SEMESTEEER!!

Äntligen ere semester!!
Så imorn blire en tur på stan och fixa de sista inför resan...sen blir de packning som gäller.. ska försöka sova lite på sönda annars kommer ja va helt död på månda morron när vi ska åka.

De blev en hemmakväll idag då mannen va för trött för att röra sig ut och när han väl föreslog om vi skulle in mot stan har jag segnat till för mkt så ja njuter här istället av ledigheten.

Har verkligen lång ledigt nu... kommer inte jobba förrän 8 Januari = en evighet...

Har pluggat lite japanska ikväll med mannen...de går framåt men skulle vilja kunna mer...

men ska lägga mig o läsa lite nu!

//Zanieee

Imorn ere freda = Hotellmys

Nyligen vinkat hejdå till mormor som va här på middagsbesök.. Mycket trevligt..blev även ett avsnitt av bonde söker fru haha rätt kul men inget jag följt slaviskt.

Tänker mer o mer på resan...sorry att de tjatas om min förbannade Tokyoresa men vafaaaan de e inte varje dag jag åker jorden över med min pojkvän heller..=) Kommer inte sakna Sverige iaf...får man lov o säga så??

Hur som bjuder på lite bilder nu =P



Lite vad jag gjort...
Baby boy, Baby girl Elvira och mitt pepparkaksverk.

Imorn ska jag o darling bo på hotell i stan som ja bokat in så innan de blir de väl lite bio kanske? lr nåt annat mys :)

Nu ska ja samla tankarna sen sova...

Krams
//Zanie

Konban waaa

Godkväll alla glada!

Jaaa jag ska sova haha.. vart en helt otrolig dag ja va på jobbet 07.25 de händer absolut inte alla dagar... men ville va i tid till mötet o för en gångs skull va ja ute i god tid...=P kanske lite för god tid.


Varit på världens bästa jumpa pass idag.. älskar hennes pass de e grymma! sista för i år..=(..

Imorn ska ja hem till mami o pappa på middag tillsammans med mormor ska bli trevligt faktiskt :):)

Har nu fått japansk språkkurs inlagt i min ipod.. woho för den! så nu kan ja lyssna på flyget ner o lite sånt. mkt bra.
Men nu ska ja sova så ja e pigg imorn då ja ska hänga i Kungshallarna och va en reklampelare... ses där ;)

//Zanieeee

Pepparkakstisdag!

Jaaa de va så trevligt såå och fick ihop några fina kakor=P får väl ta o lägga upp en bild på de sen eller så är jag väl skyldig att göra så lite bilder ja haft upp på senaste.

Idag är resan ombokad så vi åker redan på Månda så nu e Zanie panie allt stressad...men guuu så skönt de ska bli!!
Har massvis att fixa innan bara som alltid ska ja göra allt i sista sekund =(...

Men men gottaa gooo!

Kraaams!

Världens bästa måndag

Med träning och yoga med fina vännen mallan!! Bra start på veckan måste ja säga... o imorn blire pepparkaksbakande hemma hos en föredetta kollega med tjejer från jobbet de ska bli såå mys!!

9 dagar kvar o snart 8a tills vi åker.. dock läser ja en tråkig nyhet att flygbolaget kanske går i strejk dagen INNAN vi åker.. vore så jäkla typiskt men får avvakta o se annars kommer ja ringa de o be de boka om oss till nån dag tidigare för ja ska fan inte va hemma denna jul...!! så ere bara..!

Ska snart lägga mig o sova.. trötter efter en lång dag!

Saknar mannen så nu får han komma hem!

//Zanie

Tråkigt värre..

Jag har blivit så dålig på att blogga måste ja erkänna men för mkt stress o ingen tid över för det...varit sena kvällar senaste tiden..

Veckan har vart bra lugna dagar på jobbet så ja ibland kreverar men ja överlever i tankarna om att jag bara har en vecka kvar...Jag längtar nåt otroligt tills vi sitter på planet bort härifrån och nästa gång man slår upp ögonen så e man mitt i galna Tokyo!

Jag lider av resfeber....

mkt tankar som snurrar just nu..hoppas på ett bra nytt år helt enkelt!

Idag va ja på julmarknad med Mami och mannen...trevligt förutom att han fick panik i folkmassorna vilket ja förstår för de va otroligt mkt folk...blev en mysig fika iaf...sen en trevlig tur på stan..=) en bra söndag för en gång skull..snart är de tvätt tid och sen tacomidda!!

Love//Zanie

Snart en ny vecka =/

Den här helgen har gått på tok för fort...=(
Vill ha en dag till som ja kan få sova ut på...
Ska snart iväg på kalas, moster fyller idag o min lilla stjärna till kusin fyllde år i veckan...=) Sen blir de hem till den tokiga pojkvännen och kolla flickan som lekte med elden för imorn ska ja på bio och se den sista delen o kan ju va bra att ha sett de andra innan hahaha =D

Gårdagens inlägg blev terroriserade från mannen som va på bushumör... somnade sent så han låg fortf och sov när ja gick.. omöjlig att få liv i honom haha =D men ska plocka lite på rummet innan det är dax att köra lite bil..

ps. de va ju julfest i torsdags... kl 4 frågade ja mitt hjärtegull va klockan va och hon fnissa bara "Heeemligt" hahaha vaddå trött ja va på fredan??? 3 tim sömn en hel jobbdag,träning fick hon med mig på dessutom och sen blev de midda och bio med pojken!... vilken lång dag de va!!



Krams

//Zanieee

en jobbig jävel

min pojkcvän som jävlas hela dagaen..

Lördag o en effektiv dag..

Hunnit med träning och tvättning sett män som hatar kvinnor...stått ut med en sepe ukklilogydjljdfelkw,ö  b oj  ecvkpr  rlöik lrjperigr  orfgorgore roperbodf d

Cvitamin

.One Love.

RSS 2.0