Pain..!!

Yes igår traskade jag och 3 kollegor för att ta den där sprutan och jag var sååå nervös innan stressade nog upp mig lite väl men Hey ja diggar inte sprutor så. Att ta sprutan gick snabbt och gjorde ionge vidare ont utan de kom efter. Ungefär som en blandning av växtvärk och träningsvärk på samma gång i armen och att försöka sova på sidan igår var ju bara glömma känns ungefär som man har ett tokstort blåmärke fast man inte har de. Hur som helst ingen mysig känsla i armen idag.

Efter de gled vi in en sväng på H&M hittade äääntligen de vita knästrumporna ja velat ha så köpte sånna och ett par svarta strumpbyxor, helt okej!

Blev en fika på Chloe´s i Skanstull också åt en supergod tortilla med grönsaker. På väg där ifrån satte ja o min kollega oss på tunnelbanan där de var Massvis med Fotbollsfolk som sjöng o stojja så hela vagnen gunga haha lite kul för hon hade precis innan berättat om en annan gång hon ksulle ta tunnelbanan så en hel vagn hade gungat pga fotbollsfolket:)

Stötte på Sara, Adam och Lillen i Fridhemsplan så joinade till Biljardpalatset, De var en kul kväll.
Efter ett tag gled lillen och vi hamna på donken o tog sen tunnelbanan till Vällingby där vi sa hejdå till Adam=)

Åter igen var jag hemma senare än va ja borde vara men haha tvättade händerna som var fulla med text och bilder som Adam kladdat och det var saker som "Adam är min idol" "Fett med korv" (Jag som inte ens äter korv haha) Även en bild på Musseee fick ja på min arm (Smeknamn han har på mig haha) De såg väl ut som en musse pigg kan man väl säga. Som sagt kul kväll var de.


image66  image68

Nu ere back to work... Herrååå!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Cvitamin

.One Love.

RSS 2.0