Lördag och firande.

Tjoo va de e varmt jag döör! Enligt sara är de svalt hos henne så längtar eftersom de e där man ska tillbringa kvällen!=)

Äta gott dricka gott skratta gott...oh yes..

Trevlig kväll!

Fredag och lite ledighet!

Hej hej!

Då va man ledig för ett par dagar..skönt skönt!!
veckan som varit har gått relativt bra men som alltid är man ju lite upp o ned.
Idag har de varit en kanondag på jobbet mycket skratt och skämt de gillar vi!

Idag åt jag och darling sushi och ååh de va gott så sjukt längesen. Testade ett hak i stan typ granne med mitt jobb och de lär bli en lunch här o där på de stället!

Sen blev de storhandling av mat vilket behövdes så nu e skåpen mer eller mindre välfyllda =) kan ju inte bli bättre.

Imooorn blir de en tur till gamla boendet för o sola lite tror ja sen ska jag träffa mina fina flickor på middag o ha allmänt suuuperkul haha =D miss those sweet girls! =) desto roligare är alla e samlade!

Men nu ska aj ta en öl och släppa ut tjockis(Chilli enligt mig) Men i adams ögon ere tjockis haha!

Ha en trevlig helg!!

Tjuuuueeee

Tjollahopp!

Hej och godkväll folket!

Idag blev en saradag med mig hem hahaa irra runt i stan för att hitta till hennes huvudingång men tillslut så kom ja fram i värmen.
Eftersom man suttit i kyla inne på jobbet med både kofta o sjal så va de endel varmt ute =D

Hur som haver saris joina med hem för att se hur ja o min karl bor och åt med oss...Seeen chillade vi en del med chinchillan chilli muaha!! idag är nog första dagen som han lät mmig klia han så pass mkt...sötnos de där tråkigt att han ska gnaga på allt bara!!...

Har nyss duschat och ska joina dalring medan han äter lite om han inte hinner äta klart innan ja kommer såklart sen blir de till att sova för natten!

Hoppas ni haft en bra dag i solen!

Krams//Zaniepanie

Grattis till mig själv!

Då va jag hela ett år äldre... tiden går och ah vad säger man de går snabbt...

dagen har varit bra.. Mami stod på parkeringen som en suprise för mig imorse för att ge mig en födelsedagskram!! Hur lovely var inte de.. joo FETT bra!
satt i bilen och prata lite innan bussen mot jobbet kom,,,,

Sen rulla de på med en vanlig arbetsdag och telefonen pep utav mess från vännerna som ville gratta mig!! Love them all!!...Så till helgen möter jag upp de på middag och för att umgås ska bli riktigt mys!!..

Mamma , pappa och lillebror åkte för en stund sen efter att ha varit här och fikat! de va najs... så i helhet har jag haft de bra bra braa!!...

Men nu är dagen snart slut håller på o styra de sista med lunchen tills imorn.

Sleep tight alla!

Krams//Zanie

vart är orken?

då va helgen över..och som vanligt är den alldeles för kort... I fredags var jag och A barnvakt åt min kusin och de gick bättre än förväntat. Hade ett skräcksenarium i huvudet av hur han storbölar och är riktigt jobbig när de lämnar honom men inte alls han tog min hand och följde med mig upp!..3,5år gammal och otroligt söt!

Vi laga mat och medan han kollade på tv och åt satt jag och A vid matbordet ihop. Blev en kväll som bestod av såpbubbleblåsning på balkongen som sluta med att jag hade såpa i ögat. Filmkollande och somnade tidigt. Jag och kusinen vakna kl 9 på lördagsmorgonen och kolla lite tv och gjorde oss iordning. Vi hade tänkt ta en sväng ner på plantagen men då ringde hans pappa och var här för att hämta honom så vi vände om!....

igår va ja hemma o mata katten en sväng sen blev de en myskväll med A. Blev lite skateboard åkande för han nattetid..=)

Idag ska jag hooka lite vänner och socialisera lite hade ja tänkt. sitter nu och väntar in att de ska bli klara=)

Men men liten uppdatering sa föröska lägga in lite bilder och skriva bättre sen. Men just nu är jag inte världens bästa zandra...de tar sig.! håll ut!


//Zanie

Läängtar...

Blev en dag hemma idag med tanke på att jag knappt sovit inatt pga hosta m.m... Sitter nu och lyssnar på musik och ska väl göra mig iordning snart innan mamma kommer och hämtar mig. Tänkte åka till mami och pappa och hälsa på lite. A är ute på andra äventyr så...:)

Började läsa en bok som jag köpte igår.. El Choco.. en svensk som sitter i bolivianskt fängelse pga försök till att smuggla kokain till sverige. Hittills måste jag säga att den är bra. Visserligen bara läst 70 sidor.  =)...

Mamma skickade över en länk till hotellet vi ska på bo i jul.. vaaad jag längtar. Först ska vi till turkiet nu om 1 månad så måste väl längta till de först. Men kostigt nog längtar jag mer till i vinter men de är väl för man slipper vintern här och sen att A följer med!..Blir nog en kanon jul. haha...



Nooo nu måste ja få i mig en macka med advocadooo!

Noo i dont need no hook for this hiiit!!...

//Zanie

Söndaag = seg.

Idag känns de som en dagen efter storfest if u know what i mean?.. anledningen till att jag känner så är för ja är sjuk och sovit extremt länge..Sara ringde runt 2 tiden och väckte mig och strax efter de gick jag väl upp ahha. Det är lite sjukt för de vr längesen jag sov så pass länge!...

Igår blev en hemmadag med A som gjorde mig sällskap trotts att jag är förskyld och haft mitt fina humör vilket börjar kännas betydligt mycke bättre nu...Saker och ting är inte alltid så lätta.

Hur som helst vi gick för att handla film och hahaaha de va nog bland de roligaste jag kollat på sen lång tid tillbaa. Stand up med Magnus Betnér... Sjukt kul film som ni borde ta och kolla på! Han är bara för rå så de går ju typ inte att ogilla honom!... efter de så var ja sjukt trött och ville bara sova emdan A ville sätta på en film som ja ville se med så jag var ju tvungen att hålla mig vaken. The ruins blev de och jaaa den är äcklig. Längesen jag såg en äcklig film som inte är B typ. De blev ytterligare en film efter de och de blev Beck - I guds namn...meeen den somna ja på efter halva!..=). Jag har nämligen en tendens att somna under film haha!!...

Idag har vi inte hunnit med mer än att ta oss iväg för att handla små saker som behövs hem och så. Nu är jag ensam då han är iväg på andra ärenden så jag ska roa mig med lite husliga saker så de blir lite mer ordning!...

Meeen gott folk over and out!
Later...

//Zaniepanie

Löördag..

Yes fortfarande sjuk...
BOOORING!!...

fyfan va ja e utråkad.
hjälp nån!?

Aatjoo..i think im catching the flue!

Yess dear jag är sjuk, riktigt förskyld må ja säga!! Antingen är de vinden som gjort mig sjuk då fönstret varit öppet eller så är det mannen min..skulle jag gissa är de väl nån form av kombination på de!..Hur som helst blev ja hemma idag vilket ja inte ångrar med tanke på att de är värre nu än imorse=(

Mamma kom o hämta mig när hon slutat jobbet så åkte jag med hem till mamma och pappa för att få lite sällskap!...A ska jobba över idag med så blir ensamt... Blir till att försöka få me sig lite filmer hem härifrån så vi kan kolla på nåt bra idag!..Helgen i övrigt blir nog rätt lugn skulle ja tro...kanske tar en liten sväng i nån butik imorn! får se va man orkar!

nu ropar mami!

Tjaooo//Zanieee

Pallar inteee...

Så typiskt när man börjar ett nytt jobb så ska man börja må dåligt mitt i allt... halsen e sepe likaså näsan vilket gör huvudet näst intill en bomb!=(.. de sitter väl ihop med mitt fina pms humör ja haft senaste dagarna/tiden.

Ibland blir de bara för mkt o varför vet jag inte...förösker låta bli men jag är inge vidare duktig på att dölja saker..
Men men... hur som helst dagen har gått bra men mycket att tänka på och mycket att göra vilket e rätt skönt för då rullar tiden på iaf...

Nu e ja hemma helt ensam och det är inge kul. . . roligare att komma hem till nån men idag var de inte min tur.
Mami kommer snart för att lämna nå papper ja ska skriva på och ta en fika med mig för att hålla mig sällskap! alltid najs!


I need you...!

vet inte varför ja varit sån kärlekskrank på senaste men ah...ja älskar helt enkelt.

//Zanie

Full fart framåt!!

Livet rullar på allihop..flytten har gått bra och de blir kanonfint!

Idag har vi hängt på IKEA som snart tillhör vår vardag känns de som men man hittar ju så mkt fint =)...Sen nu e vi hos mami ooch pappa som inte e hemma så de behövde nån som matar katten!

Vi ska väl strax röra oss härifrån men fööörst ska vi bränna en film ere planerat!..

Har inget internet där ännu så därför e ja så sjukt dålig på att uppdatera men bättre ska de bli!!

HuGs//Zanieeeee

Cvitamin

.One Love.

RSS 2.0