS!!!
Ska bli kul o se hans min när han ser vad jag och A har hittat på till honom..kan dock inte skriva de här nu ifall han får för sig att klicka in på min blogg idag!

Ska nog ut o kolla läget i repan eller nåt!!
//Zaniee

jag är omöjlig!??

Japp de fick ja höra en fet kund slänga ur sig idag till mig!! Kan bli så arg, men ursäkta för att inte KAN hjälpa alla..!! Blockmongo!!!
Vissa har verkligen ingen respekt för folk alls!
Morr!!!

mördarpass!!

Uuusch 2 tim i sträck i tele o nu 2,5 tim repan ända till stängning! Usch så segt... Efter jobbet ska ja möta A och försöka hitta på nåt till min papi som fyller imorn.. bara att de är så svårt att köpa till honom vilket gör de hela lite knepigt men får se va man hittar på =) Sen blir de tro de eller ej men haha sushi till middag...=D Ja kommer se ut som en sushi bit snart!=D men de e gott sååå i dont give a fu*k!!

Men men ska dra ett par drag med plattången nu sen glida ut till repan som sagt!

Tjoo tjooo!

Huvudvääärk..

Ta mig till sängen så ja kan få sova bort de här..usch=(

Sjukligt trött..!

GODMORGON!
fyyy fyyy va ja e trött!! vakna vid 5 då A skulle upp och joinade han vid frukost...medan han duscha gick ja o la mig igen men är nu uppe på nytt och har nyss duschat!..Måste ha kaffe nu annars somnar ja liggandes över tagentbordet..!

Later folket!!

Söndag!!

Helgen över och jobb imorn..blööbhrnutnu!! (Adam) :)
Norrköping var nice, skönt väder, alkohol och soft folk! Tatueringsmässan var dock inte vad jag förväntat mig trodde de skulle va mer men de var helt funktionellt så inte helt bortkastat!
Bussresan i 2 timmar var dock lite seg men den sov jag mig igenom!=)

Annars har de inte vart så mkt idag blev stääädning och alltid lika kul!!...
Neee nu ska ja o Adam lägga oss så man orkar jobba imorn!

Sleep tight!!

ADAM ÄR BÄST!! Yes Oh Yes!!

//Zanie

image257 LOVEimage258

Friday Night...

Efter att ha virrat runt med moniaaaaaaaa på stan i jakt efter ett par skor att ha på mig imorn så blev slutresultatet: Ett svart tub linne,Tjusigt halsband i guld och trä och en svart klänning samt puder och lite sånt...Alltså INGA skor..=/

När ja var klar med de mötte ja min tjusiga pojkvän och åkte för att hämta sushi så nu har även mami o papi testat på de (Vilket ja var skeptisk till att de skulle testa spec pappa som e så kinkig med mat) De tyckte iaf att de var funktionellt vilket var kul =)..Finns mycke sushi kvar så ja tog nyss ut de från kylen för att snart äta lite... ska bara väcka A till liv som ligger och slöar på sängen av trötthet!..söt är han iaf!! även fast han ignorerar mig när ja pratar med honom just nu haha!

Imorn åker vi men ändrade planer antagligen... blir nog inge måla för we got no burkar för de..blev lite sista minuten med de men blir nog en kul tripp iaf=)...

Nej nu ska jag väcka honom till liv!=)


image256
Pärlan!

Sleep tight//Zanie

Palla..

Nej jag orkar ej sådant beteende...

Freda freda!!

Yess finally! veckan e slut och nu har ja en kul helg att se fram emot! =)

Gårdagen va mys A kom till jobbet och mötte upp mig sen va planen ju att vi skulle sätta oss på nåt ställe men han hade glömt id kortet och mitt har gått ut så de gick inge vidare så vi bestämde oss för att en snäll kollega fick inhandla några öl åt oss.. Så vi tog de o satte oss i solen och babblade på och hade även en del tysta stunder men de var fortfarande sjukt mys!... Efter vi varit där ett tag så gick vi hem till mig och åt mat med resten av familjen. Sen blev de lite andra sysslor gjorda men de va en hel trevlig kväll trotts allt.

Idag är de lööööning!! och hur härligt är inte de??
Ska möta A efter jobbet o då ska han få följa me när ja handlar nå skor och puder :):)

SOOOL!!

//Panda

After work...

Efter jobbet kommer A hit så ska vi sätta oss nånstans o ta en afterwork förhoppningsvis i solen om den finns kvar =) Ska bli mys!! Efter de blir de till att åka till mig o få i sig lite mat...Snart blir de norrköping dock lite stressad inför de men de ska nog bli bra i slutändan!! Kul med en liten tripp iväg från sthlm..=)

50 min kvar i telefon ska vi se om ja kan va trevlig hela tiden utan att slippa höja rösten?=) va tror ni? haha

//Zanieeee

Brandövning..

vi har haft brandövning på jobbet, lr snarare en genomgång om hur vi ska betee oss om de nu skulle inträffa..kan va nyttigt kul att de kom 1,5 år efter vi flytta in hit! Va ere man brukar säga bättre sent än aldrig=)..

Soligt idag med vilket känns skööönt!..

Även fast saker o ting är lite rörigt nu så hoppas jag att framtiden ser ljus ut.. love love.

ja kan inte bestämma mig om ja ska äta kl 11 eller 12 idag.. känns så himla tidigt med 11 men ah ja får se hur ja gör..=) Väntar nog till 12 så telefonterrar ja min pojke där emellan :)

Men nu allihopa ha en lovelydag!!!

Så varmt sååå..

Var nyss ute för att handla lunch på den berömda salladsbaren och självklart blev de en grekisk pastasallad =) Love em men hur som helst ja njöööt av att va ute för fy va varmt och skönt det är!! dagar som denna man ska ligga i solen o ta de lugnt bara!..

Blev stoppad av 2 yngre killar på vägen dit utanför en tobaksaffär som ville att jag skulle handla ut cigg till de men jag sa nej tyvär lite snällt till de...Kändes helt rätt att säga nej till de faktiskt..=) Sorry grabs..

Nu ere 20 min kvar till lunch.. wohooo!!

//Zanieee

Coffeee more coffeee

Varför e de så svårt att komma upp från sängen faast att de har gått över till vårtider nu?! förstår de inte..men hur som helst kom vi upp tillslut...igår åt ja massa sushi och gott som vanligt och så fick med med oss rullar hem också =) Ja fick endel så kallade tips från coachen Adam om hur ja skulle göra med målningen osv..Han har verkligen talang för målandet vilket jag definitivt inte har men en panda o lite sånt måste ja kunna få till..Övning ger färdighet..

Nu ska ja sitta 2 hela timmar i telefon och vaaaad ja inte vill de! =(

Solen skiner iaf!!
//Zanie

Lägenhetsjakt!

Yess ja är i tankarna om att fly boet så har anmält intresse på lite lägenheter så vi får se hur de går för mig =)..
Vore så kul om inte annat!

ja spyyyr

ja e så trött på mussli nu har ätit de alldeles för många dagar nu!
Kan de bli löning nu!!?? ja vill ha freda nuuue...!!

Tisdag...

Trött trött tröttt....på morgonen när vi vaknar lr han ska gå upp och kan kan i stort sett sova 2 tim längre men istället blir de som att jag ligger och drar mig i sängen i 2 timmar haha..både skönt och inte skönt för just nu e ja bara väldigt trött och så sent somna vi inte igår men hon va heller inte 9..

yeah yeah får bli tidigt ikväll om vi lyckas med de för idag ska vi skissa till målningen vi ska göra i Norrköping på lörda =)..Vi är som sagt ett par st som åker dit och ska på tatueringsmässan och sen måla lite själva! =)..Lovar och fota min första målning men haha kan ej garantera att den blir topp snygg!=) A satt och hjälpte mig lite igår kväll med ideér om hur ja skulle kunna göra så de känns som de kommer bli bra men vi får seee...Har aldrig sprayat med sprayfärg förut !

Igår åkte jag hem efter jag va klar hos läkaren fick remiss till att gå o ta blodprover men de tänker jag vänta med..
Idaaag ah ska jag hem hämta lite kläder sen möta upp A så ska vi hämta Sushi lr om vi äter där de vet ja inte men gooosh va ja e sugen på de! Sen blir de som sagt skissa o skissa!..

nån som gör nåt annat kul idag? Eller nån som möjligtvis också ska till norrköping??

/Zanie

Måndag!

Solen skiner och jag blir glad!! Även fast jag är sjukt trött! Som sagt ja är ej van med fest haha!... Igår va chill gled över till Adam och chillade med han och även Lillen som va där så de blev film med popcorn!

Somnade i helt okej tid men vaknat till och från inatt...Morgonen va topp för hade ingen som slet av mig täcket utan han va snäll och lät mig sova =)

Idag ska ja iväg från jobbet igen på ett ärende eller läkarbesök om jag ska säga så. Sen blir de hem och träna lite hade jag tänkt men har ont i vaderna antagligen från dansen i lördags så tänkte träna mage o armar idag..:)

Men men nu ska ja återgå till telefon!!

Love //Zanie

Helt slut!!

Ja har ej mått bra idag och gör de fortfarande inte... dagar som man säger Aldrig mer alkohol!! Men alla vet ju hur de slutar!
Längeesen ja var ute men hade trevligt som fan igår trotts vissa mindre roliga och störande moment kan jag väl lägga fram de som.. Usch usch =/ Men hur som helst kvällen slutade bra o de är huvudsaken!

Idag har jag myst med malin och sara som även sov hos mig!=) Efter ett tag mötte vi Hanna på pizzerian så vi satt där allihopa o snacka massa o fula haha trevligt de iaf!
Nyligen ahr jag gjort nåt som inte är allt för kul nämligen att städa rummet!! Fyfan säger ja bara va de såg ut men u känns de som mitt rum igen!=)

Nu ska jag röra mig till Adam och avsluta kvällen hos honom!! Inte träffat han sen i torsdags morron då vi sa hejdå innan jobbet.. miss him!

Love //Zanie

Streetdance...

Japp då höll ja på att göra mig iordning för att åka till dansen... Ska åka till Vällingby o möta saris först o handla ett par strumpbyxor till kvällen!!
Ikväll ska vi hem till Mallan på middag och trevligheter sen blir de utgång och de ska bli sjukt kul!!
Och nu ser ja fram emot att dansa nå sjukt mycke efter att ha lyssnat på så mycke musik både igår och idag så min bror blir tokig! *Sääääänk musiken* hahaha No thanx!

Festa vidare nu...//Zanie

Music folket!

Craig David  - This is the girl
Akon feat. Ludacris,Diddy & Lil Jon - Get buck in here
Ne-Yo  - Closer
Daddy Yankee - Ella me levanto
Lil Mama feat T-Pain - Shawty get loose
Snoop Dogg Feat. lil kim - Sensual seduction
Mary J Blige - Just fine
Young Berg - Give you the business

Och maaassa mer lyssnar ja på nu.. vissa är inte allt för nya men ändå softa!!
Godnatt för mig nu!

Va häänder??

Jag har gått låångpromenad hem till Sara eftersom hon var så seg så hann jag komma heeela vägen hem till henne hahaa men visst ja ska erkänna de blev missförstånd så de va ej pga lathet för hon va minsan pigg på att gå efter... vi satt o snacka en stund om allt möjligt haha mkt minnen som kom in i bilden sen blev de promenad igen=) Såå har nog förbränt en hel del kalorier nu=) Sen blir de dans imorn och då mår mina ben säkert jäättebra!!=P

Har fått hem massa musik idag med så min kväll har och kommer gå ut på att lyssna på musik medan pojken e på kryssning.. haha vilken skillnad men ja ska ju ut imorn med tjejerna och de ska bli suuuperkul!! Dansa ännu mer! Får se vart vi hamnar för de e inte bestämt ännu!=)

Men nu ska jag gå igenom min musik o sjunga lite!! Nå bra musiktips kanske kommer senare vi får se hur pigg jag e!

Fortsatt trevlig fredag!
//Zaniee

Härliga fredag..

Fett mkt folk i repan så ja får huvudvärk men ah what to dooo!?
Fredag idag och ja ska ta de lugnt med Sara... ska ta en promenad åt hennes håll så jag får min dagliga motion och även dagens dos av frisk luft haha :) Vilken naturmänniska jag känner mig som nu men eftersom de e så nice väder känns de som att man bör gå ut o gå=)... De ska bli mys iaf sitta och chilla med henne bara o prata lite strunt typ. A ska på kryssning så honom får jag inte träffa förrän på söndag..=/ men jag får stå ut med den saknaden!

Nu ska jag vara lite social igen då !

//Zanie panie!

GRATTIS!!!

HIPP HIPP HURRA FÖR MALLAN IDAG!!!
21 År nu Darling!!
image255

Mer musik åt folket...

Afasi och Filthy - Jobb
image254

FREDAG!!!

Äntligen hörrni!!
Imorn är det sovmorgon och likaså i övermorgon!!
Vaknade sjukligt trött och slog på tv där min musikkanal The voice tv startade=) Måste ju börja dagen med lite musik såklart så man vaknar till lite...gjorde mig iordning och åkte iväg till stationen och de är ju när ja går ut som ja märker av de fin fina vädret, visserligen ere kallt men de är ju fortfarande SOL ute vilket ja älskar så satt och njöt på tåget med musiken i stort sett!

Idag får ja finbesök till jobbet nämligen ingen mindre än mi mamiii! Hon ska in och ha nåt möte här på kontoret med lite folk men kul o se henne även dagtid vilket inte händer ofta. Som jag sa till A imorse jag hoooopppas verkligen de blir en bra fredag utan jobbiga kunder, iaf sånna kunder som utmärker sig en massa!..Vi får se hur det går med de!

Neeee nu har ja inte tid för bloggen längre nu ska ja läsa horoskop om de är uppdaterat och leta reda på nåt kul spel att fördriva tiden med!

//Zanieee

Musiktips

Goooooosh...

Tami Chynn - Over and over

Fråga inte varför men de e nåt gung i låten man fastnar för =)

Bilder från gurls night...

Eftersom jag inte varit hemma nåt i veckan får bilderna komma in i bloggen lite senare...=) Eftersom jag i stort sett bara hinner blogga på dagarna då jag sitter på jobbet men eftersom jag ska sova hemma inatt har jag nu möjligheten o visa lite =)

 

   
   

Men nu ska jag göra lite Situps sen blir de till att krypa ner under täcket hade ja tänkt. Fredag imorn ju!!
Älskling åker på kryssning och jag ska umgås faaast ingen dyr kväll inte för min ekonomi tillåter ej de nu. Vart tar pengar vägen!!?? haha

Sleep tight gott folk!//Zanie

Bilder på mi naaails

Här har ni de....mina tjusiga naglar =) Visst vare väl lite tufft med färgvalet på de?

Torsdag grabbar!

Yeees denna dag kommer nog gå åt till träning och antagligen kolla på veckans dubbelavsnitt av Desperate housewifes  med mami om hon inte redan tjuvkollat på de utan moi!...

Haft möte på jobbet också och denna vecka kändes de som ett  braaaa möte! Annars tycker ja inte de har varit så givande om jag ska vara ärlig..=) Hunnit med  att äta lunch också och idag fick de bli vaniljyoughurt med mussli igen men de funkar =) Jag håller mig mätt på de iaf ett bra tag! =)

Nu ska jag gå och skicka iväg lite brev..

Adios Adios//Zanie

Oranga Naglar!

Var ju och fixade naglarna så nu blev de en vågad färg...Orange glitter fransk...=D nu tänker ni kanske osh vad hemskt nej tvärtom de blev nice som fan =D jag var skeptisk först men kände att ja ville ha nån som syntes o nån klatchig färg till utgången i helgen =) ska ju bara ha de i 3 veckors tid haha men jag är nöjd som jag kan bli och ska försöka slänga upp en bild redan ikväll så ni får se =)

Efter naglarna var ordnadegjorde jag och min nagelbrud en sällskap till tunnelbanan och på väg dit händer en kul grej...En kille ett par år äldre än mig pekade och stannade till mig och sa nåt i stilen med "Ursäkta mig men gud vilken snygg väska du hade" så log han och fortsatte gå =) De va lite kul att höra av en kille från ingenstans hur ofta händer de att man får höra något sånt? haha kul var de iaf. 
När vi skiljdes åt i centralen gled jag till vällingby för att möta upp Sara och försöka hitta nåt till våran brud mallan som blir äldre o äldre nu=) Vi lyckades rätt bra på så kort tid och även jag var tvungen och handla en "klänning/tunika" för att ha på mig idag om ja skulle sova hos Adam och jaaaa vad gör man inte för sovsällskap=D Men nu blir de en minivecka utan honom eftersom båda har planerat saker på varsitt håll i helgen.

Än en gång Chris brown feat. Jordin Sparks - No Air...im inlove babe!!
//Zanie

Arga kunder...

Hatar folk som inte lyssnar o sen dessutom talar om för mig vad jag SKA göra...!! Finns inget jag SKA göra när en person fullstädigt skriker i telefonen att jag minsann SKA lyssna på honom...Hell No jag är människa jag med och blir inte lockad av att hjälpa en person som inte vill ta emot ens hjälp...

Jävla idioter rent ut sagt!!

Så nu fick ja ut lite av min frustration jag känner här på jobbet just nu...!

Onsdag...=)

Blev en senare bloggtid än vanligt idag men nu var de dax =)
Igår va ja med A och chillade han mötte upp mig på jobbet så tog vi sällskap hem =)...

Idag ska jag fixa naglarna igen och som vanligt ska de bli lika kul o få nya snygga naglar =) blir nog någon glitterfransk idag med men vet inte vilken färg ja ska ta bara...Koppar e väldigt snygg vet ja men får se!!?? Efter de ska ja möta upp vännen Sara och så ska vi försöka hitta  på nåt kul till den blivande 21-åringen Mallan som fyller på Fredag!! Vad vi ska hitta på vet vi inte än utan de återstår att se=)

Nu ska jag strax på lunch och efter de repan...=) Men ser inte fram emot min lunch...no goood no goood...Tur att ja köpte ett bröd till också :)

Men men Adios amigos!!
//Zanie

Snälla kollegor...=)

Ja som varit så godissugen blev bjuden på yougurtglass frånnen kollega...Toppgott!!

Så som ja trivs med mina kollegor..om ändå jobbet hade varit mer stimulerande...lr iaf min kundkrets..=)

inte lång tid kvar på den här dagen och snart får ja se min karl igen=)  va ju hela 8 tim sen jag såg han sist typ =P ahhahaa sådan kärlek!

//Panda

Godiiiiis!

Jag är så sjukt godissugen just nu..börjar tycka att de är riktigt jobbigt!=/...håller mig till mitt gröna te hahaha visst låter de gott om man jämför med godis!?

Nej  nej nu är de fler telefonpass som väntar..o fler blir de...kan dagen ta sluuut!=D
 

Tisdag!=)

Veckan tickar på... thank gooood för jag vill ha helg nu!

Igår när jag var klar med allt åkte jag hem för att träna vilket var suuperskönt och gick längre än va ja brukar. Mitt "Löpband" är som att gå i uppförsbacke hela tiden är de inställt på. Jag vill se resultaaat!! =) Efter de blev det en lång dusch med hårinpackning... När ja kommer ut från duschen ser jag ett mess från A, han undra om ja inte ville komma till honom men jag tyckte klockan kändes för mkt och hade ju precis kommit ut ur duschen osv skulle ta sån tid innan jag kom iväg skrev jag då tillbaka. Messet jag fick tillbaka gjorde så ja ändrade mig så de blev till att sätta upp håret i en knut o lägga ihop lite saker och köra över till honom och slänga sig i hans famn för de va ordagrant vad jag gjorde...sjukt mys!! Vi hamnade i köket där vi båda styrde upp lunch till idag sen kolla vi film o bara slappade. Älskar sånna kvällar då allt är på topp och man bara vill hålla om varandra hela kvällen! Love love love you!

Som vanligt vaknar jag väldigt tidigt på morgonen då ja sover där. 04,40 ringer hans klocka och för min del blir de till och ligga o dra sig i 1 timme innan han rycker av täcket o ber mig gå upp hahaha...usch! Men men nu ska ja äta frukost med Blondie på jobbet!=) Lätt vaniljyoughurt med musli..!
image239


Trevlig dag!//Zanie

jao jao..

Nu är jag mätt efter att ha ätit mild vaniljyoughurt med banan o några vindruvor samt en macka till =) Låter kanske inte på toppp men de var de :) slutar om 30 min typ då ja ska vidare som sagt.

Förra veckan ringde de om ett jobb ja sökt men jag bad om att få återkomma om jag var intresserad vilket ja var väldigt tveksam till så jag struntade i de...nu ringde de igen halåå...=/ Svarade inte nu men får se om aj gör de nästa gång, om de blir nån nästa gång...:)

nej nu blir de uppdatering senare om va ja pysslar med..

tjohej!

Kärleksfulla Zanie..

Jag känner mig kärleksfull idag..varför vet jag inte riktigt men det känns som allting flyter på ganska bra. Hoppas det fortsätter såhär resten av dagen med! =)


Måndagsmorgon!

Att vakna en månda morgon av att nån sliter av täcket är riktigt mys.. NOOO! jag bad han väcka mig på ett snällt vis idag men haha vet inte om jag kan kalla de där snällt =D aja ska inte klaga jag vakna till liv iaf!=)

Min helg har varit bra i fredags var jag med Adam o myste lagade mat o chilla. Lagade KÖTT till honom till och med jag som inte har nån koll alls på hur man steker de men de gick väl hyffsat:) Äter inte kött för er som inte vet. Fredagen så somna vi tidigt o vakna tidigt på lördagen så vi kolla film sen gjorde ja mig iordning för att ja skulle till Linns landställe med Mallan, Em och självklart linn.

Vi 4 tjejer i en bil bara de är kul haha ne men vi började med att åka till Systemet efter de blev de matbutik för att handla mat och annat gott till kvällen!
Maten va super god dock stark men de gick fint ändå haha! sen resterande av kvällen gick åt till att skrämma upp oss själva o prata om allt möjligt i soffan. Sjukt mysig dag med tjejerna och ser helt klart fram emot fler sådana dagar!!:)

Igår blev de träning när ja kom hem även fast ja var trött o lite sliten men kände att de behövdes...När ja va klar med de stressa ja iväg till bussen för att möta A som var lika seg han. Men helt klart en soft söndag med filmtittande "Sökarna 2" och medan jag sydda hans jobbbyxor som gått sönder "Överasska" han mig med mat skulle jag säga för ja var helt ovetande om att han var i köket och lagade mat så blev vegoschnitzel med ris o sallad.. gott gott.!!

Idag blir de en kort arbetsdag för ska på ett annat ärende efter jobbet..buhu..!

Tjooooo måste prata i telefon nu!!

//Zanie

Musik...

Jordin Sparks feat. Chris Brown - No Air

Hur skönt är de inte..

Att de äntligen är fredag igen!! skönt o va jobbfri i 2 dagar! :)

Solen skiner och efter detta telepass som är slut om 15 min har ja bara 30 min tel till sen ere adios adios och då ska ja bege mig till Märsta av alla ställen men så är de haha..Ni som känner mig vet varför ja ej diggar de stället så mkt=)

nu ska ja dra plattången genom håret o svara i tele haha =D
Trevlig helg!
//Zanieeee

Aatjoo!! I think im catching the flue!

Jaaaa kan väl börja med o tacka min käre mor för att antagligen smittat mig med sin hemska förskylning!! haha tack mami<3!! haha!

Igår va ja ju hos petrovsky o hälsa på, sjukt trevligt o mys som vanligt med henne. Nachos med guacamole (säkert stavfel) och lite vin till med en hel del prat! =)
Sjukt trevligt. Thank u darling!
image238

Var hemma runt halv 11 så då var de bara till att packa ihop kläder inför helgen... idag blir en lugn dag med min A och imorn ska jag ut till Linns land med tjejjerna. Mallan linn och Em. Ska bli riktigt kul för de e ju så sällan man ses allihopa!

Nu måste ja vara lite social så hörs sen!!

//Zanie 

Soon sooon...

börjar bli dålig o ja pallaaar ej!!!

9 min kvar här sen ere bye bye och av mot petriii=)

Hugs hugs alla!//Zanie

ser ut som solsken...

Nyss ätit lunch så nu e ja återigen mätt o belåten =) Grekisk sallad fick de bli!=)...

Jag är på bra humör idag vet inte om de har med solen som ser ut att lysa eller om de e för ja har haft många trevliga kunder idag!=) Superkul när man får sånna =) känns ibland som de inträffar allt för sällan.

Liten uppdatering om mitt humör tjoo..!!

Waynes Coffe jao.

Friskvård på jobbet..!! Yes yes jaaah idag blev de waynes coffe pga vädret som e så grått. Blev en latte och e Scones med björnbärsmarmelad och philadelfia på.. jag mår så illa nu för jag e så mätt!!.. tur att de blir en sen lunch idag!=)

Igår mötte ja upp Saris efter jobbet en sväng och de va najs som alltid =D efter de tog ja mig till A och åt mat som han lagat iordning. Synd bara att ja mådde så illa att ja knappt kunde äta men de släppte efter ett tag.

Idag ska jag göra nånting riktigt mys, ska hem till Peetrii efter jobbet. Längesen jag träffade henne så ska bli riktigt kul och få träffa min gamla kompanjon=D..

Nu ska jag in i telefon så får bli mer skriverier sen=) Blir till att läsa bloggar nu medan ja pratar jobbigt bara att vissa bloggar som är roliga att läsa är spärrade här på jobbet=/!
//Zanieee!

1 timme

Nu är de bara 1 timme kvar på denna dag. skönt skönt och efter de sätter jag mig på tunnelbanan till hjärtat! längtar!!

Det får helt enkelt bli uppdatering imorn =)

Tjo tjo tjo....//Zanie

Receptionstider...

Sitter i repan nu och stirrar ut genom de stora tråkiga fönstrerna, ända som syns e ju grått tråkigt väder =/...Lugnt är de också här vilket iof e skönt...om 1 timme är de lunch.. blir min wok med qournbitar o fullkornspasta!=) Gott blev de=)

Nu måste ja jobba vidare!!

//Zaanie

Onsdag och snööö..

Vaknar av att pappa säger att de är snö ute!! så de blev en stor suck från mig då. Ja som vill ha sånt där riktigt skönt vårväder nu!! Man kan ju inte få allt:)

Sitter iaf på jobbet nu o dricker kaffe samt äter macka med advocado på som e riktigt gott! ska sitta i telefon i 30 min nu på morgonen sen blir de reception i hela 2,5 timme och vi får seee hur jag pallar de. Sålänge inte mina "Favorit" typer dyker upp ska jag nog kunna hålla humöret uppe!

Senare idag ska jag till A och skissa lite på målningen som jag ska göra i Norrköping, hoppas verkligen den blir bra men den kommer ju va långt ifrån lika bra som de resterande grabbarna kommer köra. Som första målning får man göra de bästa ut av de men ser verkligen fram emot de!!

Nej nu får de bli mer uppdatering senare!

//Zanie

Chillmode.

Nu blir de frukt  som e min efterrätt och "So you think you can dance" =)

Hoppas ja kan sova ordentligt inatt!

//Zaniee

Back home...

Då va ja ännu en dag på hemmaplan vid denna tid på dygnet... inget ja brukar vara men så är det iaf. Saknar A stört mycke så längtar till imorn massa då ja får sova med honom igen om han inte bangar för ja vart ett pms monster idag haha.

Efter att ha tränat, ätit gottt, duschat och till och med smörjt mig med Brun utan sol på kroppen känner ja mig på bättre humör.=) lite har väl me detta skitväder o göra också. usch usch!

Nu ska ja plocka in lite tvätt sen blir de "Efterrätt" =P

//Zanie

Panda!!

image237

Så söta och fina djur! Jag vill tillbaka till Berlin zoo nu där ja träffade pandan Baobao!!
De va riktigt ballt att få se en panda på riktigt iaf!=)

Nu är de 30 min telefon sen slutar jag wehey!

Lilla Al -Fadji

Jaaaaa va ja älskar de... missat alla avsnitt på tv men ska ta igen de med hjälp av kanal5.se webtv =D haha har sett de gamla och de är ju så kul att tårkanalerna sätts igång!=)
image236

Såå kolla in de vettja!=D
//Zanie

Godmorgon!!

Somnade nog rätt tidigt igår men har vaknat ett antal gånger under nattens gång vilket e lite små störande. Men ah igår va jag bara hemma och tog de lugnt plocka på rummet och lyssnade en hel del på musik. Är rätt pigg idag men sitter i ett jäkla bullrande eftersom de bygger i byggnaden brevid så de suuuger! man får väl stå ut me de här ett tag framöver helt enkelt.

Idag ska ja nog förbi Roysan som jag inte gjorde igår pga att ja behövde boka hotell...hälsa lite på honom och kolla läget =) Brukar oftast generera till ett ex antal skratt!=D

Nu ska ja snart in i telefonen om de kommer funka med detta ljud i bakrunden, får hoppas att kunderna inte hör nåt!

//Zaniee

Me love!

Enkelt tublinne som kommer va så fiiint när man väl fått lite färg i sommar =) yo yo yoo..=)

image234

Nu ska ja styra mig själv mot sängen och kolla runt om de är nåt kul på tv =)
Sleep well//Zanie

Skitkul...verkligen.

Städning är aldrig kul...men väl behövande när man har ett rum man knappt lever i. Vilket de kommer bli mer att ja gör nu därför kändes de som ja behövde få undan lite kläder =)..ja ska bli duktigare på att motionera så de kommer bli ett par gånger i veckan iaf =) minuset för de är att sova själv som suger men sånt får ja ställa upp på!

Nu är iaf Hotellet för Norrköpingsresan bokad betald och klar =) På onsdag ska vi skissa upp en målning sen är de bara burkarna som fattas vilket ja ska kirra förhoppningsvis i veckan =) ska bli fett kul att måla!=)

Nu hade ja tänkt styra upp lite mat och även fixa lunch till imorn... guess what de blir WOK!! haha =P..

//Zanie

Ännu mer musik...

Klicka er in på www.lastfm.se och skriv in favoritartisten så spelas liknande artister upp också... sjukt nice!!=)

Eftersom jag sitter i världens buller i min höra pga ombyggnationer i byggnaden brevid så ere skönt att kunna ha musik men bullret låter i stort sett mer än musiken=/ Help moiii!!

Lupe Fiasco!

Tips på schysst muuusik va!
Lupe fiasco!
image233
Senaste albumet The Cool är tummen upp!

Maskar!!

Måndag måndag! o grått väder vilket gör de ännu roligare att jobba..nej nej skojja bara!

Måste bara säga jag har sån störd träningsvärk i mina lår sen dansen i lördags, helt sjukt va de gör ont i mina ben!! men men då vet man ju att man har rört på sig iaf haha =)

Igår va de städning hos A vilket behövdes!... Lagade även Chili con carne med qournfärs som han blev nöjd med annars kan han ha lite svårt med qourn meeen gott va de!!=)
När vi va klara med allt så satte vi på filmen "Robotar" haha ja skratta och den var bra, sö söta de där figurerna.
image232

nu ska ja kolla runt lite efter hotell för nu ere bara 20 dagar kvar till Norrköping!
//Zanie

Lördag

Heeeelt slut i mina ben efter danspasset idag fyfan både jag och sara gick som 2 mongon efter hahah! Men men hade kul iaf!=)

Nu har ja vart hemma o landat en stund duschat o gjort mig iordning på nytt så nu ska ja bege mig till bussen där jag har min No1 darling. Blir en Panda-Daze kväll idag god mat o mys! Han har till o med ordnat med lite Sushi!=)
haha jäkla tjat om sushi i bloggen men kan inte hjälpa att de e så gott!!=)

Gotta go nu iaf!

Trevlig heelg!!
//Zanie

image231

Bilder...

Eftersom jag så sällan är hemma och då har chans att få in bilder blir de ju tråkigt nog att bilderna kommer in i efterhand.. men heey bättre sent än aldrig elle?;)

 
Mina naglar som de ser ut nu :) Rosa glitterfransk som sagt!


Rasberry Fudge drink som bjöds på schlagerkvällen hos min kollega! Suupergod!


Jag äälskar sushi!!


Kanske så texten blir som ja ska måla i Norrköping!! (Lagligt)


Jag älskar dig!

Yesss där hade ni litegranna! Nu ska ja packa ihop mina saker och röra mig till mister mister!!=)
Imorn är de dans med Sara! Woho!
Trevlig helg allihopa!!
//Zanie

glass

För att lätta upp mitt humör blir de en yoghurtglass snart!! Min kollega o ja ska trippa iväg för o handla de..

Jaaa de är freda jaaa jag är en bitterfitta och jaa jag förtjänar en glass!:)

Sorry

Men idag är fan ingen bättre dag än gårdagen. USCH!! hatar dessa tider när de är såhär eller ja känner såhär..=(

kom iiin i matchen nu!!

Fredag och hoppas...

Nu är det fredag och jag hoppas på en betydligt mycke bättre dag för mig idag..!..

igår va en både upp o ner dag. Men kista turen med Mallan var kanon, längesen jag träffa henne själv och även längesen jag shoppade loss som jag gjorde igår =) har blivit mkt nätshopping för mig sen ja börja jobba=). Kom hem med både t-shirts,linnen tjocktröjja en grej till A och lite annat=) Åt även riktigt god thaimat =) Mallans var tydligen starkare än va hon ville ha hahaha men hon stog ut me de..=)

När ja kom hem hade ja även fått mitt paket från HM jag beställt och där va de både bikinis och tröjjor och 2 klänningar men de får nog bli som 2 tunikor skulle jag säga haha =)

Nu ska jag sätta på lite musik så ja kvicknar till lite tillsammans med min kaffekopp från 7-eleven=)

//Zaaanie

Bitterfi**a

Usch för mig idag!! =/


Årets första youg..

Jag och min kollega var och handla våran första youghurtglass i år på 7-eleven här brevid... MMM sjukt gott och inte helt onyttigt heller vilket gör de ännu bättre=)

Dagens planer är att jag ska spendera min tid med Mallan, ska möta henne i kista efter jobbet då vi ska äta o chilla ihop :) ska bli mys!

sista 1,5 timmes passet nu... KOM IGEN ZANDRA!!:)

Haft en föreläsare här på jobbet han prata om konsten att stärka sig själv..fick en bok som vi ska läsa med vi får se hur den e :)

//Tjooooo

Jävla gubbar!!

Morgonen börjar tidigt för mig, redan klockan 5 vakna jag till liv. Eftersom vi somnat så tidigt blir de ju att man vaknar tidigt fast jag låg o drog mig ett bra tag tills A drog av mig täcket. Gav mig in i duschen sen hann jag med 2 Miami Inc avsnitt, riktigt kul och kolla på.

Jag var glad och på bra humör tills jag kommer till jobbet då dessa konferansgäster invaderat  arbetsplatsen tragiskt nog. Numer får man köa till kaffemaskinen, köa till toaletten och gå o hälsa på en jäkla massa gubbar för att inte verka otrevlig medan ja egentligen bara känner hur ivägen de är. Jag ska inte behöva anpassa mig efter dom det är ju faktiskt DE som är på besök här!!! vilket de inte fattar.

droppen var när jag stod och gjorde en macka kommer en och säger ja "koppen kan ja ställa här va?" och ja säger den ena diskmaskinen är smutsig (Menat som ställ ner koppen där!!) men han gick bara och koppen stod kvar i diskhon. Jävla gubbe ja får inte mer betalt för o plocka undan hans skitiga disk!!

//Zanie

Solen skiner!!

Jag vill uuut.. nästa rast ska jag ställa mig ute och få lite luft tror ja innan ja ska stå fast i repan i 2,5 timme!!!..


Meeeeelon e glömsk!! riktigt glömsk hahaha. Ja vill ha bilder från shlagerkvällen hos henne!! Yalla nu!!=D

Nu ere telefon igen =)

Krams// Glada Zanie:)

Riktigt pigg!!

Efter min långa dag på jobbet igår kom Sara till jobbet och mötte mig. Vi tog oss en fika på Waynes coffe och pratade lite strunt =) Diggar o prata med henne!... Efter de tog vi sällskap på  tunnelbanan eftersom vi båda skulle åt samma håll de vi gjorde mest då var att skratta åt alla roliga saker man är med om på jobbet. Eftersom vi båda numer sitter mer eller mindre i telefon=). Och jaa man får höra både de ena och andra där haha.

Åkte hem till min darling och han var mys som alltid men haha ja gick och duschade runt halv 9 och när jag kommer tillbaka har snutten somnat=D utarbetad eller vaaad!? men haha vid 9 låg jag i sängen och somnade ganska snabbt så ja vakna pigg och glad imorse kl 5 av att han lägger sig brevid och pussar på mig. Finns ju inge bättre sätt att vakna upp på!! eller?

Nu är min kollega och handlar thaimat åt mig till lunch...ska bli riiiktigt gott. Wookade grönsaker med ris!!

image224
Inte för de ser ut så men you get the point!!=)

Later gott folk!//Zaaaniee

Min Pojkeee!

Gosh im inlove!! inte bara pga detta självklart!

Är i köket här på jobbet för att ordna en macka o pratar lite med min kollega så kommer en annan och säger att jag har besök så jag trippar ut till receptionen och så är de haaan =D. Eftersom jag ska jobba kväll tyckte han att ja skulle ha lite näring så en påse pistagenötter och bubbelvatten med päronsmak kom han med!! Ni som känner oss vet att vi diggar pistage fett!=) Love him!

image223
Nu är de bara 45 min kvar! YEs yes jaaah!!

//Zanie

Nyttiga Jag..

Ja eftersom man jobbar på ett jobb där i stort sett alla kvinnor ska antingen vara extremt nyttiga eller så håller de på och bantar så tänkte ja att ja kan väl vara lika duktig. Så min mat för idag blir:
 
Macka med keso+tomat och en aningen lite salt på!!
Proviva youghurt
Päron

Men de är precis vad jag är sugen på! nu är detta dock inte mat för hela dagen nu pratar ja "Middag"=)

Hoppas verkligen att tiden går snaabbt idag... till min hjälp har jag Vibes46.com´s radio och självaste Miss DJ.
Hon kör skön blandning! Big up Big up!!

//Zanie

kvälll...

Idag ska jag jobba kväll och blööö ingen lust alls med de..=/. Inte på humör nånstans för de, till kl 6 blire. Visst ere bra o få in lite komptid men segt är de.
Ska iaf få träffa saris efter jobbet en sväng, blir nog på bättre humör då!!=)

Dagens minus - : Jobba inne när de är fint väder! + jobba kväll
Dagens plus + : Träffa Sara

Dagens skämt!

Japp lite lurad blev jag allt. En av mina närmaste lura mig om att hon var gravid och inte med hennes nuvarande pojkvän utan hennes dåvarande. Ja vet de e en typisk sak att luras om men still de e inte hennes grej att luras om sånna saker därför jag gick på de.  Som hon sa " Eftersom jag aldrig luras om sånna här saker annars måste jag passa på nu" hahaha

Gott golk de e 1 April idag.!!

//Zandra

Woo bloggen funkar..

Efter att försökt hela gårdagen funkar den nu =)...

Min helg då folket,
Fredagen blev en lugn hemmakväll med Adam och kollade lite filmer eller vi hann bara med en Gustaf fick de bli men vi somnade båda 2..=)...

Lördagen då var de uppsatt för en heldag med honom =) Vi började dagen med att kolla på en film Elektra fick de bli, ännu en kvinnligsuperhjälts film men denna var faktiskt helt okej =). Efter de gjorde vi oss iordning och åkte in mot stan. Vi checkade in på hotellet och chillade där en stund. Sen gick för att äta och gott var de han åt kött för en gångs skull som han aldrig gör med mig annars i stort sett, antagligen för jag själv inte äter de =) Och jag åt lax.

Gled sen till Nalen och tog en drink AÄB = Adam är bäst hahaha så yess han var lagom stolt över den men klart vem skulle inte vara de?;) så fick träffa hans trevliga tjejkompis med. När hon slutat gled vi alla till Chaplins eller 360 som klubben där heter men fyfan inget ställe jag vill till igen. Nu var de väldigt längesen jag var ute men asså vad gör folk med sig själva??ta på er kläder säger jag bara!! Men men kul att de finns folk som kan roa en iaf tragiskt nog.

Söndagen åt vi hotellfrukost och de var gott som altid...sen blev de en tur till IKEA... haha så jani vi har hunnit med mkt den här helgen känns det som =) Sjukt mys har de vart iaf!

Snart helg igen och vad som händer då, ja de vet ja inte.

Tjoooo//Zanie

Cvitamin

.One Love.

RSS 2.0