FREDAG!!

Nedräkning av denna dag asså haha kommer skutta ut från jobbet idag känns det som...bara 1 timme och 20 minuter kvar att jobba o de e så sjukt lugnt nu så de blir till att sitta här o chilla o lyssna på lite reggaaaemusiiic eftersom de är ju ändå inget folk i receptionen... Så just nu e Vibes46.com deras radio igång här.. Cred till de asså riktigt bra grejer mycket musik att välja på och att man kan se låtlistor sen tidigare program de haft som man kan följa upp me vilken låt som spelas..mycket bra mycket bra:):)

Idag blir det till att åka till Ekerö till min kära vän Tess och det blir nog riktigt kul skulle jag tro me tanke på att ja hade väldigt kul sist ;) de blir tjejmidda där med hela 9 stycken fick ja höra haha o sen vet ja inte om de blir att man drar till krogen  där.. de lär märkas. =D. Det blir till att åka hem o duscha efter jobbet sen raka vägen ut dit.

Min lördag blir nog lika chill den ska på bio ere planerat och senare på party om de blir av men de skulle ja nog tro. så denna helg kan nog bli lyckad..

men  nu ska ja spela ett parti spindelharpan som ja inte gjort på länge ;)

Adios sålänge..

/Zaaandrii


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Cvitamin

.One Love.

RSS 2.0