.Sleeeeepy.

Oh yes fy så trött ja e och hungrig är jag också ska ta en banan innan ja slutar för ska iväg och spela biljard efter kan ju inte stå o spela jättehungrig heller =)

Igår då haha sååådan trevlig dag. Efter jobbet tog ja en sväng på stan inhandlade lite nya linnen och ett par skor även lite krims krams..=D gled därefetr förbi roy hälsa o snackade lite med honom för vi hade bestämt att vui skulle åka hem tillsammans då eftersom ja endå va i stan =) men väl på perrongen kommer han på att han skulle ju faktiskt åka och kolla vilka kassar han ska inhandla till butiken så vi sa hejdå och jag åkte hem för att få i mig lite mat. Bytte om och tog bussen hem till Hanilulu för att socialisera med folk skål skål ALKOHOL!! lagom sliten imorse va fortf snurri. usch hemskt de där. Men kul var de Flippade lekar, twister och dans haha  tråkigt att lämna festen då alla va på topp men de fick bli sista bussen hem för ja var ju trotts allt tvungen att få nån sömn för att orka den här dagen haha får se hur ja lyckas med de. =)

Imorn ska ja äntligen få fixa mina naglar igen de behövs men de är förvånadsvärt fina efter att ha haft de i 3 veckor. Så nu ska de bli Magaluffii fina blir en manikyr dagen innan vi åker också..allt för de ska va på topp :P haha kvällen imorn blir nog lugn alla åker till åland över helgen så och ska ju ut med min partykollega på lörda så kan va bra o ha en lugn kväll med ;)

Nu ska ja ta sista samtalen och fortsätta äta min banan!!

PUSSS!


Kommentarer
sara

fika kanske imorn? pg kanske?

2007-07-12 @ 22:02:03


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Cvitamin

.One Love.

RSS 2.0