.Lycka.

Min gårdag kunde inte bli mycket bättre..efter jobbet traska ja mig mot min kusins dagis...de kunde antingen gå skitbra att hämta honom eller så kunde de gå åt helvette om han skulle börja sätta sig på tvären meeen den där ungen tokgulli som han e gav han mig ett först försiktigt smajl o sen ett större och började gå mot mig och tog tag i min hand samtidigt som han krama om mig så de kunde inte gå mycket bättre. Vi hämtade hans saker inne på dagiset och så gick vi hem och vi lekte massvis och skrattade en deeel mycket. Så de var superkul. Han grät när ja gick de är ju som kniven i hjärtat och se de där krokodiltårarna komma=(.

Just nu sitter jag och ahr precis påbörjat min sista arbetsdag för den här veckan och ja bara känner hur jobbig den här dagen kommer bli då ja kollat på schemat men men man får ta sig igenom de som med allt annat skit som är.

Ikväll hoppas jag att ja får spendera kvällen me nå vänner känns som de va längesen hehe blir väl så när man jobbar o hamnar utanför de annars vanliga livet. Deprimerande.

Men tonight i wanna dance and just have fun. Låt de ske.

21 dagar kvar till Magaluffii..23 dagar tills man e 20 och fortf snorunge.

.Trevlig Helg.

Zandra.....

Barnvakt...

Igår slutade jag som sagt lite tidigare så ja begav mig hem för att sola. Efter de när jag väl fått i mig lite mat åkte jag och mamma till min moster för att kolla vart min kusins dagis låg eftersom ja ska hämta han därifrån idag.
Vi får seeee om han följer med mig eller säger sin fina replik "Mamma kan" haha killen är 2,5 år och helt lovely.
Igår när vi var där klättra o hängde han på mig sen när vi väl skulle åka hem jag och mamma ville han inte släppa taget. När han väl kommit innanför dörrarna hemma börjar mamma o jag gå mot bilen och efter ett tag hör jag nån som skrattar haha jag kollar bakåt och där kommer han springandes med min moster jagandes efter haha shajses va han e gullig så han grät när vi åkte barn e to die for asså speciellt mina 2 små kusiner.

Förhoppningsvis blir han glad när ja kommer idag får locka han med nåt annars haha vad de nu kan vara =P...
Så denna dag kommer bestå av att leka med en 2,5 åring haha kommer sluta me att ja blir som barn på nytt =)

om 3 minuter ska jag in i telefonen så nu ere tid att avsluta.

Jag vill ha HELG!!


Krams// Zandrii

Musik.



.Tanya Stephens - Female Pimpin.



image27

oj oj oj...

de blev ett glas...de blev ett till glas.. de blev ett till och haha ja de blev ett antal glas vin och även en god strawberry daquri om de stavas så:P men ni hajjar haha salladen var som vanligt super god. Jag och min kollega satt på 54 på söder på deras uteservering i solen och lyxa till de lite kan man väl säga efter att ha sett notan haha men de var himmla trevligt. Trevligt sällskap fick vi också efter ett tag hoho =D. Men gårdagen satte sina spår för idag är ja sjukligt seg skönt att ja slutar lite tidigare idag. =)...Man blir väl lite segare nu också med tanke på att de är så grått och tråkigt väder slash regn :(

Idag blir de nog övningsköra lite och den turen blir nog över till min moster och lillkusin för en fika och sedan för att kolla upp vart min kusins dagis ligger för ja ska antagligen hämta honom där och vara barnvakt ett tag wihoo..=)

men men nu ska jag göra lite nytta..haha

Love

Tisdagslyx!!

Precis vad man måste unna sig med jämna mellanrum för att fylla ut vardagen=).

Efter jobbet ska jag och kollegan röra oss till söder för att äta en GOD då menar jag mycket god ceasarsallad och till de blir det dricka vin. Vädret ser ut att hålla i sig så det blir nog på uteserveringen vi hamnar. Lovely lovely...

den här dagen har gått rätt segt känns som ja jobbat 10 timmar redan fast de har man ju då inte gjort.. konstigt va.
Gårdagen fick jag inte alls se skymten av min lilltjej Sara..Hon blev kvar på jobbet ett par timmar längre än planerat får hugga tag i henne nästa gång, ;) så jag hamnade hos Roy kollade in hans nya butik nu när det är klart och oh yes ibland vill man va kille fan när man ser va stiliga kläder det finns.. men hur som helst trevligt att träffa han igen längesen sist nu och som sagt ja har ju alltid kul med den människan. Sen tog vi sällskap till tåget och sen styrde ja upp en god tonfisksallad till middag, kunde ju inte bli mycket bättre =).

Nu ska jag in i telefonen igen för att snart bege mig ut till receptionen :)

Ha en trevlig dag allihopa!!

Love

Grått...

Läget just nu utanför alla dessa fönster jag är omringad av är grått..lagom kul hehe.
Men än sålänge har dagen gått relativt snabbt vilket är skönt ska hem och städa rummet sen hade jag tänkt, blev lite inspererad utav Sara som var duktig och gjorde en storstädning av sitt rum. Vet även attt hon slutar jobbet kl 5 idag så tänkte att jag skulle fånga upp henne där efter eftersom de är precis efter jag slutat :)


Annars har ja inte så mkt mer att tillägga för allt är ju som de de går upp och det går ned.


David Gueatta - Love Is Gone

Lite halv sliten...

Lagom seeg efter denna ständigt alkoliserade helgen..

Begav mig ut till landet i Torsdags med min moster,hennes kille och min kusin till resten av ligan som befann sig där ute. 5 min efter vi kommit dit står jag med en gin och tonic i handen precis som vi alla gör så vi dricker o har oss vindrickande och gin och tonic kan inte bli fel. Somnade rätt sent men vakna desto tidigare av de små krabaterna som börja tjoaa o ha sig så vid 08.00 på midsommarafton vakna ja till liv. Dagen spendera vi mesta tiden till att styra upp en midsommarstång grabbarna såga och hade sig medan jag styrde upp kransarna vilket gick okej haha. Precis som midsommarafton ska vara satt vi och nubba åt god mat skratta drack mer och åt ännu mer. Lyckad midsommar med lyckat väder inte en enda regndroppe kom fast när jag vakna dagen efter hade det tydligen regnat massa ute så de var inge vidare fint väder då. Egentligen skulle vi stannat tills idag dåra men eftersom vädret inte var så lockande åkte vi hem.

Kom hem och var lagom irriterad pga vi inte hade NÅGON ström i huset så det fanns nada jag kunde göra, så jag satt och läste körkortsteori och var på skitdåligt humör rent ut sagt pga massa smågrejer som dyker upp i mina tankar hela tiden. Snälla mamma hade försökt med de mesta för att rycka upp mig, vi var iväg en sväng och handlade och jag hittade lite små saker och ett fint badlakan ja ska ha me mig till Magaluffiiii =D men men hur som helst när vi kom hem igen var jag på dåligt humör igen och allmänt trött på allt.

Sitter på sängen och läser och det knackar på dörren, där kommer mamma in med ett leende och tar fram en converse ryggsäck hon köpt till mig som jag kollat in ett tag. Den e såååå tjusig hon tyckte jag behövdes pigga upp lite, det var egentligen en födelsedagspresent ja skulle få innan vi åker. Jag älskar min mamma!

Jag hade egentligen bestämt mig för att va hemma igår och bara bry mig om mig själv göra hårinpackning måla naglar med nytt nagellack och lite sådant men så sluta de inte, jag hann med lite av ego prylarna men satt och pratade med Anibal och han skulle iväg till en kompis och frågade om jag ville haka på så bestämde mig för att dra mig dit, även en del av grabbarna var där kul och träffa de igen de blev en kväll med öl,sprit och khalua lr hur de nu stavas haha hade en soft kväll däckade väl vid 08.45 imorse HAHAHA..

Hela den här helgen kommer nog göra att jag sover riktigt gott gör jag inte de är det verkligen nåt fel..Och imorn hoppas jag att de har svar på mina allergitester och att jag slipper pumpas på mer blod :(.

Ska se vad motti gör nu!

Love

Tävlingstider...

Just nu sitter min kollega och jag båda i telefonen haha för att underlätta detta telefonpass så har vi bestämt oss för att ha en liten tävling, hon skrev upp ett antal påstående och händelser vi rätt ofta hamnar i så när jag väl får den frågan eller liknande ska jag bockat av den sen när vårt pass är slut ser vi vem som bockat av flest haha...tänk vad man kan roa sig med till och med under arbetstid gäller bara att vara lite påhittig =)

Idag beger jag mig ut till mina nära o kära för att spendera midsommar med de i skärgårn hos mormor. Ska bli riktigt mysigt att få umgås med de och även mina små kusiner som bara är för gulliga de grabbarna. Skulle egenligen kanske spelat biljard och tagit en shoppingtur idag me tanke på att de är ju trotts allt löning men de blev ändrade planer så ja åker redan ikväll...=)

Idag är jag på bättre humör än igår kväll efter min och pappas diskussion. så jävla frustrerad var ja de där körkortet som ja bara mååste ha att de ska va så förbannat svårt att komma till skott med de? känns ju ännu jobbigare när nån bara hackar på en så där och tjatar hur motiverad blir man då? Men som sagt idag känns de bättre för nu har ja iaf en tid till teoriprovet. När tänker ja inte avslöja ;)

Hur som helst nu ska ja tävla vidare :)

Adios!! // C-vitamin

Solig onsdag

Tror ja behöver en kopp kaffe just nu för att vakna till haha har man inget o göra blir man ju desto tröttare och de här är typ de dagarna som de varit överdrivet lugnt annars finns de oftast nånting man kan pyssla med.

Hur som helst den här dagen spenderar jag nog med Em åker antagligen dit efter ja slutat och ska jobba till 6 idag också =/ visserligen bara 1,5 timme längre men de känns som mycket längre haha...

Imorn ere sista arbetsdagen för denna vecka vilket känns väldigt skönt sen så är det midsommar och vad jag ska göra då är jag rätt delad om har inte riktigt bestämt mig ännu.. va ska ni göra?.. ska nog slå en signal till mormor o se va hon pysslar med nu.

Later!!

Love

Mi Nails.


Jag är bara så nöjd med mina nygjorda naglar så droppar en bild på de.

image25



s a n t




"Baby Baby
When we first met, I never felt something so strong
You were like my lover and my best friend
All wrapped into one with a ribbon on it
And all of a sudden you went and left
I didn't know how to follow
It's like a shock that spun me around
And now my heart's dead
I feel so empty and hollow...."











tja tja tja

Just nu ere telefontider..rätt skönt när ja e seg som jag är nuu vill jobba ute när de e fint väder som idag.
Kom tillbaka från lunchen för en stund sen ja o en kollega va på "Asian Station" och handlade wook till lunch och jag säger då de muuuums va gott de va!! =)

idag ska jag åka och fixa naglarna efter jobbet och idag ska jag nog testa på fransk manikyr tror ja, hade tänkt göra de innan Magaluf eftersom bad o sol sliter på nagellacket vilket inte blir snyggt i längden haha petig som man e :) men tänkte kan väl lika gärna göra de nu ser fräscht ut också =) efter de vet ja inte vad jag är kapabel till att göra blir väl till att åka hem bara och hitta på nåt :)

btw inget fel på min lever eller sköldkörtel lr vad läkarna kallar de för tummen upp för de.. nu väntar ja bara på allergisvaren som ja kaanske till o med måste ta ännu fler pover för eller andra prover för min stackars mage...tänk vad man ska behöva stå ut med. !!

snart ska jag slå en signal till min lilla mallan o se va hon pysslar med har 7 min kvar i telefonen bara :)

Love love// Zandriii

Blåmärken..

Senaste tiden har jag av nån anledning skaffat mig ett ex antal blåmärken på mina ben och nåt enstaka på armen varför har jag som sagt ingen aning om men och andra sidan är jag väldigt känslig för de får lätt blåmärken.

Men igår när ja vakna hade jag världens värk i mina ben och det var säkerligen för jag hade gått i högre skor och spänt benen mer än vad man gör annars men så upptäcler ja ett till blåmärke i knävecket men kan inte komma på hur jag fått de..?? efter ett tag fram emot kvällen så kommer ja på de och börjar seriöst tokskratta för mig själv haha för i lördas när vi va ute jag och min kollega så när vi var på dansgolvet som var proppat med folk bland annat flera nära o kära till henne så tar en av grabbarna tag i mina vader och lyfter upp mig och sätter mig på hans ena axel haha och där satt jag seriöst 2 meter upp i luften helt chockad på dansgolvet dock med ett stort smajl för vi hade så kul hahaha...

vilken helg som sagt =)

nu ere enbart chill på jobbe wohooo

Bilder från helgen :)

Jag och en hundvalp! yess den ni!
image22

Kollegan och Jag, tokskön brud! =)
image21

Mallan och Jag.. Vindrickande innan utgång ;)

122940-16

Vilken underbar heeeeelg!

.Dembooooow...!!

Relativt sliten från den här helgen!!!...

Fredagen blev det först jobb som vanligt sen rörde ja mig hem för att göra mig iordning för att bege mig hem till mallan där hon och jojjo befann sig, så vi satt o drack vin skratta och pratade om haha ja massa saker och hade de riktigt trevligt som vanligt. Våra planer för kvällen var att åka till söder för att gå på ett ställe "Kingston" så vi gick ned till stationen mallan och jag medan jojjo cyklade i förväg för att hinna lämna sin cykel där nere vid stationen. Precis när vi kommer upp på perrongen så lämnar tåget stationen SUCK för de så vi fick vänta en halvtimme på nästa tåg och stackars Em fick sitta och vänta på oss i barkarby.. haha hur som helst vi hoppa av vid södra station för att leta oss fram till stället och de tog sin tid men inte så konstigt eftersom de va vid Hornstull de låg.. ahaha så begav vi oss in på de stället vi trodde var rätt iaf men tjena de va tokig Drum and bass musik som spelades så vi frågade bartendern om de bara va sån musik o han nickade tror nog att alla vi kände en stor suck för de.
 
Men haha snäll som han var ledde han oss igenom deras kök o gångar in till klubben brevid där de va sköönaste musiken bara hip hop, reggaeton och reggae kunde inte bli bättre så då log vi alla igen! vi drack o drack men dansade desto mer =D. Efterfest blev de hos Dj:n som var en vän till mallan efter ett tag börja vi alla segna till och bestämde oss för att röra oss hemåt vilket vi gjorde vi anlände hem till Em allihopa strax efter 6 lagom fnittriga och väldigt tjejjiga haha men sjukt mys!! sen vakna man av Ems mobil vars alarm ringde en gång i timmen med start från kl 9 typ vi gick väl upp från sängen strax efter 10 alla smått snurriga i huvudet!!

Så min lördag var jag helt förstörd och visste att jag skulle till Hagsätra vid 6 tiden för att möta min kollega och käka på deras kvarterskrog och jag var inge vidare sugen på alkohol men en cider till maten blev de haha. Efter vi käkat begav vi oss hem till henne för att dricka lite vin och hälsa på alla hennes hundar inklusive hennes valp som inte e mer än en vecka.. Chihuahua som e sååå liten mer samma size som en hamster än en hund just nu! Hade jag haft tid hade jag fan skaffat en sån hund för de e otroligt söta allihopa hon har!. Vi hade iaf tok mysigt pratade kollade på bilder drack vin på balkongen i solen.. vid 10 tiden tog vi en taxi in mot söder för att möta upp hennes brorsa och lite annats folk så vi hamnade på "södermalm ett ställe" riktigt schysst hak vi satt under värmelampor på uteservering i deras soffor och drack vin för att sen bege oss in o dansa dansa dansa! jag hade verkligen så kul sjukt sköna människor. så vid halv 5 imorse stapplade jag min in genom min dörr för att lägga mig kunde man bli mer trött än vad jag var? NOPE!! Men min helg har varit den bästa på vääldigt länge!! Mina brudar och allt annat härligt folk är de bästa för mig nu..massvis med kärlek!!


Hoppas alla har haft en superhelg precis som jag ;o)...DEMBOOOW!! Låten har verkligen fastnat i mitt huvud! minnen från fredagen!

Ännu en vecka har passerat..

Sitter på jobbet och de är relativt slappt med tanke på att min brud som ja håller på o lära upp inför sommarn sitter i telefonen så just nu sitter ja i närheten så ja kan svara på frågor om hon skulle undra nåt men än sålänge rullar de på bra så får lite tid över till att läsa mail och skriva i bloggen :)

Den här veckan har gått snabbt även ja inte gjort något speciellt mest varit för mig själv vilket har varit lika bra med tanke på mitt fina humör sitter mer i väntan på att få besked från vårdcentralen som inte hört av sig angående mina prover ja tog i tisdags! morr börjar tappa tålamodet men hon sa att de förmodligen skulle ringa idag freda så får va uthållig med de.

Ikväll ska jag hem till mallan och dricka vin och ha allmänt kul hoppas ja vilket de brukar sluta med också :)

Och morrondagen ska jag först spendera på mammas jobb och sola lite sen senare ska jag bege mig hem till min kollega så ska vi äta o dricka vin sen blir de party a la zandra o petra haha..:) brukar sluta som toppkvällar =)
så ska ja få se alla hennes chihuahua hundar 3 vuxna o en nyfödd små gullefjun asså haha =D söndagen blir väl till att inte göra nånting.

Jag vill göra nåt annorlunda nu börjar nämligen krypa i min kropp har typ inte orken att vänta till 20 juli då vi beger oss till Magaluf (Hanna Sara Nora Amos och Jag )...vilken 20 års dag de kommer bli för min del sen den 22a Juli =)

men nej nu ska jag läsa vidare i teoriboken o se om nåt fastnar!!

Hasta la vistaaa!!!

Semester


Nu är det nära!


image13


Jag vill åka nuuu.. Ge mig Sool, Bad och massvis med Party!!
De kommer helt klart bli den rooligaste semestern!

20 Juli - 3 Aug  MAGALUF!!

USCH!

Usch usch uuuuusch,, kom precis tillbaka till jobbet efter ett antal spenderade timmar på Vårdcentralen där ja tömt mig själv på blod och druckigt nån varm äcklig sockerlösning lr vad hon kallade det. Så inom denna vecka hoppas jag då få svar på vad de är för fel på min stackars mage. =(. Hoppas nästan att de är för jag är laktosintollerant och inte nåt annat creepy. Nu är jag bara allmänt illamående trött och borde va mer hungrig än va jag är med tanke på att ja inte ätiti sen middag igår (just för testerna skulle tas på fastande mage) men nu mår ja på tok för illa för att få i mig mat så väntar med lunch en timme till...

Gårdagen va rätt ok. Dog av skratt åt pappa som var allmänt flummig, Blev en promenad med mamma vilket va superskönt när man väl kom ut innan hade ja mitt vanliga problem om vaad ja skulle ta på mig..men halååå skulle ju bara ut o motionera!! ja vet rätt löjligt men men allmänt tvång ja har typ =S vet inte.
Sen va de väl både bra och jobbiga diskussioner som ja hamna i. SUCK! orkar inte med folk längre, folk kan vara så vidriga rent ut sagt! jag klarar mig utan de!!

nu ska ja in i telefonen och fortsätta "lära upp" en sommarjobbare!. hu hu

Peace ooout.!

.Bakis som aaaldri förr.

Just nu : Jäättevarmt i mitt rum, jag äter en isglass (eftersom ja ska hålla mig borta från mjölkprodukter), Lyssnar på musik, är BAKIS = hemsk känsla.

Det blev en hejdundrans dag igår jag han med att vara jäättestressad o svimfärdig, jätteglad, arg och riktigt ledsen. Jag kallar de en riktig jävla känslo dag. Saker blev bara för mycket.

Men nu har folket tagit STUDENTEN!! och jag hoppas alla hade en riktigt dag bra/kväll/natt för de hade iaf jag kan man väl säga mer eller mindre.

Bara att idag har jag typ varit helt handlingsförlamad legat i sängen hela dagen och huvudet har snurrat massvis så man skulle kunna tro att jag suttit i en karusell ett par timmar, riktigt jobbigt att vara bakis må ja säga, tror inte jag tål alkohol eller nåt länge eller så blev de bara helt enkelt för mycket igår !

Helt underbart med denna sol som har varit och tråkigt att klaga men ja döör i mitt rum haha!!

Godnatt folk!

Jag vill ha en röd katt..


GE MIG!!


image12


Den där katten var som gjord för mig. Så sjukt gullig ni kan inte göra annat än att hålla med =)



Friday night..

Ja e en zombie... ja lägger mig i sängen strax efter 10 meeeen när somnar ja? kollade på klockan senast 01.16...sen när ja somna de vettefan trött var jag iaf.. och precis när iaf vad jag tror höll på och somna ringer Max runt 12 lr va hon va haha jag var inte så värst social mot honom =) sorry dude! :)
Så mina "Valerina natt" som mamma köpte till mgi för att ja skulle somna lättare o få tillbaka min vanliga rytm funkade kanske inte så bra dessvärre... Nääär ska jag få sova normalt???

Igår iaf var jag arg efter ja slutat kl 6 så gick jag mot pendeln o tänkte ta 10 över 6 men nej nej mitt tåg var inte på plats förräns vid 7 så va inte hemma förrän strax efter halv 8 =( där försvann min kväll jag som hade planerat att gå lite men hann iaf med en solning och att se CSI.

Vad denna freda kväll bjuder på de har jag iinte en aning om imorn går ju mallan o danne ut så de lär väl va ganska upptagna såhär kvällen före med att ordna allt, jag har iaf bestämt mig för att ta en sväng på stan efter jobbet måste handla skavsårsplåster eftersom mina hälar åter igen blivit förstörda, ja kommer väl aldri mer kunna ha "finskor" eftersom ja jämt för skavsår *Suck* sen kanske man hittar nåt annat kul man vet aldri..jahapp ne nu ska jag ut till receptionen och se om de händer nåt kul där!

Later! Bye...

Utråkad..

BRUKAR DU :

Titta på dig själv i spegeln: Ja
Gnälla: Jora det händer.
Skrika: Det händer inte ofta och personen jag då skriker på är pappa! haha
Sova: Absolut, helt lovely
Ha ångest: Dessvärre ja
Ta mediciner du inte borde ta:  Ne, om inte nässpray räknas? :)
Vilja dö: Nej.
Drömma mardrömmar:  Ja, de händer ibland
Ta droger: Nej!
Försöka vara annorlunda: Nåt eget vill man väl ha.
Klä dig i svart: Ja, brukar oftast sluta att man har nåt svart på sig.
Gå till kyrkan: Nej inte mer än dop, begravningar eller vid bröllop som inte har inträffat än dock.
Gå i skolan: Nej, den är jag kalr med
Röka: Ja
Ljuga: Nja de vet ja väl inte
Hata folk: Jag har lärt mig att hata. 
Lita på folk: Har mina nära o kära ja kan lita på men annars vet ja inte.

VEM :
Saknar du: Honom.
Vill du döda: Ingen
Rörde dig sist: Säkert nån på jobbet man stött till annars kommer ja inte ihåg.
Vill du slå: Finns väl, but i wont teeelll.....
Vill du kittla: de kan jag inte komma på
Kramade du sist: De va nog min kollega när vi sa hejdå häromdan.
Vill du prata med: alla mina vänner!
Skrek du på sist: Säkert nån kund! haha
Vill du vara som: Mig själv tack.
Sårade dig sist: Han
Vill du bli galet full med: Alla mina vänner! Wohoo!
Gjorde dig riktigt glad senast: Imorse då jag satt och läste om partylivet i Magaluf!!!
Fick du sms från senast: Em =)
Ringde dig senast: Max
Är vackrast på jorden: Mina små kusiner!
Älskar du mest:  Familj och vänner självklart!

HAR DU :
För många vänner:  Nej, de kan inte bli förmånga.
Förföljelsemani:  Ja, obehagligt med skuggorna som sveper förbi en på kvällarna.
Tvångstankar: Nja, det kan hända ibland
Någon annan psykisk sjukdom:  Ne de hoppas ja att jag slipper.
Någon fysisk sjukdom: Hmm... de vet ja inte ännu får väl svar snart, sen ahr ja ju mitt knä som inte e på topp
Någon skada: Noo..
Färgat håret: Japp igår var senast:)
Brutit några ben: Halvt om halvt.
Några piercings:  Jovars, Naveln och öronen.
Egen dator:  Ja
Bra självförtroende:  Under uppbyggnad.
Kysst någon: Ja
Köpt kondomer: Nej
Tagit nakenbilder: Nej
Sagt jag älskar dig till någon i dag: Jo tänka sig de har jag. one and only mallan!
Bjudit ut någon:  Nej..
Varit kär: Ja
Dumpat någon: Ja
Stulit någonting: De har ja säkert
Lämnat landet:  På semster japp.
Rymt hemifrån: Jora de va nån idé man hade när man var liten.
Tuttat eld på nått: inte nåt som jag direkt kan komma på.
Gjort något olagligt: Säkerligen, de har väl alla mer eller mindre.?

HUR :
Går du: Lite små skevt.
Springer du: Ne, inget för mig gillar promenader
Svarar du i telefonen: De är änna olika beror på vem som ringer:)
Fördriver du tiden: Med musiken
Mycket pengar har du: De talar ja väl inte om heller men ja har så ja klarar mig =)
Tjänar du pengar: Jaop det gör jag.
Ofta bäddar du sängen: Oftast varje dag
Ofta diskar du:  In o ur diskmaskinen händer
Många stör du dig på: En och annan person finns de.
Ofta träffar du din familj: Varje dag!

TROR DU :
Att du kommer bli något: De hoppas jag på
På Gud: tror inte på nåt..
På rymdvarelser: de vettefan
Att folk tycker om dig: Hoppas annars vore de inge vidare.
På ett liv efter detta: kanske?
Att fiskar kan tänka: haha ja de va en bra fråga?
Att du kommer leva länge: Ett friskt liv strävar jag efter sen kan man ju hoppas på att man e frisk länge!

VÄLJ :
Katt eller hund:  Katt
Vit eller svart:  Båda delarna
Varmt eller kallt:  Varmt
Vatten eller land:  Nog mer land människa.
Sex eller kyssar: Kyssar, mysigt värre
Telefon eller internet:  Internet
Musik eller tystnad:  Massvis med musik ska de vara!!
Bok eller film: Film

.Massa soool.

Kom precis in efter att ha stått ute i solen med 2 kollegor... vaaarmt och skönt man blir ju inte direkt motiverad till att va inne och jobba direkt usch o fy!

Igår blev de lite shopping, solning, övningskörning och även en tripp till farmor efter de kom ja hem och färgade håret så nu e de lite mörkare igen, jag är nöjd! =)

Idag jobbar ja över så får se vad jag är kapabel till senare knappt sovit nåt inatt heller, tror helt ärligt jag har minskat mina sömntimmar dubbelt me andra ord istället för 8 tim så ere typ 4 tim...de suger rätt mkt me tanke på att man e så fruktansvärt trött på morronen. Men ska motionera lite senare o försöka trötta ut mig på de viset så kanske man somnar i hyffsat bra tid!

Om bara 2 dagar tar de närmsta vännerna studenten.. härligt värre för de, de kommer bli en dag de sällan glömmer! =) hoppas ja får se de med ett jäätte smajl då de lämnar dörrarna ut=)

nu ska jag ut till den tropiska värmen i receptionen. usch o blää rena bakterie flodan asså men ska bara stå där en timme så ja klarar mig väl skulle jag tro har ju precis varit sjuk och ja hoppas de dröjer lääänge innan ja blir sjuk igen!

Ha en fin dag i solen allihopa!

.Musik.





.Brick & Lace - Love Is Wicked.




.illamående.

Vaaaarför de?... finns lite olika alternativ till varför men efter min dag igår på uteserveringen med en kollega så haha ja förståeligt. "vi ska bara ta ett glas vin" det hela slutade i 3 Glas vin och en jättegod ceasars sallad (tror de stavas så?) hur som helst de var trevligt i solen vi hamnade på 54:an på söder lovely lovely och hon servitrisen var typ överdrivet trevlig, eller så var hon bara trevlig bara att man e van men servitörer som inte är lika pigga haha vad vet jag. Efter vi suttit där ett tag begav vi oss vidare till "Gröne jägarn -min del av söder" hahaha och drack nå öl där och spelade jack vegas. Riktigt trevligt. Somnade rätt bra igår men berodde väl mkt på alkoholen tragiskt va?

Nu sitter jag iaf på jobbet kom precis tillbaka från 7-eleven var och handlade en dricka "Minute Maid" helt ok dryck :)
Idag blire nog en lugn dag skulle jag tro. Ska nog sätta mig ute sen och läsa lite teori kan vara funktionellt vi får se hur vädret håller sig nu är det iaf varmt överallt. Såå skönt att man är ledig imorn igen kunna få ligga i solen en stund förhoppningsvis. Ska nog färga håret  också haha appropå ingenting, känner mig rätt vimmsig i huvet som kanske märks även här?

Back to work. Byee!!

.Sol.

Klockan tickar mot sitt slut...dagens slut iaf. =)

Gårdagen var hmm rätt soft vaknade och klädde på mig träningskläder sen vandra jag nedför trapporna för att ta en sväng på löparbandet och så blev det även en tur på cykeln för lite variation. Begav mig sedan mot duschen för att börja göra mig iornding inför tv-inspelningen jag och mamma skulle på men fick oväntat besök av farmor mitt i allt vilket iof var trevligt så satt o pratade med henne ett tag och drack kaffe. Var tvungen att avbryta sen för att göra mig iordning för sen åkte mamma o jag iväg på tv - inspelnignen till ett program som kommer visas på Kanal 5 i höst "Identity" heter de, rätt okej program tror ja de kommer bli de var dock lite lång tid vi va där. 15.30 - 22.00 typ..hel sjukt men som sagt de var våran quality time (Min o mammas) =)Älskade mamma!

När ja kom hem gjorde ja mig iornding för att sen gå att lägga mig men haaa ha trodde jag de tog ett par timmar innan ja kunde sova, som vanligt=/. Imorse var jag med andra ord rätt trött röda ögon som klia o sved + en fin svullnad kändes mindre kul men förhoppningsvis e ja väl tröttare ikväll efter att ha sovit så få timmar!

Idag blir de till att leta sig till en uteservering på söder med en kollega och ta ett glas vin bestämde vi nyligen, först va de prat om picknick typ men vi hade ju inge o sitta på :P haha så de får bli uteservering men minst lika trevligt är ju de.

Vill passa på att säga GRATTIS till danne som klarade körkortet idag!! så jävla duktigt av honom! =)

Nu ska jag fortsätta göra lite mer seriösa grejer dvs fortsätta ta emot samtal...;o)

.LOVE.

Skämta inte att ja är utråkad!

De finns en gräns... den har jag passerat för längesen jag är så sjukt utråkad att de bara kryper i kroppen på mig de blir nog snart till att ta en promenad eller typ gå ner o träna för att bli av med lite energi!  usch usch!!

Igår fick jag iaf komma utanför husväggarna blev en tripp till Jakobsberg på först en shoppingtur och sedan var jag och fixade naglarna (Nöjd som vanligt). Mina inköp igår blev väl 2 klänningar och ett par skor.. pumpsliknande och sen ett par nya örhängen..sånt man aldrig kan få för mycket utav! Så denna gång spendera ja pengarna på användbara saker och inte alkohol som bara finns för kvällen haha rätt hemskt egentligen när man tänker efter vilka pengar man lägger ut på en utekväll medan jag skulle kunna ha flera roliga shoppingturer för pengarna istället. Kvällen tillbringade jag i min ensamhet, kollade på en film själv och åt popcorn själv! patetiskt kändes de. Holliday blev de som jag kollade på riktigt bra film förutom att jag är så trött på allt som har med kärlek att göra för vart jag än kollar känns de som folk håller i handen, kramar eller står och pussas! inge vidare.

Men jag fick avreagera mig lite igår stackars mallan som får höra på allt ja slänger ur mig men hon är underbar.

Imorn ska jag och mami på en inspelning av nå amerikanskt prog "Identity" heter de ska sitta i en studio i stort sett hela daen men de kan nog bli rätt kul får vi hoppas på därför blir nog min kväll idag lika lugn som igår = hemmaplan och kurera sig själv.

Big up till Mr.Gillis Reggaepropaganda vol.2 - Den e schysst måste jag säga och isabel(Syster sol) hennes röst går inte att neka att den e riktigt stabil, jag är inte missnöjd iaf!

Nu ska jag röra mig mot köket och göra iornding en kopp Té med honung!!

Chauu....

Cvitamin

.One Love.

RSS 2.0