Kalla kalla Sverige

Fyyy för en dag sen tyckte ja de va skönt o va tillbaka men just nu vill ja tillbaka till underbara Japan.
Sjukt bra resa o japanerna är så trevliga o de är ett sånt rent land god mat och galen shopping.

Språket e till o med underbar önskar dock att ja kunde o kan mer men de ska jag jobba på så nästa gång är ja expert =) Roligare så.

Tokyo är en sån häftig stad..har inga ord för de o vi hade verkligen kanon väder som en tidig höst eller skön vårdag. Sol och typ 12 plusgrader dagarna igenom.
Kan erkänna att de blev lite jobbigt med maten då man inte alltid förstår menyerna eftersom jag är veggis så kan de ju va skönt o veta att man inte får in en biff på tallriken och det är inte alltid de finns veg alternativ på alla ställen och spec inte på A favvohak =).

Frukost o kaffedrickande spendera vi på Starbucks Coffe...=) me like it alot tur att de inte finns i Sverige för då hade jag druckit en hel del latte och det är inte så hälsosamt kan man väl säga =)

Vi promenerade så mkt att ja hade träningsvärk i benen och spec vaderna. Fötterna va helt ömma om kvällarna. Men man vande sig efter 1 veckan =P haha...Vi besökte lite Musseum delvis svärdmuséet och ett konst musée..va på bio och såg en japansk actionbarnfilm som adam kolla på när han va liten så de va ja o alla män i den salongen haha sjukt tråkig film om ja får säga så =P sen va vi i en park, Shinjuku Gyoen och faaan va vackert..=) parken som låg mitt i stan där vi bodde och de e så lugnt o fridfullt därinne fast stan e så hektisk utanför man kan inte tro de =)

Sushi i Japan e inte som Sverige utan långt ifrån..Den va godkänd men de finns så mkt konstiga fiskar så vågade mig inte på något nytt... men har en hel del nya favoriträtter =)...okonomiyaki...MUMS.....=D

Ge mig mer Japan!

Ska få in lite bilder från resan snart också för den som e intresserad...=P

Snart blir de mammas mat till middag...lax lax lax!

//Zanieee
 


Kommentarer
Mamma mu

ohh pokemon är hemma igen!!! härligt härligt... när ska du fika med Mamma Mu då? hon ska ju kläcka vilken dag som helst, bara 4 veckor kvar.. gahhhhh!!!! börjar likna en vandrande val nu....



hör av dig gumsan..



Kram melon aka mamma mu aka tjocka korven.....

2010-01-09 @ 21:05:49


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Cvitamin

.One Love.

RSS 2.0