So damn boring

Yess... kom nyligen hem från affären...blev lite kul saker till mig sen lite mat såklart. Ska nu testa o göra en ansiktsmask... måla naglarna sen får man väl börja laga mat...=)

Tiden går så sakta....

//Zanie

Vad göra?

Home from work.. due to sickness.

Va ska ja sysselsätta mig med hela dagen..?
Måste gå o handla lite iaf och laga nån god/nyttig mat...vet inte vad än.. hmm...
Så tråkigt o va hemma själv.. får kanske ta o läsa lite japanska eller nåt..

Naglarna skulle ja med behöva fixa..hmm.. ah nåt ska man väl hitta på..

jao jao

later//Zanieee

Fortfarande sjuk..=/

Förskylningen vill inte riktigt släppa.. får se hur man mår imorn när ja vaknar, vill så gärna jobba, faktiskt...
Kan va skönt o va hemma nån dag men nee inte nu vill jobba.

Inte gjort många knop idag inte.. mestadels slappat..kollat sommaren med göran på egen hand medan adam va och jobbade, haha den va skoj så har man inte sett den vilket de flesta säkert har bör man se den =)

Denna vecka e fullt planerad, träning bio läkarbesök o tandläkarbesök med mera... guu va skojj... nee bara bio o träning sen hade jag gärna skippat resten.

Adam o jag ska vara tjocka ikväll en sista gång nu innan vi somnar sen blire de nya livet imorn för oss båda.. Inga undantag haha...vi e dåliga. tycker om de goda helt enkelt men neee de e för mkt nu. semestern e över!

Lön imorn...den e behövd haha så de e på tiden..

Men men snart en film innan ja somnar för kvällen.

//Zanieee...


Tokyo i bilder...

Ja vill såå gärna tillbaka dit.. en tom resväska o handla hem massa kul...
Underbara Japan vafaan!





Fredaa...

Har ju vart hemma sjuk i två dagar så idag känns som vilken dag som helst. Längtan efter helg försvinner lite när man e sjuk faktiskt, blir inte alls samma sak.

Har mestadels lyssnat på musik idag, zappat på tv eller läst lite tidningar hemma ja inte hunnit med förut..sånt man gör när man e sjuk. Och idag ska mamma laga tacos..MUMS... Adam kommer över hit o sen gör vi sällskap hem..Lugn lugn freda vilket behövs..

På månda börjar de nya livet med träningen igen då ere löning och jag kan äntligen fylla på mitt gymkort för ett helt nytt år. Jäkligt nice!! Ska bli så skönt...!!

Nu ska ja hämta en kopp kaffe iaf..



//Zanie

Nätshopping?

Japp sånt man gör när man e sjuk... lite tröjor o sånt annat behövligt haha =)
Nu sitter ja o rensar bland all min musik o hittar massa gamla låtar, love it!
Musik alltså! Kan få en att må så bra!

Thank u!

//Zanie

I Miss Tokyoo



Underbara stad ta mig tillbaka!!
Utråkad sitter ja hos mamma och pappa
Behöver väl lite quality time för mig själv va vet ja
Antar de eftersom ja är som ja är.

Ja behöver mål för 2010...de ska ju vara ett bra år..!

Chauu//Zanie

Sjuk?

I got the feeeeeeeeeeever man...=(
Snoris e ja med så dricker nu Japaneeeese green tee med ingefära i för o försöka bli bättre.
Livet e en rejäl svacka just nu... =( USCH o blääää....!

//Zanie

nej nej nej

Helgen va för kort.. hade vart perfekt o ha en dag till o verkligen få ha sovmorron...missat de den här helgen..
Inte gjort nåt spec mer än att ha vart hemma en sväng hos mamma o pappa <3  sen idag en sväng till min moster med kusiner =)...

En veckas jobb till då men denna vecka är de lite mer kul saker som händer iaf =) ska försöka få in lite bilder från resan snart med men inte fått in de på datan än pga tidsbrist men snart så =)...

Jao jao nu ska ja äta klart min gooda goda mat ja gjort..Färsk pasta med lax o grönsakssås med dill... shajses va god den blev! ;)

//Zanie

Ge mig helg

Jag vill ha sovmorron

Kalla kalla Sverige

Fyyy för en dag sen tyckte ja de va skönt o va tillbaka men just nu vill ja tillbaka till underbara Japan.
Sjukt bra resa o japanerna är så trevliga o de är ett sånt rent land god mat och galen shopping.

Språket e till o med underbar önskar dock att ja kunde o kan mer men de ska jag jobba på så nästa gång är ja expert =) Roligare så.

Tokyo är en sån häftig stad..har inga ord för de o vi hade verkligen kanon väder som en tidig höst eller skön vårdag. Sol och typ 12 plusgrader dagarna igenom.
Kan erkänna att de blev lite jobbigt med maten då man inte alltid förstår menyerna eftersom jag är veggis så kan de ju va skönt o veta att man inte får in en biff på tallriken och det är inte alltid de finns veg alternativ på alla ställen och spec inte på A favvohak =).

Frukost o kaffedrickande spendera vi på Starbucks Coffe...=) me like it alot tur att de inte finns i Sverige för då hade jag druckit en hel del latte och det är inte så hälsosamt kan man väl säga =)

Vi promenerade så mkt att ja hade träningsvärk i benen och spec vaderna. Fötterna va helt ömma om kvällarna. Men man vande sig efter 1 veckan =P haha...Vi besökte lite Musseum delvis svärdmuséet och ett konst musée..va på bio och såg en japansk actionbarnfilm som adam kolla på när han va liten så de va ja o alla män i den salongen haha sjukt tråkig film om ja får säga så =P sen va vi i en park, Shinjuku Gyoen och faaan va vackert..=) parken som låg mitt i stan där vi bodde och de e så lugnt o fridfullt därinne fast stan e så hektisk utanför man kan inte tro de =)

Sushi i Japan e inte som Sverige utan långt ifrån..Den va godkänd men de finns så mkt konstiga fiskar så vågade mig inte på något nytt... men har en hel del nya favoriträtter =)...okonomiyaki...MUMS.....=D

Ge mig mer Japan!

Ska få in lite bilder från resan snart också för den som e intresserad...=P

Snart blir de mammas mat till middag...lax lax lax!

//Zanieee
 

Cvitamin

.One Love.

RSS 2.0