.Sol.

Klockan tickar mot sitt slut...dagens slut iaf. =)

Gårdagen var hmm rätt soft vaknade och klädde på mig träningskläder sen vandra jag nedför trapporna för att ta en sväng på löparbandet och så blev det även en tur på cykeln för lite variation. Begav mig sedan mot duschen för att börja göra mig iornding inför tv-inspelningen jag och mamma skulle på men fick oväntat besök av farmor mitt i allt vilket iof var trevligt så satt o pratade med henne ett tag och drack kaffe. Var tvungen att avbryta sen för att göra mig iordning för sen åkte mamma o jag iväg på tv - inspelnignen till ett program som kommer visas på Kanal 5 i höst "Identity" heter de, rätt okej program tror ja de kommer bli de var dock lite lång tid vi va där. 15.30 - 22.00 typ..hel sjukt men som sagt de var våran quality time (Min o mammas) =)Älskade mamma!

När ja kom hem gjorde ja mig iornding för att sen gå att lägga mig men haaa ha trodde jag de tog ett par timmar innan ja kunde sova, som vanligt=/. Imorse var jag med andra ord rätt trött röda ögon som klia o sved + en fin svullnad kändes mindre kul men förhoppningsvis e ja väl tröttare ikväll efter att ha sovit så få timmar!

Idag blir de till att leta sig till en uteservering på söder med en kollega och ta ett glas vin bestämde vi nyligen, först va de prat om picknick typ men vi hade ju inge o sitta på :P haha så de får bli uteservering men minst lika trevligt är ju de.

Vill passa på att säga GRATTIS till danne som klarade körkortet idag!! så jävla duktigt av honom! =)

Nu ska jag fortsätta göra lite mer seriösa grejer dvs fortsätta ta emot samtal...;o)

.LOVE.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Cvitamin

.One Love.

RSS 2.0