kallt.

Idag söndag.. kallt lite små seg efter gårdagen hahaha.. Igår va de många förslag uppe om vad man skulle hitta på.. Men de slutade med att jag och Em åkte in mot stan o skulle ta något o dricka, ställe hade vi inte helt bestämt men de sluta med Viper room haha men fyfaan va kul vi hade ändå.. vi var ju ute efter att få en kväll med alkohol och musik men de blev dans på köpet. =)
Ända med viper room e att det är sååån köttmarknad sa de till em de som jobbar där måste fått se både de ena och de andra :D men men...

Fredagen va ja på julbord med jobbet på Godthem massa folk där nästan lite föör mkt men de va trevligt hur som helst.. efter de åkte jag till jakan o mötte upp de andra för en kväll på PG vilket var fullt såå vi slutade på villan..hehe sånt som händer :) i helhet kan man säga att helgen varit lyckad..

Idag var j även hos ems pappa o fika eftersom hon fyllde år i fredas =) de var trevligt trevligt.

Imorn ere back to work USCH denna vecka kommer va proppad... jobbar övertid och sen kurs i farsta.. på torsdag ska ja även rätta till min tatuering och kanske boka en tid för en till :P får se;)

ADIOS!!! nu ska ja göra nåt annat


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Cvitamin

.One Love.

RSS 2.0